Vestre Haugen 42

Pen og gjennomgående 3-roms leilighet-Sydvestvendt terrasse på 45 kvm-Garasjeplass-V.vann inkl i felleskost.

Tone Kristine Vik Skomdal ved OBOS Eiendomsmeglere har gleden av å presentere en lys og pen 3-roms leilighet i Vestre Haugen 42!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 300 000

BRA / P-rom
90 m² / 85 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.94889840697 breddegrad, 10.8984189323355 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 714 554

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 300 000
Andel fellesgjeld kr 399 000
Omkostninger kr 15 554
Totalpris kr 3 714 554
Felleskostnader kr 5 247 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 85 m²
Bruksareal (BRA) 90 m²
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Vestre Haugen 42
Kommune Oslo
Byggeår 1976
Energimerket Rød F

Kontakt Tone Kristine for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Nabolagsprofil, Vestre Haugen 42

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

3-roms andelsleilighet beliggende i lavblokkens underetasje av totalt 4 etasjer. Leiligheten består av entre, innvendig bod, bad, wc, 2 soverom, åpent kjøkken og stue med utgang til en fantastisk sydvestvendt terrasse på 45 kvm. Leiligheten har malte veggoverflater, belegg i bod, fliser på kjøkken, ellers laminat på gulv, flislagt wc, flislagt bad med varmekabler i gulv og kjøkkeninnredning med slette høyglansfronter og integrerte hvitevarer fra 2011/2013. Leiligheten disponerer 1 kjellerbod på 4,8 kvm og garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Beliggenhet

Leiligheten ligger mellom Furuset og Høybråten med kort vei til offentlig kommunikasjon, barnehager og skole. Nærmeste handlesenter er Furuset Senter med butikker og øvrige servicetilbud. Gode rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet med store friarealer. Boligen disponerer felles grøntareal mellom blokkene med sittegrupper samt lekeapparater for barn og er skjermet og barnevennlig innenfor borettslagets grenser.

Adkomst

Se kartskisse.

Byggemåte

Lavblokk på 4 etasjer som er oppført med bærende betongkonstruksjoner, leilighetens skillende vegger og skillende dekker i betong og bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser. Fasader er utvendig kledd med beiset panel mot balkonger, ellers platekledning og flatt yttertak som er tekket med papp. Utvendig bygningsmasse er rehabilitert i 2015/16.

Areal

Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 98 kvm

Standard

Leiligheten har malte veggoverflater, belegg i bod, fliser på kjøkken, ellers laminat på gulv, flislagt wc, flislagt bad med varmekabler i gulv og kjøkkeninnredning med slette høyglansfronter og integrerte hvitevarer fra 2011/2013. Det opplyses at laminatgulv i stue og entre er fra 2016 og alle malte overflater med unntak av bod som er fra 2012. Overflatebehandling i bod må påregnes, ellers fremstår leiligheten med normal bruksslitasje på innvendig bygningsmasse. Bad og wc er pusset opp i regi av tidligere eier og uvisst angående tettesjikt/membranløsninger. Det er vedtatt rør- og våtromsrehabilitering i regi av borettslaget.

Entré:
Romslig entré med god plass til å henge fra seg yttertøy.

Bad/wc:
Bad består av dusjkabinett, servant m/underskap og skapinnredning, elektrisk håndkleholder og opplegg for vaskemaskin. Separat wc bestående av servant, overskap m/speilfront og wc.
På generalforsamling i borettslaget 17. juni 2020 ble styrets forslag om en fremtidig plan om å gjennomføre en felles rørrehabilitering vedtatt.

Soverom:
2 lyse og luftige soverom med garderobeskap på hovedsoverommet.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med slette høyglansfronter, 2 stk. frostede glassfronter, laminat benkeplate m/glassmosaikkfliser over, dobbel oppvaskkum, uttrekksventilator og integrert stekeovn,
koketopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Skapinnredning mot stue er fra 2013 og det opplyses i tidligere prospekt at øvrig kjøkkeninnredning er fra 2011.

Stue:
Leiligheten har en romslig stue med mulighet for sofagruppe og spiseplass. Stuen har store vindusflater som gir rikelig med lys. Fra stuen er det utgang til en sydvestvendt terrasse på 45 kvm med beiset tregulv, belysning og strømuttak. Terrassen er fra 2014/15 da utvendig bygningsmasse ble rehabilitert.

Utstyr

Automatsikringer i sikringsskap som er plassert i trappeoppgang. Innvendig elektrisk anlegg i leiligheten er en kombinasjon av åpent og skjult anlegg. Det opplyses at det er utført innvendig EL-sjekk i 2020 og anlegg fremstår uten feil eller mangler etter dette.
Dør-calling med kamera og åpner, røykvarsler, brannslokningsapparat og kabel-TV tjenester i leiligheten.
Fellesvaskeriet er i mellombygget mellom Vestre Haugen 42-44.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad og kjøkken, ellers panelovner.

Tomten

Eiet tomt. Areal 48 960 m². Pent opparbeidet utearealer med busker, trær og asfalterte gangarealer. Borettslaget er meget skjermet og barnevennlig innenfor borettslaget område.

Parkering

Leiligheten disponerer garasjeplass i felles garasjeanlegg. Borettslaget har gjesteparkeringsplasser og garasjer. Garasjene er tilknyttet leilighetene, ellers gateparkering etter stedets regler.

Forretningsfører

OBOS, tlf: 02333

Borettslaget

I løpet av 2019 styret har jobbet med flere prosjekter blant utredning av moderniseringsbehov av dører ned i garasjen og kjelleren • Styret arbeider i skrivende stund med kvaliteten på og behovet for en eventuell:
• Oppgradering av handikapgarasjer.
• Maling i alle trapperom og inngangspartier. (Starter i apr-20)
• Skiftiing av vinyl gulv i alle etasjer og inngangspartier. (Starter i apr-20)
• Brannvarslingssystem i hele borettslaget.
• Sisterunde med tilbud til beboere for å skifte sikringsskap
• Rehabilitering av gulvet i lille garasjen og tak i tilfluktsrommet.
Vi er i kontakt med flere leverandører og vil ha en innstilling, baserer på pris og kvalitet.

For ytterligere rehabiliteringshistorikk se årsberetningen s 30.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

19.01.2021

Dyrehold

Hver husstand (andelseier) har anledning til å anskaffe én hund. De som anskaffer hund plikter å gjøre seg kjent med borettslagets regler for hundehold og rette seg etter disse. Kontrakt skal fylles ut, og returneres til styret. De som ønsker å anskaffe seg to hunder må først søke styret om godkjenning. Det tillates å anskaffe 2 innekatter per husstand (andelseier). Utekatt er ikke tillatt.

Forsikring

Gjensidige Forsikring - polisenummer 88010020.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5.247,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 5.167,-
Trappevask 80,-

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 399.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.12.2020. Andel felles formue er kr 51.019,-

Borettslaget har 1 lån:

OBOS01-98207382175
Annuitetslån, 12 terminer pr. år.
Restsaldo: kr 123.643.665,-
Restsaldo andel: kr 398.903,-
Rente, fast: 1,50%
Rest løpetid: 23 år 11 mnd.
Kapitalkostnader: kr 1 660,-

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

På generalforsamling i borettslaget 17. juni 2020 ble styrets forslag om en fremtidig plan om å gjennomføre en felles rørrehabilitering vedtatt.
Styret har tidligere informert beboere om at baderoms rehabilitering er på planen i de nærmeste årene. Styret har nå engasjert OBOS prosjekt til å starte en kartlegging av borettslagets tilstand. Resultatet vil si noe om når borettslaget må starte totalrehabilitering av alle rør og badene i borettslaget. Forutsetningen for å gjennomføre en felles rørrehabilitering er som regel at alle bad må rives og gjenoppbygges for å sikre at det blir forsvarlig etter blant annet våtroms normen.
Prosjektet har flere faser og borettslaget er i fase 1 hvor det jobbes med kostnadsoversikt, tidligere tegninger, markedspriserog lånemuligheter. For mer informasjon, kontakt styret eller se på borettslagets hjemmeside.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig.

Totale kostnader

3 300 000,- (Prisantydning)
399 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 699 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 714 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Tone Kristine Vik Skomdal

Oppdragsnummer

705200213
Til toppen