Ulsholtveien 22

Lys og lekker 3-roms leilighet-Vestvendt balkong-Garasje m/opplegg for el-Nyere bad og kjøkken-Varmtvann inkl.-BØR SEES!

Tone Kristine Vik Skomdal v/OBOS Eiendomsmeglere har gleden av å presentere en lekker 3-roms i Ulsholtveien 22!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 000 000

BRA / P-rom
60 m² / 58 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9462744271447 breddegrad, 10.8953862915176 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 171 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 000 000
Andel fellesgjeld kr 156 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 3 171 385
Felleskostnader kr 4 052 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 58 m²
Bruksareal (BRA) 60 m²
Etasje 2
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Ulsholtveien 22
Kommune Oslo
Byggeår 1978
Energimerket Rød D

Kontakt Tone Kristine for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Nabolagsprofil, Ulsholtveien 22

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til en lys og lekker 3-roms leilighet i Ulsholtveien 22! Leiligheten fremstår som velholdt og med liten bruksslitasje på innvendige overflater. Leiligheten har malte slette veggoverflater, eikeparkett og laminat på gulv, moderne kjøkkeninnredning fra Epox med slette fabrikklakkerte fronter og integrerte hvitevarer fra 2015/16. Flislagt baderom med varmekabler i gulv. Badet ble pusset opp i 2017 med nye overflater, membranløsninger, sluk, røropplegg, innredning og sanitærutstyr. Videre har leiligheten to romslige soverom med god plass til seng, garderobeskap og tilhørende møblement. Leiligheten har også en romslig og praktisk åpen kjøkken- og stueløsning med plass til sofahjørne, spisebord og utgang til vestvendt balkong på ca. 3,5 kvm. Innvendig bod i tilknyttning til entreen for god oppbevaringplass. I tillegg disponerer leiligheten 1 kjellerbod på 4,4 kvm og garasjeplass i felles oppvarmet garasjeanlegg. Det er i 2020 montert tilkoblingspunkt for el-bil lader på alle garasjeplassene inne i felles garasjeanlegg, også den tilhørende denne leiligheten. Lader må bestilles fra Ohmia som står for anlegget, og man inngår avtale med dem.

Her er det bare å flytte rett inn!

Beliggenhet

Leiligheten har en fin beliggenhet i populære Ulsholt borettslag på Furuset. Dette er et veletablert og populært boligområde med kort vei til skoler, barnehager, idrettsplass, svømmehall, butikker og kjøpesentere. Det er også kort vei til marka med mange fantastiske turveier og skiløyper mot eksempelvis Mariholtet. Ellingsrud ridesenter ligger også like i nærheten og tilbyr diverse aktiviteter for både unge og eldre, ellers kan det nevnes Furuset idretts- og svømmehall, Høybråten idrettsplass og treningssenter på Furuset. Det finnes også flere kjøpesenter i området. Furuset senter ligger kun en kort spasertur unna, hvor man finner legesenter, bibliotek, treningssenter, apotek, matbutikk, kafeer og en rekke butikker. Ønsker man enda større shoppingsenter er det kort vei til Stovner, Alna, Triaden og Metro senter. Det er også et godt kollektiv tilbud i område med buss, t-bane og tog rett i nærheten. Det tar ca. 10 minutter å gå til toget på Grorud stasjon.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil bli skiltet med OBOS eiendomsmeglere ved annonserte fellesvisninger.

Byggemåte

Lavblokk på 4 etasjer og kjeller med bærende konstruksjoner og leilighetenes skillevegger og dekker i armert betong. Utvendige fasader er kledd med malt panel, flatt yttertak, tekket med papp og innvendige vegger lettvegger i bindingsverk og gips. Det er utført rehabiliteringer av utvendige fasader i 2003-2005 og alle vegger er etterisolert og kledd med ny panel. Grunnmur i betongkonstruksjon og bygningen er antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser. Vinduer med malte karmer og 2-lags isolerglass fra 2005. Balkongdør med malte trerammer og 2-lags energiglass fra 2005. Laminert entré/inngangsdør med brann og lydklassifisering. b30 med ekstra lås og kikkhull.

Innhold

Lekker 3-roms andelsleilighet beliggende i lavblokkens 2. etasje av totalt 4 etasjer og kjeller. Leiligheten som opprinnelig er en 2-roms består av entre, bad/wc, innvendig bod, 2 soverom og stue med åpent kjøkken og utgang til vestvendt balkong på 3,5 kvm. Leiligheten disponerer 1 kjellerbod og garasjeplass i felles oppvarmet garasjeanlegg. Det er i 2020 lagt frem kabel og tilkoblingspunkt for el-bil lader på alle garasjeplassene inne i felles garasjeanlegg, også den tilhørende denne leiligheten.

Areal

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

Standard

Lys og lekker 3-roms leiligheten med malte slette veggoverflater, eikeparkett og laminat på gulv, kjøkkeninnredning med slette fabrikklakkerte fronter og integrerte hvitevarer fra 2015/16 og flislagt bad/wc med varmekabler i gulv som er totaloppusset av fagfolk i 2017 med nye overflater, membranløsninger, sluk, røropplegg, innredning og sanitærutstyr.

Velkommen inn: Romslig entré med god plass til henge fra seg yttertøy. Tilgang til innvendig bod fra entreen med god oppbevaringesplass.

Fliselagt baderom: Lekkert fliselagt baderom bestående av inn- utadslående dusjvegger, servant m/underskap, speil m/lys, skap, veggklosett og opplegg for vaskemaskin. Det opplyses av eier at bad/wc ble pusset opp i 2017 med nye overflater, membranløsninger, sluk, røropplegg, innredning og sanitærutstyr. Dokumentasjon kan fremlegges.

Åpen kjøkken- og stueløsning: Moderne Epoq kjøkkeninnredning fra 2015/2016 med slette fabrikklakkerte fronter, laminat benkeplate, 1 1/2 oppvaskkum, ventilator og integrert stekeovn, induksjonskoketopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Lys og romslig stue med store vindusflater som gir godt med lysinnslipp. Her er det god plass til sofagruppe, spisestuebord og annet ønskelig møblement. Fra stuen er det utgang til hyggelig vestvendt balkong på 3,5 kvm med adkomst fra stue.

To soverom: Leiligheten har to soverom av god størrelse og som vender mot rolige omgivelser. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng, nattbord og skyvedørsgarderobe. Det andre soverommet er i dag innredet med seng, kontorpult og garderobe.

Overflater:
Gulv: Laminat i stue, kjøkken, entre og bod og eikeparkett på begge soverom. Fliser på bad/wc.
Vegger: Malte slette overflater i entre, bod, begge soverom, kjøkken og stue. Fliser på bad/wc.
Himling: Malte overflater i alle rom.

Følgende har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapport utarbeidet av Takstpartner Eikum, 16.11.2020:
Ytterdører og porter: Tilstandsgrad er satt grunnet alder.
VVS-installasjoner: Soilrør og stigevannrør i bygningen er skjult, men antas å være fra byggeår da det ikke er utført noen felles utskiftning av disse i regi av borettslaget. Tilstandsgrad settes grunnet alder.

Utstyr

Dørcalling, kabel-TV tjenester, røykvarsler og brannslukningsapparat. Telenor er leverandør av kabel-TV tjenester. Sikringsskap med automatsikringer plassert i felles trapperom.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad/wc, på kjøkken over utkraget del/ inngangsparti og panelovner.

Tomten

Eiet felles tomt på 29 695 kvm. Borettslaget har pene velstelte fellesarealer med asfalterte internveier og adkomst til bebyggelsen. Skjermet, rolig og trafikksikkert i barnevennlige omgivelser innenfor borettslaget.

Parkering

Gjeste- og gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Forretningsfører

OBOS.

Borettslaget

Ulsholt borettslag - https://ulsholt.herborvi.no/
Borettslaget som har adresse Ulsholtveien 4-42 består av 187 andelsleiligheter, fordelt på 11 bygninger, 28 rekkehusleiligheter og 157 blokkleiligheter og første innflytting i borettslaget skjedde 1977.
Borettslaget har pene velstelte fellesarealer med asfalterte internveier og adkomst til bebyggelsen. Skjermet, rolig og trafikksikkert i barnevennlige omgivelser innenfor borettslaget. Kort vei til offentlig kommunikasjon, forretninger, servicetilbud, skole og barnehage. 5 minutters gange til Furuset senter. Ellers ligger Østmarka i nærmiljøet. Her er det flotte turløyper og flere badevann.

Større vedlikehold og rehabilitering:
2020:
Utskiftning av yttertak på blokkene i borettslaget.
Lagt opp kabel og tilkoblingspunkt for el-bil lader på alle garasjeplassene inne i felles garasjeanlegg.
2018:
- Etablert 6 ladeplasser for el bil
- Ny himling i garasjen
- Ny asfalt på gangveiene
- Nye garasjeporter på garasjene ute
- Fasadevask
2014:
- Nye inngangspartier og nytt låssystem
- Nye tak rekkehus
- Fasadene ble malt
2003-2005:
Fasaderehabilitering. Borettslaget ble rehabilitert med etterisolering, nye vinduer og ny kledning.

Styregodkjennelse

20 dagers styregodkjennelse.

Dyrehold

Se boligselskapets husordensregler/vedtekter.

Forsikring

Gjensidige Forsikring - polisenummer 79680876.

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig: kr 740 321
Som sekundærbolig: kr 2 665 155

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.052,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 3.707,-
Trappevask 98,-
Kabel-tv 247,-

Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. Totale felleskostnader etter kjente fremtidige endringer, kr. 4.082

Felleskostnadene inkluderer varmtvann, kapitalkostnader, trappevask, kabel-TV tjenester, vaktmestertjenester og felles forsikring.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 156.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.11.2020. Andel felles formue 12.564,- pr 01.11.2020.

Lånevilkår

Borettslaget har et felles lån:

Lånenummer: Lånenummer: OBOS01-98207687138
Annuitetslån med 4 terminer pr. år
Fast rente på 2,60 %
Restløpetid: 17 år, 10 mnd
Restsaldo: 34.440.540,-
Restsaldo andel: kr. 155.926,-
Kapitalkostnad: kr 916,-

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 000 000,- (Prisantydning)
156 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 156 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 171 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Tone Kristine Vik Skomdal

Finn.no: Visningstekst

I OBOS setter vi sikkerhet og trygghet på visning høyt. For å hindre spredning av koronavirus, vil det bli de oppsatte visninger gjennomføres individuelt, ta kontakt med megler for å avtale tidspunkt for oppmøte slik at du slipper å stå og vente når andre er inne. Dersom oppsatt tidspunkt ikke passer, ta kontakt for å finne et alternativt tidspunkt. Vi henviser til bilde nr. 4 for nærmere informasjon. Velkommen til visning!

Oppdragsnummer

705200196