Teglverksgata 8

Sjelden og pen 4-roms med spektakulær utsikt! Garasjeplass. Ingen dok.avgift. Svært attraktiv beliggenhet!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 7 500 000

BRA / P-rom
97 m² / 97 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9247170216181 breddegrad, 10.7654217158739 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 7 515 147

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 7 500 000
Omkostninger kr 15 147
Totalpris kr 7 515 147
Felleskostnader kr 3 431 per måned
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 97 m²
Bruksareal (BRA) 97 m²
Etasje 5
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Teglverksgata 8
Kommune Oslo
Byggeår 2008
Energimerket Grønn D

Ingen treff

Kontakt Hussain for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Teglverksgata 8

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til visning i Teglverksgata 8; En pen og sjelden 4-roms endeleilighet i bygg fra 2008. Leiligheten har en god planløsning med åpent kjøkken, bad/wc, wc/vaskerom og 3 soverom. Lekker stue med utgang til romslig vest-nordvestvendt balkong på 13 kvm med spektakulær utsikt og gode solforhold. Det er heis i oppgangen, slik at trappefri adkomst er mulig. Det medfølger en garasjeplass med mulighet for ladepunkt. Leiligheten ligger tilbaketrukket i stille sidegate 50m fra Sofienbergparken med kort vei til alt av fasiliteter, servicetilbud og grønne parker like utenfor døren, og gangavstand til sentrum med alt det en storby har å by på.


Verdt å merke seg:
* Kabel-TV tjenester og internett fra GET.
* Garasjeplass med mulighet for el-punkt i felles garasjeanlegg.
* Bad/wc og wc/vaskerom.
* Endeleilighet med utsikt og gode solforhold.
* Alle overflater malt i 2019.
* Automatsikringer i sikringsskap.
* Kjellerbod på 5,6 kvm.
* Lave kjøpsomkostninger. Ingen dokumentavgift.

Beliggenhet

Meget sentral, attraktiv og populær beliggenhet på Grünerløkka. Leiligheten ligger tilbaketrukket i stille sidegate 50m fra Sofienbergparken. Dette området må sies å være svært attraktivt med alt av fasiliteter, servicetilbud og grønne parker like utenfor døren, og gangavstand til sentrum med alt det en storby har å by på.

Her kan man nyte "Løkkas" yrende folkeliv, kaféer, restauranter, barer, gallerier, treningssentre, kino og det meste man kan ønske seg i hverdagen. Området er også svært barnevennlige med barnehager, skoler og flotte lekearealer like i nærheten.

Nærområdet byr også på flotte grøntområder med idylliske Sofienbergparken som nærmeste nabo, i tillegg finnes det flere populære parker som Birkelunden, Olaf Ryes plass, Kubaparken og fine turveier langs Akerselva.

Kollektivtilbudet i området er svært godt med både trikk og buss like i nærheten til alle kanter av byen.

Leiligheten ligger i et av Rodeløkkas mest sjarmerende kvartaler i bydel Grünerløkka. Her er nytt og gammelt blandet sammen i en skjønn forening. Her finner du en spennende kombinasjon av moderne arkitektur og kulturminner. Gamle fabrikklokaler er pusset opp og bygget på. Tidligere var Rodeløkka en forstad til Christiania med trehusbebyggelse og fabrikker. I dag er det en fredelig og sjarmerende oase midt i byen, med umiddelbar nærhet til landets mest pulserende, urbane bymiljø. Resultatet har gitt Rodeløkka noen av byens kuleste og mest særegne boliger med og uten fabrikkpreg.

Teglverksgata har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Rett utenfor leiligheten finner du Kiwi og søndagsåpne Joker ligger innenfor 5 minutters gange, her kan man gjennomføre hverdagshandelen til en rimelig penge. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Markveien, Ringnes Park, Vulkan med Mathallen etc. et variert utvalg med bl.a. dagligvare, post, bank, minibank, apotek, vinmonopol, mote, interiør, blomster, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege.

Grünerløkka er velkjent for sitt spennende og unike utvalg av vintagebutikker, søndagsmarkeder, mote, interiør, kaféliv, barer, restauranter, uteserveringer og frisører, det meste sentrert rundt hovedgatene Markveien og Thorvald Meyers gate.

Vulkan ligger litt lenger ned på Løkka og har ett av byens mest spennende matkonsepter. Her ligger Mathallen, et mye omtalt konsept som er unikt her til lands der spennende råvarer selges over disk på gamlemåten. BAR Vulkan, Hitchiker, Champagneria, Dögnvill Bar & Burger og Smelteverket inviterer til sosiale hyggestunder.

For hyggelige søndagsturer kan en spasere i naturskjønne omgivelser langs Akerselva opp forbi Nydalen og Frysja, samt videre innover mot Maridalsvannet eller nedover elven til Bjørvika og Operaen. Ellers finnes det flere grønne lunger i nærheten som Birkelunden, Sofienbergparken og Olaf Ryes plass. Det er også gangavstand til Botanisk hage og Tøyenparken på Tøyen.

For den treningsglade finnes blant annet SATS på Ringnes park, Gym Ila ved Aleksander Kiellands plass og Fresh Fitness på Carl Berners plass. I tillegg ligger Dælenenga Idrettspark med fotballbane og ishall i umiddelbar nærhet.

Av barnehager i nærheten finner du Heffalompen Familiebarnehage (0-3 år), Barnas Hus Barnehage (0-6 år) og Hallénparken Barnehage (1-6 år).
De nærmeste skolene er Grünerløkka skole med cirka 500 skoleelever fra 1-7 klasse kun minutter fra boligen, Frydenberg skole (8-10 klasse), Foss videregående, Sofienberg videregående og Kunsthøgskolen.

Området har også god tilgang til offentlig kommunikasjon. 30 bussen (Nydalen/Bygdøy) går fra Dælenenga. Trikk (11,12 og 13) og T-bane (4 og 5) finner du henholdsvis i nærheten.

Adkomst

Det vil bli skiltet med OBOS Eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

Byggemåte

Boligblokk/bygård på 6 etasjer og 2 kjelleretasjer oppført i betongkonstruksjon med leilighetsskillende vegger i betong og skilledekker i betong. Utvendige fasader har pussisolerte fasader og flatt yttertak tekket med papp.
Innvendige lettvegger i bindingsverk og gips.

Areal

Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 97 kvm, Bruttoareal: 108 kvm

Standard

Entre: Innbydende og lys entré med svært god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Eikeparkett på gulv og malte slette overflater på vegger.

Bad/wc: Pent flislagt bad med dusjhjørne, servant m/underskap, speil, overlys og wc. Elektriske varmekabler på gulv.

Wc/vaskerom bestående av servant , speil, wc og opplegg for vaskemaskin. Elektriske varmekabler på gulv.

Hovedsoverom: Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord m.m. Godt med skapplass i garderobeskap. Flott utsikt fra vindu. Eikeparkett på gulv og malte slette overflater på vegger.

Soverom 2 og 3 er også av god størrelse med plass til seng og øvrig møblement. Passer ypperlig som barnerom, hobbyrom eller gjesterom. Eikeparkett på gulv og malte slette overflater på vegger.

Kjøkken: Pent kjøkken med åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredning med slette lakkerte formpressede fronter, laminat benkeplate m/fliser over, enkel oppvaskkum og uttrekksventilator. Integrert stekeovn og koketopp med opplegg for oppvaskmaskin.Eikeparkett på gulv og malte veggoverflater.

Stue: Stor og åpen stue med meget gode innredningsmuligheter. God plass til spisebord, sofagruppe m.m. Store vindusflater som bidrar til mye lys og en god romfølelse. Eikeparkett på gulv og malte slette overflater på vegger.

Balkong: Utgang til vest-nordvestvendt balkong på 13 kvm med fantastisk utsikt og svært gode solforhold. Balkongen er utstyrt med PCV- fliser på gulv, belysning, strømuttak og elektrisk markise.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer og sentralvarme fra fjernvarmeanlegg, samt elektriske varmekabler på bad/wc og wc. Varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Tomten

Eiet tomt på 1.042 kvm.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass med mulighet for ladepunkt i felles garasjeanlegg.

Forretningsfører

OBOS, tlf.: 02333

Borettslaget

Borettslaget Sofies Hage Borettslag består av 57 andelsleiligheter.
Sofies Hage Borettslag er registrert i foretaksregisteret i Brønnøysund med organiasjonsnummer 99034743, og ligger i bydel Grunerløkka i Oslo Kommune med følgende adresse:
Karlstadgata 5-9 og Teglverksgata 8-10.

Vedlikehold og utbedringer:
2018- Etablert nytt låssystem.
-Postkasser er modernisert og det er montert innbruddsikring på kassene.
- Etablering av infrastruktur for elbil i garasjen.
- Bytte av lyskilder i tak til Led lys.
- Iverksetting av brannsikringstiltak.
Sofies Hage Borettslag har egne hjemmesider. www.lillebergbrl.no

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

16.10.2019

Styregodkjennelse

Ja.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne.
Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.
Se husordensreglene for ytterligere informasjon.

Forsikring

Gjensidige Forsikring- polisenummer 88553941.

Ligningsverdi

Kr 1 620 819,- som primærbolig og kr 5 834 947,- som sekundærbolig for inntektsåret 2017.

Felleskostnader

3 431,-
Felleskostnader kr. 3.431,- pr./mnd. inkluderer varmtvann/fyring (799,-), kabel-TV tjenester, vaktmestertjenester, trappevask, felles forsikring og kommunale avgifter. Garasjeplass (200,-) kommer i tillegg til felleskostnader.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr 0,- pr 01.09.2019.
Borettslaget har to lån med følgende betingelser pr. 01.09.2019

Lånenr: EIKA1-200073920
Type: annuitetslån
Restsaldo: kr.54.784.291,-
Restløpetid: 38 år, 9 mnd.
Termin pr. år: 12
Type rente: flytende rente
Rente: 2,45%
Andel av saldo: 0,-


Lånenr: OBBK01-98207578665
Type: annuitetslån
Restsaldo: kr. 2.018.358,-
Restløpetid: 22 år, 8 mnd.
Termin pr. år: 12
Type rente: flytende rente
Rente: 2,45%

Borettslaget har individualisert fellesgjeld og dette innebærer at andelseiere er gitt adgang til å innbetale hele eller deler av sin andel av fellesgjelden.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til

Totale kostnader

7 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 187,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
15 147,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 515 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF Mats Lehmann

Oppdragsnummer

718190128