En smilende, ung kvinne er ute og går med bygninger i bakgrunnen

Tryg Forsikring

Tryg og OBOS samarbeider for å gi deg markedets beste forsikringer til ekstra gunstige medlemspriser.

Medlemsfordel

  • OBOS Forsikringspakke: Forsikringer for reise, innbo og ulykke.
  • OBOS Personforsikring: Livs- og uføreforsikring.
  • OBOS Innboforsikring: Dekker blant annet uflaksskader og bekjempelse av skjeggkre, og forsikrer også innbo ved flytting.
  • Opptil 23 prosent rabatt på alle andre forsikringer.

Du får også OBOS-rabatt på boligalarm med innbrudds- og brannvarsler. En boligalarm kan gi deg enda billigere forsikringer!

 

Om Tryg Forsikring

Tryg Forsikring er Norges tredje største forsikringsselskap med over 300 000 kunder. Selskapet har over 1 300 ansatte og 40 lokale kontorer over hele landet. Tryg Forsikring har gjennom flere tiår vært en aktiv bidragsyter til et tryggere samfunn. Dette har de blant annet gjort gjennom utplassering av over 45 000 livbøyer og et tett samarbeid med Natteravnene.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Det koster 500 kroner å bli medlem i OBOS, hvorav 200 kroner er årskontingent. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år. De 300 kronene du betaler "ekstra" ved innmelding er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp).

Bli medlem

Bank og økonomi — Relaterte fordeler