Bilde av en mann som ser på mobilen som mens han bærer på en stor potteplante i en leilighet med mange planter.

Finn drømmeboligen til fastpris

OBOS bygger nye boliger over store deler av landet. Se hva vi bygger der du vil bo, og finn din nye drømmebolig i boligsøket vårt.

Finn din nye bolig

Aktuelle boligprosjekter

Trygge visninger og salgsmøter

Det er fortsatt trygt å kjøpe og selge bolig. Vi følger anbefalinger og restriksjoner fra FHI, Helsedirektoratet og Eiendom Norge, og legger til rette for smittefrie visninger.

Oversiktsbilde av Frysjaparken og området rundt.

Nye nabolag vokser fram

Nå forvandler vi flere områder om til nye, spennende nabolag. Her skaper vi ikke bare gode rom å bo i, men også gode rom å gå ut til, rom for godt naboskap og opplevelser.

Utforsk de nye nabolagene
Illustrasjon av en grønn nøkkel.

Tre veier til boligdrømmen

Uansett hvor du er i livet, er vi i OBOS opptatt av å gjøre veien til din boligdrøm litt kortere. Derfor kan du på utvalgte nyboligprosjekter nå velge mellom tre boligkjøpsmodeller: OBOS Bostart, OBOS Deleie og OBOS Boligbytte.

gule, grønne og grå rekkehus med hage.

OBOS Block Watne

OBOS Block Watne bygger kvalitetsboliger til fornuftige priser over hele landet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart på nye OBOS Block Watne-boliger.

Gå til OBOS Block Watne
Enebolig fra Fluks OBOS Block Watne.

Bolig på målsøm

Skal du bygge enebolig på egen tomt? Fluks OBOS Block Watne bygger landets første målsømboliger. Det betyr at vi bygger innenfra og ut, for å skape et fleksibelt og tilpasningsdyktig hjem.

Bli bedre kjent med Fluks

Slik fungerer forkjøpsretten på nye boliger

Illustrasjonsfoto av et eldre par på et kjøkken.

Ni grunner til å kjøpe helt ny bolig fra OBOS

Glem oppussing, ubehagelige overraskelser og stressende budrunder! Våre nye boliger selges til fastpris, med fem års garanti.

Fordeler med ny bolig

Nyttig å vite før du overtar boligen

Kan jeg velge andre kjøkkenfronter? Komme på byggeplassen og ta innvendige mål? Her gir vi deg svar på det du måtte lure på mens du venter på å flytte inn i det nye hjemmet ditt.