Laster resultat

Storøykilen, kvartal 1, bygg Vest

Bygg Vest er det andre salgstrinnet i Storøykilen. Her kan du velge mellom 39 to- til fireromsleiligheter. Her bor du tett på både sjøen og naturen, og bare en kort tur unna Fornebu S.

Salget er i gang

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
2
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
NOK 8,777,770
Størrelse (P-rom)
77.5–89 m²
Planlagt innflytting
Fra 2023
Eieform
Borettslag

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen. I sommerferien har vi åpent for visning hver tirsdag og torsdag kl. 10-12. Ta kontakt med prosjektselger for å avtale et annet tidspunkt.

Visningssenter:
Forneburingen 200, 1364 Fornebu. Se kart i Google

Byggingen er i gang

Vi har gleden av å fortelle at byggingen er i gang for Kvartal 1 og Kvartal 2 i Storøykilen. Ved kjøp av bolig etter vedtatt byggestart betaler du 10 prosent av totalprisen med en gang.

Ledige leiligheter
V4007 Leilighet 4 78.5 m² 77.5 m² NOK 8,777,770 4 Garasjeplass kan kjøpes
V4009 Leilighet 4 91 m² 89 m² NOK 10,289,020 4 Garasjeplass kan kjøpes

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Storøykilen, Bygg Vest, 1364 Fornebu. Se kart i Google

Illustrasjon av et inngangsparti i Storøykilen.

Om bygg Vest i Storøykilen

Bygg Vest er det andre salgstrinnet i Storøykilen, og vil bestå av totalt 39 leiligheter. Her kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter fra 42 til 218 kvadratmeter. Borettslagsleilighetene har ikke fellesgjeld, og akkurat som en selveierleilighet betaler du kun innskudd, men du kan velge 50 % fellesgjeld om du ønsker det. I Storøykilen blir det underliggende garasjeanlegg med direkte adkomst til etasjeplan i alle bygg. Leilighetene selges uten parkering, men kjøper du en tre- eller fireromsleilighet har du mulighet til å kjøpe parkeringsplass.

I Storøykilen dyrker man det stedskarakteristiske og frodige med konseptet «tett på byen, tett på naturen». Dette gjenspeiles i både landskaps- og bygningsarkitekturen. Ved bruk av naturlige materialer, frodige taklandskap, variasjon i materialer og arkitektur samt grønne gårdsrom, blir dette et godt bomiljø. Bo godt, bo flott på Storøykilen.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Storøykilen, kvartal 1, bygg Vest

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!