Laster resultat
Kommer for salg
Oversiktsbilde av Eikelijordet tatt fra luften

Eikelijordet

I Ski planlegger vi å bygge cirka 200 boliger i landlige omgivelser. OBOS Block Watne er i gang med salget og OBOS planlegger salgsstart i 2023/2024.

Antall boliger
Cirka 200
Boligtype
Leiligheter
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
47–125 m²
Byggestart
Ikke avklart
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart
Eieform
Borettslag
Nærområde
Cirka 1,7 kilometer til Ski sentrum

  Forkjøpsrett ved salgsstart

  Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

  Bli medlem

  Hvor mye kan du låne?

  Gjør deg kjent med boligprosjektet

  Kart over området

  Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

  Koordinater: 59.704074,10.843229. Se kart i Google

  Illustrasjon av fasade i boligprosjektet Eikelijordet.

  Om Eikelijordet

  OBOS og Block Watne jobber sammen om utvikling av en tomt som ligger langs Kråkestadveien i Ski kommune, like ved grensen til Ås kommune. Området ligger tett på Eikeli Gård. Prosjektet har fått navnet Eikelijordet og her skal det bygges til sammen cirka 200 boliger. OBOS skal bygge cirka 110 av boligene. 

  Området ligger i vestvendt helning, med en solrik og flott utsikt over naturlandskapet. Det er cirka 1,7 kilometer inn til Ski sentrum og togstasjonen. Fra 2022 er Follobanen på plass og reisetiden inn til Oslo S blir på cirka 11 minutter. Her bor du i landlige omgivelser, samtidig som du har kort vei til Oslo. Her vil både voksne og eldre, nyetablerte par, barnefamilier og single trives. 

  OBOS og Block Watne er opptatt av miljøet. OBOS har vedtatt at alle nye bygg skal BREEAM-serifiseres og dette legges det også opp til på Eikelijordet. Det blir etablert en varmesentral fra fjellet/bakken. Denne vil gi energi til oppvarming og forsyne boligene med varmtvann i springen.

  Det jobbes også med å få på plass en bildelingsordning, mulighet for transportsykler, og det blir godt med sykkelparkering i området.  Leilighetene blir bygget med god standard, og blir lettstelte og moderne. Bor du i en større enebolig i området og ønsker noe mer lettstelt? Da er dette prosjektet noe for deg. 

  Miljøhensyn i boligene

  OBOS har en ambisjon om at alle nye boliger skal miljøsertifiseres. Vi jobber for at det nye hjemmet ditt bygges etter en rekke miljøkrav.

  Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

  Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

  (+47)
  Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
  Vilkår

  Kontakt oss for mer informasjon om Eikelijordet

  Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

  Bygges av:

  • OBOS Block Watne logo liggende