Banner for boligkonferansen 2022

OBOS Boligkonferanse 2022

Tirsdag 13. september er det igjen tid for boligkonferanse. Årets tema: By og land. Hvordan vil vi bo i framtiden?

OBOS Boligkonferanse er for deg som tar byutvikling på alvor. I år er det ellevte gang OBOS inviterer alle som jobber med boligbygging og byutvikling til en dag med faglig påfyll og inspirasjon.

Hva gjør pandemien, klimakrisen og de økte spenningene i verden med oss? Hva betyr det for hvordan vi ønsker å leve og bo? Er det sånn at flere ønsker et roligere liv og større kontakt med naturen? Eller er det først og fremst høye boligpriser som driver folk ut av de store byene?  

Sett av dagen og meld deg gjerne på allerede nå. Vi kan love deg en inspirerende, framtidsrettet dag.

På boligkonferansen vender vi blikket mot den byutviklingen som foregår i randsonene av de store byene og i mindre byer. Det er her mye av framtidens byutvikling vil foregå, og vi spør om småbyen blir det nye store i byutviklingen. Hvordan skal vi skape gode bomiljøer som både tilbyr en boform som folk trives med og samtidig legger til rette for en grønnere livsstil?

Er du student? Vi vil gjerne se deg på konferansen. Derfor får du spesialpris: bare 100 kroner! Meld deg på her

Boligkonferansen finner sted i Den Norske Opera & Ballett. Mer informasjon om programmet kommer etter hvert. Som i fjor markerer OBOS Boligkonferanse også åpningen på Oslo Urban Week.

Dyktige folk på scenen

Nysgjerrig på tidligere konferanser?