Ung gutt på soverom med julegave i fanet

Spar penger på julegavehandelen

Bruk medlemsfordelene dine på julegavehandelen, så får du ekstra fine gaver for pengene.

De fleste er OBOS-medlemmer på grunn av forkjøpsretten, men visste du at du også har over 60 ulike fordeler på for eksempel opplevelser og i butikker? Bruker du fordelene sparer du penger på å være OBOS-medlem. Medlemskapet ditt kan altså gjøre julegavehandelen litt billigere.

Fotobøker på et stuebord med julepynt rundt

Fotogaver fra CEWE Japan Photo

Bilder tar vare på øyeblikk, og sørger for at vi kan gjenoppleve gode
minner om og om igjen. Hva med en personlig og unik gave til nære og kjære i år? Hos CEWE Japan Photo kan du lage alt fra personlige mobildeksler, puslespill, puter, kopper, fotobøker med mer. Som OBOS-medlem får du 15 prosent rabatt på alle CEWE-bildeprodukter

Den smarteste gaven

Et medlemskap i OBOS, så klart! Dette er den perfekte gaven til den som har alt. Et gavemedlemskap er ikke bare én gave, men mange. For den heldige mottakeren kan veien inn på boligmarkedet bli mye enklere og i tillegg vil mottakeren også få alle medlemsfordelene som følger med. Gi en gave som vokser i verdi.

Rødt servise fra Le Creuset

Til hobbykokken

Hvis du kjenner noen som er glad i å stå på kjøkkenet kan du gi en gave som gjør opplevelsen enda bedre. Et fint servise, gode redskaper eller flott dekor passer ypperlig under juletreet. Kitch'n har julegaver for ethvert budsjett - og du får i tillegg 20 prosent OBOS-rabatt.

Del en opplevelse med en du er glad i 

Kulturopplevelser er det mange som lengter etter i disse dager og flere av teatrene i landet gjennomfører trygge forestillinger med restriksjoner. Som OBOS-medlem får du rabatterte billetter på flere store teatre og museer i Norge. Du kan ikke kjøpe OBOS-billetter til noen som ikke er medlem, men du som medlem kan som regel ta med deg en eller flere som ikke er det. Se alle dine kultur og fritid-fordeler

Flotte interiørgaver

Til interiørelskeren eller kanskje noen som akkurat har flyttet for seg selv har du også et par steder du kan ta turen under julehandelen. Hos Bohus finner du blant annet flotte puter, lykter, vaser og julepynt - med 12 prosent rabatt. Hos Kid Interiør finner du de fineste sengetøyene, pleddene og håndklærne med mer - med hele 20 prosent rabatt.

Til friskusen

Kjenner du noen som elsker å være utendørs og i aktivitet? Eller kanskje noen som bare ønsker å være i litt mer bevegelse? Gi en gave som inspirerer til en sporty hverdag! Hos Oslo Sportslager finner du det du trenger og du får selvfølgelig OBOS-rabatt. Rabatten gjelder også i nettbutikken.

En person på slalåm i solnedgangen

Gaver til handyfolket

Gi en hard pakke til verktøyelskeren, ungdommen som akkurat har flyttet for seg selv eller hobbysnekkeren. Her kan det være lurt å gå etter noen konkrete ønsker for å unngå bomkjøp. Visste du at du får 15 prosent rabatt hos Maxbo? Her finner du noe for alle.