Vi oppdaterer systemene våre

25. og 26. januar oppdaterer vi systemene våre, og enkelte av tjenestene kan være utilgjengelige i korte perioder mellom kl. 12 og 17.

For obos.no gjelder dette:  

- bruktboligsøk og melding av forkjøp

- medlemskap og Min Side

- nyhetsbrev


Øvrige tjenester som også er berørt:

- Nabohjelp

- OBOS-appen

- Styrerommet

- Nabolaget

- Vibbo

Sector Alarm

Føl deg ekstra trygg i hjemmet ditt med innbrudd- og brannvarsling fra Sector Alarm. Det første året sparer du hele 4540 kroner.

Medlemsfordel 

 • Denne medlemsfordelen gir deg installasjon av OBOS grunnpakke med ekstra røykvarsler for 0 kroner (veiledende pris er 1990 kroner + 1590 kroner = totalt 3580 kroner).
 • Du får også OBOS-pris på tilhørende vektertjeneste fra 449 kroner per måned (ordinær pris fra 529 kroner per måned = spar 80 kroner hver måned).

 

Tilbudet gjelder grunnpakke med følgende innhold:

 • 1 sentralenhet med oppkobling via GSM og internett
 • 1 betjeningspanel med sirene
 • 2 bevegelsesdetektorer med kamera
 • 1 magnetkontakt
 • 1 nøkkelboks og nøkkelbrikke(r)
 • 1 røykdetektor/brannvarsler
 • 1 ekstra røykdetektor/brannvarsler
 • Gratis app som gir deg full kontroll på alarmen
 • Merker og skilt til boligen

Tilbudet gjelder kun nye kunder og det kan ikke kombineres med andre rabatter.

Sector Alarm leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter. I Norge har selskapet 175 000 kunder og 600 medarbeidere. Sector Alarm har gjennom mange år mottatt priser for beste kundeservice. 

Sammenhengen mellom antall boligalarmer og reduksjonen i antall innbrudd bekreftes av Politiet. De forklarer noe av nedgangen i antall innbrudd med økningen i salget av boligalarmer tilkoblet en alarmstasjon (Politiets straffesakstall 2018). Som OBOS-medlem får du et svært gunstig tilbud på boligalarm og sparer hele 4540 kroner første år.

De aller fleste forsikringsselskap gir rabatt til kunder som har installert godkjent boligalarm med innbrudd- og brannvarsling. Visste du at du kan få OBOS-rabatt på forsikring også?

Ferie er høysesong for innbrudd i hjemmet. Sector Alarms døgnbemannede alarmstasjon passer på hjemmet ditt når du er på reise. Les mer om alarmpakken her.

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Bli medlem

Hjem og interiør — Relaterte fordeler

Illustrasjon av medlemsbeviset på mobil

Få medlemsbeviset på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelen som ligger i medlemskapet ditt. Last ned appen i dag i App-store eller Google Play.