Dette er OBOS

OBOS er en av Nordens største boligbyggere, eid av over en halv million medlemmer. Mye har endret seg siden OBOS ble etablert i 1929, men én ting står fast: Hovedmålet er å bygge gode boliger til medlemmene våre.

Siste nytt fra OBOS

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål om medlemsorganisasjonen OBOS, generalforsamlingen og om hvordan du som medlem kan være med å påvirke hvordan selskapet skal drives.

Grønt OBOS

Grønt OBOS

Å ta ansvar for miljø og klima er en av våre viktigste prioriteringer. Vi har tatt store steg innen bærekraftig byutvikling og har en rekke tiltak og prosjekter på gang. Visste du at vi driver egne vannkraftverk, for eksempel?

Grønt OBOS
Innovasjon – vi dyrker ideer

Innovasjon – vi dyrker ideer

OBOS er stadig på jakt etter "the next big thing". Ikke bare fordi vi må, men fordi vi vil. Vi mener at innovasjon er en viktig del av vårt samfunnsansvar. Derfor tør vi å satse på egne prosjekter – og å investere i andre vi tror på.

OBOS Innovasjon
Vår historie

Vår historie

OBOS ble stiftet i 1929, og det første borettslaget sto ferdig på Etterstad to år etter. Helt siden den gang har vi skaffet våre medlemmer boliger og forvaltet disse på en trygg måte. Og det skal vi fortsette med – lenge!

Les vår historie

Vedtekter

Organisasjonsnummer:
937052766 – OBOS BBL

Innkjøpsbetingelser:
Varer / Tjenester