Velkommen til Stavangergata 46 A!

Stavangergata 46A

Perfekt førstegangskjøp! 1-Roms andelsleilighet med kveldssol og moderne standard | Bad fra 2014 | Felles takterrasse

Priser

Totalpris: kr 2 606 527

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 2 375 000

Fellesgjeld: kr 216 053

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 15 474

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 3 152

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til Stavangergata 46 A: En pen og moderne 1-roms andelsleilighet beliggende i boligblokkens 4. etasje av totalt 7 etasjer og kjeller. Leiligheten består av entre, bad/wc og stue med åpen kjøkkenløsning.

Leiligheten har malte slette veggoverflater, eikeparkett på gulv og flislagt bad/wc med varmekabler i gulv som er bygget i regi av borettslaget i 2013/14. Leiligheten disponerer 1 kjellerbod, samt bruk av fellesvaskeri og takterrasser for beboere i bygningen.

Entré: Åpen entré med plass til ytterklær og sko. Callinganlegg med døråpner.

Bad / wc: Delikat flislagt baderom fra 2014. Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Dusjarmatur fra 2021, ellers er bad/wc er bygget i regi av borettslaget i 2013/14 med ny innredning, sanitærutstyr, overflater, membranløsninger, sluk og røropplegg. Nedsenket himling med downlights. Fliser og membranløsninger på bad/wc fra 2013/14 da baderom ble bygget i regi av borettslaget. Det er målt fall på 10mm fra gulv ved dør til hjelpesluk med en avstand på 40cm. Hovedsluk i dusjsone ligger 30mm lavere enn gulv ved dør og det er silikonert under gulvprofil til dusjsone. Fall mot hovedsluk i dusjsone.

Kjøkken: Moderne kjøkken med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med slette folierte fronter og integrerte hvitevarer. Kjøkkenvifte med avtrakk fra ventilator.

Stue: Arealeffektiv stue som gjør det enkelt å møblere med seng, sofa og tv-møblement. Stort vindu som slipper inn godt med naturlig lys og som har en flott utsyn.

Bod: Leiligheten disponerer en loftsbod med gulvflate oppmålt til ca. 1,4 kvm.

Annet:
- Varmtvann, fyring og internett inkludert i felleskost
- Felles vaskeri
- Felles takterrasse med gode solforhold og fantastisk utsikt
- Godt kollektivtilbud
- Gangavtand til BI og Storo Storsenter
- Ingen dok.avgift, rask avklaring av forkjøpsretten

Beliggenhet

Leiligheten ligger godt til med kort vei til parker, idrettsbaner, treningstilbud, forretninger, matbutikker, cafeer og svært gode kollektivforbindelser med buss i umiddelbar nærhet.
Matbutikker og restauranter i nærheten:
Kiwi rett utenfor døren, samt Meny i Bjølsenhallen rett bortenfor med flere tilbud av forretninger. Søndagsåpen Joker finner du også nede i Bergensgata, samt Norð bakeri, Bjølsen sushi, Pizza Pancetta, Mat & Mer osv.

Parker og turmuligheter i nærheten:
Voldsløkka park ligger rett bak bygget, og Bjølsenparken ligger også i nærheten. Kort vei til Akerselva, som fører deg sør mot sentrum, eller nord i retning Nydalen med Handelshøyskolen BI, Storo kjøpesenter, Torgbygget i Nydalen eller Maridalsvannet. På Voldsløkka er det gratis tennisbaner, Volleyballbaner, fotballbaner, skøyteanlegg om vinteren, samt Oslo skatehall rett i nærheten.

Kollektivtransport:
Godt kollektivtilbud like ved leilighetene med bussene 54 og 37. Begge bussforbindelsene går med hyppige avganger, hvorav 37-bussen går døgnet rundt. 20-Bussen er kun 7-8 minutters gange unna.
T-bane i Nydalen, ca. 7-8 minutters gange unna. Her er det avganger med linje 4 og 5, med 9 minutter til blant annet Majorstuen.
Det er også bysykler i umiddelbar nærhet.

Barnehager og skoler:
Margarinfabrikken barnehage ligger et steinkast unna. Barnehagen holder til i to ulike bygg på Bjølsen, med Voldsløkka som nærmeste nabo. Bjølsen skole ligger nede ved Bjølsenparken. Dette er grunnskolen i området. Flere skoler og barnehager er også å finne i området. Handelshøyskolen BI ligger i Nydalen, en kort gåtur fra boligen.

Treningstilbud:
Bjølsenhallen er en innendørshall som ligger rett ved, med følgende aktivitetstilbud: Håndball, basketball, volleyball, bordtennis, kampsport, boksing, spinning, styrketrening og klatring.
Flere treningssentre befinner seg også i området Nydalen, som blant annet Evo og SATS.
Oslo yoga tilbyr i samarbeid med MamaYoga et stort utvalg i yogakurs for alle; gravide, mor & barn, småbarn, voksne kvinner og menn, og eldre. Oslo Yoga er Sagenes eneste yogastudio, og er et kjært sted for alle i lokalmiljøet som liker yoga, trening, avspenning og meditasjon.

Byggemåte

Boligblokk i mur og betongkonstruksjoner med leilighetenes skillevegger og dekker i betong. Utvendige fasader i opprinnelig pusset siporex/mur og yttertak i saltak- og pulttak tekket med papp og takstein, kun befart fra bakkeplan. Det er utført utvendig rehabilitering av bygningsmassen i 2016. Grunnmur i betongkonstruksjon og bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser.

Areal

Primærrom: 18 kvm, Bruksareal: 18 kvm, Bruttoareal: 21 kvm

Standard

Følgende har fått TG2 i tilstandsrapport av Petter Schanke Eikum:

TG2 - Eikeparkett i entre og stue/kjøkken - Noen riper i eikeparkett og tilstandsgrad settes grunnet dette.
TG2 - Radiator - Tilstandsgrad settes grunnet alder på radiator.

Utstyr

Hvitevarer som følger er komfyr, platetopp og kjøleskap.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme fra original radiator i stue og elektriske varmekabler på bad/wc. Stavangergata Borettslag får levert fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme AS.

Tomten

Andel i eiet tomt på 2234,3 kvm. Pent opparbeidet uteareal med sitteplasser og gode aktivitetsmuligheter. Tomten grenser blant annet til flotte Voldsløkka på nordvestsiden.

Parkering

Borettslaget disponerer 8 garasjeplasser i garasjeanlegg i nabogård. Mulighet for leie av garasjeplass (etter venteliste). Det er styret som administrerer disse plassene.

Beboerparkering: Området har beboerparkering. Formålet med beboerparkering er på bedre måte å sikre at du som bor i bydelen får tilgang til offentlige parkeringsplasser.

Elbil: Det er flere ladestasjoner for elbiler i umiddelbar nærhet. Det er Hurtigladestasjoner rett utenfor bygget og 4 offentlige ladestasjoner (mer enn 16 ladeplasser) innenfor 6 minutters gange. For mer info spør megler på visning.

Andre muligheter for leie av parkeringsplass: Muligheter for leie av parkeringsplass i kjeller under Bjølsenhallen rett ved hos Q-Park. Leiepris ca. kr. 1261,- pr. måned heltid, eller ca. kr. 500,- pr. måned for parkeringsabonnementskort Natt + Helg. Se info hos Q-Park for mer info: https://www.q-park.no

Forøvrig gateparkering etter gjeldene bestemmelser i område.

Borettslaget

Borettslaget består av en 6- og 7 etasjes murgård med 3 oppganger, 260 andelsleiligheter og fellesanlegg. Borettslaget ligger i direkte kontakt med Voldsløkka med opparbeidet uteareal og muligheter for å sitte ute og aktiviteter på fellesområder.

Rehabiliteringer i borettslaget:
2019 - Rens ventilasjonsanlegg
2019 - El-bil ladeanlegg garasjeplasser
2017 - Rehabilitert bunnledninger
2016 - Fasaderehabilitering
2016 - Byttet ut vinduer i 2.-7. etasje
2016 - Rehabilitert tak
2015 - Pusset opp innvendige korridorer
2015 - Nye postkasser
2015 - 5 nye leiligheter i 2-6. etasje ferdigstilt
2015 - 9 nye andelsleiligheter i 1. etasje (A-oppgangen)
2015 - Avviklet leietomt Oslo kommune. Leietomt ut mot Voldsløkka (tidl. P-plasser) tilbakeført kommunen
2014 - Bad/WC ferdigstilt
2014 - 13 nye andelsleiligheter i 1.etasje (B-oppgangen)
2013 - Start bad/WC etablering
2012 - Elektrisk rehabilitering
2012 - Brannvarslingsanlegg installert
2012 - Nye porttelefoner
2012 - Overgang fjernvarme
2011 - Drenering
2011 - Nye avfallsbrønner
2011 - Nye boder loft og kjeller
2011 - Nytt fellesvaskeri kjeller
2010 - Ny heis
2010 - Dører/branndører installert
2009 - Vedlikehold fyrkjele
2009 - Vedlikehold av vinduer
2009 - Forprosjekt Obos Prosjekt Bad/WC, fjernvarme, heis, 1.etasje, branndører, m.m.
2008 - Nye gulvbelegg og postkasser
2007 - Nye gulvbelegg i ganger
2004 - Renovering av bad i østfløyen

For øvrige rehabiliteringer i borettslaget, se årsberetning. Det er også bygget og solgt leiligheter i regi av borettslaget i senere år.

Planlagte påkostninger: Det er ingen planlagte påkostninger ifg. styreleder.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

10.05.2021

Dyrehold

Beboerne må søke styret om tillatelse til dyrehold og er selv ansvarlig for at dyret ikke er til sjenanse for andre beboere. Hunder skal holdes i bånd i fellesarealene.

Felleskostnader

3 152,-
fyring, varmtvann, kapitalkostnader, felles forsikring, internett (129,-), vask av fellesareal og kommunale avgifter.

Lånevilkår

Borettslaget har 1 annutietslån med følgende betingelser pr. 01.04.21:

Lånenummer: HANBA1-83987161933
Restsaldo: 57.540.109,-
Andel av saldo: 216.053,-
Kapitalkostnader: 1.058,-
Restløpetid: 20 år
Terminer pr. år: 12
Type rente: 1,65% Flytende.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til

Totale kostnader

2 375 000,- (Prisantydning)
216 053,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 591 053,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 414,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 474,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 606 527,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Ingrid Berdal

Oppdragsnummer

718210047

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål