OBOS Oppstart

Er du gründer og på jakt etter en investor? Vi investerer i spennende oppstartsselskaper.

Bygg, anleggs- og eiendomsbransjen har historisk hatt en lav grad av innovasjon og digitalisering. Det er i ferd med å endre seg, og vi ønsker å bidra! Vi hjelper oppstartsselskaper i en tidlig fase ved å bruke vår erfaring, kompetanse og kapital.

Illustrasjon av OBOS sin chatbot

Hva er OBOS Oppstart?

OBOS har som strategisk mål å utvikle byer og steder og å utøve samfunnsansvar, og innovasjon og teknologi er en viktig del av dette. Etikk, miljø og samfunnsansvar er også viktige faktorer når vi vurderer hvilke selskaper vi skal investere i.

Våre superstjerner

Illustrasjon av hånd som holder mobil

Ta kontakt

Vil du presentere selskapet ditt, eller har du spørsmål om OBOS Oppstart? Send oss en e-post, så hører du fra oss.

oppstart@obos.no

«OBOS er en døråpner og en sterk støttespiller som har betydd mye for oss. Som investor er OBOS profesjonelle, godt forberedt og ambisiøse. De bidrar til verdiutviklingen i selskapet og er gründervennlige i handling, ikke bare i ord og powerpoint.»
Andreas Thorsheim, CEO Otovo
«Samarbeidet med OBOS er utrolig verdifullt for Unloc. Vi har et felles oppdrag om å gjøre hverdagen enklere for alle med en inngangsdør. Nå skal vi revolusjonere hvordan verdens nøkler deles og brukes»
Gründer og daglig leder i Unloc, Kris Riise
«OBOS har virkelig imponert oss. Ikke i utgangspunktet for villigheten til å satse kapital alene, men for å være modige nok til å virkelig ta i bruk ny og uprøvd teknologi i større skala. For et ungt og ambisiøst selskap er dette helt avgjørende, og jeg har hittil ikke møtt et selskap som er mer opptatt av å levendegjøre investeringene de gjør. »
CO-founder i Spacemaker, Anders Kvåle