Familie på fem står i en tom leilighet.

Vi spanderer kontingenten ut året

Bli medlem før nyttår, så spanderer vi årskontingenten på 200 kroner ut året. Da betaler du kun en lovpålagt andelskapital på 300 kroner (engangsbeløp). Som medlem har du forkjøpsrett på over 90 000 boliger og gode rabatter på kulturtilbud, ferie, forsikring, og alt du trenger til hjemmet.

Forkjøpsrett på boliger med OBOS Deleie

Forkjøpsrett på boliger med OBOS Deleie

Som OBOS-medlem får du forkjøpsrett på boliger som selges med OBOS Deleie, som betyr at du kan kjøpe halve boligen, eller mer, og bo i hele. For resten av boligen betaler du et beløp tilsvarende markedsleie for OBOS´ andel av boligen.

Les mer om OBOS Deleie
Illustrasjon av medlemskort på mobilen

Meld deg inn i dag

Bli medlem eller gi et medlemskap før nyttår, så spanderer vi årskontigenten på 200 kroner ut året. Da betaler du kun en lovpålagt andelskapital på 300 kroner (engangsbeløp). Fra og med neste år betaler du kun 200 kroner i året for beholde medlemskapet ditt.

Slik sparer du penger i hverdagen

Slik sparer du penger i hverdagen

Som OBOS-medlem kan du med enkle grep spare mye penger i hverdagen. Vi gir deg våre beste tips til hvor du kan hente inn de største beløpene og raskt spare inn medlemskontingenten og vel så det.

Les tipsene

Ikke medlem ennå?

Som medlem får du forkjøpsrett og 60 andre fordeler både i Norge og Sverige.

Forkjøpsrett

Forkjøpsretten kan gi deg nøkkelen til drømmeboligen helt uten at du må være med på budrunden.

Nå er medlemsbeviset ditt digitalt

Nå er medlemsbeviset ditt digitalt

Last ned OBOS-appen i App store eller Google Play for å få tilgang til det og alle de 60 ulike fordelene som ligger i medlemskapet ditt.

Last ned medlemsbeviset ditt