Tvetenveien 253

Stor 2-roms med panoramautsikt fra 11. etasje. God standard med bl.a. kjøkken 2018, nye gulv og flislagt bad. P-plass.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 950 000

BRA / P-rom
59 m² / 59 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9249525961821 breddegrad, 10.8616553365636 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 048 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 950 000
Andel fellesgjeld kr 83 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 3 048 385
Felleskostnader kr 3 886 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 59 m²
Bruksareal (BRA) 59 m²
Etasje 11
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Tvetenveien 253
Kommune Oslo
Byggeår 1974
Energimerket Oransje E

Kontakt Therese for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Tvetenveien 253

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til denne utsiktsleiligheten på Trosterud! Stor og romslig 2-roms med innglasset balkong på hele 10 kvm og panoramautsikt over byen og fjorden. Leiligheten holder god standard med pent nytt kjøkken med integrerte hvitevarer fra 2018, nye lekre gulv fra 2018 samt et flott bad fra 2007. Inneholder: entré med fin plass til yttertøy og sko, flislagt bad pusset opp av tidligere eier i 2007, stort soverom, kjøkken i delvis åpen løsning mot stue og stue med utgang til innglasset balkong. Her er det bare å flytte rett inn. Leiligheten disponerer 1 bod på etasjeplan, 1 bod i underetasje og utvendig biloppstillingsplass, samt bruk av fellesvaskeri som benyttes etter gjeldende regler. Kort vei til off. transport i alle retninger samt enkel tilgang til marka.

Beliggenhet

Tvetenveien 253 ligger fint til på Trosterud i et rolig og barnevennligområde med flotte turveier og rekreasjonsmuligheter i nærmiljøet. Sommer som vinter kan man benytte seg av turstier, sykkelveier, fiskevann, kajakkmuligheter og skiløyper ved Lutvann, Mariholtet, Nøklevann og Sarabråten. Fra leiligheten har man kort avstand til offentlig kommunikasjon med buss fra Doktor Dedichens vei og Trosterud, samt T-banen på Trosterud med linje 2 med kun 17 minutters reisetid til Oslo sentrum.

Det er flere barnehager i området, samt gangavstand til både Lutvann, Trosterud barneskole, Haugerud ungdomsskole og Haukåsen skole og Nordvoll skole og autismesenter.

Området kan også by på flere fasiliteter med Kiwi som nærmeste dagligvarebutikk, samt nærhet til Tveita Senter, Alna Senter, Ikea, Bare Trening og Sats Elixia Haugerud. Nærmiljøet kan tilby fritidsaktivitet ved Alnaparken ridesenter, Furuset Forum med is- og håndballmuligheter samt Furuset svømmehall.

Adkomst

Se kartskisse.

Byggemåte

Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur. Bygningen ble oppført i 1973 etter byggetidens byggeforskrifter. Den tilfredsstiller ikke nødvendigvis alle de krav som dagens byggeforskrifter stiller til bl.a. tetthet, ventilasjon og varmeisolering. Vinduer og balkongdør med trerammer og isolerglass fra byggeår. Vindu på soverom fra 1995.

Areal

Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 59 kvm, Bruttoareal: 65 kvm

Standard

Entré:
Romslig og praktisk entré med plassbygget garderobeskap med god plass for oppbevaring og oppheng av yttertøy og sette bort sko. Brann- og lydklassifisert entrédør fra 2015. Dørcalling.

Baderom:
Stort fint bad pusset opp av tidligere eier i 2007. Bad/wc består av dusjnisje m/glassbyggerstein og glassdør, servant, flislagte hyller, speil, veggklosett og opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord i tillegg til garderobe.

Kjøkken
Pent kjøkken med innredning fra 2018 og godt skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med 1-speils lakkerte formpressede fronter, 2 stk. fronter m/glass, heltre benkeplate med lekre marmorfliser over, oppvaskkum, ventilator i stål (kullfilter) og integrert stekeovn, induksjonskoketopp, mikroovn og oppvaskmaskin.

Stue
Stor og lys stue med plass til både stor sofagruppe og spisestuebord. Det er flere innredningsmuligheter. Store vinduer gir rikelig med lys inn. Leiligheten ligger stille og rolig til uten innsyn. Det er utgang til stor balkong med innglassing som kan skyves til side.

Balkongen vender mot nordvest med ettermiddags- og kveldssol. Det er god plass for utemøbler og det er muligheter til å benytte elektriske grill og gassgrill. Det er lagt fliser med varmekabler på balkongen og det er downlights i himling på balkongen.

Gulv: Det er lagt ny smakfull laminat på stue, kjøkken, entré og soverom i 2018. Fliser med gulvvarme på bad og på balkongen.
Vegger: Malt murstruktur i entre og malt strie i stue, kjøkken og soverom. Fliser på bad.
Himling: Malte flater i alle rom. Downlights på bad og på balkongen.

b>Annet:
* Leiligheten disponerer to boder på ca. 2,5 kvm og ca. 1,1 kvm (en i underetasje og en på etasjeplan).
* Kabel-TV tjenester fra GET.
* Automatsikringer i sikringsskap som er plassert i felles yttergang.
* Lave omkostninger. Ingen dokumentavgift.

Følgende har fått TG2 i Tilstandsrapport av Takstpartner Eikum AS
TG2- Vinduer/balkongdør - grunnet alder.
TG2- Bad - manglende dokumentasjon på arbeid.
TG2- Sluk bad - originalt støpejernsluk
TG2- Tilluft bad - manglende tilluft.

Naturlig ventilasjon med spalteventil i balkongdør og ventil i yttervegg på soverom og avtrekksventil til felles luftekanal på kjøkken.

Utstyr

Automatisk strømmåler for fjernavlesning er montert i 2017. Elektrisk anlegg i leiligheten er en kombinasjon av åpent og skjult elektrisk anlegg.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad/wc og balkong samt panelovner.

Tomten

Eiet tomt på 38 418 kvm. Utearealene er opparbeidet med plen, beplantning og asfalterte gangveier. Sittegrupper og lekeapparater på borettslagets område. Skjermet og barnevennlig innenfor borettslagets område

Parkering

Det følger egen utvendig P-plass med leiligheten.

Vei/vann/avløp

Offentlig

Forretningsfører

OBOS, tlf. 02333.

Borettslaget

Borettslaget består av 465 andelsleiligheter.

Stubberudlia Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 850373612, og ligger i bydel Alna i Oslo kommune med følgende adresse:
Tvetenvn 191-231 233-261
Gårds- og bruksnummer : 142/ 36
Første innflytting skjedde i 1973. Tomten, kjøpt i 1986 er på 38 418 m2.
Se borettslagets hjemmeside for mer info: http://www.stubberudlia.no

Muligheter for leie av fellesrommet og Veslestua:
Stubberudlia borettslag har et hyggelig fellesrom som kan benyttes av beboere. Fellesrommet ligger i Tvetenveien 199 og kan leies i helger og ukedager. Fellesrommet har god plass til 30 personer og er utstyrt med spisebord og sofagruppe. Rommet passer meget godt til barnedåp, konfirmasjon, bursdager og jubileer. Se link: https://www.stubberudlia.no/fellesrom

Veslestua ligger i Tvetenveien 261. Dette er et koselig lite lokalet for små sammenkomster.
Ta gjerne kontakt med styret dersom du lurer på noe mer angående dette.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

31.03.2020

Styregodkjennelse

20 dagers styregodkjenning

Dyrehold

Det er tillatt å holde husdyr i Stubberudlia Borettslag. Se utfyllende betingelser i fremlagte husordensregler eller som link i annonsen.

Alle dyreeiere i Stubberudlia borettslag er ifølge husordensreglene pliktige til å registrere sine husdyr til styret, via dyreutvalget. https://www.stubberudlia.no/dyreutvalget.

Forsikring

Gjensidige forsikring, polisenr. 87955070

Felleskostnader

3.886,- pr mnd.

trappevask, kabel-tv og internett fra GET, vaktmester, betjening av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel. samt inkl. a konto varmt vann kr 300,- pr. mnd.

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.886,- pr. mnd.
Herav:
Felleskostnader 3.586,-
Varmt tappevann 300,-

Alle leilighetene har fått montert måler på varmtvannsforbruk. Det betales i dag kr 300,- pr. leilighet a konto gjennom fellesutgifter. Dette avregnes årlig for reelt forbruk.

Det er fellesavtalen mellom borettslaget og GET gir hver husstand følgende tjenester: Borettslaget har en kollektiv avtale om levering av digital-tv via kabel og bredbånd via kabel fra GET. Digital TV med programpakken Start med følgende hoved dekoder: GET box Mikro og bredbånd 10/ 5 Mbps.

Gjør oppmerksom på avtale kan endres underveis av brl.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld 83.000,- (avrundet til nærmeste hele tusen) pr. 01.03.2020

Lånevilkår

Borettslaget har tre lån på denne andelen på ca. kr. 83.000,-

Lån 1: Husbanken. Annuitetslån, restsaldo 3.635.643,- / restsaldo denne andel ca. kr. 6.879,-, restløpetid 1 år og 5 mnd. 2 terminer pr. år. Flytende rente på 2,04 %.

Lån 2: Husbanken. Annuitetslån, restsaldo 1.407.032,- / restsaldo denne andel ca. kr. 2.663,-, restløpetid 1 år og 11 mnd. 2 terminer pr. år. Flytende rente på 2,04 %

Lån 3: OBOS. Annuitetslån restsaldo 38.476.737,- / restsaldo denne andel ca. kr. 72.810,-, restløpetid 21 år og 6 mnd. 4 terminer pr. år. Flytende rente på 2,54 %

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt. avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Større vedlikehold og rehabilitering i borettslaget:
2019 Nye blomsterbed. Fasadevask bestilt for borettslaget. Asfaltering av enkelte partier i borettslaget
2018 Ladeanlegg for ladbare biler. Reparasjon og omlegging av varmekabler i øverste etasje. Ladeanlegg med 12 ladeplasser for el- og hybridbiler, i regi av Energiplan AS, ble ferdigstilt til høsten 2019
2017 Nye ytterdører i høyblokkene
2015-2016 Rehabilitering av heis
2011 - 2013 jordvarme og felles varmt vann. Borettslaget har lagt om rørsystemet. Det er etablert felles varmtvanns tanker i kjeller. De gamle tankene i hver leilighet demonteres. Det er boret etter jordvarme.
2005 - 2007 Vedlikehold, malerarbeid. Vedlikehold, malerarbeid ble utført på Lavblokkene 191-207 sommeren/ høsten 2005. Blokkene 211-251 ble utført sommeren 2006.Blokkene 255-261 vil bli malt sommeren 2007, i tillegg kommer vi til og sette i gang med Høyblokkene 209-231-233-253.her er det innhentet priser, men disse er i skrivende stund ikke ferdig behandlet, heller ikke i hvilken rekkefølge disse blir tatt.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål, offentlig bygg (barnehage), friområde, forretninger og T-banestasjon.

Totale kostnader

2 950 000,- (Prisantydning)
83 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 033 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 048 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF/Avdelingsleder Therese Eng

Oppdragsnummer

705200058