Radarveien 40

Attraktiv 2-roms med solrik, innglasset balkong på 11m². Nytt bad okt. 2020. Vv. & fyring inkl. Sentral beliggenhet.

Velkommen til Radarveien 40 - delikat 2-roms med splitter nytt bad.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 300 000

BRA / P-rom
65 m² / 54 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.8754473810557 breddegrad, 10.8082403886761 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 513 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 300 000
Andel fellesgjeld kr 198 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 3 513 385
Felleskostnader kr 4 177 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 54 m²
Bruksareal (BRA) 65 m²
Etasje 4
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Radarveien 40
Kommune Oslo
Byggeår 1957
Energimerket Grønn G

Kontakt Sondre for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Nabolagsprofil, Radarveien 40

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Leiligheten er tilhørende i populære Knausen borettslag, og har en skjermet og meget god intern beliggenhet. Borettslaget ligger i kort gangavstand fra sentrum av Lambertseter. Her finnes Lambertseter senter som kan by på ulike interiør- og klesbutikker, vinmonopol, Meny, apotek, jernvarehandel, bibliotek, samt flere spisesteder. Symra Kino med sine to kinosaler ligger også i tilknytning til senteret. Den offentlige kommunikasjonen i området er god. Banens linje 1 og 4 tar deg enkelt ned til Oslo sentrum med alt det innebærer av fasiliteter og tilbud. På Lambertseter senter stopper også busslinje 79, mens busslinje 74 stopper i Oberst Rodes vei som ligger noen minutters gange fra leiligheten. Sistnevnte tar deg også enkelt ned til sentrum av Oslo på omtrent tyve minutter. Videre er det kort kjøretur til hyggelige Sæter Torg, hvor det blant annet finnes flere butikker, kafeer og spisesteder.

Nærområdet kan ellers by på fine grøntområder og ulike fritidsaktiviteter. Lambertseter bad og Lambertseter idrettspark, bestående av fotballbaner, friidrettstadion og idrettslekeplass, ligger i gangavstand fra leiligheten. Om vinteren legges det naturis på deler av anlegget. Videre er SATS nærmeste treningssenter, med hele to senter i nærområdet. Dersom løpetur eller spasertur ute i naturen frister er Lambertseter sin egen lysløype perfekt til så måte. Denne starter ved "Grisern", rett nedenfor friidrettsbanen, og er en populær turrunde for beboerne i området. "Grisern" er forøvrig en populær akebakke vinterstid. Her ifra er det også en gangvei som tar deg rett over til Skullerud og videre inn i Østmarka. Det er dermed ikke langt å gå dersom man ønsker større turområder. I Østmarka kan naturen nytes både sommer som vinter, da man kan bade i eksempelvis Nøklevann, gå eller sykle til Rustadsaga eller ta seg en skitur til Skullerudstua eller Mariholtet. Kort kjøretur til hyggelige Ekeberg eller Østensjøvannet, som er populære turområder for både store og små. Ønsker man en tur til stranden sommerstid er Nordstrand bad en av flere muligheter. Det er altså svært gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området, samtidig som det er sentralt med tanke på å komme seg til Oslo sentrum. Lambertseter er derfor et område som passer alle!

Byggemåte

Lavblokk på 4 etasjer, kjeller og loft som er oppført med bærende konstruksjoner i betong. Leilighetenes skillende dekker og vegger i betongkonstruksjon og innvendige vegger i mur og
betong. Yttertak i trekonstruksjon med kaldtloft og utvendig tekket med takstein. Utvendige fasader mot balkonger med malt panel, ellers er fasader forblendet med teglstein.

Innhold

4 etasje: entré, stue, bad, innvendig bod, kjøkken og 1 soverom.

I tillegg til innvendig bod i leiligheten disponerer også leiligheten en kjellerbod og en loftsbod.

Areal

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 72 kvm

Standard

En lys leilighet i 4.etasje. Leiligheten har malte veggoverflater, eikeparkett på gulv, kjøkkeninnredning med profilerte lakkerte formpressede fronter og flislagt bad/wc med varmekabler i gulv som er rehabilitert i regi av borettslaget i oktober 2020 med nye overflater, membranløsninger, sluk, røropplegg, innredning og sanitærutstyr. Det opplyses at alle malte overflater er fra 2019/20. Svelling på noen kjøkkenfronter og slitasje på eikeparkett mot kjøkkeninnredning, ellers fremstår leiligheten med liten til normal bruksslitasje på innvendig bygningsmasse. Vindu på bad/wc fra 2020, ellers vinduer og balkongdør fra 1988.

Entré: Fin og romslig entré med plass til å henge fra seg ytterklær. Adkomst til alle rom.

Baderom: Nylig delikat rehabilitert flislagt bad med gulvvarme og downlights. Badet består av inn- utadslående dusjvegger, servant m/underskap, speil m/lys, vegghengt toalett og
opplegg for vaskemaskin.Vindu gir naturlig lys inn på badet, og gir mulighet for å lufte.

Soverom: Leilighetens soverom ligger i tilknytning til entreen. Her har man plass til stor dobbelseng med tilhørende nattbord, samt oppbevaringsmøbler for klær og sko, mm. Plassbebygd skap gir godt med klesoppbevaring.

Stue: Lys og meget romslig stue med god plass til både sofagruppe med tilhørende TV-møbler, samt spiseseksjon. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt innglasset balkong på ca 11 kvm. Skjermet beliggende med hyggelig utsyn mot felles grøntområde. Det er tillatt å grille med både elektrisk grill og gassgrill i borettslaget. Balkongen er utsyrt med stikk.

Kjøkken: Kjøkken med god skapplass og innredning med profilerte lakkerte fronter. Hyggelig med plass til spisebord ved vindu. Frittstående kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin.. Kjøkkenet er videre utstyrt med 1,5 oppvaskkum og ettgrepskran. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med nyere radiatorer med termostathoder. Varmeforsyningen i borettslagets besørges av jord/bergvarme. Varmtvann og fyring er inkludert i de månedlige felleskostnadene.

Tomten

Andel i eiet tomt på 40 999 kvm.
Borettslaget har pene, velstelte fellesareal. Asfalterte internveier og adkomst til bebyggelsen. Skjermet og barnevennlig innenfor borettslagets område. Bra opparbeidet uteareal med nyere lekeplass og sittebenker.

Parkering

Borettslaget har parkerings- og garasjeplasser til leie. Disse fordeles etter venteliste av OBOS avdeling Tveita. Ellers vanlig gateparkering etter gjeldende regler.

Styret jobber med en plan for nye ladeplasser og tilrettelegging for lademuligheter i fremtiden. I første omgang blir det satset på ladeplasser med høy kapasitet som alle beboerne i Knausen kan benytte. Det ble i 2018 anlagt 13 oppstillingsplasser med ladeuttak ved Radarveien 69. Her er det videre klargjort for en ytterligere utvidelse med inntil 14 nye ladepunkter med høy kapasitet, som etter alt å dømme vil anlegges på parkeringsplassen ved barnehagen. I neste omgang vil det bli lagt til rette for lading på utleide oppstillingsplasser og garasjeplasser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Forretningsførselen er utført av OBOS i henhold til kontrakt.

Borettslaget

Knausen borettslag, organisasjonsnummer 947963430.

Knausen borettslag består av 334 leiligheter, med følgende adresse:
- Radarveien 25-77 og 34-74

Det er BN Rent og Grønt AS som utfører vaktmesteroppgavene i Knausen. Videre står Grønt Miljø AS for nødvendig vedlikehold av grøntarealene slik at man kan ivareta de pene fellesområdene. Økonomiske Løsninger AS har ansvaret for renhold av fellesarealene. Knausen har videre avtale med Get om leveranse av bredbånd og TV-tjenester til borettslagets beboere. Grendehuset i Radarveien 69 kan leies av beboerne i borettslaget til hyggelige sammenkomster. Lokalet er per i dag utrustet for selskaper for inntil 40 personer. Videre er det seks fellesvaskeri i borettslaget.

Knausen borettslag er et velholdt og veldrevet borettslag. Følgende større vedlikeholds- og rehabiliteringsarbeid er utført de senere år:
- 2020: Baderomsrehabilitering påbegynt. Borettslaget er også i gang med å renovere oppgangene.
- 2019-2020: I løpet av våren 2019 er det bygget to nye lekeplasser med nye sittegrupper i hver ende av Knausen og en ny grillplass ved siden av grendehuset. Det er satt opp nye lekeapparater og lagt nye støtmatter som ivaretar sikkerheten til barna. Videre er området rundt
plassene opparbeidet med et estetisk løft.
- 2019-2022: Utskifting ventilasjonsbatterier. Borettslaget planlegger å bytte ut alle ventilasjonsbatterier over de neste 2-3 årene og tar de på driften.
- 2018: Anlagt 13 oppstillingsplasser med ladeuttak for el-motorvogn ved Radarveien 69. Ombygging av fyringsanlegget, fjernet oljetanken. Installert ny el-kjele i hovedsentralen som er riktig dimensjonert i forhold til dagens behov i varmeanlegget. Nye rør mellom hovedsentralen i nr 69 og 67. De nye rørene gir betydelig lavere varmetap og redusert energiforbruk. Byttet til nye ventiler i hovedsentralen, noe som gir bedre styring av varmeanlegget.
- 2017-2018: Nytt fibernett.
- 2015-2016: Ommuring av piper. Alle pipene ble revet og gjenoppbygget.
- 2013: Ferdigstillelse av grendehuset.
- 2011-2013: Oppgradering av varmeanlegget: etablering av nytt energioppfølgingssystem, utskifting av radiatorer og trykkstyrte sirkulasjonspumper, boring av brønner for uthenting av jordvarme, oppgradering av sentralt driftskontrollanlegg, bytte av varmepumper, kjemisk rens av rørnett, innregulering av varmeanlegg og isolering av rør.
- 2012: Nye pulverapparat i leilighetene.
- 2009: Renset ventilasjonskanaler. Ombygging av varmtvannsanlegget. Samtlige berederrom ble bygget om, og alle varmtvannsberedere ble renset.
- 2008-2009: Utvendig overflatebehandling av vinduer, vask av balkonger, blikkarbeid, maling av balkongrekkverk og deler av fronter/blomsterkasse på balkong, samt maling av de oppgangene som er slitt.
- 2006: Ny oljetank.
- 2003-2004: Oppgradert vaskeriene, nye maskiner. Nytt porttelefonanlegg.
- 2003: Nye røykvarslere og slokningsapparater.
- 1999: Renovert garasjer. Utbedret treverk, lagt nytt takbelegg og malt.
- 1995-1998: Opprusting av uteområdene, lekeplasser. Alt grøntområde ble oppgradert, inkl lekeplassene.
- 1994-1995: Full rehabilitering av elektrisk anlegg i samtlige leiligheter, loft, kjellerrom, vaskerier og oppganger.
- 1993-1995: Full fasaderehabilitering, etterisolering av loft, ny takstein, flislegging av inngangspartiene, samt nye, store balkonger.
- 1988-1989: Nye vinduer

Vedrørende baderomsrehabilitering:
I ekstraordinær generalforsamling avholdt 14.06.2018 ble det fattet vedtak om utskifting av vann- og avløpsrør, rehabilitering av bad og utstyrspakke. Kostnad er stipulert til kr 101 000 000,-. Med et estimert lånebehov på kr 90 000 000,-, løpetid på 30 år og rente 2,5 % er det i forprosjektet estimert en økning av felleskostnadene med ca 25 % fra 01.07.2018. Økningen ble vedtatt og iverksatt med 25 % fra 01.01.2019. Lån på 80 millioner er innvilget i OBOS Banken. 06.11.2019 ble det er tatt ut kr 28 500 000,- av lånerammen og 04.11.2020 ble det tatt ut ytterligere kr 11 500 000,- av lånerammen. Dette er fordelt fellesgjelden, og kr 40 100 000,- av lånerammen gjenstår. Produksjon av bad startet opp 6. januar 2020. Arbeidet vil i henhold til fremdriftsplanen pågå frem til april 2021. For mer informasjon om prosjektet se oppdatert informasjon på borettslagets hjemmeside. Styret opplyser i årsrapporten for 2019 at det ikke er planlagt noen økning i felleskostnadene i 2020. Styret mener at felleskostnadene per i dag ligger på et nivå som har tatt høyde for forventede finansieringskostnader knyttet til igangsatte prosjekter og opplyser at det per dato for signering av årsrapporten ikke har dukket opp uforutsatte negative overraskelser. Ut fra den informasjon styret har per dato for årsrapporten skal den vedtatte budsjettrammen være mer enn tilstrekkelig.

Styregodkjennelse

Det praktiseres vanlig styregodkjenning i borettslaget. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier blir andelen solgt videre for kjøpers regning og risiko.

Dyrehold

I henhold til husordensreglene er det tillatt å holde dyr dersom gode grunner taler for dyreholdet og det ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Søknad om dyrehold sendes til styret. For mer informasjon, se husordensreglene punkt 2.12.

Forsikring

Borettslagets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring, med polisenummer 56703748. Den enkelte andelseier må selv sørge for å ha hjemforsikring, som dekker innbo og løsøre.

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig: kr 864 664
Som sekundærbolig: kr 3 112 789

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.177,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 4.057,-
Trappevask 120,-

Felleskostnadene inkluderer blant annet varmtvann, fyring, kabel-TV, bredbånd, vaktmester, felles bygningsforsikring, nedbetaling andel fellesgjeld, kommunale avgifter, forretningsførsel, samt øvrige driftskostnader mm.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Det er avdragsfrihet på Annuitetslån 2 tom 01.03.2022 (se punktet Lånevilkår under). Forretningsfører estimerer en økning i felleskostnadene på kr 256,- etter endt avdragsfrihet. Det understrekes at felleskostnadene i et borettslag ikke nødvendigvis vil øke fra det tidspunkt avdragene begynner å løpe. Det er borettslagets styre som bestemmer om felleskostnadene skal økes og fra hvilket tidspunkt. I henhold til styret er det per 21.04.20 ikke planlagt noen ytterligere økning i felleskostnadene i forbindelse med baderomsrehabiliteringen. En økning vil i tilfelle bli på et senere tidspunkt, hvis det blir snakk om andre større prosjekter.

Lånevilkår

Borettslaget har i dag to annuitetslån med følgende betingelser og restsaldo:

Annuitetslån 1:
Restgjeld: kr 34.684.609,- hvorav denne andel utgjør kr 91.622,-
Restløpetid: 17 år 10 mnd.
Terminer per år: 12
Flytende rente: 1,50 %

Annuitetslån 2:
Restgjeld: kr 39.900.000,- hvorav denne andel utgjør kr 105.404 ,-
Restløpetid: 17 år 9 mnd.
Terminer per år: 12
Flytende rente: 1,50 %
Avdragsfrihet tom. 01.03.2022

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samti de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Området er regulert til byggeområde for boliger, barnehageareal, byggeområde for forretning, kontor, bevertning, bilverksted, mm. For nærmere detaljer se reguleringskart i salgsoppgave eller hos megler.

Totale kostnader

3 300 000,- (Prisantydning)
198 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 498 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 513 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Energiattest, nabolagsprofil, egenerklæring og takst.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Sondre Kvalvik Steigen

Oppdragsnummer

704200092