Turbinveien 32

Innbydende og lekker 2-roms - God takhøyde 3,22m - Høy kvalitet - Integrerte hvitevarer - Felles takterrasse

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 5 085 320

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 4 950 000

Omkostninger: kr 135 320

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 3 314

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OEF

 • Felleskostnader

  3 314,- pr Mnd
  Fellesutgifter inkluderer trappevask, tv, bredbånd, vaktmestertjenester, felles forsikring, forretningsførsel og a konto fyring.

 • Totale kostnader

  4 950 000,- (NB: prisen er fast)

  Omkostninger
  123 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 950 000,-))
  7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  135 320,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 085 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Turbinveien 32 ble oppført i 1920-årene som badehus tilknyttet Kristiania Renholdsverk i Kværnerbyen. Bygget har gjennomgått en transformasjon, hvor bygget med byantikvarens samtykke er fullstendig bygget om. Det er tatt vare på gamle elementer og bygget om til spennende og lekre leiligheter. Nederste etasje fungerer som barnehage og bygningens øvre del er tilpasset boligformål.

 • Beliggenhet

  Leilighetene ligger sentralt til i et fint og populært boligområde i Kværnerbyen. Trivelige Kværnerdammen ved huset og vannløpet som strekker seg gjennom Kværnerbyen. Alnaelva og industrihistorien er hentet opp fra grunnen og flyter gjennom dammen og løpet. Og det er her vi samles i sola, med lekende barn, tilstedeværelse og energi.

  Kværnerbyen har en flott beliggenhet med fine turområder i nærmiljøet. Det pulserende bylivet i Bjørvika, Bispevika og Oslo Sentrum ligger i umiddelbar nærhet. Friarealene i Kværnerbyen er pent opparbeidet med parkmessig preg.

  Kværnerbyen er et av OBOS sine mest spennende boligprosjekter. En helt ny bydel sentralt beliggende på Kværner Brugs gamle tomt i Lodalen hvor det er fint å leve og lettvint å bo. I dag er området forvandlet til et svært attraktivt boligområde med høy kvalitet. Området ligger rolig tilbaketrukket mellom Ekeberg og Vålerenga, og hvor Alna i dag er gjenskapt som et vannspeil i et parkdrag sentralt gjennom området. Sommerstid et yndet sted for bading og plasking for barn. Om vinteren blir vannspeilet omgjort til skøytebane, til stor glede for voksne og barn.

  I nærområdet mot nord ligger Vålerenga med sin karakteristiske trehusbebyggelse. Her finner du små kafeer, spisesteder og butikker. Mot øst ligger Svartdalsparken og Svartdalen som er en bortgjemt perle med sin særpregede vegetasjon og turstier i urskogen langs Alnaelva, over til naturreservatet ved Østensjøvannet og videre til Østmarka.

  I Kværnerbyen bor man med gangavstand til sentrum. På veien passerer du Gamlebyen med Middelalderparken og vannspeilet. Her finner du Oslos historiske røtter i form av gamle ruiner og gateløp, som sammen med Ladegården er populære mål for byvandringer. Det er ingen steder i byen det rører seg så mye som på denne kant av byen. Bjørvika og Bispevika myldrer av liv. I tillegg til Operaen nye Deichman hovedbibliotek som står ferdig og Munchmuséet som snart er ferdigstilt, parker med sports- og lekemuligheter, havnepromenade samt en rekke nye servicefasiliteter. Nært Middelalderparken og Sørenga hvor det er etablert populært badeanlegg og badestrand. Kværnerbyen er kort sagt nær det aller meste, til kulturtilbud, utesteder, forretninger, konserter og festivaler.

  Til sammen er det ca. 1600 leiligheter i Kværnerbyen hvor både store og små trives. Det er to barnehager. I tillegg er Kværnerhallen nå fylt opp med kontorplasser. I treningssenteret er det normalt full fart fra tidlig morgen. I Kværnerbyen finner du en stor dagligvarebutikk, blomsterbutikk, renseri, skomaker, frisør, negl- og fotpleie i tillegg til apotek mm. Se www.kvaernerbyen.no for mer informasjon om området.

 • Bebyggelse

  Kværnerbyen omfatter blokkbebyggelse.

 • Adkomst

  Det tar kun 10 min til sentrum - og bussene tar deg enkelt gjennom byen. 32-bussen til Voksen Skog via sentrum har avgang fra Kværnerbyen hvert 15. minutt. Buss 34, 70 og 74 går ca. hvert 5. minutt fra Konows Gate. Fra Galgeberg finner man 20- og 37-bussen med hyppig avgang hvert 7.-8. minutt. Trikk 18 og 19 går fra Schweigaardsgate.

  Det er også bysykler og elsykler tilgjengelig i Kværnerbyen som tar deg raskt og effektivt gjennom byen.

 • Byggemåte

  Bygget er en teglsteinsgård med yttervegger murt i massiv tegl som er slemmet med kalkmørtel og malt med kalkmaling.
  Taket er tekket med ny tegl takstein med beslag og takrenner i zink.
  Vinduene er de originale vinduene som er restaurert og med nye vinduer på innvendig side.

 • Innhold

  Velkommen til denne lekre leiligheten i lekker rødfarge med flott planløsning. Leiligheten består av stue, åpen kjøkkenløsning, soverom og lekkert bad. Stuen har en meget generøs himlinghøyde på opptil 3,22m som gir rommet en særdeles luftig atmosfære. Det er enstavs eikeparkett på gulv og lysmale veggflater. Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Tilgang til felles takterrasse på 40 kvm. Sportsbod på 5 kvm på loft.

 • Areal

  Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 56 kvm

 • Standard

  Lys og innbydende entré med plass til garderobeløsning.

  Stor og åpen stue med god plass til både salong- og spisegruppe. Stuens vindusflater, sammen med den unike takhøyden, gir rommet en meget lys og luftig atmosfære.

  Delikat kjøkkeninnredning fra Sigdal med laminert benkeplate. Integrerte hvitevarer med komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin, fryser og kjøleskap. Kjøkkenhette over platetopp med avtrekk. Med fokus på underskap bidrar kjøkkenet til den luftige atmosfæren i hele leiligheten.

  Lekkert bad med hvite fliser (Vitra 14,8 X14,8) på vegg og marmor-fliser (Quarella marble 60X60) på gulv. Flisvalget er inspirert av byggets originale uttrykk. Spesialtilpasset og pen benkeplate i eik, speil og downlights. Praktisk innsvingbar dusjvegg av glass og vegghengt wc. Det er opplegg for vaskemaskin på badet.

  Flott og lyst soverom med god plass til stor seng og garderobeskap.

  Det er enstavs eikeparkett på gulv.
  Vannbåren gulvvarme med egne soner.
  Vegger malt i tiltalende farger. (Welcoming red)
  Balansert ventilasjon.

 • Utstyr

  Porttelefon.
  Kabel-tv.

 • Oppvarming

  Det er vannbåren gulvarme. Elektriske varmekabler på bad for økt komfort.

 • Tomten

  Felles eiet tomt. Tomten er på totalt 1.829 kvm. Utomhus er fellesareal med eksklusiv bruksrett for barnehagen i deres uteområde i åpningstiden.

 • Parkering

  Vanlig gateparkering.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig.

 • Sameiet

  Badehussameiet Kværnerbyen består av en næringsdel, hvor det er barnehage og 7 boligseksjoner.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Eiendommen avventer seksjonering og midlertidig brukstillatelse, som forutsettes å foreligge før salg.

 • Utleie

  Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon og kan fritt selge, pantsette og leie ut denne med mindre noe annet følger av lov, avtaler eller vedtektene.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Eiendommen er bevaringsverdig, slik at fasadeendringer må godkjennes av byantikvaren.
  Oslo Byggentreprenør har utført byggearbeidene.
  Egen måler for fjernvarme og varmt vann. Egen strømmåler.
  Grunnpakke fra Telia med tv og internett med fiber inngår. Kontakt Telia på tlf 924 05 050.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Eiendommen/området er regulert til bolig, kontor, allmennyttig formål (barnehage). Huset er bevaringsverdig. Reguleringskart er tilgjengelig på hjemmesider.
  Det arbeides med ekstra togspor i Brynsbakken, sak 201714401.
  Det er søkt om omregulering av Turbinveien 2-4, sak 201715801. Det er søkt om å reguleres til høyskole, forretning og bevertning.
  Det planlegges boliger på eiendommen Enebakkveien 69, sak 200705311.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  713210009

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Budgivning

 • Lånevilkår

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

 • Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

  For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger, dog innen to måneder.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Budgivning i forbrukerforhold

  Boligene selges til faste priser, etter ansiennitet i obos. Du må legge inn bud på aktuell(e) bolig(er) med finansieringsbevis innen 24. mars kl. 12:00

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Ansvarlig megler

  Avdelingsleder Nils Tore Gjone

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål