Midtveien 55

3-roms, ny i 2019 med flere tilvalg. Garasje. 2 balkonger. IN-ordning. A-konto VV og fyring, kabel-tv og internett inkl.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 300 000

BRA / P-rom
70 m² / 70 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9352262152284 breddegrad, 10.827534200571 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 5 406 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 300 000
Andel fellesgjeld kr 3 091 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 5 406 385
Felleskostnader kr 9 776 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 70 m²
Bruksareal (BRA) 70 m²
Etasje 3
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Midtveien 55
Kommune Oslo
Byggeår 2019
Energimerket Grønn C

Nabolagsprofil, Midtveien 55

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Vi har gleden av å presentere denne moderne 3-roms leiligheten på Vollebekk som stod ferdig sommeren 2019! Store vinduer og moderne farger sørger for at boligen virker lys og åpen. 2 romslige balkonger hvor man kan nyte sommeren. Garasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg følger leiligheten. Kabel-tv, internett, a-konto varmtvann og fyring inkl. i felleskostnadene! Diverse servicetilbud og offentlig kommunikasjon rett ved. Kun 13 min på T-banen til sentrum!

- Heis
- Eik parkettgulv
- Moderne standard
- A-konto varmtvann og fyring, kabel-tv og internett inkl i felleskostnadene
- 2 balkonger, 10 og 4 m²
- 13 min til byen med T-bane
- Parkeringsplass i oppvarmet garasjeanlegg.
- Mulighet for innbetaling av hele eller deler av fellesgjelden
- Rask avklaring av forkjøpsretten
- Ingen dokumentavgift!

Entré: Meget romslig og lys entré med god plass til oppbevaring av klær og sko. Stort klesskap.

Stue: En lys stue med moderne farger og store vinduer gir rommet godt med naturlig lys og en hyggelig atmosfære. Her er det naturlig plass til sofakrok. Fra stuen er det utgang til balkong på hele 10 m² .

Kjøkken: Åpen kjøkkeninnredning med plass til stort spisebord rett ved! Lys og moderne innredning fra bygget stod ferdig i 2019. Integrert komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys! Innredningen er fra Sigdal. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass.

Balkong: Fra stuen er det utgang til balkong på 10 m². Gode solforhold med sol fra ca 12-18 om sommeren. Det er lov med både el- og gassgrill på balkongen. Så dette er et flott sted å nyte sommerdagene!

Bad: Stort bad fra 2019. Moderne, lyse fliser, vegghengt wc, servant med skuffer under, dusj i hjørne med innadslående dører. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og fjernvarme i badegulv.

Soverom: Romslig soverom med god plass til dobbeltseng med tillhørende møblement, samt klesoppbevaring. Plassbygget skap som gir mye plass og en walk-in-closet følelse. Vindu og balkong som slipper inn mye frisk luft.

Balkong 2: Fra hovedsoverommet er det utgang til balkong på 4 m². Her kan man nyte morgensolen med en kopp kaffe!

Soverom 2: Praktisk soverom med plass til dobbeltseng med tilhørende møblement, klesskap. Soverommet kan også benyttes som barnerom, gjesterom eller kanskje et kontor?

Vollebekk ligger i Bjerke bydel nordøst i Oslo, midt mellom Lunden hageby i øst og Risløkka i vest. Kun få minutters gange unna ligger Vollebekk T-bane som kjører deg til sentrum på 13 minutter. Her har du også Lillomarka i gangavstand. Nå saneres gammel industri til fordel for urbane og moderne leiligheter. Dette blir et høykvalitets by- og boområde lengst nord i Hovinbyen, og her skal OBOS bygge ca 1.000 nye boliger. Rundt de nye boligene vil det bli anlagt flotte grøntområder med møteplasser og bilfrie forbindelser for myke trafikanter. Det skal plantes busker og trær, i tillegg til at området får et vannspeil. Det blir anlagt lekeplass for de minste, og ulike soner som skal være til glede for beboere i alle aldersgrupper.

Det finnes både Meny, apotek, blomsterbutikk og Europris i nærområdet, i tillegg er det kort vei til Linderud senter som har over 80 butikker. Det nye kjøpesenteret "Noor" på Økern planlegges å stå ferdig i 2022. Senteret skal i tillegg til butikker inneholde Oslo Barnemuseum, musikkskole, kino og badeland.

Blant Vollebekks nærmeste naboer er Bjerkedalen Park. Parken har vært et prestisjeprosjekt for Oslo kommune, dekker over 40 mål. Parken består av kafé, ballplasser, skøyteis, akebakker, sittegrupper, griller, benker, barnehage og opparbeidede grøntområder. Det er stier gjennom og rundt hele parken, ulike park- og prydtrær samt blomster for å skape fargerike og trivelige omgivelser. Parken vant Oslo bys arkitekturpris i 2015.
For den som er glad i friluftsliv og idrett, er veien kort til slalåmbakke og lysløyper på Oslo skisenter i Grefsenkollen. Herfra kan du følge fine turveier inn mot Trollvannstua og flere badevann. Lillomarkas fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter ligger også i nærheten, cirka et kvarters gange unna.

Omgivelsene er familievennlige og veien er kort til flere barnehager, familiebarnehager og skoler med alle trinn. Høsten 2017 åpnet Vollebekk barne- og ungdomsskole som ligger 2 minutts gange unna. I 2018 starter byggingen av 10 avdelings barnehage ved siden av skolen. I tillegg finnes en rekke andre grunnskoletilbud i nærområdet.

Kun få minutters gange til Vollebekk T-banestasjon, hvor du kan ta T-banen inn til Jernbanetorget på 13 minutter. T-banens linje 4 og 5 går i gjennomsnitt hvert sjuende minutt til sentrum. Busslinje 58 passerer like ved, og tar deg til både Storo storsenter og Alna senter. Flybussen og en rekke andre ulike bussruter finner du ellers på Øste Aker vei.

Området rundt Vollebekk består i dag hovedsakelig av eneboliger, rekkehus og leiligheter i lavblokker omgitt av grøntområder.

- T-bane linje 4 eller 5, eller buss 345 eller 67 til Vollebekk
- Buss nr. 58 til Nedre Vollebekk
- Med bil er det enkel adkomst fra Østre Aker vei
Det vil bli skiltet fra OBOS Eiendomsmeglere ved oppsatte visninger.

Bygget er fra 2019. Bygningen er oppført i henhold til normal byggeskikk på oppføringstidspunktet. Støpt betongsåle- betong grunnmur. Bærende konstruksjoner i betong. Utvendig spekkmurt teglstens fasader. Flat takkonstruksjon, trolig papp tekket, ikke besiktiget av takstmann. Betong elementer i etasjeskiller. Se tilstandsrapport datert 06.02.2020.

Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og 2 soverom. 2 Balkonger.

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 77 kvm

For mer informasjon, se tilstandsrapport datert 06.02.2020
Vegger: Glatte malte flater. Fliser på bad. TG 1.
Gulv: Eik parkettgulv. Fliser på bad. TG 1.
Himling: Malte betongelementer, plater på bad. TG 1.
Vinduer: 3 lags isolerglass i vinduer fra 2018. TG 1.
Innvendige dører: Profilerte dører innvendig. Glass i dør til stue. TG 1.
Kjøkken: Sigdal kjøkkeninnredning, laminat benkeplate, Villavent ventilator vifte, underlimt kum, integrert komfyr, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. TG 1.
Bad: Bad med vegghengt wc, servant med skuffer under, dusj i hjørne med innadslående dører. Opplegg for tøyvaskemaskin og tørketrommel. TG 1.

- Dørcalling
- Kjellerbod på 5 kvm
- 2 balkonger på 10 og 4 kvm
- Garasjeplass
- Eik parkettgulv
- A-konto varmtvann, fyring, kabel-tv og internett inkludert i felleskostnadene

A-konto fyring og varmtvann inkludert i felleskostnadene.
Varmekabler på badet betales gjennom strømregingen.

Tomten er meget barnevennlig og er opparbeidet med grøntarealer og hyggelig beplanting. Her er det også sittegrupper med grillmuligheter og lekeplasser.
Eiendommen er konsesjonsfri.
Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Det medfølger en garasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg.
Ellers gateparkering etter gjeldende regler.

Offentlig.

OBOS, tlf.: 22 86 55 00

Bekketrappa borettslag

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

18.02.2020

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.
Se husordensregler eller kontakt megler for mer informasjon.

Bekketrappa borettslag har forsikret bygningene i Tryg Forsikring - polisenummer 7141235.

Kr. 1.168.175,- for inntektsåret 2019 som primærbolig.
Kr. 4.205.428,- for inntektsåret 2019 som sekundærbolig.
Tallene er beregnet utifra skatteetatens boligkalkulator pr. 07.02.2020.
Likningsverdien skal utgjøre ca. 30% av markedsverdi for primærbolig (der eier er folkeregistrert pr. 1. januar), og ca 84% for sekundærbolig (alle andre boliger).

Kr. 9.776,- som dekker:
A-konto fyring og varmtvann (kr. 564,-), kabel-tv og internett, kapitalkostnader (kr. 6.309,-), garasjeplass (kr. 300,-), drift av borettslaget (kr. 2.603,-)

Andel fellesgjeld: 3.091.000,- pr. 01.01.2020
Andel fellsformue: 0,- pr. 31.12.2018

Borettslaget har 1 lån:

OBOS01-98207785970
Annuitetslån med 12 terminer pr. år.
Flytende rentesats pr. 01.01.2020 er 2,45% pa.
Restløpetid 39 år og 7 mnd.
Saldo pr. 01.01.2020 er kr.335.970.000,-.
Andel av saldo er kr.3.090.000,-
Kapitalkostnader er kr.6.309,-
Avdragsfrihet til og med 01.08.2024

Det er mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån).
Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets rådgiver kontaktes for nærmere opplysninger.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Følgende brukstillatelse foreligger:
Midtveien 41-55 - 3 boligblokker med underjordisk garasje - Brukstillatelse - 2019

Begrenset mulighet for utleie. For nærmere opplysninger, se borettslagsloven, vedtekter og husordensreglene til borettslaget.

Energiavregning: Ja - Techem Norge AS - Avregning en gang i året. Strømavlesningskjema kan lastes opp fra leverandørens hjemmeside, www.techem.no/eier-administrator/eierskifteskjema .

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Ja Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets rådgiver kontaktes for nærmere opplysninger.
IN-lån, mulighet for innfrielse av fellesgjeld per 30.03 og 30.09.

Månedlige felleskostnader som ikke er spesifiserte, dekker boligselskapets driftskostnader. For ytterligere spesifikasjon, vennligst se regnskapet i årsrapporten.

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål. Hele området er under utvikling og det er byggeprosjekter i nærområdet som kan lage noe støy.

2 300 000,- (Prisantydning)
3 091 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 391 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 406 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Etter avtale med selger.

Selger har tegnet eierskifteforsikring.

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgaven ble opprettet 07.02.2020 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Nabolagsprofil
- Energiattest
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Eiendomsmegler Tonje Svarverud Dahlberg

703200021