Per Waalers vei 3

Toppleilighet i 5. etg, tre sov, to balkonger, heis, garasje., flott utsikt, aldri bebodd, ledig for kjøper. lave omk.

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 11,345,170

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 11,300,000

Omkostninger: NOK 45,170

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: NOK 4,541

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS.

 • Forsikring

  Sameiets eiendommer er forsikret i TRYG FORSIKRING med polisenummer 7662830.

  Selv om sameiets forsikring brukes, kan seksjonseier belastes hele eller deler av egenandelen dersom forholdet ligger innenfor seksjonseiers ansvar. Den enkelte seksjonseier må selv sørge for å ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.

 • Ligningsverdi

  Formuesverdien av primærboliger settes til 25 prosent av boligverdien (90 prosent for sekundærboliger).

 • Felleskostnader

  4 541,- pr Mnd
  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.541, pr. md.
  Herav:
  Parkering 150,-
  Fjernvarme 840,-
  Felleskostnader brøk 2.772,-
  Felleskostnader likt 480,-
  TV/bredbånd 299,-

  Styret planlegger 5 prosent økning av fellesutgiftene fra og med 01. Februar 2022.

  Boligselskapet har avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem avregner faktisk energiforbruk pr. år/pr. kvartal mot innkrevd akontobeløp. Avregning og evt. justering av akontobeløp skjer årlig/kvartalsvis. Ved salg av boligen må kjøper/selger lese av måler og selv sende inn avlesningsskjema til Techem Norge AS. Skjemaet kan lastes ned fra Techem sine sider http://www.techem.no

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Ingen lån registrert for selskap.

 • Totale kostnader

  11 300 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  33 600,- (Dokumentavgift (dokumentavgift med 2,5 % av andel tomteverdi))
  --------------------------------------------------------
  45 170,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  11 345 170,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Oksenøya er et nytt boligområde på Fornebu med totalt ca. 340 leiligheter. Oksenøya 3 er det siste byggetrinnet og består av 84 selveierleiligheter fordelt på 5 bygg. Oksenøya 3 har miljøsertifiseringen BREEAM. Dette gir en grønnere bolig til fordel for deg. Med mange ulike tiltak utgjør den verdensledende miljøsertifiseringen BREEAM en stor forskjell som sparer både hjemmet og miljøet for unødvendig forurensing og energibruk.

 • Beliggenhet

  Alle vil til Fornebu! Leiligheten ligger i et moderne og lekkert boligkompleks sentralt plassert på Fornebu. En bydel i rivende utvikling i transformasjon fra hovedflyplass og nå til et fantastisk boligområde med sjø på flere kanter. Helt nydelig. Boligen ligger kort fra sjøen og det er et stort utvalg havner og rolige bukter i nærheten. Oksenøyveien ligger kort unna og tar en kjapt og enkelt til hovedveiene inn og ut av Fornebu. Herfra er det kort vei til Lysaker, Oslo og resten av Bærum. Fornebusenteret med sine 80 butikker ligger kort unna leiligheten. Det er også her den fremtidige T-banen stopper. Utover sitt brede spekter av butikker og store dagligvarehandel, tilbyr senteret også en rekke hyggelige spisesteder for enhver begivenhet. Andre tjenester på senteret inkluderer lege- og tannlegesenter og SATS Fornebu. Blant butikkene på senteret kan man finne Vinmonopolet, Adam og Eva Frisør, Floriss Blomsterhandel, Jernia, KICKS kosmetikkbutikk og mange flere. Meny Fornebu, Fornebu S og Nærbutikken Oksenøya med søndagsåpent sikrer forsyningene. Hvem er dine naboer: Hele 60% av barna er i barnehagealder, og hele 32 % går på barneskole så her blir det liv de neste årene. Storøya barneskole er bare 8 min i gangavstand. Nansenparken, Storøya og Læringsverkstedet idrettsbarnehage er alle 6-8 min gange. At hele 51 % ikke er gift gir jo gode odds, men at hele 38% er gift gir jo også en fin blanding av ulike livsfaser, kan jo faktisk være litt sunt. En god del unge voksne fra 19-34 er flyttet hit men den største andelen er 35-64 år, så her er stabilitet og mange vil nok bli boende en stund. Det blir ikke så mye bedre enn dette. Så sett av litt tid til visningen og ta en tur rundt i området før eller etter, du vil bli overrasket helt garantert. Hva med en lunch i den gamle sjøflyhavnen?

  NYE OKSENØYA SENTER - Like bortenfor Per Waalers vei er det nå under bygging et helt unikt nærområde. På Bærum kommunes hjemmesider står følgende; en 5-parallell barneskole, barnehage for 300 barn, flerbrukshall, 9-er kunstgress fotballbane, nærmiljøanlegg, og sykehjem med 150 beboerenheter. Skole, barnehage og sykehjem er lokalisert i tre separate bygg som er fysisk bundet sammen under terreng. Flerbrukshall og parkering med fellesfunksjoner legges under bakken, slik at dekket over disse kan benyttes som uteareal. Skole, barnehage, flerbrukshall og tilhørende uteområder ferdigstilles i mai 2022 og skal stå klar til skolestart 2022. Gå inn på: https://www.baerum.kommune.no/om-barum-kommune/organisasjon/om-eiendom-i-baerum-kommune/prosjekter-eiendom/oksenoya-senter/

 • Bebyggelse

  Området er bebygget stort sett med leilighetsbygg fra samme tidsalder. Dog er der over gaten under oppføring servicebygg for Bærum kommune som barnehager, flerbrukshall, sykehjem mm.

 • Adkomst

  Følge til Fornebu, hold til høyre rundt Telenor Arena, ta langs med denne og ta til venstre i neste rundkjøring. Følg veien innover og hold til høyre der veien deler seg i to. Følg over sletten og Per Waalers vei er første vei til høyre.

 • Byggemåte

  Betong i grunnmur, betong i etasjeskillere og betong i sidevegger mot naboer.

 • Innhold

  5. etg: Entre, tre soverom, innebod/teknisk rom, bad/wc/vaskerom, stue og kjøkken. To balkonger.
  Bod i underetasje.

 • Areal

  Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 84 kvm

 • Standard

  Entre: Fliser på gulv og malte vegger.

  Innvendig bod/kott: Parkett på gulv og malte vegger.

  Bad/wc: Bad er oppgradert med Rako Extra Ivory Flis 30*30 gulv og 30*60 vegg samt 5*5 i dusj sone. INR Viskan Solid, servant i stenkompositt og Tapwell blandebatteri BI071. Servant med skuffer og speilskap.

  Kjøkken: Her er kjøkkenet oppgradert til Sigdal Amfi Eik i farge Lakriz. Beiset. Amfi Eik er et elegant og moderne eikekjøkken. Slette fronter i eikefinèr med integrert kantlist i eik som markerer kjøkkenets linjer og komposisjon. Benkeplaten er oppgradert til komposittstein, type Silestone 20 mm i fargen Lagoon. Det leveres håndtak på alle underskap (Edge antikk brun 200 mm) og push på overskap. Forkant leveres i samme farge som kjøkkenet. Det er også oppgradert med baldakin hvor spottene vil sitte. Det leveres også dimmer på kjøkken. Integrerte hvitevarer fra Siemens

  Soverommene: Parkett på gulv og malte vegger,

  Stue/kjøkken: Parkett på gulv og malte vegger.

 • Oppvarming

  Oppvarming er basert på fjernvarme. Det leveres vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken, soverom og gang. Det blir termostatstyrt gulvvarme på baderom (elektrisk).

 • Parkering

  Det medfølger parkeringsplass til leiligheten i felles parkeringskjeller under bygget. Parkeringsplass i garasjeanlegget kan kun overdras til annen seksjonseier i sameiet og kan ikke lånes eller leies ut til andre enn beboere i sameiet.

  En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte samtykke dersom det foreligger en saklig grunn. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier. Strøm betales etter målt forbruk der måler er installert, eller ved et beløp fastsatt av styret dersom det ikke er egen måler. Alle parkeringsplasser kan tilrettelegges for el-billading. Det legges opp til et system som fordeler ledig kapasitet på strøm til el-billading. Seksjonseiere må selv bekoste og sørge for opplegg av strøm til sin plass og uttak på plassen. Styret skal godkjenne løsning før installasjon kan foretas. Styret skal motta skriftlig melding (kopi fra installatør) når godkjent montering er foretatt. Det er en forutsetning at strøm kun benyttes til lading for drift/funksjon av kjøretøy og at alle kostnader dekkes av eier av parkeringsplassen. Styret er berettiget til å fjerne kabler og annet utsyr som ikke er godkjent i henhold til ovenstående.

  Har en seksjonseier, leietaker eller en i husstanden nedsatt funksjonsevne, kan denne kreve at styret pålegger en annen seksjonseier å bytte parkeringsplass. Bytteretten gjelder bare dersom den som krever bytte, allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet. Styret bør tilstrebe at bytteplassen ligger i nærheten av søkers seksjon. Retten til å bruke en tilrettelagt plass varer så lenge et dokumentert behov er til stede. Retten gjelder bare parkeringsplasser som i vedtak etter plan- og bygningsloven er krevet opparbeidet til bruk av personer med nedsatt funksjonsevne. Denne bestemmelsen kan bare endres dersom samtlige seksjonseiere uttrykkelig sier seg enige. Kommunen har vetorett mot endring av vedtektsbestemmelsen. Vedtekten må registreres i Foretaksregisteret.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig

 • Sameiet

  Sameiets navn er Oksenøya 3 Sameie. Sameiet består av 83 boligseksjoner og 4 næringsseksjoner (enkeltstående parkeringsplasser) på eiendommen gnr. 41, bnr. 2547 i Bærum kommune, fordelt på hus A, hus B, hus C, hus D og hus E samt garasjeanlegg under husene bestående av p-plasser og boder.

  Fornebu Boligspar AS eier og forvalter deler av en rekke eiendommer på Fornebu i Bærum kommune med eventuelle påstående anlegg, heretter kalt "Fornebu Felles". Alle huseierforeninger samt fellesarealsameier innenfor Fornebu Boligspar AS´, Rolfsbukta AS´ og Hundsund AS´ utbyggingsprosjekter, har rett og plikt til å være medlemmer av Fornebu Driftsforening. Oksenøya Huseierforening er gjennom sitt medlemskap i Fornebu Driftsforening pliktig til å delta i drift og vedlikehold av Fornebu Felles og til å bære sin forholdsmessige del av utgiftene.

  Sameierne har i henhold til tinglyst erklæring bruksrett til grøntarealer/uteareal innenfor delområde 7.3. som forvaltes gjennom Oksenøya Huseierforening og Fornebu Felles som forvaltes av Fornebu Driftsforening.

 • Dyrehold

  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger pt midlertid brukstillatelse for boligen.

 • Utleie

  En seksjonseier har rett til å leie ut sin seksjon, men leier må godkjennes av sameiet ved styret. Godkjenning kan bare nektes dersom det foreligger saklig grunn. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Dokumentavgiften vil for seksjonen beregnes ut ifra andel tomtekostnad og vil være fast på ca. kr 33 600,- ved første gangs overføring.

  Boligen har vært utvasket og vil levers uten ytterligere nedvask, den blir derved levert som fremvist.

  Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner. Dette gjelder tilsvarende hvis et erverv av en boligseksjon eller av aksjer eller andeler i et selskap fører til at flere enn to av boligseksjonene eies av noen som har slik tilknytning til hverandre, som beskrevet i eierseksjonslovens § 23.

  Bare fysiske personer kan erverve boligseksjoner i sameiet. Dette gjelder imidlertid ikke følgende juridiske personer, som til sammen kan erverve inntil 10 prosent, men likevel minst én boligseksjon, i eierseksjonssameier som består av fem eller flere seksjoner:
  a) staten,
  b) fylkeskommuner,
  c) kommuner,
  d) selskaper som har til formål å skaffe boliger og som ledes og kontrolleres av staten, en fylkeskommune eller en kommune,
  e) stiftelser som har til formål å skaffe boliger og som er opprettet av staten, en fylkeskommune eller kommune
  f) selskaper, stiftelser eller andre som har inngått en avtale med staten, en fylkeskommune eller en kommune om å skaffe boliger til vanskeligstilte

  Det er kun tillatt med elektrisk- eller gassgrill på balkong/terrasse.

  Fornebu er et værutsatt område. Man må derfor være oppmerksom på at løse gjenstander kan lett fly med vinden. Det er derfor ikke tillatt med kunstig beplantning utendørs da blader lett løsner og fører til forsøpling.

  Det er ikke tillatt å gjøre endringer av, eller montere større faste installasjoner på, fasaden uten godkjenning fra styret. Mindre monteringer, slik som varmelamper og annet som man normalt benytter på terrasser/balkonger, kan monteres såfremt dette ikke er til urimelig sjenanse for andre.

  Biler og andre motoriserte kjøretøy (inkl. scooter/MC) er ikke tillatt inne på tunet.
  Av hensyn til andre beboere er rullebrett, rulleskøyter og andre tilsvarende aktiviteter ikke tillatt på fellesområdene. Dette gjelder også innendørs.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Heftelser

  2016/1097409-1/200 Pantedokument
  25.11.2016
  BELØP: NOK 3.014.000.000
  Panthaver:MEGLEROPPGJØR AS
  Org.nr: 982577675
  Overført fra: 3024-41/2547
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2016/1097409-2/200 Urådighet
  25.11.2016
  Rettighetshaver:MEGLEROPPGJØR AS
  Org.nr: 982577675
  Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
  Overført fra: 3024-41/2547
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2018/719650-1/200 Bestemmelse om nettstasjon
  03.05.2018 21:00
  Rettighetshaver:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
  Overført fra: 3024-41/2547
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2018/719650-2/200 Bestemmelse om adkomstrett
  03.05.2018 21:00
  Rettighetshaver:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Adkomstrett med motorisert kjøretøy
  Overført fra: 3024-41/2547
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2018/719650-3/200 Bestemmelse om bebyggelse
  03.05.2018 21:00
  Rettighetshaver:ELVIA AS
  Org.nr: 980489698
  Bestemmelse om beplantning
  Overført fra: 3024-41/2547
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2018/830441-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk
  01.06.2018 21:00
  Rettighetshaver:BÆRUM KOMMUNE
  Org.nr: 935478715
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
  Overført fra: 3024-41/2547
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2018/830479-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk
  01.06.2018 21:00
  Kan ikke slettes uten samtykke fra:BÆRUM KOMMUNE
  Org.nr: 935478715
  rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:41 Bnr:340
  rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:41 Bnr:737
  rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:41 Bnr:748
  rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:41 Bnr:848
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  Overført fra: 3024-41/2547
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2018/830479-2/200 Bestemmelse om adkomstrett
  01.06.2018 21:00
  Kan ikke slettes uten samtykke fra:BÆRUM KOMMUNE
  Org.nr: 935478715
  rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:41 Bnr:197
  rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:41 Bnr:340
  rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:41 Bnr:737
  rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:41 Bnr:748
  rettighetshaver:Knr:3024 Gnr:41 Bnr:848
  Overført fra: 3024-41/2547
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Grunndata

  2020/3190556-1/200 Seksjonering
  16.10.2020 21:00
  opprettet seksjoner:
  snr: 42
  formål: Bolig
  tillegsdel: Bygning
  sameiebrøk: 84/6903

  For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

  Rettigheter på andre eiendommer
  Ingen rettigheter funnet.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til bolig.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  701210127

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ikke påkrevd

 • Lånevilkår

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

  For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 24.

 • Overtagelse

  Boligen er ledig for kjøper.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Asbjørn Myrstøl

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål