Otto Sogns vei 5

Lys og gjennomgående 3-roms toppleilighet | Nytt lekkert baderom fra 2021 | Solrik balkong | Sentral beliggenhet

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 4,595,504

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 3,950,000

Fellesgjeld: NOK 629,000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 16,504

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: NOK 5,821

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS, tlf: 22 86 55 00

 • Forsikring

  Forsikret hos: Tryg Forsikring - polisenummer 6648030
  Innboforsikring står man for selv

 • Felleskostnader

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5 821,- pr. mnd.
  Herav:
  Felleskostnader kr 4.350,- (inkluderer TV og bredbånd via Telenor)
  A konto varmtvann kr 899,-
  Balkonglån kr 572,- (lånet tilknyttet denne løper i 9 mnd til)

  Felleskostnadene inkluderer fellesutgifter (kr. 4 350), balkongtillegg (kr. 572), akonto varmtvann (kr. 899), kabel-TV, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Borettslaget har 4 lån i OBOS. Andel fellesgjeld på denne boligen er kr. 629.000,- pr. 01.06.2022.

  Andel fellesformue pr. 31.12.2021 kr. 53.954,-
  Lån I hos Obos: Annuitetslån, Restsaldo: 3 502 774,- restløpetid 25 år. restsaldo kr. 20 831,- 12 terminer pr år, flytende rente på 2,00%. Kap. kostnader, kr 88,-

  Lån 2 hos Obos: Annuitetslån, Restsaldo: 819 282,- restløpetid 9 mnd., restsaldo 5 005,- 12 terminer pr år, flytende rente på 2,00%. Kap. kostnader, kr 560,-

  Lån 3 hos Obos: Annuitetslån, Restsaldo: 71 409 944,- restløpetid 29 år 8 mnd., restsaldo 424 592,- 12 terminer pr år, flytende rente på 2,00%. Kap. kostnader, kr 1 582,-

  Lån 4 hos Obos: Annuitetslån, Restsaldo: 29 863 696,- restløpetid 29 år 8 mnd., restsaldo 177 577,- 12 terminer pr år, flytende rente på 1,85%. Kap. kostnader, kr 662,-

  Vedr lån 2: De leilighetene som fikk ny balkong i 2002 har et balkongtillegg som de betaler per måned (kr 560,-). Dette lånet løper i 9 mnd til og er innfridd i 2023

  Generell info: Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene. Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Garantiordning

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 måneder regnet fra oppsigelsesdato.

 • Totale kostnader

  3 950 000,- (Prisantydning)
  629 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 579 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  16 504,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 595 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Velkommen til Otto Sogns vei 5!

  Lys og gjennomgående 3-roms toppleilighet med solrik sydvestvendt innglasset balkong. Boligen ligger sentralt til på Manglerud med kort vei til Mangelrud senter og t-bane/buss. Leiligheten ligger i ett meget populært og barnevennelig område med store grøntarealer rundt blokkene i ett veldrevet borettslag.

  - Lys og gjennomgående 3-roms toppleilighet
  - Lekkert baderom 2021 med seperat toalettrom
  - Solrik sydvestvendt Innglasset balkong
  - Stort og velholdt kjøkken med god skap- og benkeplass
  - 2 gode soverom med garderobeskap
  - Gode lagringsmuligheter i 2 boder
  - Nye vinduer og fasade er ferdigstilt
  - Mulighet å leie garasje og biloppstillingsplass etter venteliste
  - 12 EL-bil ladestasjoner i borettslaget
  - Kort vei til Manglerud senter og T-bane/buss
  - Lave kjøpsomkostninger

 • Beliggenhet

  Leiligheten har en attraktiv og sentral beliggenhet med kort vei til Manglerud senter og buss/t bane. Boligen ligger i 1. etasje med vestvendt, innglasset balkong.

  Nærområdet byr på et rikt forretnings- og servicetilbud med blant annet Manglerud- og Bryn- senter med varierte butikker, dagligvare- og servicetilbud, kafé, Burger King og vinmonopol.
  Det er kort vei til Bryn senter med tilrettelagt gang- og sykkelvei fra Otto Sogns vei. Lambertseter senter få kjøreminutter unna boligen.

  Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon med T-bane linje 1 og 4, buss (buss 23 Simensbråten - Lysaker) og buss 78 A/B Østensjøringen, samt Bryn togstasjon. T-bane fra Manglerud til Jernbanetorget tar ca. 12 minutter. For ytterligere informasjon se www.ruter.no

  Det er god tilgang på treningsstudio i nærområdet med Fresh Fitness på Manglerud senter, EVO treningssenter på Bryn senter, samt Fresh Fitness og SATS på Ryen.
  Deichmanske bibliotek er et nyoppusset og flott bibliotek på Lambertseter som er til glede for store og små.

  Nærområdet har bevart åpne og stille områder mellom bebyggelsen med grønne lunger i store fellesarealer. Tur- og rekreasjonsmuligheter i nærheten med blant annet Østensjøvannets rike dyre- og fugleliv innen få minutters gange. Gang - og sykkelsti langs Østensjøvannet er også inngangsport til Østmarka med et stort utvalg av turløyper sommer som vinter, bade- og fiskevann, samt Østmarksetra som et naturlig samlingspunkt. Det er kort vei til Ekebergsletta med flotte turmuligheter, ridesenter, minigolf, dyrepark og idrettsanlegg.
  Området er meget barnevennlig med kort vei til barnehager, skoler i alle trinn og til Manglerud idrettsanlegg med innendørs fotballbane, ishall og utvendig kunstgressbane, samt to golfsimulatorer som er åpne hele vintersesongen. Manglerud bad- og samfunnshus er under oppføring og er planlagt ferdigstilt september 2022.

 • Areal

  Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 79 kvm

 • Standard

  Entre:
  Lys og romslig entré med gode muligheter for oppheng av ytterklær. God plass til kommode/skoskap hvis ønskelig. Dørcalling.

  Bad/wc:
  Lekkert flislagt baderom oppusset i regi av borettslaget i 2021. Servantskap, opplegg for vaskemaskin og stort dusjhjørne.
  Separat wc med flislagt gulv og flissatte vegger som ble modernisert samtidig med baderommet i 2021. Veggmontert servant og klosett. Downlights i himling.

  Kjøkken:'
  Kjøkkeninnredning med normalt god og funksjonell standard. Laminat benkeplate, flisfelt over benk og lyslister med downlights under overskap. Opplegg for vaskemaskin, samt frittstående kjøleskap og komfyr. Fin plass til hyggelig sittegruppe.

  Soverom:
  Hovedsoverommet er i god størrelse med god plass til dobbeltseng og nattbord. Idag står det et stort garderobeskap med speilfront.
  Soverom 2 er også i god størrelse som passer utmerket til barnerom/gjesterom/kontor.

  Stue:
  Lys og romslig stue med gode møbleringsmuligheter. Her har du god plass til sofagruppe, tv-møbler og spisebord. Det er pipeløp, så muligheter til å sette opp peis. Fra stuen har du utgang til en solrik sydvestvendt innglasset balkong med gulvareal på ca. 5,3 m². God plass hyggelig sittegruppe.

  Annet:
  - 2 boder på 3,8 kvm og 3,1 kvm, begge merket med nr. 418.
  - Fellesvaskeri Otto Sogns vei 6, 7, 13, 21 og 27
  - Felles sykkelbod

  Følgende har fått tilstandsgrad 2 (TG2)
  - Utvendig > Entrédør
  - Våtrom > Ventilasjon > Bad
  - Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken
  - Tekniske installasjoner > Ventilasjon

 • Utstyr

  Følgende hvitevarer medfølger: Kjøleskap, oppvaskmaskin og vaskemaskin kan medfølge. Lampen på kjøkkenet vil ikke medfølge. Persienner medfølger. Det gis ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på hvitevarer eller utstyr som medfølger etter avtalen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

 • Oppvarming

  Elektrisk oppvarming.

  Det ble i januar 2022 satt opp målere for å beregne forbruket av varmtvannet. A konto varmtvann er inkludert i husleien.
  Leiligheten er koblet på felles varmtvannsanlegg drevet på varmepumpe. Ista Norge AS er engasjert av borettslaget for avregning av varmtvann etter faktisk forbruk. Målerne er fjernavleste så man trenger ikke foreta seg noe vedrørende avlesninger.

 • Tomten

  Felles eiet tomt på 16 726 m².
  Tomten er pent opparbeidet med gressplener, variert vegetasjon, sittegrupper og lekeapparater samt asfalterte gang- og stikkveier.

 • Parkering

  Borettslaget har parkeringsplasser og garasjer for utleie som tildeles etter liste. Borettslaget har omlag 100 parkeringsplasser som disponeres etter venteliste. Borettslaget har 20 ladeplasser for EL-bil og 9 plasser til gjesteparkering. Forøvrig gateparkering i Otto Sogns vei etter gjeldende regler.
  Kommunale ladeplasser i Otto sogns vei, rett utenfor blokka.

 • Borettslaget

  Rognerud borettslag består av 6 blokker med 21 oppganger. I alt 177 leiligheter fordelt på 144 3-roms, 24 2-roms leiligheter og 9 hybler. Eiendommen har gårdsnummer 148 og bruksnummer 334, 336 og 339 og er på 34.000 kvm. Borettslaget eier tomten. Se også borettslaget hjemmeside: https://vibbo.no/rognerud/om

  Nylig avsluttet prosjekt som omfatter VVS og baderomrehabilitering
  Fasaderehabilitering pågår nå , se eget punkt
  Alle rør helt ut til kommunalt vann-nett ble byttet ut i 2021.
  Det ble i 2018 etablert flere ladepunkter for lading av EL-biler.
  Samtlige inngangspartier og garasje ble pusset opp i 2018.
  Takene i borettslaget ble rehabilitert i 2017.
  Lekeplassene er oppgradert i 2016 og 2017.
  Soilrør ble montrollert og spylt i 2012.
  Vinduer ble utvendig malt i 2010.
  Ellers føres løpende vedlikehold og oppgraderinger etter behov og vedtak.

  Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 7 959 456. Dette er noe høyere enn budsjettert. Andre inntekter består i hovedsak av innbetaling av antenneleie fra Telenor.

  Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 72 499 351. Dette er betraktelig høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak at VVS-rehabiliteringen ikke ble budsjettert. Når det gjelder avvik på energi/ fyring, så kommer det av at varmtvann ikke ble avregnet i 2021.

  Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 65 095 577 og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

 • Dyrehold

  Det er ikke tillatt å holde hund eller katt i borettslaget. Dette gjelder allikevel ikke dersom gode grunner taler for dyrehold og det ikke er til ulempe for de øvrige beboerne. Praksis er å sende søknad til styret. Tillatelse vil bli gitt dersom det ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.
  Se ytterligere informasjon i husordensreglerenes pkt. 4.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Ferdigattest på blokk foreligger

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Diverse

  IInfo om rehabilitering av baderommene og fasade:

  Styret har jobbet med VVS-prosjekt (baderomsrehabilitering) og fasaderehabilitering med vindusutskifting. Baderomsrehabiliteringen er nylige ferdig og fasade med vinduer står for tur.

  VVS prosjektet:

  Generalforsamlingen ga styret fullmakt til å inngå avtale om gjennomføring av komplett utskifting av vann- og avløpsinstallasjoner i borettslaget (VVS-prosjektet) Generalforsamlingen ga styret fullmakt til å ta opp lån i denne forbindelse på opptil NOK 72 000 000,- i tråd med gitte vilkår. Generalforsamlingen gir styret mandat til å ta beslutninger på vegne av brl. Lån ble innvilget i OBOS-banken og delutbetalt etter betalingsplanen. Per 01.01.2022 er det blitt utbetalt kr 72 000 000,- i forbindelse med VVS-prosjektet. Utbetalt lån er fordelt på andelene etter felleskostnadsbrøken. Fellesgjeld og felleskostnader ble økt som følge av dette prosjektet. Den siste økningen av felleskostnadene med 35% ble økt fra 01.01.2022 (som følge av baderoms-rehabiliteringen). Lånet er altså utbetalt og fellesgjelden er fordelt på andelene.

  Fasaderehabilitering med utskifting av alle vinduene:

  Det ble avholdt ekstraordinær generalforsamling i forbindelse med fasadeprosjektet den 25.11.2021 i forbindelse med igangsetting av rehabilitering av fasade, samt skifte vinduer i borettslaget. Det ble lagt frem to alternativer som beboerne skulle stemme over. Alternativ 1 (full pakke) ble vedtatt. Det innebærer følgende: Styret har fått fullmakt til å inngå avtale om gjennomføring av fasadetiltak i borettslaget. Generalforsamlingen gir styret fullmakt til å ta opp lån i denne forbindelse på opptil NOK 62.400.000,- i tråd med gitte vilkår. Pr april 2022 var det utbetalt og fordelt kr 12 000 000 av det planlagte låneopptaket til fasaderehabiliteringen. Generalforsamlingen gir styret mandat til å ta beslutninger på vegne av borettslaget innenfor de økonomiske rammene tilsvarende lånesum.

  Fasaderehabilitering vil finansieres med ytterligere låneopptak som vil påvirke felleskostnadene og fellesgjelden. Lånet på inntil kr 62 400 000,- er ikke ferdig utbetalt og fordelt på andelene. Det er pr april utbetalt rett i underkant av 12 millioner. Neste estimerte økning av felleskostnader er fra 01.01.2023 og er på 22% av felleskostnadene, dvs dagens felleskostnader kr 4 350,- minus balkongtillegget på kr 572,- Oppstart var ca. 01.02.2022.

  Fremdriftsplan for nye vinduer og fasader
  - Vinduer oppstart januar 2022 frem til mars 2022
  - Fasadetiltak Blokk 3 - Oppstart høsten 2021
  - Blokk 4 - Oppstart våren 2022
  - Deretter 5, 6, 1 og 2
  - Produksjonstid: 8-9 uker pr blokk
  - Ferdigstillelse er planlagt september 2022
  Se innkallingen for mer informasjon. For info om fellesgjeld/ estimert økning av fellesgjeld ta kontakt med forretningsfører.

  Vedlikeholdshistorikk:
  2018 Etablering av ladestasjoner for oppladbare kjøretøy
  2018 Oppussing av samtlige inngangspartier og garasjer
  2017 Rehabilitering av alle tak i borettslaget
  2015 - 2016 Befaring og vedlikeholdsplan fra OBOS Prosjekt
  2012 - 2012 Spyling og kontroll av soilrør for bad.
  2011 - 2012 Oppussing av oppgangsdører.
  2010 - 2010 Utvendig maling av vinduer og karmer.
  2009 - 2010 Etablering av nytt avfallsdeponi.
  2007 - 2007 Vaskerier, sikringsskap. Oppussing av vaskeriene. Rehabilitering av sikringsskap for leiligheter og vaskerier.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert til boliger.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæringsskjema, nabolagsprofil og energiattest forside.
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  702220046

Budgivning

 • Lånevilkår

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Andreas Sørstrønen Amundsen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål