Nåkkves vei 5

Romslig 1(2)-roms endeleilighet med balkong og heisadkomst. Fyring/varmtvann inkl. Rett ved off.komm og Tveita senter.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 500 000

BRA / P-rom
45 m² / 42 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.915361891009 breddegrad, 10.841320456807 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 2 843 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 500 000
Andel fellesgjeld kr 328 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 2 843 385
Felleskostnader kr 3 361 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 42 m²
Bruksareal (BRA) 45 m²
Etasje 2
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Nåkkves vei 5
Kommune Oslo
Byggeår 1967
Energimerket Lys grønn B

Kontakt Elisabeth for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Nåkkves vei 5

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til Nåkkves vei 5! Dette er en lys og praktisk 1(2) -roms leilighet med heisadkomst og arealeffektiv planløsning. Leiligheten som er en endeleilighet består av entre, bad/wc, innvendig bod, kjøkken, sovealkove og stue. Fra stuen er det utgang til en sydøstvendt innglasset balkong på ca. 7 kvm og balkong på ca. 2 kvm. På balkongen kan morgen- og formiddagssolen nytes. Andelseierne har tilgang til den felles takterrassen der det bare er å nyte utsikten over Oslo. Med unntak av bad/wc som er fra 2010, har denne leiligheten behov for oppussing. Her har man et godt utgangspunkt til å få det sånn man selv ønsker det. I felleskostnadene er det bla. inkludert kabel-TV/internett, fyring, varmtvann og bruk av fellesvaskeri. Utenfor blokkene er det store og fine grøntområder. Her er det mulighet for grilling og sosiale sammenkomster. Tveita Senter ligger få minutters gange unna med både T-banestasjon og bussholdeplasser, diverse forretninger, post, pol, apotek, legesenter, tannlege og serveringssteder.

Verdt å merke seg:
- Sydøstvendt innglasset balkong på ca.7 kvm og med utgang til balkong på ca.2 kvm.
- Bad/wc pusset opp i regi av borettslaget i 2010.
- Takterrasse med fantastisk utsikt og sittegrupper.
- Bruk av fellesvaskeri er inkl. i felleskostnadene. Fellesvaskeri på hvert etasjeplan.
- Borettslaget har installert fibernett i leilighetene og har Canal Digital som leverandør av kabel-TV.
- Vinduer fra 2008 og balkongdør fra 2005.
- 1 bod i underetasje og 1 skap i kjølerom, samt bruk av felles sykkelbod.
- Kort gangavstand til Tveita Senter og offentlig kommunikasjon.
- Østmarka har fine turområder sommer som vinter.
- Veldrevet borettslag med god rehabiliteringshistorikk.
- Lave kjøpsomkostninger - Ingen dokumentavgift.
- Forkjøpsretten avklares parallelt med salget.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et veletablert borettslag sentralt på Tveita. Her er det flotte grøntområder, kort vei til diverse servicetilbud, Østmarka og offentlig kommunikasjon.

Shopping:
Det er få minutters gange til Tveita senter med et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer (omkring 70 forretninger på senteret). I tillegg gangavstand til Alnabru senter med diverse spesialforretninger. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Coop Obs, IKEA Furuset, Oppsal senter og Bryn Senter.

Kollektivtilbud:
Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. T-banens linje 2 til Oslo sentrum fra Tveita senter. Med buss har man valget mellom buss nr. 79, nr. 76 og nr. 58. Fra Tvetenveien går også buss nr. FB6 og UE1 til Oslo lufthavn, samt natt- og morgen buss nr. N2 mellom Østerås T og Lørenskog sentrum.

Fritidsmuligheter:
Østmarka byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Kort vei også til idylliske Østensjøvannet med sitt yrende fugleliv. Området kan tilby et mangfold av fritidsmuligheter som blant annet SATS treningssenter, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, parsellhage, Alnaparken ridesenter og Furuset Forum med is- og håndballhall samt Furuset svømmehall. Leiligheten ligger rett ved Tveten gård som har eldre café og et variert tilbud av arrangementer.

Skoler og barnehager:
Boligen sokner og har gangavstand til Tveita skole (1-7kl.). Haugerud skole (8-10 kl.) tar imot elever fra Tveita skole. I nærheten ligger flere barnehager, blant annet Vassenga FUS Barnehage (10 mnd.-6 år), Smalvollskogen barnehage (1-6 år) og Haugerudhagan estetiske barnehage (1-6 år).

Adkomst

Se kartskisse.

Byggemåte

Høyblokk på 13 etasjer, underetasje og kjeller med bærende konstruksjon i betong. Skillende vegger og dekker i armert betong. Fasader er utvendig forblendet med teglstein, betongoverflater, samt noen panelte flater. Flatt tak antatt tekket med papp/asfalt. Det er fra 2007 foregått større rehabiliteringer i borettslaget med bla. rehabiliteringer av takterrasse, fasader og utvendig bygningsmasse, vindusutskiftninger, våtromsrehabilitering og opparbeidelse av utearealer. Grunnmur i betongkonstruksjon og bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser. Grunnmur i betongkonstruksjon og bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser. Balkongdør med malte trerammer og 2-lags isolerglass fra 2005 og entredør type EI-30/db38 som er brann- og lydklassifisert. Malt original innerdør til bad/wc, malt og finert original innerdør til bod og foldedør til innredet rom.

Innhold

Andelsleilighet beliggende i boligblokkens 2. etasje av 13 etasjer, underetasje og kjeller. Leiligheten som er en endeleilighet består av entre, bad/wc, innvendig bod, kjøkken, sovealkove og stue med utgang til sydøstvendt innglasset balkong på ca.7 kvm og med utgang til balkong på ca.2 kvm.

Leiligheten disponerer 1 bod i underetasje og skap i felles kjølerom på etasjeplan, samt bruk av felles takterrasse, felles sykkelbod og fellesvaskeri som brukes etter gjeldende regler.

Areal

Primærrom: 42 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 50 kvm

Standard

Entré: Velkommen inn! Dette er en romslig gang med originalt plassbygget skap og ellers godt med plass til oppheng av yttertøy og sko. Her er det mulig å sette opp en skyvedørsgarderobe eller gjøre om til et omkledningsrom.

Bad/wc: Fint flislagt bad med varmekabler i gulvet og downlights i taket. Bad/wc består av dusjhjørne, servant, speil, overlys, veggklosett og fordelerskap for vannrør på vegg. Bad/wc er rehabilitert i regi av borettslaget i 2010 med nytt røropplegg, sanitærutstyr, innredning, overflater, membranløsninger, sluk og røropplegg.

Kjøkken: Original kjøkkeninnredning med malte fronter, laminat benkeplate m/fliser over, dobbel oppvaskkum m/helt benkebeslag og vanntilkobling til eventuell oppvaskmaskin. Komfyrvakt fra 2018.

Stue: Lys og romslig stue med plass til både sofagruppe, TV-bord og spiseplass. Her er det store vindusflater som gir godt med lysinnslipp og utgang til balkongen.

Sovealkove: Her vil det være plass til seng og et lite nattbord. Det er luftemuligheter og godt med lysinnslipp.

Bod: Praktisk innvendig bod på 3 kvm med gode lagringsmuligheter.

Balkong: Sydøstvendt innglasset balkong på ca.7 kvm med adkomst fra stue og med utgang til balkong på ca.2 kvm. Balkongen rehabilitert i regi av borettslaget i 2008 med epoxybelegg på gulv og smijernsrekkverk øverst på rekkverk.

Overflater:
Gulv: Fliser på bad/wc. Originalt belegg i bod. Laminat i entre, stue, kjøkken og sovealkove.
Vegger: Fliser på bad/wc. Malt strie eller malte overflater i entre, stue, kjøkken, sovealkove og bod.
Himlinger: Malte overflater i alle rom.

Naturlig ventilasjon med spalteventiler i vinduer og klaffventil i yttervegg i bod, sovealkove og stue. Mekanisk avtrekk til luftekanal/sjakt fra bad/wc og kjøkken. Tilluft under dørblad til bad/wc.

Følgende har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten utarbeidet av takstmann Petter Schanke Eikum:
* Kjøkkeninnredning er i eldre standard med bruksslitasje og modernisering må påregnes ved et eierskifte.
* Noen små gliper i laminatskjøter, 3 stk. sår på laminat i stue og liten svelling på noen skjøter mot kjøkkeninnredning og bad/wc. Tilstandsgrad settes grunnet dette.
* Skjolder/misfarging på vegger og det må påregnes overflatebehandling. Tilstandsgrad settes grunnet dette.
* Himling: Noe overflatebehandling må påregnes og tilstandsgrad settes grunnet dette.
* Originalt plassbygget skap i entre. Tilstandsgrad settes grunnet alder på bygningsdel.

Følgende har fått tilstandsgrad 3 i tilstandsrapporten utarbeidet av takstmann Petter Schanke Eikum:
* Originalt belegg i bod. Slitasje og malingsøl på belegg og utskiftning må påregnes.

Utstyr

Dør-calling med åpner, røykvarsler og digital-TV/ internett levert fra Canal Digital i leiligheten.
3 stk. heiser i felles oppgang som er skiftet i regi av borettslaget i 2012/13.
Brannslange i felles yttergang og røykvarsler i leiligheten.
Tveita borettslag har postkasser med elektroniske låser med egen nøkkel/låsetagg og digitale navneskilt på postkassene.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske varmekabler på bad/wc og sentralvarme fra radiatorer som er skiftet i 2012/13.

Automatsikring til bad/wc, ellers skrusikringer til sikringsskap som er plassert i fellesgang. Nyere brytere til bad/wc ellers er det eldre/originale stikkontakter og brytere i leiligheten. Innvendige elektrisk anlegg i leiligheten er en kombinasjon av skjult og åpent anlegg.

Tomten

Andel i 34 959 kvm eiet tomt. Pent opparbeidet uteområder med grøntarealer på baksiden av blokkene, lekeplass for barna og benker. På fremsiden er det gjestparkering og gangveier.

Parkering

Det medfølger ikke fast parkeringsplass til leiligheten, men 1-roms leilighetene kan få oblat/registrere seg som gir rett til å parkere på gjesteparkeingsplassene foran blokkene. Det er etablert et velfungerende system for gjesteparkering, med elektronisk registrering i blokkenes inngangsparti.

El-bil: Borettslaget har etablert el-bil ladere på noen av parkeringsplassene ute. For å kunne benytte seg av ladestasjonene må beboer opprette et abonnement hos Grønn Kontakt. Ved bestilling vil beboer motta en RFID-brikke som benyttes til å låse opp ladeboksen. Beboere med 1-roms leilighet, som ikke leier garasjeplass inne, kan stå 24 timer.

Forretningsfører

OBOS, tlf: 22 86 55 00

Borettslaget

Tveita Borettslag - http://tveitaborettslag.no/

Borettslaget som har adresse Nåkkves Vei 1, 3 og 5, utleielokaler i Nåkkves vei 7 og 9 og driftskontor: Nåkkves vei 11, består av 818 andelsleiligheter, fordelt på 3 bygninger. Første innflytting skjedde i 1967.

Det er i senere tid foregått større rehabiliteringer i borettslaget med bla. rehabiliteringer av fasader og utvendig bygningsmasse, vindusutskiftninger, heisutskifting, radiatorutskiftninger, våtromsrehabilitering og opparbeidelse av utearealer.

Tveita borettslag er et populært borettslag som har en god rehabiliteringshistorikk:
2019: Etablert infrastruktur for lading av EL-bil i borettslaget.
2018: Skiftet ut alle horisontale soilrør (ikke utleie lokaler) og tettet taket i varmesentralen.
2017: Etablering av nytt høyhastighets fibernett for TV og internett og rehabilitert takterrassene.
2016-2017: Rehabilitert skorstein, skiftet til LED-belysning i fellesområder.
2016-2017: Etablert bedre gjenvinning av avkastluft og flere varmepumper for oppvarming.
2015: Nytt callinganlegg, nye inngangsdører
2014: Skiftet postkasser i Nåkkves vei 1,3 og 5
2011-2013: Utskiftning av heiser i Nåkkves vei 1,3 og 5
2011-2012: Beplantning av uteområdene, støttet med midler fra Husbanken og Oslo Kommune
2010-2013: Oppstart ENØK-prosjekt i 2010. Skiftet radiatorer, bygget om undersentraler, varmeanlegg, montert varmepumpe for oppvarming og skiftet ut alle oljekjeler til nye høyeffektive kjeler som kan fyre med bio-olje.
2010-2012: Lagt membran på garasjetakene og tilbakestilt uteområdene på disse.
2010-2011: Pusset opp driftskontoret og styrerommet.
2008-2013: Rehabilitert fasader og resterende bad. Skiftet soil- og tilførselsrør.

Det ble på ordinær generalforsamling 2019 vedtatt å rive og bygge opp igjen de utvendige tregarasjene. Overnevnte tiltak er planlagt gjennomført med hjelp av disponible midler og vil dermed ikke medføre økning i fellesgjeld. Det tas forbehold om at styret/borettslaget kan vedta låneopptak.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

28.05.2020

Styregodkjennelse

20 dagers styregodkjennelse. Kjøper skal godkjennes av styret og løper selv risikoen for at godkjennelsen blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Det er ikke tillatt å holde hund eller utekatt. Se husordensregler/vedtekter for mer informasjon.

Forsikring

IF Skadeforsikring - polisenummer 1713727.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3361,- pr. md.

Felleskostnadene inkluderer fyring, varmtvann, kapitalkostnader, digital-TV tjenester/ internett, felles forsikring, fellesvaskeri, vaktmestertjenester og trappevask.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 328.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.05.2020.

Lånevilkår

Borettslaget har 2 felles lån:

1) Annuitetslån i Handelsbanken med total restgjeld kr 351.852.726,-, hvorav denne andelen utgjør kr 308.165,-. Total restnedbetalingstid 32 år og 7 mnd. Flytende rente 2,45%. 12 terminer pr. år. Det betales avdrag på dette lånet. Kapitalkostnader inkl. i felleskostnadene er kr 1145,-.pr mnd.

2) Annuitetslån i Handelsbanken med total restgjeld kr 22.360.876,-, hvorav denne andelen utgjør kr 19.598,-. Total restnedbetalingstid 20 år og 6 mnd. Flytende rente 2,45%. 12 terminer pr. år. Det betales avdrag på dette lånet. Kapitalkostnader inkl. i felleskostnadene er kr 102,- pr. mnd.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige andelseieres mislighold

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen er regulert til boligformål. Området rundt er regulert til forretning, kontor, allmennyttig formål, skole, friområde.

Totale kostnader

2 500 000,- (Prisantydning)
328 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 828 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 843 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger. Mulighet for rask overtagelse.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Elisabeth Bjerke Lie

Finn.no: Visningstekst

For å hindre spredning av koronavirus, vil de oppsatte visninger gjennomføres individuelt, ta kontakt med megler for å avtale tidspunkt for oppmøte slik at du slipper å stå og vente når andre er inne. Dersom oppsatt tidspunkt ikke passer, ta kontakt for å finne et alternativt tidspunkt. Vi henviser til bilde nr 4 for nærmere informasjon. Velkommen til visning!

Oppdragsnummer

705200096