Sigurd Hoels vei 65

Ny 2-roms selveier i Tidemannsfabrikken på Ensjø | Markterrasse I Sentralt og skjermet nær t-bane I Hvitevarer følger

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 700 000

BRA / P-rom
48 m² / 44 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9179428905759 breddegrad, 10.7890948320634 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 3 803 870

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 700 000
Omkostninger kr 103 870
Totalpris kr 3 803 870
Felleskostnader kr 2 368 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 44 m²
Bruksareal (BRA) 48 m²
Etasje 1
Eierform Selveier
Boligtype Leilighet
Adresse Sigurd Hoels vei 65
Kommune Oslo
Byggeår 2019
Energimerket Grønn C

Nabolagsprofil, Sigurd Hoels vei 65

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Velkommen til Tidemannsbyen ved Ensjø! Et nytt og flott boligprosjekt, med kort vei til det meste! Her har vi for salg en flott 2-roms selveierleilighet med nordvestvendt terrasse.

Kort fortalt:
- Ny 2-roms som ikke er tatt i bruk
- Nordvestvendt markterrasse på nær 11 kvm.
- Sigdal kjøkkeninnredning med glatte hvite fronter.
- Åpen kjøkken og stue løsning
- Integrert komfyr med koketopp og oppvaskmaskin. Kjøleskap følger også.
- Delikat flislagt bad med gulvarme og behagelig fargevalg
- 3-stavs parkett i hvitpigmentert eik
- Vannbåren varme
- Sportsbod i kjelleren.
- Meget populært og sentralt område
- Kort vei til offentlig kommunikasjon med flere t-baner

Tiedemannsfabrikken ligger supert til for deg som ønsker å bo sentralt, men samtidig i et område som er rolig, trafikkskjermet og grønt.
Det er kort vei til flere dagligvarebutikker og kulturtilbud. Kun få minutter til Ensjø og Hasle T-banestasjon, eller på en av flere bussholdeplasser i nærområdet. Et rikt utvalg av Oslo sentrums kultur- og serveringstilbud er en kort sykkeltur unna.
I nærområdet ligger flere store park- og friluftsområder både med Botanisk Hage, Kampen parken og området runde Valle Hovin. Med utviklingen i Tiedemannsbyen skjer også utvikling av lokale parker, bekkedrag, gang- og sykkelstier.
Ensjø ligger omtrent midt mellom Valle Hovin, Kampen Park og Jordal.

Tilsvarende blokkbebyggelse

Se kartskisse.

Hovedbæresystem i stål og betong. Etasjeskiller hovedsakelig i betong. Synlige V-fuger i himling. Fasader består i hovedsak av teglstein eller plate- og trekledning

Entré, bad, innvendig bod, soverom, kjøkken og stue med utgang til markterrasse.

Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 48 kvm, Bruttoareal: 55 kvm

Ny og moderne 2-roms selveierleilighet med god standard og fin planløsning. Leiligheten har en lys og romslig stue- og kjøkkenløsning på ca. 23,4 kvm med utgang til en nordvestvendt terrasse på 10,8 m2. Soverom på 10 kvm er av god størrelse og med fin plass til garderobeskap. Pent flislagt bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin. Entré med tilliggende praktisk bod. I tillegg en sportsbod på ca. 5 kvm i kjeller.

Entré: Praktisk entré med plass til garderobeskp for klesoppbevaring. Adkomst til innvendig bod.

Bad: med servantskap og skuffer med hvite fronter. Speil med integrert belysning. Heldekkende benk med nedstøpt servant og ettgreps blandebatteri. Badene leveres med gulvvarme og fliser på vegg og gulv. Hvite fliser på vegg og mørk grå fliser på gulv.

Kjøkken: levert fra Sigdal Uno Hvit med glatte hvite fronter, nedforing fra himmel til overskap. Laminat benkeplate med fliser over. Avtrekk over komfyr med lys. Downlights under overskap med dimmer. Hvitevarer i leiligheten følger ved salg.

Stue: Kjøkken og stue i åpen løsning. Fra stuen er det utgang til markterrasse.

Soverom: Godt soverom på 10m2 med plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Bod: leveres med parkett på gulv og malte vegger. Krav til finish på vegger og himlinger er ikke de samme i bod som i oppholdsrom, og kan ha synlige tekniske føringer.

Terrasse: balkongdekke med belegningsstein. Lys og stikkontakt.

Gulv: I alle oppholdsrom er det parkett 3-stavs hvitpigmentert eik på gulvet med fotlist i eik. Bad med mørkegrå fliser (antrasitt) á 333 x 333 mm.

Vegger: Sparklet og malt med fargekode S 0502-Y. Bad med hvite fliser 200 x 400 mm på vegg.

Himling: Sparklet og hvitmalt gips/betong. Ikke taklist. Synlig V-fuge i betonghimling. Synlige sprinkler/sprinkelhoder. Himling i bad blir med hvite plater. Evt. inspeksjonsluker/luker i ta. Synlig sprinkler/sprinkelhoder. Innfelte downlights i tak på bad.

Innvendige dører i glatt hvitmalt utførelse.
Inngangsdører med FG-godkjente låser.

Balansert ventilasjon
Sprinkleranlegg

Boligen har vannbåren varme fra Hafslund fjernvarmeanlegg. Oppvarmes i hovedsak med vannbåren varme til radiatorer. Gulvvarme på bad. Individuell måler for radiatorvarme og på varmt tappevann. Kostnader for andel av varmtvann til fellesareal/ventilasjonsaggregat utfaktureres sammen med månedlige fellesutgifter.

Sameiets tomt skal fradeles fra gnr 128 bnr 158. Felles eiet tomt for sameiet. Tomten blir opparbeidet med bl.a. gressplen, beplantning, gangveier, lekeplass og parkanlegg.

Det følger ikke p-plass. Parkering etter områdets gjeldene regler.

Offentlig.

OBOS Forvaltning AS

Tidemannsfabrikken Sameie.

Nei

Tryg Forsikring, polisenr 7163449

Foreligger ikke.

2.368,- pr. mnd. består av:

Akonto fjernvarme kr 432,-
Felleskostnader kr 1536,-
Bredbånd kr 158,-
Digital-Tv kr 242,-

0,-

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt. avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 24.

Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

Eiendommen er konsesjonsfri.

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

2015/273915-1/200 Bestemmelse om veg 26.03.2015
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:128 Bnr:158
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere
Rettigheter på 0301-128/140
Rettigheter i eiendomsrett

2018/319729-1/200 Bestemmelse om bebyggelse 12.01.2018 21:00
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:128 Bnr:158
Rettigheter på 0301-128/135
Rettigheter i eiendomsrett

2018/319785-1/200 Bestemmelse om bebyggelse 12.01.2018 21:00
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:128 Bnr:158

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen er regulert til boligformål

Etter avtale med selger.

Nei

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgaven er opprettet 29.10.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: hovedprospekt, reguleringskart, leveransebeskrivelse, kjøpekontrakt med vedlegg.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Eiendomsmegler MNEF/Avdelingsleder Therese Eng

718190143