Dame i lilla t-skjorte som holder noen bøker.

OBOS Deleie

Med OBOS Deleie kan du kjøpe en halv leilighet, eller mer. Resten leier du av OBOS.

Det er vanskelig å komme inn på boligmarkedet og de fleste trenger hjelp til å kjøpe bolig. OBOS Deleie senker terskelen, slik at du får muligheten til å eie din egen bolig.

Hva er OBOS Deleie?

Med OBOS Deleie kan du kjøpe minst halvparten av boligen selv, og resten leier du av OBOS. Du må kjøpe minst 50 prosent av boligen, utenom det kan du selv velge hvor stor eierandel du ønsker å kjøpe. Og senere, hvis det passer for både deg og lommeboka, kan du øke din eierandel. Du trenger ikke å øke eierandelen din, men du har mulighet til å gjøre dette én gang i året – inntil du eier hele boligen selv.

 


Hvordan fungerer OBOS Deleie?

Med OBOS Deleie kjøper du en bolig sammen med OBOS og får hele boligen for deg selv. Du og OBOS vil da eie boligen sammen i et sameie. Du kan velge 50, 60, 70, 80, 90 og 100 prosent av boligen, og OBOS beholder den eierandelen du ikke kjøper. For den andre eierandelen inngår du en leieavtale med OBOS og betaler markedsleie for OBOS’ andel.

OBOS Deleie tilbys i utvalgte nye boligprosjekter. Og er tilgjengelig for alle, både for deg som kjøper din første bolig og for deg som er på bolig nummer fire.

Her finner du boligprosjektene som tilbyr OBOS Deleie

– Det hadde vært umulig for meg å kjøpe leilighet i Oslo uten

– Det hadde vært umulig for meg å kjøpe leilighet i Oslo uten

I 12. etasje, uten innsyn og med fantastisk utsikt fra balkongen, har Hanna Skjerven (29) fått sitt eget hjem. Det hadde ikke gått uten OBOS Deleie.

Les hvordan Hanna fikk kjøpt leilighet
Oppfylte ikke kravene til boliglån – kapret drømmeboligen likevel

Oppfylte ikke kravene til boliglån – kapret drømmeboligen likevel

Stigende boligpriser, strengere egenkapitalkrav og lånetak gjorde det vanskelig å kjøpe bolig. Med OBOS på laget har Kim-Leander Thorsen (31) endelig fått en fot innenfor boligmarkedet.

Slik kapret Kim-Leander drømmeboligen

Sikre deg drømmeboligen

Passer det ikke helt med OBOS Deleie? Eller lurer du på finansiering? Les mer om OBOS Bostart og finansiering i OBOS-banken.