Taket på en Circle K stasjon med logoen.

Circle K

Som OBOS-medlem får du rabatter på dine reiser langs veien. Landets største nettverk av energistasjoner gir deg bedre pris på både drivstoff og hurtiglading.

Medlemsfordeler

  • Drivstoffrabatt: 38 øre rabatt per liter på drivstoff på betjente Circle K- og Best stasjoner.
  • Laderabatt: Opptil 10 % rabatt på hurtiglading av elbil på Circle K ladere i hele landet.

Aktiver rabatt på drivstoff

Få rabatt på hurtiglading

 

Slik får du rabattene

Rabattene forutsetter medlemskap i Circle Ks kundeklubb EXTRA. Medlemskapet her gir deg hver 6. bilvask, burger og is på kjøpet, i tillegg til mange andre gode tilbud. OBOS-medlemmer har en egen kode som skal legges inn i EXTRA for å aktivere drivstoffrabatten. Koden finner du i OBOS-appen. Meld deg enkelt inn i Circle K EXTRA eller legg inn koden i din EXTRA profil dersom du allerede er medlem. For å få hurtigladerabatten fyller du i skjemaet hos .Circle K Charge

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem

Transport — Relaterte fordeler