Radarveien 44

Lekker 4-roms leilighet i toppetasje. Nytt bad (2020). Gjennomgående høy standard. Sentral og populær beliggenhet!

Velkommen til Radarveien 44!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 4 150 000

BRA / P-rom
66 m² / 66 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.8755818515802 breddegrad, 10.8076045271387 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 4 405 554

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 4 150 000
Andel fellesgjeld kr 240 000
Omkostninger kr 15 554
Totalpris kr 4 405 554
Felleskostnader kr 5 064 per måned
Antall rom 4
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 66 m²
Bruksareal (BRA) 66 m²
Etasje 4
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Radarveien 44
Kommune Oslo
Byggeår 1957
Energimerket Grønn G

Kontakt Camilla for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Nabolagsprofil, Radarveien 44

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Leiligheten er tilhørende i populære Knausen borettslag, og har en skjermet og meget god intern beliggenhet. Borettslaget ligger i kort gangavstand fra sentrum av Lambertseter. Her finnes Lambertseter senter som kan by på ulike interiør- og klesbutikker, vinmonopol, Meny, apotek, jernvarehandel, bibliotek, samt flere spisesteder. Symra Kino med sine to kinosaler ligger også i tilknytning til senteret. Den offentlige kommunikasjonen i området er god. Banens linje 1 og 4 tar deg enkelt ned til Oslo sentrum med alt det innebærer av fasiliteter og tilbud. På Lambertseter senter stopper også busslinje 79, mens busslinje 74 stopper i Oberst Rodes vei som ligger noen minutters gange fra leiligheten. Sistnevnte tar deg også enkelt ned til sentrum av Oslo på omtrent tyve minutter. Videre er det kort kjøretur til hyggelige Sæter Torg, hvor det blant annet finnes flere butikker, kafeer og spisesteder.

Nærområdet kan ellers by på fine grøntområder og ulike fritidsaktiviteter. Lambertseter bad og Lambertseter idrettspark, bestående av fotballbaner, friidrettstadion og idrettslekeplass, ligger i gangavstand fra leiligheten. Om vinteren legges det naturis på deler av anlegget. Videre er SATS nærmeste treningssenter, med hele to senter i nærområdet. Dersom løpetur eller spasertur ute i naturen frister er Lambertseter sin egen lysløype perfekt til så måte. Denne starter ved "Grisern", rett nedenfor friidrettsbanen, og er en populær turrunde for beboerne i området. "Grisern" er forøvrig en populær akebakke vinterstid. Her ifra er det også en gangvei som tar deg rett over til Skullerud og videre inn i Østmarka. Det er dermed ikke langt å gå dersom man ønsker større turområder. I Østmarka kan naturen nytes både sommer som vinter, da man kan bade i eksempelvis Nøklevann, gå eller sykle til Rustadsaga eller ta seg en skitur til Skullerudstua eller Mariholtet. Kort kjøretur til hyggelige Ekeberg eller Østensjøvannet, som er populære turområder for både store og små. Ønsker man en tur til stranden sommerstid er Nordstrand bad en av flere muligheter. Det er altså svært gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området, samtidig som det er sentralt med tanke på å komme seg til Oslo sentrum. Lambertseter er derfor et område som passer alle!

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapport: "Boligblokk over fire etasjer + kjeller og loft, i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser.

Grunnmur i betong. Yttervegger er etterisolert og forblendet med teglstein samt felter ved balkongene med liggende kledning. Vinduer og balkongdør med isolerglass. Støpte dekker som etasjeskillere. Saltak i trekonstruksjon som er tekket med betongstein."

Innhold

4.etasje: entré, stue, bad, kjøkken og tre soverom.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod og en loftsbod. Loftsboden er ca. 4 kvm, mens kjellerboden er målt opp til 4,6 kvm.

Areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 73 kvm

Standard

En lys og gjennomgående leilighet i blokkens 4.etasje. Det er lagt nyere og moderne 1-stavs eikeparkett på gulv og fliser på bad. Veggflatene består av slette malte flater i alle rom. Sikringsskap lokalisert i trappegang, med 40 amp hovedsikring og 6 spredekurser. Leiligheten holder en gjennomgående høy standard og fremstår tidsriktig og moderne.

Entre:
Lys og innbydende entré med nyere og moderne 1-stavs parkett og slette overflater. I entreen har man tilgang til et praktisk garderobeskap med gode oppbevaringsmuligheter for klær og sko, mm. Dørcalling med åpner.

Bad/wc:
Totalrehabilitert baderom fra 2020, utført i regi av borettslaget. Stilrent og pent bad med heldekkende servant i skapinnredning, speilskap, åpen dusjplass med slagdører, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Videre er badet utstyrt med gulvvarme og nedsenket himling med innfelte downlights.

Kjøkken:
Moderne og tidløst kjøkken fra 2017 med innredning i hvite glatte fronter. Praktisk kjøkkenøy med ekstra skapplass og mulighet for to sitteplasser. Kjøkkeninnredningen innehar enkel oppvaskkum, ettgrepskran, laminert benkeplate og takhengt ventilator med kullfilter. Videre er det utstyrt med integrert oppvaskmaskin, kjøl/frys, microovn, stekeovn og induksjon koketopp. Et sosialt kjøkken med god skap- og benkeplass.

Stue:
Romslig stue med velfungerende åpen kjøkkenløsning. Plass til sofagruppe, spisebord og øvrig møblement. Meget lekker innebygd biopeis. Store vindusflater gir godt med naturlig lys til rommet. Utgang til boligens sydøstvendte balkongen på 7,5 kvm. Her er det god plass til grill og utemøblement. Balkongen vender ut mot et stort og flott grøntområde /hage tilhørende borettslaget.

Soverom:
Leiligheten innehar 3 soverom av god størrelse med plass til seng, pult og klesoppbevaring. De to største rommene ligger i tilknyning til entreen, mens det tredje har adkomst fra stuen. Alle rommene er utstyrt romslige PAX-garderobeskap som følger boligen.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med nyere radiatorer med termostathoder. Varmeforsyningen i borettslagets besørges av jord/bergvarme. Varmtvann og fyring er inkludert i de månedlige felleskostnadene.

Tomten

Andel i eiet tomt på 40 999 kvm.

Borettslaget har pene, velstelte fellesareal. Asfalterte internveier og adkomst til bebyggelsen. Skjermet og barnevennlig innenfor borettslagets område. Bra opparbeidet uteareal med nyere lekeplass og sittebenker.

Parkering

Borettslaget har parkerings- og garasjeplasser til leie. Disse fordeles etter venteliste av OBOS avdeling Tveita. Ellers vanlig gateparkering etter gjeldende regler.

Styret jobber med en plan for nye ladeplasser og ytterligere tilrettelegging for lademuligheter i fremtiden. I første omgang blir det satset på ladeplasser med høy kapasitet som alle beboerne i Knausen kan benytte. Det ble i 2018 anlagt 13 oppstillingsplasser med ladeuttak ved Radarveien 69. Her er det videre klargjort for en ytterligere utvidelse med inntil 14 nye ladepunkter med høy kapasitet, som etter alt å dømme vil anlegges på parkeringsplassen ved barnehagen. I neste omgang vil det bli lagt til rette for lading på utleide oppstillingsplasser og garasjeplasser.

Vei/vann/avløp

Offentlig

Forretningsfører

Forretningsførselen er utført av OBOS i henhold til kontrakt.

Borettslaget

Knausen borettslag, organisasjonsnummer 947963430.

Knausen borettslag består av 334 leiligheter, med følgende adresse:

- Radarveien 25-77 og 34-74

Det er BN Rent og Grønt AS som utfører vaktmesteroppgavene i Knausen. Videre står Grønt Miljø AS for nødvendig vedlikehold av grøntarealene slik at man kan ivareta de pene fellesområdene. Økonomiske Løsninger AS har ansvaret for renhold av fellesarealene. Knausen har videre avtale med Telia om leveranse av bredbånd og TV-tjenester til borettslagets beboere. Grendehuset i Radarveien 69 kan leies av beboerne i borettslaget til hyggelige sammenkomster. Lokalet er per i dag utrustet for selskaper for inntil 40 personer. Videre er det seks fellesvaskeri i borettslaget.

Knausen borettslag er et velholdt og veldrevet borettslag. Følgende større vedlikeholds- og rehabiliteringsarbeid er utført de senere år:
- 2020: Baderomsrehabilitering påbegynt.
- 2019-2020: I løpet av våren 2019 er det bygget to nye lekeplasser med nye sittegrupper i hver ende av Knausen og en ny grillplass ved siden av grendehuset. Det er satt opp nye lekeapparater og lagt nye støtmatter som ivaretar sikkerheten til barna. Videre er området rundt
plassene opparbeidet med et estetisk løft.
- 2019-2022: Utskifting ventilasjonsbatterier. Borettslaget planlegger å bytte ut alle ventilasjonsbatterier over de neste 2-3 årene og tar de på driften.
- 2018: Anlagt 13 oppstillingsplasser med ladeuttak for el-motorvogn ved Radarveien 69. Ombygging av fyringsanlegget, fjernet oljetanken. Installert ny el-kjele i hovedsentralen som er riktig dimensjonert i forhold til dagens behov i varmeanlegget. Nye rør mellom hovedsentralen i nr 69 og 67. De nye rørene gir betydelig lavere varmetap og redusert energiforbruk. Byttet til nye ventiler i hovedsentralen, noe som gir bedre styring av varmeanlegget.
- 2017-2018: Nytt fibernett.
- 2015-2016: Ommuring av piper. Alle pipene ble revet og gjenoppbygget.
- 2013: Ferdigstillelse av grendehuset.
- 2011-2013: Oppgradering av varmeanlegget: etablering av nytt energioppfølgingssystem, utskifting av radiatorer og trykkstyrte sirkulasjonspumper, boring av brønner for uthenting av jordvarme, oppgradering av sentralt driftskontrollanlegg, bytte av varmepumper, kjemisk rens av rørnett, innregulering av varmeanlegg og isolering av rør.
- 2012: Nye pulverapparat i leilighetene.
- 2009: Renset ventilasjonskanaler. Ombygging av varmtvannsanlegget. Samtlige berederrom ble bygget om, og alle varmtvannsberedere ble renset.
- 2008-2009: Utvendig overflatebehandling av vinduer, vask av balkonger, blikkarbeid, maling av balkongrekkverk og deler av fronter/blomsterkasse på balkong, samt maling av de oppgangene som er slitt.
- 2006: Ny oljetank.
- 2003-2004: Oppgradert vaskeriene, nye maskiner. Nytt porttelefonanlegg.
- 2003: Nye røykvarslere og slokningsapparater.
- 1999: Renovert garasjer. Utbedret treverk, lagt nytt takbelegg og malt.
- 1995-1998: Opprusting av uteområdene, lekeplasser. Alt grøntområde ble oppgradert, inkl lekeplassene.
- 1994-1995: Full rehabilitering av elektrisk anlegg i samtlige leiligheter, loft, kjellerrom, vaskerier og oppganger.
- 1993-1995: Full fasaderehabilitering, etterisolering av loft, ny takstein, flislegging av inngangspartiene, samt nye, store balkonger.
- 1988-1989: Nye vinduer

Vedrørende baderomsrehabilitering:
I ekstraordinær generalforsamling avholdt 14.06.2018 ble det fattet vedtak om utskifting av vann- og avløpsrør, rehabilitering av bad og utstyrspakke. Kostnad er stipulert til kr 101 000 000,-. Med et estimert lånebehov på kr 90 000 000,-, løpetid på 30 år og rente 2,5 % er det i forprosjektet estimert en økning av felleskostnadene med ca 25 % fra 01.07.2018. Økningen ble vedtatt og iverksatt med 25 % fra 01.01.2019. Lån på 80 millioner er innvilget i OBOS Banken. 06.11.2019 ble det er tatt ut kr 28 500 000,- av lånerammen og 04.11.2020 ble det tatt ut ytterligere kr 11 500 000,- av lånerammen. Dette er fordelt fellesgjelden, og kr 40 100 000,- av lånerammen gjenstår. Produksjon av bad startet opp 6. januar 2020. Arbeidet vil i henhold til fremdriftsplanen pågå frem til april 2021. For mer informasjon om prosjektet se oppdatert informasjon på borettslagets hjemmeside. Styret opplyser i årsrapporten for 2019 at det ikke er planlagt noen økning i felleskostnadene i 2020. Styret mener at felleskostnadene per i dag ligger på et nivå som har tatt høyde for forventede finansieringskostnader knyttet til igangsatte prosjekter og opplyser at det per dato for signering av årsrapporten ikke har dukket opp uforutsatte negative overraskelser. Ut fra den informasjon styret har per dato for årsrapporten skal den vedtatte budsjettrammen være mer enn tilstrekkelig.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

19.01.2021

Styregodkjennelse

Det praktiseres vanlig styregodkjenning i borettslaget. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier blir andelen solgt videre for kjøpers regning og risiko.

Dyrehold

I henhold til husordensreglene er det tillatt å holde dyr dersom gode grunner taler for dyreholdet og det ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Søknad om dyrehold sendes til styret. For mer informasjon, se husordensreglene punkt 2.12.

Forsikring

Borettslagets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer 56703748. Den enkelte andelseier må selv sørge for å ha hjemforsikring, som dekker innbo og løsøre.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5.064,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 4.944,-
Trappevask 120,-

Felleskostnadene inkluderer blant annet varmtvann, fyring, kabel-TV, vaktmester, felles bygningsforsikring, nedbetaling andel fellesgjeld, kommunale avgifter, forretningsførsel, samt øvrige driftskostnader mm.

5 064,- pr Mnd

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 240.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.12.2020

Lånevilkår

Borettslaget har i dag to annuitetslån med følgende betingelser og restsaldo per 04.01.2021:

Annuitetslån 1:
Restgjeld: kr 34 540 919,- hvorav denne andel utgjør kr 111 211,-
Restløpetid: 17 år 9 mnd.
Terminer per år: 12
Flytende rente: 1,50 %

Annuitetslån 2:
Restgjeld: kr 39 900 000,- hvorav denne andel utgjør kr 128 450,-
Restløpetid: 17 år 8 mnd.
Terminer per år: 12
Flytende rente: 1,50 %
Avdragsfrihet tom. 01.03.2022

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til byggeområde for boliger, barnehageareal, byggeområde for forretning, kontor, bevertning, bilverksted, mm. For nærmere detaljer se reguleringskart i salgsoppgave eller hos megler.

Totale kostnader

4 150 000,- (Prisantydning)
240 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 390 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 405 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Camilla Skui

Oppdragsnummer

704200154
Til toppen