Stafsbergvegen 24

Enebolig / 5 leiligheter inntil Ankerskogen.

Drone

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 8 150 000

BRA / P-rom
371 m² / 308 m²

Boligtype
Enebolig

Kart sentrert på geolokasjonen 60.8028563671274 breddegrad, 11.0738411691134 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 8 369 420

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 8 150 000
Omkostninger kr 219 420
Totalpris kr 8 369 420
Primærrom (P-rom) 308 m²
Bruksareal (BRA) 371 m²
Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Adresse Stafsbergvegen 24
Kommune Hamar
Byggeår 1924
Energimerket Oransje F

Kontakt André for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Nabolagsprofil, Stafsbergvegen 24

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Eiendommen har en meget fin beliggenhet og grenser til Ankerskogen. Ankerskogen friområde er med sine store gressområder og indre skogtapper et yndet område for tur og rekreasjon. Stinettet i Ankerskogen er populært for både syklende og turgåere. I parkanlegget er en av Norges største baner for frisbeegolf med hele 27 hull. Beliggenheten er sentral med allikevel skjermet fra bykjernen.

Ankerskogen svømmehall med treningslokaler med mer, ligger i det nordvestre hjørnet av Ankerskogen. Som nabo finner vi Greveløkka skole, som naturlig nok har særdeles gode muligheter for aktiviteter utendørs. Den store grusbanen ved skolen islegges så fort det er mulig, og et eget skilekeanlegg anlegges i bakken ved siden av.

Adkomst

Følg Furnesvegen ut av sentrum og ta inn Jens Jensens gate på andre siden av Cirkle K Furnesvegen. Ta til høyre i enden av vegen og boligen er da den første på venstre hånd.

Byggemåte

Fundamenter av støpt betong og tømmerflåte for opprinnelig del. Ringmur av støpt betong for tilbygget del. Det antas at terreng og ringmur er isolert iht. byggeårets gjeldende normer, forskrifter og krav. Søyle-/punktfundamenter for inngangspartiet og terrassen. Kjeller med yttervegger av murte gråsteiner. Kjellergulv av støpt betong.

Stubbloftkonstruksjon av treverk mellom terreng/1.etg. Etasjeskille av treverk mellom kjeller/1.etg., 1./2.etg. og 2./loftetg. Konstruksjonene er antatt isolert med mineralull, sagflis og/eller leire. Yttervegger av trekonstruksjoner. Utvendige fasader av trepanel. Ikke luftet ytterkledning. Vinduer og balkongdører med 2-lags isolerglass. Produksjonsår for glassene er 1985 og 1992. Valmet takkonstruksjon av plassbygde taksperrer. Opplegg på ytter-, innervegger og interne dragere. Lufting av konstruksjonen via raft. Konstruksjonene er antatt isolert med sagflis og/eller leire. Taktekkingen er fra 1984. Undertaket er fra byggeåret. Det har vært en vannlekkasje ved en gjennomføring med vanngjennomtrengning til leilighet nr. 5. Hamar kommune har hatt med en av sine tømrere som har konkludert med at det må skiftes ut et beslag rundt takhatten.

Pipestokkene er ikke kontrollert innvendig. Siste tilsyn ble utført 27.09.2006 ifølge. tilsynsrapport. Det foreligger pålegg om utbedringer ifølge. samme rapport. Pålegg er ikke utbedret ifølge. hjemmelshavers representant. Opplyst om fritak for feiing da ildstedet er opplyst igjenmurt. Teknisk tilstand på piper og brannmurer er ikke vurdert.

Innhold

Boligen er i dag inndelt i 5 leiligheter men er også godt egnet som enebolig.

1.etg:
Leilighet 1: Stue, bad og kjøkken. Det kan også være en god løsning å integrere deler av stuen i leilighet nr. 2 i denne delen.

Leilighet 2: Stort kjøkken som har innredning med lyse slette flater, laminert benkeplate og fliser i benkeryggen. Integrert steketopp, komfyr og oppvaskmaskin. Spisestue har god plass til spisegruppe evt. bygges om til soverom. Fra spisestuen er det utgang til overbygget terrasse med utsikt til parkanlegget. Romslig stue med peis. De to disponible rommene kan integreres i leiligheten med adkomst fra kjøkken og benyttes om soverom. Det ene rommet har utgang til terrassen.

2.etg:
Leilighet 3: Stue, bad og kjøkken.
Leilighet 4: Stue / kjøkken, soverom og bad.
Leilighet 5. Stue, bad og kjøkken.

Uinnredet loft hvor ventilasjonsanlegget i boligen er.

Kjeller: Kjellerrom, to vaskerom, trapperom, toalett, bad og bod.

Uthus på 15 m2.

Areal

Primærrom: 308 kvm, Bruksareal: 371 kvm, Bruttoareal: 408 kvm

Standard

Enebolig over 3 ½ plan som består av 5 leiligheter.

Leilighet 1: Enkelt hybelkjøkken med slette fronter. Bad fra 1992 har belegg på gulv og tapet på veggene. Enkel baderomsinnredning med lyse flater. Gulvstående toalett.

Leilighet 2: Stort kjøkken som har innredning med lyse slette flater, laminert benkeplate og fliser i benkeryggen. Integrert steketopp, komfyr og oppvaskmaskin. Spisestue har god plass til spisegruppe evt. bygges om til soverom. Luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi. Fra spisestuen er det utgang til overbygget terrasse med utsikt til parkanlegget. Romslig stue med godt innfall av lys. De to disponible rommene kan integreres i leiligheten med adkomst fra kjøkken og benyttes som soverom. Det ene rommet har utgang til terrassen. Eget bad til denne enheten må etableres.

Leilighet 3: Bad fra 1992 med belegg på gulv og tapet på veggene. Porsgrunn dusjkabinett. Enkel lys innredning med heldekkende servantplate med underskap med slette flater. Kjøkken med enkelt hybelkjøkken med fliser i benkeryggen. Utvendige markiser.

Leilighet 4: Kjøkken med hybel kjøkken med lyse slette flater. Soverom med garderobeskap. Bad fra 2010 har belegg på gulv, lys innredning med heldekkende servantplate og dusjkabinett.

Leilighet 5: Bad fra 2010 med belegg på gulv. Dusjkabinett og enkel baderomsinnredning. Kjøkken med enkel hybelkjøkkenløsning.

Kjeller med egen inngang. Vaskerom med fliser på gulv fra 1992. Varmtvannsbereder fra 2015. Toalettrom fra 1992 med servant. Bad med belegg på gulv og dusjkabinett.

Boligen er koblet til brannsentralen med melder i hver bolig.

Utstyr

Opplegg for Tv og bredbånd.
Balansert ventilasjonsanlegg. Aggregatet står på loftet.
Montert alarmanlegg.
Solavskjerming på noen vinduer.
Luft til luft varmepumpe

Oppvarming

Peis, panelovner og luft til luft varmepumpe.

Tomten

Eiet tomt på 1455 m2. Tomten er opparbeidet med plen. Beplantning av busker/trær. Eiendommen er innhegnet med hekk og gjerde. Innkjøringen og gårdsplassen er belagt med belegningsstein. Offentlig adkomstveg er asfaltert. Biloppstillingsplasser på egen tomt. Eiendommen grenser mot Ankerskogen. Tomten ligger i et svakt skrånende terreng. Naturgitt med interne fallforhold på tomten.

Parkering

Oppstillingsplasser på tomten.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Offentlige/kommunale avgifter

Offentlig.
Fakturerte kostnader i 2019.
Avløp kr. 15 904,26
Renovasjon kr. 19 900,-
Vann kr. 9 806,54

Eiendommen er pr. i dag fritatt for eiendomsskatt da kommunen er hjemmelshaver. Takst vil bli beregnet etter at eiendommen er solgt.

Forsikring

Boligen er fullverdiforsikret.

Ligningsverdi

Eiendommen er pr. i dag fritatt for eiendomsskatt da kommunen er hjemmelshaver. Takst vil bli beregnet etter at eiendommen er solgt.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest datert 14. juni 1985.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Rettigheter iflg. skjøte, dagboknummer 1909/900188-1/11, tinglyst 20.07.1909. Bestemmelse om gjerde.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen ligger i et uregulert område. Det er kommuneplanens arealdel fra 2018-2030 som gjelder.

Totale kostnader

8 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
203 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 150 000,-))
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
219 420,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 369 420,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Avdelingsleder André Moe

Oppdragsnummer

715200183