Ringen 6 A

Lys og lekker 2-roms endeleilighet med 16 kvm vestvendt balkong og hyggelig utsikt. Må sees!

Velkommen til visning!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 1 850 000

BRA / P-rom
61 m² / 61 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 60.8817342302966 breddegrad, 10.957858566336 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 166 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 1 850 000
Andel fellesgjeld kr 301 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 2 166 385
Felleskostnader kr 4 690 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 61 m²
Bruksareal (BRA) 61 m²
Etasje 2
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Ringen 6 A
Kommune Ringsaker
Byggeår 1989
Energimerket Rød E

Kontakt Steinar for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Ringen 6 A

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Nedlastinger

Her kan du laste ned relevante dokumenter

Mer om boligen

Beliggenhet

Eiendommen ligger like ovenfor Brumunddal, ca. 2 km sør for Brumunddal sentrum. Herfra er det ca. 500 m til nærbutikk og post. Område er attraktivt og ferdig utbygd hovedsakelig med eneboligbebyggelse. Åpen og solrik beliggenhet med vestvendt terrasse og et fint uteområdet som gjør at man ikke får noen annen bebyggelse innpå seg.

Byggemåte

Støpte betongsåler, grunnmur og kjellergulv er utført i støpt betong. Etasjeskillere i støpt betong. Yttervegger er utført i tre og- betongkonstruksjoner, antatt isolert med mineralull. Bærende betong og stålkonstruksjoner. Fasader i hovedsak med pusset betong, teglstein og trepanel. Takkonstruksjoner i tre, tekket med dobbelkrummet betongtakstein.

Innhold

Entré:
Praktisk entré/gang med god plass for oppheng av yttertøy.

Stue:
Lys og trivelig stue med god romfølelse og flott utsikt mot landlige omgivelser. Det er god plass for både spisestue og salong. Siden dette er en endelighet er det vindu i gavlvegg som gir stuen ekstra gode lysforhold og en herlig atmosfære.

Soverom:
Romslig soverom vendt mot rolige og bilfrie arealer. Det er montert skyvedørsgarderobe med gode oppbevaringsmuligheter.

Kjøkken:
Lekkert HTH-kjøkken fra 2017 med god arbeidsplass og gjennomtenkte løsninger. Innredningen i glatte fronter med integrerte håndtak, under- og overskap, integrert kjøl/fryser, komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Det er montert ventilator over platetopp.

Bad:
Pent og funksjonelt bad med nytt dusjkabinett (2020) og nyere baderomsinnredning (2015). Gulvet ble overflatebehandlet med vinylmaling i 2020. Det er opplegg for vaskemaskin.

Veranda:
Stor vestvendt veranda med gode solforhold og hyggelig utsikt. Den er delvis overbygget, og det montert markise. På gulv er det lagt tregulv og store blomsterkasser fungerer som rekkverk.

Areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 61 kvm

Standard

Lys og lekker 2-roms endeleilighet i 2.etasje med landlig utsikt og usjenert beliggenhet. Leiligheten gir et svært god helhetsinntrykk og framstår med gode og moderne fargevalg. Boligen er oppusset i senere tid med bl.a. flott HTH kjøkken, overflatebehandling og nyere baderomsinnredning.
Med boligen følger én bod på ca. 5,2 kvm med el-uttak og lys.

Overflater:
Gulv: laminat og vinylbelegg.
Vegger: malte flater.
Himlinger: Malt mur.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Tomten

Felles tomt i borettslaget med asfalterte adkomstveger, felles biloppstillingsplasser, garasjeanlegg og park/ plenarealer med noe prydvekster.

Parkering

Meget gode parkeringsmuligheter på felles parkeringsplass for borettslaget. Også mulighet for leie av garasje etter venteliste.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

14.10.2020

Felleskostnader

4 690,- pr Mnd
internett, kabel-tv, nedbetaling fellesgjeld, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel m.m..

Lånevilkår

Restgjeld: kr 301.000,- pr. 01.09.20
Lånetype: Annuitetslån
Rentesats: 1,9%
Rest løpetid: 26 år og 8 mnd.
Kapitalkostnader: kr 1.201,- pr. mnd.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer. Endringer vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Alle bygningsdeler har tilstandsgrad 1 med unntak av bad som er gitt tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder. Det er ingen bygningsdeler som er gitt tilstandsgrad 3.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.
Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

1 850 000,- (Prisantydning)
301 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 151 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 166 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Steinar Pettersen

Oppdragsnummer

715200190