Holmenkollen Skifestival

En helg full av idrettsglede og underholdning i Holmenkollen!

Når:
Fra fredag 6. mars til søndag 8. mars
Hvor:
Holmenkollen
Husk:

Medlemskortet ditt. Du finner det også i OBOS-appen.

Medlemsfordel

  • 25 % rabatt.
  • Rabatten gjelder for alle billettkategorier bortsett fra VIP og familiebilletten. 
  • Inntil fire billetter per medlem.
  • Bruk promokode OBOSwcn2025 

100 års skihistorie konsentrert i en skihelg verden misunner oss. Opplev langrennsstjernenes blodslit gjennom folkehavet og føl på stemningen når hopperne blir møtt av Kollenbrølet. Velkommen til tre konkurransedager med spenning i langrennssporet og luftige svev i hoppbakken.

Se programmet

Skifest-helgen er et årlig, internasjonalt skiarrangement hvor du kan oppleve RAW AIR-turneringen for menn og kvinner, langrenn og kombinert. Skifesten en del av den årlige verdensomfattende FIS World Cup Nordic.

På Kapellskogen er det tilrettelagt for barn med ulike aktiviteter som er gratis så fremt du har billett til arrangementet. Her vil det være ansiktsmaling, lek og moro. Maskoten Braute kommer også på besøk. Det er også aktiviteter for barn i festivalgata. Disse vil være tydelig skiltet. Åpningstider varierer, men det blir full rulle i arenaen midt på dagen både lørdag og søndag.

Se ofte stilte spørsmål

For mer informasjon, se skifest.no

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Bli medlem

Relaterte fordeler

Illustrasjon av medlemsbeviset på mobil

Få medlemsbeviset på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelen som ligger i medlemskapet ditt. Last ned appen i dag i App-store eller Google Play.