Et eldre par hvor mannen koser kvinnen på kinnet med logo.

Velkommen til høstvisning

På jakt etter drømmeboligen? 25. og 26. september holder vi åpent hus og ønsker deg velkommen til visning av boligprosjektene våre over hele landet.

Kanskje du er på utkikk etter litt større plass med mer rom til gjester? Eller rett og slett ønsker litt mindre plass og flere praktiske løsninger? Uansett boligdrøm ønsker vi deg velkommen til visning!

Vi bygger nye boliger og nabolag over store deler av landet. Ta en titt på boligene vi selger der du vil bo og bestill en visning – enten gjennom påmeldingsskjema som du finner på hvert enkelt boligprosjekt eller ved å kontakte en av våre prosjektselgere.

Alle visningene våre er trygge, og vi legger til rette for smittefrie visninger. Vi avholder kun private visninger, holder god avstand og ønsker deg velkommen med et smil i stedet for et håndtrykk.

Se hva vi bygger der du vil bo

Er på jakt etter en leilighet? Eller kanskje en enebolig? Vi bygger de fleste type boliger over store deler av landet.

Digital visning

Du er selvsagt også velkommen til visning hele året, men i høst holder vi dørene åpne litt lengre enn vanlig. I tillegg kan vi nå tilby digital visning for deg som ikke ønsker å dra på en fysisk visning – her kan du velge blant interaktiv eller videovisning.

Rett fra sofaen kan du undersøke utvalgte boliger i flere boligprosjekter, rom for rom, helt i ditt eget tempo. På videovisning tar vi deg rolig gjennom boligen med en forhåndsinnspilt video. På de interaktive visningene kan du enkelt bevege deg rundt i boligen selv og få et godt inntrykk av planløsning, standard og boligens utseende.

Hvis boligprosjektet du er interessert i ikke har digital visning, tar prosjektselger deg gjerne gjennom leiligheten via Teams eller Facetime.

Se våre digitale visninger

Trenger du hjelp med å oppfylle boligdrømmen din?

Trenger du hjelp med å oppfylle boligdrømmen din?

OBOS-banken hjelper deg med lån om det er en ny eller brukt, stor eller liten, sentral eller landlig bolig du ønsker deg. Og ikke minst om du er medlem eller ikke. Er du usikker på hvor mye du kan låne? Med lånekalkulatoren vår får du full oversikt over hvor mye du kan låne, og enkelt søke om finansieringsbevis.

Se hvor mye du kan låne
Ikke medlem ennå?

Ikke medlem ennå?

Det bør du bli! Som medlem har du forkjøpsrett på over 90 000 nye og brukte boliger. Og du får over 60 faste rabattavtaler på kulturtilbud, ferie, forsikring, og alt du trenger til hjemmet både i Norge og Sverige.

Bli OBOS-medlem i dag