1 av 29

Vestre Haugen 22

Lys og romslig 4-roms over 2 plan. Modernisering. Stor terrasse på 44 m2. Barnevennlig. Garasjeplass. Varmtvann inkl!

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 4,110,004

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 3,580,000

Fellesgjeld: NOK 513,000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 17,004

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: NOK 6,649

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS, tlf. 22865500.

 • Forsikring

  IF Skadeforsikring - polisenr.: 806074

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2020:
  Som primærbolig: kr 1 294 816,-
  Som sekundærbolig: kr 4 661 339,-

 • Felleskostnader

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr. 6 649,- pr. mnd.
  Herav:
  Felleskostnader kr 6 556,-
  Trappevask kr 93,-
  felleskostnadene inkluderer i tillegg garasje, varmtvann, kabel-TV/Internett, vaktmester- og vektertjeneste, kommunale avgifter, felles forsikring, kapitalkostnader, samt borettslagets øvrige driftsutgifter.

  Felleskostnadene øker med 10% f.o.m. 1. januar 2023. Trappevask øker med kr 3,-. Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 7.308,-

 • Garantiordning

  Ja

 • Totale kostnader

  3 580 000,- (Prisantydning)
  513 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 093 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  17 004,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 110 004,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beliggenhet

  Leiligheten er beliggende i et veletablert, populært og barnevennlig boligområde på Vestre Haugen med bilfrie internveier og store grøntarealer. Meget god intern beliggenhet med hyggelig utsyn og svært gode solforhold.

  Kort gangavstand til skoler og barnehager. Boligen sokner til Haugen barneskole og Granstangen ungdomsskole. Det er flere barnehager i umiddelbar nærhet.

  Gangavstand til både Haugenstua og Grorud togstasjon. Det tar kun 12 minutter med toget fra Grorud til sentrum (Oslo S). Nærmeste T-bane er ved Furuset senter, linje 2 (Ellingsrudåsen). Det tar ca. 17 min. med T-bane inn til Oslo sentrum. Det er også flere bussholdeplasser i nærheten, og Flybussekspressen stopper ved Furuset skole.

  Det finnes også flere kjøpesentre i området. Furuset senter ligger nærmest, her finner man det meste av servicetilbud.

  Fra leiligheten er det også kort vei til marka med fine turmuligheter sommer som vinter. Det finnes flere andre aktiviteter i nærområdet som Furuset idrett- og svømmehall, 4H gården på Lindeberg, samt treningssenter på Furuset.

  For den aktive familie er det mulighet for å svømme, bruke ridesenter, eller besøke Lindeberg gård. Det finnes også slalåmbakke på Lindeberg og flere organiserte aktiviteter som fotball, håndball, ishockey og annet i området.

 • Bebyggelse

  Området består i hovedsak av lavblokker og småhusbebyggelse. Borettslaget består av 322 leiligheter.

 • Adkomst

  God adkomst fra Vestre Haugen via asfalterte internveier til felles oppgang. Kort gange til offentlig kommunikasjon. Det vil bli skiltet med skilt fra Obos Eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

 • Byggemåte

  Lavblokk på 2 etasjer + underetasje. Oppført med bærende betongkonstruksjon. Leilighetens skillende vegger og skillende dekker i betong. Bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser. Grunnmur i støpt betong. Fasader er utvendig kledd med platekledning. Flatt yttertak som er tekket med papp. Utvendig bygningsmasse og fellesarealene ble rehabilitert i 2015/16. For ytterligere beskrivelse av bygningen, vennligst se vedlagte tilstandsrapport.

  - Vinduer med malte trerammer og 2-lags isolerglass fra 2015/16.
  - Brann- og lydklassifisert entrédør. B-30 og 35 dB klassifisert dør fra 2016.
  - Balkongdører med malte trerammer og 2-lags isolerglass fra 2015/16.

 • Innhold

  Lys og romslig 4-roms rekkehusleilighet over 2 plan med god planløsning og en flott beliggenhet. Boligen har en noe eldre innvendig standard med behov for tidsmessig modernisering. Det foregår for tiden rør- og våtromsrehabilitering i regi av borettslaget. Forventet rehabilitering i denne leilighet er i løpet av 2023. Bad vil da fremstå med nye overflater, membranløsninger, sluk og røropplegg. Leiligheten inneholder bl.a. 1. etasje: en god og praktisk entré/gang, omkledningsrom, 2(3) soverom, samt baderom. U. etasje: baderom, "vaskerom"/grovkjøkken, kjøkken med spiseplass, samt romslig stue med utgang til stor sydvestvendt terrasse på 44 m² med gode solforhold. Det medfølger kjellerbod på ca. 5 m², samt fast biloppstillingsplass i felles oppvarmet garasjeanlegg med mulighet for elbillader.

  1. ETASJE:
  Entré/gang: En god og romslig gang med lyd- og brannklassifisert entrédør. Porttelefon. Laminat på gulv og malt tekstiltapet på vegger. Malt himling.
  Omkledningsrom: Laminat på gulv og tapet vegger. Malt himling. Veggmontert hylle med oppheng for klær medfølger.
  Baderom: Fliser på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt himling. Dusjnisje. Underskap, servant og ettgreps blandebatteri. Speil over servant. Nytt bad kommer i regi av borettslaget i løpet av 2023.
  Soverom I+II: Romslig soverom med god plass for dobbeltseng. Tidligere 2 soverom som er slått sammen til ett soverom. Man kan med enkle grep sette rommet tilbake til opprinnelig planløsning med 2 soverom. Laminat på gulv og malt miljøtapet på vegger. Malt himling.
  Soverom III: Godt soverom med laminat på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt himling.

  U. ETASJE:
  Stue: Meget romslig stue med parkett på gulv og malt tekstiltapet på vegger. Malt himling. Porttelefon med kamera. God plass for sofagruppe og spisebord. Fra stuen er det utgang til stor inngjerdet sydvestvendt terrasse på ca. 44 m² med svært gode solforhold og hyggelig utsyn til nærområdet. Fra terrassen er det port ut til fellesarealene.
  Baderom: Fliser på gulv og vegger. Malt himling. Elektrisk gulvvarme. Dusjnisje. Baderomsinnredning med servant og togreps blandebatteri. Overskap med speil og belysning. Nytt bad kommer i regi av borettslaget i løpet av 2023.
  Kjøkken: Kjøkken med spiseplass. Innredning med eik fyllingsfronter. God skap- og benkeplass. Fliser over benk. Lys under overskap. Laminat benkeplate med nedfelt 1 1/2 oppvaskkum og ettgreps blandebatteri. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over kokesonen. Oppvaskmaskin, komfyr, samt kjøl- og fryseskap medfølger. Laminat på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malt himling.
  "Vaskerom"/Grovkjøkken: Vinyl på gulv og malte vegger. Malt himling. Opplegg for vaskemaskin. Skyllekar, samt tørkeskap. Vaskemaskin medfølger.

  Boligen disponerer: Kjellerbod på ca. 5 m², samt fast biloppstillingsplass i felles oppvarmet garasjeanlegg med mulighet for elbillader.

 • Areal

  Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 112 kvm

 • Standard

  Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 3 (TG 3) og 2 (TG 2) i Tilstandsrapport av Rune Kristiansen Takst AS. For utdypende informasjon, vennligst se tilstandsrapporten:

  TG - Store eller alvorlige avvik:
  Innvendig > Gulv kjøkken. Det er avvik: Det ble registrert sprekker/skade på laminatulv i kjøkken. Dette kommer av en tidligere fuktskade/lekkasje. Det var på befaringsdagen ingen unormale fuktverdier på det aktuelle stedet. Kostnadsestimat: Under kr 10 000,-.
  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg. Sikringsskap fra byggeåret, med i hovedsak skrusikringer. Det er enkelte løse ledninger og stikkontakter. Det anbefales alltid kontroll av el-anlegget, da takstmannen ikke har autorisasjon inne el-kontroll. Oppgradering/kontroll av hele el-anlegg må påregnes. El-anlegget vurderes til å være i grenseland mellom TG-2 og TG-3. Kostnadsestimat: Mellom kr 50 000,- og 100 000,-.
  Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold. Det er avvik. Røykvarsler og brannslukningsutstyr skal medfølge leiligheten ved salg. Kostnadsestimat: Under kr 10 000,-

  TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak:
  Utvendig > Terrassemarkise. Det er avvik: På befaringsdagen virker ikke motoren på markisen. Markisen stoppet opp ca. 1 meter ut, og kunne så ikke kjøres helt ut, eller inn igjen.
  Innvendig > Overflater. Det er avvik: Innvendige overflater har generell bruksslitasje. Enkelte skader på laminatgulv. Noe gyng, samt lite avstand mellom endeskjøter på laminatgulv i entre. Bruksslitasje på parkettgulv. Enkelte manglende fotlister m.m.
  Innvendig > Innvendige dører. Det er avvik: Dørene har bruksslitasje. Skade på enkelte lister. Flere dører subber mot dørkarmer ved åpning/lukking.
  Kjøkken > Grovkjøkken > Kjøkken. Det er avvik: Rommet er av eldre dato og har bruksslitasje.
  Tekniske installasjoner > El-varme. Det er avvik: Panelovnene er av eldre type.

  TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn. Det er avvik: I det minste soverommet er det målt totalt retningsavvik i rommet på ca. 2 cm.

  For ytterligere beskrivelse av overnevnte bygningsdeler, vennligst se vedlagte tilstandsrapport.

 • Utstyr

  Mekanisk avtrekk fra leiligheten. Spalteventiler i vinduer for til-luft til leiligheten. Avtrekksventil i kjøkken, grovkjøkken, samt begge bad. Nyere porttelefoner, hvorav en med kamera. Elektrisk terrassemarkise med fjernkontroll. Utelampe og stikkontakt på terrasse.

 • Oppvarming

  Elektrisk gulvvarme i baderom i underetasjen. For øvrig oppvarming med eldre elektriske panelovner. Varmt tappevann er inkludert i felleskostnadene.

 • Tomten

  Borettslaget eier tomten på 48 960 kvm. Fellesarealene er meget pent opparbeidet og beplantet med trær, prydbusker, plener, sittegrupper, lekeplasser, asfalterte internveier, m.m. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Parkering

  Det medfølger egen biloppstillingsplass, nr. 1019 i felles garasjeanlegg. Mulighet for å montere elbil-lader (se borettslagets hjemmeside for ytterligere informasjon). Borettslaget har gjesteparkeringsplasser.

 • Borettslaget

  Valhall borettslag -https://vibbo.no/valhall/om

  Borettslaget består av 322 andelsleiligheter med adresse i Vestre Haugen Vei 2-46 og Vestre Haugen Vei 50-78.
  - Telia (Get) er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
  - Borettslaget har avtale om vektertjeneste med Securitas.
  - Borettslaget har avtale om vask av fellesarealene.
  - Fellesvaskeriet er i mellombygget mellom Vestre Haugen 42-44.
  - Borettslaget er sameier i Furuset Vaktmestersentral.

  På generalforsamling 17. juni 2020 ble styrets forslag om en felles rør- og baderomsrehabilitering, samt ombygging av styrerom til nye leiligheter vedtatt. Styret har engasjert OBOS prosjekt. Nytt låneopptak på 115 millioner vil starte i utkant av 2022, eller begynnelsen av 2023. Felleskostnadene vil øke med totalt ca. 25% fordelt over 3 år med første økning i januar 2022 med ca.10%. Felleskostnaden øker med nye 10% f.o.m. 1.januar 2023. For ytterligere info om utført vedlikehold og fremtidige planer om vedlikehold og rehabiliteringer, vennligst se siste årsberetning. For ytterligere info om utført vedlikehold og fremtidige planer om vedlikehold og rehabiliteringer, vennligst se siste årsberetning.

 • Dyrehold

  Hver husstand (andelseier) har anledning til å anskaffe én hund. De som anskaffer hund plikter å gjøre seg kjent med borettslagets regler for hundehold og rette seg etter disse. Kontrakt skal fylles ut, og returneres til styret. De som ønsker å anskaffe seg to hunder må først søke styret om godkjenning.

  Det tillates å anskaffe 2 innekatter per husstand (andelseier). Utekatt er ikke tillatt.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest, datert 10.11.1978

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen er regulert til boligformål

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (tilstandsrapport, egenerklæring, reguleringskart, nabolagsprofil, samt 1.side energiattest)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  705220145

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  01.12.2022

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ja

 • Lånevilkår

  Borettslaget har et annuitetslån i OBOS iht. brev fra forretningsfører, datert 23.08.2021

  Lån I - OBOS02-98207919993:
  Restsaldo: kr. 137 770 413,-
  Restsaldo andel: kr 512614,-* tilhører leil. i sin helhet.
  Term per år: 12
  Rest løpetid: 29 år og 6 mnd.
  Flytende rente på 3,30 % p.a.
  Kapitalkostnader(renter og avdrag): kr 2 268,- pr. mnd.
  IN-ordning: Nei

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Rolf Olsen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål