Selma Ellefsens vei 3 M

Splitter ny 4-roms med solrik balkong, felles takterrasse og fin utsikt. Kort vei til T-bane. IN-ordning. Heis

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 6,190,160

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 3,100,000

Fellesgjeld: NOK 3,082,100

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 8,060

Dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m

Felleskostnader pr. måned: NOK 7,311

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS, tlf 02333.

 • Forsikring

  Tryg Forsikring - polisenummer 7824665.

 • Ligningsverdi

  Leiligheten er ny og det er ikke mulig å innhente ligningsverdi.

 • Felleskostnader

  Felleskostnadene pr. mnd., kr 7.311,-

  Herav:
  Felleskostnader kr 2.781,-
  A-konto oppvarming kr 729,-
  Kapitalkost. lån 1OBOS01 kr 3.801,-

  Felleskostnadene inkluderer varmtvann grunnpakke internett, kommunale avgifter, felles forsikring, vaktmestertjenester, trappevask, kapitalkostnader og forretningsfører m.m.

  Felleskostnadene etter avdragsfriperiode (01.07.2026) gir med dagens rentenivå en økning på kr 5.606,- som gir totale felleskostnader på kr 12.917,-

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 3.083.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.01.2021

 • Garantiordning

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene.

 • Totale kostnader

  3 100 000,- (Prisantydning)
  3 082 100,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  6 182 100,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  8 060,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 190 160,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Selma Ellefsens vei 3M er en splitter ny og ubebodd leilighet med fin beliggenhet i Ulven Park. Gårdsrommet er pent opparbeidet med pergola og grillplass, sandlekeplass og frodig vegetasjon med regnbed. Takterrassene er flotte fellesarealer som inneholder plantekasser, romdannende beplantning og møbler med flott utsikt og gode solforhold.

  Det er er kort vei til offentlig transport. Økern T-banestasjon ligger kun 4 minutter unna og tar deg inn til sentrum på 10 minutter. Det er etablert sykkel- og gangveier i flere retninger. Det tar kun 15 minutter å sykle inn til sentrum. Rett utenfor borettslaget er det bussholdeplass. Det er etablert flere spisesteder og butikker i området, og det vil etableres mer etter hvert som bydelen blir utviklet.

  Leiligheten ligger fint til i byggets 6. etasje, er strøken og luftig planløsning. Det er parkett på gulv og store vindusflater som gir godt med naturlig lys.

  - Entré -
  Fra bakkeplan er det trappefri adkomst via heis opp til etasjen. Entreen er lys og luftig med gode oppbevaringsmuligheter og plass til garderobeløsning. Det er praktisk tilgang til bod i tilknytning entreen.

  - Bad -
  Delikat og flislagt bad med vannbåren gulvvarme. Badet består av servant med underskap, speil, toalett og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin.

  - Åpen stue- og kjøkkenløsning -
  Stuen er lys og luftig med god plass til blant annet spisebord og sittegruppe. Fra stuen er det utgang til solrik balkong på 9 kvm. med utsikt mot Oslo by. Det blir satt inn balkongkasse der rødt gjerde er i dag. Dette gjøres forløpende.

  Kjøkkenet ligger fint til i enden rommet. Lys og moderne innredning.

  - Tre soverom -
  Den gode romløsningen gir 3 luftige soverom i hver ende av leiligheten. Soverommene har plass til garderobeløsninger. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng. Soverommet ved stuen har utgang til balkong.

  - Bod, fellesarealer og garasjeplass -
  Med leiligheten følger en sportsbod på ca. 5 kvm. Det er innvendig og utvendig sykkelparkering i borettslaget.

  Fra leilighetens etasje er det heisadkomst ned til bodområde og garasjeanlegget.

  Verdt å merke seg:
  - Nybyggaranti
  - IN-ordning - mulighet for nedbetaling av fellesgjeld
  - Lave omkostninger ved kjøp - ingen dokumentavgift
  - Enkel adkomst med heis
  - Flislagt bad med vannbåren gulvvarme og opplegg for vaskemaskin
  - Meget god og arealeffektiv planløsning
  - Varmtvann (a-konto) inkludert i felleskostnadene
  - Balansert ventilasjon
  - Pent opparbeidet gårdsrom med beplantning, pergola, lekeplasser og sittegrupper
  - Felles takterrasse med WC og benk med vask. Flott utsikt og meget gode solforhold
  - Sportsbod i kjeller på ca. 5 kvm. samt felles sykkelparkering for beboere i Ulvenparken
  - Otto Mobility bildelingsordning
  - Bussholdeplass rett utenfor borettslaget og kort vei til Økern T-bane
  - Rask avklaring av forkjøpsrett
  - Mulighet for rask overtagelse

  Velkommen til hyggelig visning i Selma Ellefsens vei 3 M!

 • Beliggenhet

  Ulven Park er et helt nytt og moderne borettslag med sentral beliggenhet på Ulven, i Hovinbyen - et prioritert utbyggingsområde i Oslo. Det er planlagt ca. 2500 nye boliger, flere næringsbygg og et godt servicetilbud.

  Fellesarealene i Ulven Park består av et grønt og fargerikt gårdsrom med trær, busker og beplantning samt fine sittegrupper og lekeområder. Fra borettslagets takterrasser er det upåklagelige sol- og utsiktsforhold.

  Området byr på flere fine tur- og rekreasjonsmuligheter som bl.a. ved Andedammen på Valle Hovin. Her har man også fotballbane, skøytebane og treningssenter. Det er ikke langt til Lillomarka og Grefsenkleiva med attraktive turområder og anlegg for aktiviteter hele året.

  Ulven har ikke bare en sentral beliggenhet i forhold til alt som ligger rundt. Etter hvert som bydelen vokser fram, vil også nye tilbud se dagens lys. Det blir nye barnehager, butikker, spisesteder og fritidsaktiviteter.

  Butikker og servering
  Det er flere servicetilbud som Kiwi, Apotek, blomsterbutikk, café og sushi restaurant. Fra Ulven er det gangavstand til Vinslottet og Hasle Torg med et bredt utvalg populære serveringssteder, butikker og tilbud.

  Det er lagt opp til næringslokaler i 1. etasje langt hele veien i Ulven Par Borettslag. OBOS bygger Construction City hvor det blir 5000 arbeidsplasser og flotte servicetilbud i form av butikker, treningssenter og spisesteder.

  Skoler og barnehager
  I nærhet til leiligheten finnes Løren skole, Teglverket skole, Bryn skole og Kuben videregående skole. I tillegg til de etablerte skolene i nærheten er det avsatt tomt til ny skole i området. Det er flere barnehager i nærområdet. I Ulven Park etableres en splitter ny barnehage i Prismet - med planlagt oppstart Q3/Q4 2021.

  Kollektiv transport
  Ulven ligger nordøst for Oslo sentrum med enkel adkomst til E6 og Ring 3. Reisetid med bil til sentrum er ca. 5 minutter, mens det er under 4 km. i gang- og sykkelavstand til et yrende cafe- og uteliv og ellers alt hva et rikt byliv kan tilby.

  Fra leiligheten er det ca. 4 minutters gange til Økern T - et knutepunkt for bussavganger og t-bane. Med t-bane tar det kun 10 minutter til Oslo sentrum. For øvrig er det bussholdeplass rett utenfor borettslaget.

  På Ulven bor du i en moderne, grønn bydel med nærhet til flotte turområder og sentrumsfasiliteter. Velkommen til visning

 • Adkomst

  Trappefri adkomst fra bakkeplan til leilighetsplan. Det blir skiltet med visningsskilt fra OBOS eiendomsmeglere på annonserte visninger.

 • Byggemåte

  lvenparken bygges etter byggeteknisk forskrift 2017 (TEK 17). Generelt utføres arbeidene i henhold til NS 3420 med «normalkrav for toleranser i bygninger». Byggene fundamenteres med peler/pilarer til fjell. Bæresystemet er hovedsakelig i betong og stål. Fasadeveggene utføres i hovedsak med isolert bindingsverk. Utvendig er veggene i hovedsak forblendet med teglstein, pussystem og værbestandig tre-spiler/panel. Enkelte fasadedetaljer kan være i andre materialer. Yttertak er isolert og tekket, og store deler er også med felles takterrasser der det legges tremmegulv over tekkingen.

  Borettslaget har underjordisk garasjeanlegg, med direkte heisadkomst til alle etasjeplan. Det legges til rette for redusert behov for egen bil ved at det planlegges bil og sykkeldelingsordninger. Det vil bli etablert innvendig
  og utvendig sykkelparkering

 • Innhold

  6. etasje: entré, omkledningsrom/bod, stue, kjøkken, tre soverom, bad. Kjellerbod.

 • Areal

  Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 89 kvm

 • Standard

  Gulv:
  3-stavs eikeparket i alle rom med unntak av fliser på bad/wc.

  Vegger:
  Malte overflater i alle rom med unntak av fliser på bad/wc.

  Himling:
  Malte overflater i alle rom. Skjult sprinkelanlegg i himling.

 • Utstyr

  Brannslukningsanlegg og porttelefon.

 • Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med vannbåren varme i bad. Elektrisk oppvarming via panelovner.

 • Tomten

  Tomten og fellesarealene er opparbeidet med gressplener, trær, beplantning, sittegrupper, lekearealer med apparater og asfalterte stikkveier.

 • Parkering

  Parkering etter gjeldende bestemmelser.

  Mulighet for å kjøpe parkeringsplass i garasjeanlegg for kr 600 000,-.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

 • Borettslaget

  Ulven Park Borettslag

 • Dyrehold

  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. For mer informasjon se boligselskapets husordensregler/vedtekter

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse.

  Det er også få gjenstående arbeider for de deler av tiltaket det ikke er søkt midlertidig
  brukstillatelse. For disse delene gjenstår i hovedsak:
  - Balkongrekkverk og skillevegger
  - Siste del av takterrasser
  - Siste opparbeidelse av utearealer

 • Utleie

  I henhold til borettslagsloven § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Leiligheten rengjøres ikke mer enn som på visning.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til bolig og næring.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: energiattest første side, nabolagsprofil, husordensregler, vedtekter, reguleringskart.
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Finn.no: Visningstekst

  Husk å melde deg på visning direkte her i annonsen eller ved å ta kontakt med megler.

 • Oppdragsnummer
  716210098

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ja. Kjøper skal godkjennes av styret før innflytning.

 • Lånevilkår

  Selskapets totale lån og vilkår:

  OBOS01 Annuitetslån
  Restsaldo: kr 1.041.019.200,-
  Andel fellesgjeld: kr 3.082.100,-
  Restløpetid: 49 år
  Terminer pr. år: 12
  Avdragsfrihet til og med: 01.07.2026
  Rente: Flytende, 1,7% pr. 01.01.2021

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

  Det er IN-ordning i borettslaget, dvs. at du ved to ganger hvert år kan innbetale på andel fellesgjeld. Innfrielse kan gjøres ved forfall 31.01 og 31.07. Ved innfrielse av fellesgjelden blir månedlige felleskostnader ca. kr 2.781,-

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

  NB: For eiendommer hvor handel kommer i stand etter 01.01.2022 gjelder følgende
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Ansvarlig megler

  Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF Steinar Gulbrandsen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål