Laster resultat
Kommer for salg
Bilde av grønt rekreasjonsområde mellom boligblokkene

Storøykilen

I Storøykilen på Fornebu skal vi bygge cirka 400 miljøvennlige boliger, fordelt på seks kvartaler. Her bor du tett på byen og naturen – med fjorden, parken, restauranter og butikker en liten rusletur unna.

Antall boliger
Cirka 400
Boligtype
Leiligheter, parkvillaer og rekkehus
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
2 til 4 rom. Cirka 40-200 m²
Status
Detaljregulering er godkjent, men venter på rammetillatelse
Salgsstart
Planlagt 4. kvartal 2020
Innflytting
Planlagt fra 2023
Eieform
Borettslag

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Dette skjer nå

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen 59.895618 breddegrad, 10.609713 lengdegrad

Koordinater: 59.895618,10.609713. Se kart i Google

Om Storøykilen

I Storøykilen vil det bli både leiligheter, parkvillaer og rekkehus, med størrelse fra cirka 40 til over 200 kvadratmeter. Her kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter, og det vil være mulig å gjøre om til femromsleilighet om man ønsket det. Mellom de seks kvartalene blir det grønne, flotte gårdsrom og et hyggelig torg. Her blir du en del av et aktivt og urbant nabolag, med sosiale løsninger som felleslokale for beboerne, delingsordninger og grønne tak. Her kan du leve et sosialt og aktivt liv med fantastiske muligheter for trening og rekreasjon i nærmiljøet.

Rett rundt hjørnet for Storøykilen finner du Nansenparken med lekeplasser og treningsparker, og det er kun en kort rusletur til Fornebu S med alt av servicetilbud, butikker og restauranter. På Fornebu har du med andre ord alt det du trenger. Og skulle du savne byen er den ikke langt unna verken med buss, bil eller sykkel.

Storøykilen vil ha stort fokus på biologisk mangfold og den lokale naturen trekkes inn i boligområdet, slik at du kan oppleve den på nært hold. Vi jobber nå med et pilotprosjekt med fokus på bynatur som vi planlegger å åpne til høsten. Pilotprosjektet vil være en læringsarena for barnehager, skoler og fagmiljøer, og vekstene som plantes skal bli en del av uteområdene til Storøykilen.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

For å kunne sende deg informasjon om boligprosjektet trenger vi samtykket ditt for å kunne ta kontakt med deg på e-post og telefon.

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Storøykilen

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!