1 av 28

Prost Refsums veg 12B

Gjennomgående, lys og fin 3-roms med nordvestvendt veranda og garasje. Solrik beliggenhet og flott utsikt. IN-ordning

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 3,766,694

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 2,840,000

Fellesgjeld: NOK 909,690

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 17,004

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: NOK 9,914

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Nabolagsprofil, Prost Refsums veg 12B

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  Borettslaget er tilknyttet BORI BBL som er forretningsfører.

 • Forsikring

  Forsikret i Fremtind Forsikring AS med polisenummer: 20829062. Forsikringen dekker ikke innbo og løsøre. Den enkelte andelseier bør selv tegne en innboforsikring.

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2020:
  Som primærbolig: kr 863 631
  Som sekundærbolig: kr 3 109 071

 • Felleskostnader

  Tot. innev. måned: kr 9 914,-
  Fellesutgifter herav:
  Fellesutgifter kr 3 088,-
  Avdrag IN kr 3 171,-
  Stipulerte rentekostnader kr 284,-
  Stipulerte kapitalkostnader kr 34,-
  Renter IN kr 3 337,-

  Felleskostnader dekker forretningsførsel, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, kabel-tv/bredbånd, nedbetaling av lån, m.m.

  Ved innfrielse av IN-lånet vil totale månedlige felleskostnader med dagens betingelser være kr 3 406,-

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Ajourf. Andel f.gj. (lån): 909.690,-

 • Garantiordning

  Boligselskap er tilknyttet sikringsordning

 • Totale kostnader

  2 840 000,- (Prisantydning)
  909 690,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 749 690,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 644,- (Forkjøpsrettsavklaring)
  --------------------------------------------------------
  17 004,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 766 694,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Velkommen til Prost Refsums veg 12B!
  Her får du en fin, gjennomgående og velholdt 3-roms med god planløsning, solrik veranda og garasje. Leiligheten ligger lyst og fint til i et attraktivt og barnevennnlig område med kort vei til Lillestrøm sentrum, barnehager/skoler, butikker og off. kommunikasjon.

  - Romslig leilighet med god beliggenhet i 2. etasje
  - Solrik veranda på 7m² med markise og flott utsikt
  - Romlig stue med mulighet for tilkobling av ildsted
  - Lyst kjøkken med plass til stort spisebord
  - To luftige soverom med garderobeskap og utvendige persienner
  - Innbydende entré med god oppbevaringsplass
  - Flislagt bad med varme i gulv.
  - Bod på 5m² ved siden av leiligheten
  - Garasje med mulighet for el.
  - IN-ordning. Felleskost. etter nedbetalt fellesgjeld er kr 3 406,-

  Her kan du flytte rett inn, velkommen til visning!

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger i et attraktivt, rolig og barnevennlig område med gode oppvekstsvilkår og lite trafikk. Det er store grøntarealer, gode solforhold og kort vei til turområder.

  Området byr på Østmarka og Øyeren med flotte rekreasjonsmuligheter med turstier, sykkelveier, fiske- og båtmuligheter. Området er fint for langrenn om vinteren. I Rælingsåsen kan en tur opp til Bjønnåsen anbefales. Utsikten er vel verdt turen opp, og her er det satt ut benker, bord og en retningsviser som forteller deg hva du ser på. Det går også merkede løyper fra Marikollen og opp til andre fine destinasjoner. Her finner du bl.a. alpinbakke, lysløyper, skøytebane, fotballbaner og en romslig kafeteria/varmestue. Her ligger også Marikollhallen, hvor blant annet Rælingen klatreklubb holder til.

  En kort sykkeltur fra eiendommen ligger Nebbursvollen Friluftsbad, Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk med mer. Det er også asfalterte gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser langs elva. Sykler du andre veien finner du Myrdammen med gode bade- og fiskemuligheter. Området er pent opparbeidet med grillområder, benker, stupebrett, rullestolrampe og toaletter.

  Rælingen kommune har lagt til rette for stolpejakt, noe som gjør turene spennende for både store og små. Marikollen ligger kun 7-8 minutter unna med bil og er Rælingens flotte idrettspark.

  Skoler og barnehager
  Fra eiendommen er det gangavstand til Rud barneskole, og for elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Marikollen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder og et godt utvalg private og kommunale barnehager.

  Offentlig kommunikasjon
  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Hagastubakken som ligger rett i nærheten. Det er ca. 2,3 km til Lillestrøm stasjon hvor Hurtigtog/flytog tar deg til Oslo S på ca. 10 min. Motsatt retning tar toget til Gardermoen på ca. 12 minutter. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Strømmen, 5 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.

 • Bebyggelse

  Bebyggelse i nærområdet består for det meste av småhusbebyggelse.

 • Adkomst

  Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon.

  Det vil bli skiltet med OBOS visningsskilt ved fellesvisninger.

 • Byggemåte

  Bygning på 2 etasjer og kaldtloft som er oppført med bærende trekonstruksjoner i vegger og etasjeskillere. Utvendige fasader er kledd med beiset panel og sadlet yttertak som er oppført i trekonstruksjon og utvendig tekket med betongtakstein. Støpt betonggulv i 1. etasje og bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser. Byggegrunn er ikke kjent og det er ikke utført geotekniske undersøkelser for fastsettelse av byggegrunn.

  Kaldtloft med adkomst fra nedtrekkbar loftstige i entre og del av loftsgulv har sponplater, ellers isolasjon mellom bjelker og ikke gangbart gulv. Takkonstruksjon er oppført med takstoler i tre, sutakplater som undertak og gipsplater på gavl/skillevegg.

  Vinduer med malte trerammer og 2-lags energiglass fra 2007. Utvendige persienner på
  begge soverom.
  Verandadør med malte trerammer og 2-lags energiglass fra 2007 og entredør som er brann og lydklassifisert fra 2007.
  Nordvestvendt veranda på 7m² med tregulv, markise og adkomst fra stue.

 • Innhold

  Gjennomgående, lys og velholdt 3-roms fra 2007 med fin beliggenhet i et barnevennlig og attraktivt område. Leiligheten ligger lyst og luftig til i 2. etasje med fin utsikt og gode solforhold.

  - Entré og bod -
  Via felles oppgang er det adkomst til leiligheten i byggets 2. etasje. Entreen er lys og innbydende med god plass til yttertøy og sko. Det er praktisk bod på ca. 5m² i tilknytning inngangspartiet. Boden har god oppbevaringsplass.

  - Soverom 1 og 2 -
  Leiligheten har to luftige soverom som vender mot rolig område. Det er god plass til dobbeltseng og nattbord. Begge soverommene har garderobeskap og utvendige persienner.

  - Bad/wc -
  Romlig, flislagt bad med elektrisk oppvarming i gulv. Badet inneholder dusjhjørne med svingbare glassdører, WC, håndleholder og baderomsinnredning bestående av skapseksjoner, heldekkende servant, speil og overskap. Det er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

  - Stue og kjøkken
  Leiligheten har en luftig stue med god plass til sittegruppe, TV-benk og annen innredning. Det er delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken som gir god plass til stort spisebord.

  Kjøkkenet er lyst med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning har slette folierte fronter, laminat benkeplate, glassplate på vegg mot koketopp og oppvaskkum, dobbel oppvaskkum, Flexit ventilator, opplegg for oppvaskmaskin, integrert stekeovn og koketopp og varmtvannsbereder i benkeskap.

  Store vindusflater gir rikelig med naturlig lys og flott utsikt fra stue og spisebord.

  - Veranda -
  Fra stue/kjøkken er det utgang til nordvestvendt veranda på 7m² med tregulv, belysning og markise. Fra verandaen er det flott utsikt over nærområdet, Nitelva og mot Lillestrøm sentrum.

  - Garasje og fellesområder -
  Med leiligheten følger egen garasje på ca. 17m² i garasjerekke. Infrastruktur for elbillader foreligger. Fellesområdene består av store grøntarealer, internstier, lekeapparater og sittegrupper.

 • Areal

  Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm

 • Standard

  Gulvoverflater: Eikeparkett i entre, begge soverom, kjøkken og stue.
  Veggoverflater: Malte panelplater i entre, begge soverom, kjøkken og stue.
  Himlingsoverflater: Takessplater i entre, begge soverom, kjøkken og stue.
  Elementpipe i stue med mulighet for tilkobling av ildsted. Det anbefales alltid kontroll av pipeløp og avstand til brennbart materiale før tilkobling av ildsted.
  Hvite slette innerdører fra 2007 i leiligheten.
  Garderobeskap på begge soverom.

  Våtrom
  Bad/wc er fra byggeår 2007 og det opplyses av eier at det ikke er utført noen arbeider på bad/wc siden byggeår. Det foreligger ingen dokumentasjon på utførte arbeider, kun
  ferdigattest på bygg.

  Fliser på vegger og takessplater i himling.
  Fliser med elektriske varmekabler i gulv.
  PVC-sluk m/klemring i dusjsone.
  Synlig smøremembran på gipsplate mot fordelerskap så antas at dette er benyttet som
  tettesjikt på vegger.
  Bad/wc består av inn- utadslående dusjvegger, servant m/underskap, speil m/overlys, skap, veggskap, wc og opplegg for vaskemaskin.
  Mekanisk avtrekk fra ventil på bad/wc og tilluft under dørterskel. Avtrekk fra bad/wc kan forseres fra kjøkkenventilator og motorenhet for mekanisk avtrekk er plassert på kaldtloft med utlufting over yttertak.

  Kjøkken
  Kjøkkeninnredning med slette folierte fronter, laminat benkeplate, glassplate på vegg mot
  koketopp og oppvaskkum, dobbel oppvaskkum, Flexit ventilator, opplegg for oppvaskmaskin, integrert stekeovn og koketopp og varmtvannsbereder i benkeskap.
  Mekanisk avtrekk fra Flexit ventilator i kokesone på kjøkken.

  Tekniske installasjoner
  Fordelerskap på vegg over wc med PEX vannrør og stoppekran og skjult vanntilkobling fra vegg til dusjarmatur, servant og vaskemaskin på bad/wc.
  Skjult vanntilkobling fra vegg og Høiax lekkasjesikring/stopper i benkeskap på kjøkken.
  Alt av røropplegg fra 2007 da bygningen ble oppført.
  PVC avløpsrør fra oppvaskkum i benkeskap på kjøkken.
  PVC avløpsrør fra servant og vaskemaskin på bad/wc.
  Soilrør er skjult, men antas å være fra byggeår da det ikke er utført noen felles utskiftning av disse i regi av borettslaget.
  Mekanisk avtrekk over yttertak fra ventilator på kjøkken og ventil på bad/wc og naturlig tilluft til leiligheten fra spalteventiler i vinduer og ventil i yttervegg i stue. Avtrekk fra bad/wc kan forseres fra kjøkkenventilator og motorenhet for mekanisk avtrekk er plassert på kaldtloft.
  Varmtvannsbereder på ca.120 liter fra 2007 er plassert i benkeskap på kjøkken.

  Automatsikringer i sikringsskap med hovedsikring på 32 Amp. som er plassert i fellesgang. Innvendig elektrisk anlegg er en kombinasjon av skjult og åpent anlegg.
  Det opplyses av eier at elektrisk anlegg er fra 2007 og det foreligger samsvarerlæring fra R&M Elektro AS på installasjon og utførelse av elektrisk anlegg i leiligheten.

  Følgende av TG2:
  Innvendig > Radon. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/wc. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
  Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/wc. Det er påvist fuktskjolder/svelling i skapinnredning. Svelling på servantskap mot vaskemaskin.
  Tekniske installasjoner > Fordelerskap for vannrør. Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket.
  Tekniske installasjoner > Varmtvannstank. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.

 • Utstyr

  - Dør-calling med åpner.
  - Kabel-TV/bredbåndstjenester fra Telia i leiligheten.
  - Brannslukningsapparat og røykvarsler.

  Det gis ingen garantier for funksjonalitet og levetid på utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Leiligheten er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad/wc og panelovner i entre,
  begge soverom, kjøkken og stue.

 • Tomten

  Fellestomt 9181 kvm
  Fellesområdet opparbeidet med blant annet internstier, sittebenker, plenarealer og diverse beplantning.

 • Parkering

  Med leiligheten følger garasje på 17m² i felles garasjerekke.

  Borettslaget har 20 allmenne parkeringsplasser og 6 korttids gjesteparkeringsplasser i tillegg til 31 garasjer med eksklusiv bruksrett knyttet til andelene.
  - Garasjeparkering er primærparkeringsplass for andelseierne.
  - Allmenne parkeringsplasser brukes ved behov og etter først til mølla prinsippet
  - Gjesteparkering mellom bygg 12 og øvre garasjerekke er beregnet brukt av besøkende

  Garasjer har infrastruktur for kobling av ladeboks for elbil. Infrastrukturen eies og driftes pt. av Elaway og Hagastua borettslag leier pt. infrastrukturen. Ved ønske om ladetilgang kan andelseier leie eller kjøpe ladeboks fra Elaway via deres nettside.

 • Vei/vann/avløp

  Eiendommen har adkomst via privat vei.
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

 • Borettslaget

  Hagastua Borettslag ble stiftet 27.02.2007. Organisasjonsnummer: 991012486.

  Borettslaget består av 31 andelsboliger, fordelt på 3 bygninger med følgende adresser:
  Prost Refsums veg 8 - 10 - 12, 2005 Rælingen.

  Eiendommen har gnr. 103 bnr. 85 i Rælingen kommune.

 • Dyrehold

  Det er tillatt å holde hund og katt så lenge disse ikke er til sjenanse for beboerne. Det er generell båndtvang i borettslaget.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest på både bolig og garasje. Konferer megler for info.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Borettslaget har tatt opp lån på kr 550 000,- for rehabilitering av balkonger

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

  1955/102670-1/8 Bestemmelse om gjerde 04.06.1955
  rettighetshaver:Knr:3027 Gnr:103 Bnr:6
  Bestemmelse om veg
  Bestemmelse om kloakkledning
  Med flere bestemmelser

  1975/100428-1/8 Bestemmelse om veg 23.01.1975
  rettighetshaver:Knr:0228 Gnr:103 Bnr:294

  1990/15379-1/8 Erklæring/avtale 29.11.1990
  rettighetshaver:Knr:0228 Gnr:104 Bnr:310 Snr:2
  Bestemmelse om bebyggelse for garasje m/tilbygg i en avstand av 1.3 m fra felles grense.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Området er regulert til boligbebyggelse og bevaring av vegetasjon ref. reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for Prost Refsums vei 12 Rælingen kommune 103/85.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet 18.11.2022 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: nabolagsprofil, energiattest, egenerklæringsskjema, årsberetninger, vedtekter, husordensregler, tilstandsrapport.
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  716220111

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  BORI formidler søknad om godkjennelse av ny andelseier til styret i borettslaget. Melding om ny eier sendes BORI på bori.no/meglerportal. Overtakelse av bolig kan ikke finne sted før forkjøpsrett er avklart, styregodkjennelse foreligger og kjøper(ne) har tegnet og betalt medlemskap i boligbyggelaget.

 • Lånevilkår

  Selskapets totale lån og vilkår
  Lånenr: 62018080988, Nordea Bank ABP
  Type: Annuitetslån
  Restsaldo: 7.340.765,-
  Andel av saldo: 885.920,-
  Restløpetid: 62 terminer (siste termin 30.03.2038)
  Term: 4
  Rente: Flytende 3,95 %
  IN-lån

  Lånenr: 60308114883, Nordea Bank ABP
  Type: Annuitetslån
  Restsaldo: 736.236,-
  Andel av saldo: 23.771,-
  Restløpetid: 39 terminer (siste termin 30.06.2032)
  Term: 4
  Rente: 3,95 %

  Borettslaget har inngått avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Innkrevde à kontobeløp til betjening av fellesgjelden avregnes i ettertid mot reelle lånekostnader. Ved eierskifte kan det dermed komme et avregningskrav i ettertid. Andelseiere kan innbetale hele eller deler (minimum kr 50.000,-) av sin fellesgjeld 4 ganger pr. år - pr. 30/3, 30/6, 30/9 og 30/12 med virkning på felleskostnadene fra påfølgende måned.
  OBS Særskilt avtale må inngås med borettslaget v/BORI før eventuell nedbetaling finner sted.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Niklas Røed Antonsen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål