Nåkkves vei 3

Stor og lys 2-roms toppleilighet med sydøstvendt balkong og fantastisk utsikt. Fyring og varmtvann inkl. Garasje.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 800 000

BRA / P-rom
66 m² / 63 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9164355789251 breddegrad, 10.8429004062446 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 334 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 800 000
Andel fellesgjeld kr 519 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 3 334 385
Felleskostnader kr 5 267 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 63 m²
Bruksareal (BRA) 66 m²
Etasje 13
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Nåkkves vei 3
Kommune Oslo
Byggeår 1969
Energimerket Lys grønn C

Nabolagsprofil, Nåkkves vei 3

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Leiligheten er beliggende i 13.etasje med usjenert sydøstvendt balkong med morgen og formiddagssol. Lett adkomst med til felles takterrasse med sol hele dagen, samt fantastisk utsikt til byen og fjorden.

Borettslaget ligger sentralt til på Tveita, rett ved Tveita senter. På Tveita senter finner du bl.a. et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer (ca. 70 forretninger). I tillegg er det gangavstand til Alnabru senter med diverse spesialforretninger.

Østmarka byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Kort vei også til idylliske Østensjøvannet med sitt yrende fugleliv.

Området kan tilby et mangfold av fritidsmuligheter som blant annet S.A.T.S. Elixia treningssenter, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, parsellhage, Alnaparken ridesenter og Furuset Forum med is- og håndballhall samt Furuset svømmehall.

Rett bak borettslaget finner du Tveita parsellhagelag. En grønn oase midt blant boligblokkene. I 1999 ble parsellhagelaget tildelt prisen for beste grøntanlegg av Oslo kommune. I 2009 var parsellhagen en av tre nominerte til Oslo kommunes Folkehelsepris.

Gode offentlige kommunikasjoner med både busser og T-bane. Meget kort vei til Tveita T-banestasjon hvor linje 2 Østerås-Ellingsrudåsen med 8 avganger i timen. Med T-banen tar du deg til Jernbanetorget på kun 14 minutter. I tillegg buss 58 Tveita-Nydalen via Bjerke, 69 Tveita-Lutvann, 76 Helsfyr-Hauketo og 79 Grorud-Holmlia, samt nattbuss.

Borettslaget består av 3 høyhus på 13 etasjer med 819 leiligheter, garasjeanlegg, p-plasser og fellesarealer. Nåkkves Vei 1, 3 og 5. Utleielokaler i Nåkkves vei 7 og 9. Driftskontor i Nåkkves vei 11. Området rundt består av småhusbebyggelse og blokkbebyggelse.

God adkomst fra Nåkkves vei via asfalterte internveier til felles oppgang med heis. Meget kort vei til offentlig kommunikasjon. Det vil bli skiltet med skilt fra Obos Eiendomsmeglere ved fellesvisninger.

Høyblokk på 13 etasjer, underetasje og kjeller med bærende konstruksjon i betong. Skillende vegger og dekker i armert betong. Fasader er utvendig forblendet med teglstein, betongoverflater, samt noen panelte flater. Flatt tak antatt tekket med papp/asfalt. Det er i senere tid foretatt større rehabiliteringer i borettslaget med bla. rehabiliteringer av fasader og utvendig bygningsmasse, vindusutskiftninger, våtromsrehabilitering, heisrehabilitering og opparbeidelse av utearealer.

- Vinduer og balkongdør med malte trerammer og 2-lags energiglass fra 2008, levert av Nordan.
- Brann- og lydklassifisert entrédør. B-30 og 35 som er brann og lydklassifisert.
- Bad er rehabilitert i regi av borettslaget i 2011.

For ytterligere beskrivelse av bygningen og leiligheten, vennligst se vedlagte tilstandsrapport.

Lys og hyggelig leilighet med fin planløsning og en normal god innvendig standard. Denne leiligheten har beholdt sin originale planløsning men det er flere muligheter til bl.a. å lage et ekstra soverom samt åpne opp og få en stor hall i entreen. Boligen er i sin helhet nymalt i 2019 og soverommet er pusset opp med nye flott parkettgulv. Kjøkkenet er stort og det er god med skap og benkeplass i tillegg til plass til spisebord . Flislagt bad/wc med gulvvarme og praktiskinnredet med vegghengt klosett og inn-utadslående dusjvegger. Bad/wc ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2011med flislagte overflater, nytt sluk, røropplegg og membranløsninger. Det er satt opp nye radiatorer og vinduer og balkongdør er skiftet i 2008. Sikringsskap med automatsikringer. Leiligheten inneholder en romslig og praktisk entré med garderobeskap og tilgang til innvendig bod, flislagt bad/wc med gulvvarme, kjøkken med spiseplass, godt soverom med garderobeskap, samt lys og trivelig stue med utgang til sydøstvendt balkong. Det medfølger en kjellerbod på ca. 2,5 m², samt skap bod i felles kjølerom. Fellesvaskeri på etasjeplan.

Entré: God gang med lyd- og brannklassifisert entrédør. Laminat på gulv, malt strie på vegger og malt himling. Porttelefon. Garderobeskap. Det er tilgang til innvendig bod fra entréen og mulighet for å gjøre om og få en stor hall.

Bad/wc: Flislagt bad som er rehabilitert i regi av borettslaget i 2011. Fliser på gulv og vegger. Malt himling. Elektrisk gulvvarme i tillegg til radiator. Praktisk dusjnisje med innfellbare dører i herdet glass. Innredning med underskap og heldekkende servant med ettgreps blandebatteri. Speil og belysning over servant. Veggmontert klosett.

Soverom: Romslig godt soverom på ca. 12 kvm med plass for dobbeltseng. Rommet er nyoppusset med flotte parkettgulv, eikebelistning og malte veggflater og himling. Garderobeskap.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med lyslakkerte formpressede fronter, hvorav 2 fronter med glass. Godt med skap- og benkeplass. Laminat benkeplate med fliser over benk og lys under overskap. Hvitevarer som er på kjøkkenet følger ved salg. Det er laminat på gulv, malt strie på vegger og malt himling. Fin og god plass til spisebord ved vinduet.

Stue: Lys og trivelig stue med god plass for sofagruppe. Laminat på gulv, malt strie på vegger og malt himling. Utgang til balkong.

Balkong: Overbygget balkong på ca. 6 m² orientert mor sydøst med deilig morgen- og formiddagssol.

Felles takterrasse: Stor felles takterrasse med nye tregulv og glassgelender. Utemøblement. Fantastisk utsikt til Oslo by og fjorden.

Verdt å merke seg:
- Automatsikringer.
- Flislagt bad med gulvarme, rehabilitert i 2011.
- Vinduer og balkongdør fra 2008.
- Nyere radiatorer i leiligheten (unntak av bad).
- Nylagt parkett på soverommet, ellers i hovedsak laminat på gulv.
- Leiligheten er i sin helhet nymalt i 2019.
- Trappefri adkomst med heis fra inngangspartiet til leiligheten.
- Kabel-TV/Internett er inkludert i felleskostnadene.
- Det medfølger egen garasje i felles garasjerekke ute. Det er besluttet at det skal bygges helt nye garasjer.
- Gratis fellesvaskeri (fellesvaskeri i hver etasje).
- Østmarka har fine turområder sommer som vinter.
- Veldrevet borettslag med god rehabiliteringshistorikk.
- Lave kjøpsomkostninger - Ingen dokumentavgift.
- Rask avklaring av forkjøpsretten.

Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 73 kvm

Leiligheten disponerer en bod i underetasje på ca. 2,5m². Skapbod i felles kjølerom på etasjeplan. Fast biloppstillingsplass under blokka med heisadkomst. Felles sykkelbod og fellesvaskeri på etasjeplan som brukes etter gjeldende regler. Felles takterrasse. Dørcalling med åpner. Kabel-TV tjenester fra Telenor i leiligheten.

Leiligheten er oppvarmet med sentralvarme fra radiatorer som ble skiftet i 2012/2013. Elektrisk gulvvarme i baderom. Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Borettslaget eier tomten på 34 959 kvm. På forsiden er det beplantning, gangveier og biloppstillingsplasser. Tomten er opparbeidet med fine grøntarealer på baksiden av blokken med sittegrupper og lekeplass for barn. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Det følger egen utvendig garasje i felles garasjerekke. Det er vedtatt å rive eksisterende garasjer og bygge nye. Parkeringsplassene utenfor blokken som tilhører borettslaget kan benyttes som gjesteparkering mot registrering i blokkens foajé.

Offentlig.

OBOS, tlf. 02333

Tveita borettslag - www.tveitaborettslag.no

Borettslaget som har adresse Nåkkves vei 1, 3 og 5, utleielokaler i Nåkkves vei 7 og 9 og driftskontor: Nåkkves vei 11, består av 818 andelsleiligheter, fordelt på 3 bygninger. Første innflytting skjedde i 1967.

Det er i senere tid utført større rehabiliteringer i borettslaget med bl.a. rehabiliteringer av fasader og utvendig bygningsmasse, vindusutskiftninger, våtromsrehabilitering og utskiftning av heiser og radiatorer.

Borettslaget har innført elektronisk parkeringskontroll. Tveita borettslag har postkasser med elektroniske låser med egen nøkkel/låsetagg og digitale navneskilt på postkassene.

Tveita borettslag er et populært borettslag som har en god rehabiliteringshistorikk og ordnet økonomi
2018: Skiftet ut alle horisontale soilrør (ikke utleielokaler) og tettet taket i varmesentralen.
2017: Etablering av nytt høyhastighets fibernett for TV og Internett, samt rehabilitering av takterrasser.
2015: Nytt callinganlegg.
2014: Skiftet postkasser i Nåkkves vei 1,3 og 5.
2011-2013: Utskiftning av heiser i Nåkkves vei 1,3 og 5
2011-2012: Beplantning av uteområdene, støttet med midler fra Husbanken og Oslo Kommune.
2010-2013: Oppstart ENØK-prosjekt i 2010. Skiftet radiatorer, bygget om undersentraler, varmeanlegg, montert varmepumpe for oppvarming og skiftet ut alle oljekjeler til nye høyeffektive kjeler som kan fyre med bio-olje.
2010-2012: Lagt membran på garasjetakene og tilbakestilt uteområdene på disse.
2010-2011: Pusset opp driftskontoret og styrerommet.
2008-2013: Rehabilitert fasader og resterende bad. Skiftet soil- og tilførselsrør.

Det etablert ny infrastruktur til ladning av el-bil, samt drift av borettslagets varmepumper. Dette gir mulighet for ladning av el-bil for alle beboerne i borettslaget. Det ble på ordinær generalforsamling 2019 vedtatt å rive og bygge opp igjen de utvendige tregarasjene. Overnevnte tiltak er planlagt gjennomført med hjelp av disponible midler og vil dermed ikke medføre økning i fellesgjeld. Det tas forbehold om at styret/borettslaget kan vedta låneopptak.

For ytterligere informasjon om utførte og planlagte rehabiliteringer i borettslaget, vennligst se siste årsberetning.

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

20.01.2020

Ja

Ikke tillatt, se husordensregler for nærmere informasjon

Borettslaget er forsikret i if...Skadeforsikring med polisenummer 1713727. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Likningsverdi for inntektsåret 2018:

Som primærbolig: kr 796 465,-
Som sekundærbolig: kr 2 867 274,-

Ja

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5 267,- pr. mnd.

Felleskostnadene inkluderer fast garasjeplass, fyring, varmtvann, kabel-TV/Internett, fellesvaskeri, vaktmestertjenester, trappevask, kommunale avgifter, felles forsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld, samt borettslagets øvrige driftsutgifter.

Kr. 519.000,- (avrundet til nærmeste hele tusen) pr. 01.12.2019

Borettslaget har 2 annuitetslån i Handelsbanken fordelt slik iht. brev fra forretningsfører, datert 08.07.2019

Lån I:
Restsaldo: kr. 354 744 958,-
Restsaldo andel: kr. 486 896,- (* tilhører andelen i sin helhet)
Rente, flytende: 2,25%
Rest løpetid: 33 år
Kapitalkostnader kr. 1 744- pr. mnd.
Terminer p.a.: 12
In-ordning: Nei

Lån II:
Restsaldo: kr. 22 708 179,-
Restsaldo andel: kr. 31 165,- (* tilhører andelen i sin helhet)
Rente, flytende: 2,25%
Rest løpetid: 20 år 11 mnd.
Kapitalkostnader kr. 156,- pr. mnd.
Terminer p.a.: 12
In-ordning: Nei

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt. avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Det foreligger ferdigattest fra 1977.

Eiendommen er konsesjonsfri.

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommen er regulert til boligformål. Området rundt er regulert til forretning, kontor, allmennyttig formål, skole, friområde. Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

2 800 000,- (Prisantydning)
519 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 319 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 334 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Etter avtale med selger.

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Salgsleder/Eiendomsmegler MNEF Therese Eng

718190164