Skansen terrasse 13

Stor 2-roms terrasseleilighet - 16 kvm vestvendt terrasse - modernisering - garasje

Velkommen på visning av en stor, 2-roms terrasseleilighet. Garasje. 16 kvm vestvendt terrasse. Bildet til nede til høyre er digitalt oppusset for inspirasjon.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 400 000

BRA / P-rom
66 m² / 66 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9371694112327 breddegrad, 10.9082910597417 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 770 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 400 000
Andel fellesgjeld kr 355 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 2 770 385
Felleskostnader kr 4 809 per måned
Antall rom 2
Primærrom (P-rom) 66 m²
Bruksareal (BRA) 66 m²
Etasje 2
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Skansen terrasse 13
Kommune Oslo
Byggeår 1981
Energimerket Rød D

Kontakt Erik for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Skansen terrasse 13

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Stor 2-roms terrasseleilighet med trappefri adkomst og 16 kvm usjenert, vestvendt terrasse. Biligen har et gjennomgående moderniserings- og oppussingsbehov. Garasjeplass. Kort vei til nærbutikk og nærhet til offentlig kommunikasjon. Nær markagrensen.

Beliggenhet

Skansen terrasse 13 ligger meget flott og attraktivt til i populære Skansen Borettslag på Ellingsrud Vest i Oslo kommune, bydel Alna. Leiligheten ligger solrikt og usjenert med utsikt mot markagrensen, Her bor du i rolige omgivelser tilbaketrukket fra all trafikk. Borettslaget har Østmarka som nærmeste nabo, og den innbyr til et rikt tur- og friluftsliv med flotte turstier, sykkelveier, bade-/fiskevann på sommertid og opptråkket lysløype på vinterstid.

Borettslaget har tilnærmet bilfrie internveier, store, flotte grøntområder, grillplass, 3 nye lekeplasser og fotballbane etablert i 2014. Det ligger både kommunale og private barnehager i nærområdet. Populære Bakås Barneskole(1.-7.trinn), 1 klasse på hvert trinn, med SFO ordning ligger i gangavstand fra borettslaget med tilnærmet bilfri gangvei til skolen. Ellingsrud Ungdomsskole er lokalisert i nærheten av Ellingsrud senter, gangavstand ca. 10 min. Nærområdet tilbyr en rekke ulike fritidsaktiviteter. Ellingsrud ridesenter tilbyr diverse aktiviteter for unge og eldre. Ønsker man å se flere dyr, er 4H gården på Lindeberg et nært alternativ.

I området finnes fotballbane og 2 tennisbaner tilhørende Ellingsrud idrettslag. Høsten 2010 sto det ferdig en ny idretts- og flerbrukshall på området, her er det håndball, turn, basket og andre typiske innendørsidretter. Rema 1000 (med post) finner du ved innkjøring til borettslag. Ved T-banen ligger Kiwi med post, grønnsaksbutikk og frisør. På andre siden av E6 ligger Furuset senter som tilbyr et noe større utvalg av butikker, treningssenter og svømmehall. IKEA på Alnabru kun en kort kjøretur unna. Det er heller ikke mer enn i overkant av 5 minutter med bil til Lørenskog, hvor du finner store kjøpesentre som Metro og Triaden Lørenskog Storsenter.

Meget godt kollektivtilbud med hyppige avganger både med t-bane og buss. Nærmeste t-bane er på Ellingsrud senter (Ellingsrudåsen stasjon) og bussholdeplass i Edvard Munchs vei. Ellingsrud Vest er et område med relativ kort og enkel adkomst både til Oslo sentrum og Oslo Lufthavn med reisetid på henholdsvis ca. 15 og 30 minutter med bil. Kort vei til flybussen.

Bebyggelse

Terrasseblokk over 6 etasjeplan og kjeller oppført i 1981. Fundamentert med betongkonstruksjoner til antatt faste masser/grunn. Støpt betongsåle og grunnmur i betong. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i støpt armert betong. Yttervegger i murverk/betong og utfyllende bindingsverk. Utvendige fasader forblendet med spekkmurt teglstein og fasadeplater, samt trepanel ved balkong partier. Flat takkonstruksjon antatt tekket med takpapp/asfaltbelegg, renovert 2019/2020. Vinduer i trekarm med 3-lags isolerglass datostemplet 2012. Balkongdører med 3-lags isolerglass datostemplet 2012. Hvit brann- og lydklassifisert (EI30/db35) entredør med sikkerhetslås og kikkehull fra 2013.

Innhold

2. etasje med trappefri adkomst inneh: Entre, bad/wc, romslig soverom, åpen kjøkkenløsning, stor stue med utgang vestvendt terrasse.
+ kjellerbod.

Areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 72 kvm

Standard

Boligen har en enkel, utidsmessig standard med et gjennomgående oppussings- og moderniseringsbehov. Enkel standard på overflater, innredninger og utstyr. Skiftet ut vinduer, balkongdør og entredør i regi av borettslaget i 2013. Sikringsskap oppgradert med nye jordfeilautomater i 2018. Balkong rehabilitert i 2019. Bad/wc
modernisert med dusjkabinett, toalett og speilskap i senere tid, ukjent årstall.

Kjøkken: Eldre kjøkkeninnredning fra byggeår med malte glatte fronter, laminerte benkeplater, benkebeslag med dobbelt oppvaskkum i rustfritt stål, ettgreps kjøkkenarmatur, fliser og benkebelysning over kjøkkenbenk, opplegg og plass for oppvaskmaskin, samt avsatt plass til frittstående komfyr og kjøle-/fryseskap.

Bad/wc: Bad/wc er utstyrt med gulvmontert toalett, servantinnredning uten skapfronter, laminert benkeplate med nedfelt porselenservant, ettgreps servantarmatur, speilskap med belysning og dusjkabinett. Opplegg og plass for vaskemaskin. Vannrør av kobber. Sluk og avløpsrør i plast. Mekanisk avtrekk. Oppvarming med stråle-/reflektorovn. Ett høyskap/tørkeskap.

Gulvflater med vinylbelegg og korkvinyl. Veggflater med malt tapet/ glassfibervev. Teglfliser og innrammet speil i entre. Malt puss/betong i alle rom.

Utgang fra stue til vestvendt overbygget balkong på ca. 16 m². Balkongdekke i betong belagt med fliser. Rekkverk i stål med glassplater. Panelt yttervegg mot stue og soverom. Malt betongskille mellom boenheter. Det er montert manuell betjent solmarkise.

Oppvarming

Elektrisk.

Tomten

Felles eiet tomt for borettslaget på ca. 36.947 m², opparbeidet med store plen- og grøntområder i mellom blokkene, beplantninger og bed, prydbusker og trær, sittegrupper og lekeområder, samt asfaltert adkomst og internveier

Parkering

Leiligheten har tilhørende garasjeplass i byggets kjelleretasje.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Obos

Borettslaget

Skansen borettslag. Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.skanbo.no/

Borettslaget som består av 248 andelsleiligheter fordelt på 9 bygninger ligger i et opprinnelig skog/ fjellterreng og godt tilpasset terrenget. Store felles grøntarealer som er opparbeidet med beplantning, sittegrupper og lekeplasser, bord og benker, asfalterte adkomstarealer. Borettslaget må regnes som skjermet og barnevennlig med avstengt bom til internveier.

-Aktivitetsrom med kjøkken, gang og toalett for hele borettslaget befinner seg Skansen terrasse 26. Perfekt for festlige anledninger eller overnatting. Rommet ble pusset opp i 2014.

-Det er i 2011/12 utført rehabiliteringer i borettslaget med utbedring av fasader, etterisolering av bindingsverksvegger, rehabilitering av balkonger/terrasser, utskiftning av samtlige vinduer/dører, heiser, drenering, elektrisk anlegg og utearealer.

-Det pågår ny fasderehabiltering i 2019- 2020 med følgende lånopptak på 45 millioner som betales fortrinsviss i prosjektperioenden og fordeles fortløpende etter fordelingsnøkkel

Dyrehold

Styret har utbarbeidet en egen dyreholderklaring for borettslaget og som skal fylles ut sammen med godkjenning av ny andelseier hvis ny eier bringer med seg hund eller katt. Ihh. til styret melding skal denne erklaringen ligge under som en klar forutsetning for godkjenning av ny andelseier.

Felleskostnader

4 809,-
varmtvann, garasjeplass, overvåkningsanlegg, kabel-tv,
trappevask, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel samt
øvrig drift og av borettslaget

Andel fellesgjeld/fellesformue

kr 355.000,- (pr.01.10.20)

Lånevilkår

Borettslaget har 3 lån:
* HUS602 - Lånenr. 114371636 - Annuitet - Total restsaldo 2.664.225,- Leil. andel kr 9.034,- Restløpetid 7 år 2 md. 2 - Flytende rente på 0,92%
* OBOS01- Lånenr. 98207817279 - Annuitet - Total restsaldo 39.912.770,- Leil.andel 133.834,- Restløpetid 30 år 12 - Flytende rente på 1,50%
* OBOS02- Lånenr. 98207817260 - Annuitet - Total restsaldo 63.260.174,- Leil.andel 212.106,- Restløpetid 17 år 3 md. - Flytende rente på 1,50%

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål

Totale kostnader

2 400 000,- (Prisantydning)
355 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 755 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 770 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Snarlig etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erik Dahlin

Oppdragsnummer

705200172