OBOS Innovasjon

Vi stiller spørsmål ved det etablerte. Vi tør å satse. Hos oss er det greit å feile og å ta en kalkulert risiko. Å dyrke nye ideer gjør at vi er i stand til å levere det neste nye produktet og den neste nye tjenesten kundene våre vil ha.

OBOS Living Lab

OBOS Living Lab

Et levende boliglaboratorium? Ja, på Vollebekk i Oslo bygger vi nå OBOS Living Lab, hvor vi skal utforske framtidens boliger med utgangspunkt i det aller viktigste: De som skal bo der.

Bli bedre kjent med OBOS Living Lab

Noen av våre innovasjonsprosjekter

En app full av gode naboer

En app full av gode naboer

Vi har laget appen Nabohjelp til alle naboer i hele Norge. Nabohjelp er appen som skal gjøre det enklere å spørre naboen om hjelp – et bidrag til delingsøkonomien og til gode bomiljøer.

Les mer og last ned Nabohjelp

OBOS investerer

... i ting vi tror på. Vi tror på at solenergiselskapet Otovo skal bli best på solceller og kortreist strøm i Norge. Vi tror på at gründerselskapet Catenda vil utvikle en digital standard for hele byggenæringen. Vi investerer fordi vi tror at disse selskapene er med på å forandre verden - til det beste for deg og meg!

OBOS Oppstart

Construction City – en arena for innovasjon og kunnskapsformidling

Construction City – en arena for innovasjon og kunnskapsformidling

Sammen med AF Gruppen skal vi skape en internasjonalt banebrytende samhandlingsarena med verdens mest spennende arbeidsplasser innenfor vår sektor. Her skal vi løfte innovasjons- og konkurransekraften til en hel bransje.

Mer om Construction City

Hvordan gikk det da 10 000 passasjerer testet selvkjørende buss?

Sommeren 2018 ville vi lære hvordan selvkjørende busser fungerer i byområder.