Midtveien 41

Ny, stor og flott 2-roms andelsleilighet i nybygg fra 2019 - Sentralt varmtvann og fyring - Hyggelig balkong - Heis!

En flott og moderne arealeffektiv 2-roms andelsleilighet fra 2019 beliggende i lavblokkens 4. etasje!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 090 000

BRA / P-rom
60 m² / 60 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Velkommen til digital visning

For denne boligen tilbyr vi digital visning. Dette gir deg en effektiv og enkel gjennomgang av boligen. Her kan du fritt bevege deg i alle rom og eventuelle etasjer, samtidig som du kan zoome inn hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på gulv, vegg og annet.

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9351004474384 breddegrad, 10.8266932417278 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 4 296 554

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 090 000
Andel fellesgjeld kr 2 191 000
Omkostninger kr 15 554
Totalpris kr 4 296 554
Felleskostnader kr 5 627 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 60 m²
Bruksareal (BRA) 60 m²
Etasje 4
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Midtveien 41
Kommune Oslo
Byggeår 2019

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende verdivurdering

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mer om boligen

Beskrivelse

En flott og moderne arealeffektiv 2-roms andelsleilighet fra 2019 beliggende i lavblokkens 4. etasje med trappefri adkomst direkte fra inngangspartiet. Boligen holder en god standard med eikeparkett på alle gulv, malte slette vegger holdt i moderne farger og malte takoverflater. Sigdal kjøkkeninnredning med bl.a integrerte hvitevarer som induksjon koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og mekanisk avtrekksventilasjon fra kjøkkenet. Flott flislagt bad med vannbåren komforvarme i gulvet og opplegg for både oppvaskmaskin og tørketrommel. Stue med store vindusflater som slipper inn godt med lys og fra et romslig soverom er det utgang til en hyggelig balkong på ca. 6 kvm. med utsyn over borettslagets fellesområder. I tillegg har leiligheten tilgang til en flott solrik takterrasse. Det er bl.a a-konto varmtvann og sentralfyring, kabel-tv med internett inkludert i felleskostnadene. Det er også mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjelden. Kom på besøk for hyggelig visning, og se hvor flott jobb OBOS har gjort med denne boligen og dette prosjektet! Dette er en leilighet som du kan flytte rett inn i!

Kort om boligen:
- Helt nytt bygg 2019 med gode garantier.
- Montert boligsprinkleranlegg.
- Integrerte Simens hvitevarer som stekeovn, induksjon koketopp og oppvaskmaskin.
- Sentralt anlegg for balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Mekanisk avtrekksventilasjon fra kjøkken og bad.
- 2 romslig boder på hhv. 3,5 kvm og 5,1 kvm.
- Felles sykkelbod.
- Mulighet for fibernett.
- Arealeffektiv og god planløsning.
- Varmtvann og fyring inkludert i felleskostnadene.
- Skoler og barnehager i nærområdet.
- Kort vei til offentlig transport.
- Automatsikringer.
- Dørtelefon med portåpner.
- Kabel-tv og internett levert av Telia.
- Lave omkostninger.
- Tilgang til felles takterrasse.
- Mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld.
- Trappefri adkomst via heis.

Beliggenhet

Livet på Vollebekk
Ønsker du deg en ny leilighet i et område som skal transformeres til en grønn og urban bydel? På Vollebekk flytter du inn i en lettstelt og moderne leilighet i et område det satses på. Vollebekk ligger mellom Risløkka og Lunden hageby i bydel Bjerke, og har i mange år vært kjent som et industriområde. Nå skal dette endres, med et stort byutviklingsprosjekt hvor store deler av området skal bygges opp helt på nytt.

Det du trenger i nærmiljøet
Det finnes både Meny, apotek og Europris i nærområdet, i tillegg til at det skal bygges et eget bytorg cirka 50 meter fra boligkvartalet. Bytorget skal bli hjertet i det nye boligområdet, og det blir anlagt både butikker og servicefunksjoner her. Veien er også kort til Linderud senter, som har over 80 butikker og et stort utvalg av helse- og velværeaktører. Det nye kjøpesenteret "Noor" på Økern planlegges å stå ferdig i 2022. Senteret skal i tillegg til handel inneholde Oslo Barnemuseum, musikkskole, kino og badeland. I Bjerkedalen park finnes blant annet ballplasser, kafé og den idylliske Hovinbekken.

Friluftsliv og idrett
Rundt de nye boligene vil det bli anlagt flotte grøntområder med møteplasser og bilfrie forbindelser for myke trafikanter. Det skal plantes busker og trær, i tillegg til at området får et vannspeil. Det blir anlagt lekeplass for de minste, og ulike soner som skal være til glede for beboere i alle aldersgrupper. For den som er glad i friluftsliv og idrett, er veien kort til slalåmbakke og lysløyper på Oslo skisenter i Grefsenkollen. Herfra kan du følge fine turveier inn mot Trollvannstua og flere badevann. Lillomarkas fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter ligger også i nærheten, cirka et kvarters gange unna.

På Vollebekk ligger alt til rette for en aktiv hverdag
Like ved Vollebekk ligger Bjerkedalen park, som har vunnet Oslo bys arkitekturpris. I parken, som er på 38 mål, finnes blant annet ballplasser, kafé ved paviljongen og den idylliske Hovinbekken. Like ved parken ligger også den populære akebakken ved Årvoll skole. På Bjerke ligger treningssenteret Puls og Fitness 24/7. Videre finner du Elixia på Linderud, Condis på Økern og STERK på Løren.

Gode kollektivforbindelser
Fra de nye boligene er det bare noen få minutters gange til Vollebekk T-banestasjon, hvor du kan ta T-banen inn til Jernbanetorget på 13 minutter. T-banens linje 4 og 5 går i gjennomsnitt hvert sjuende minutt til sentrum. Busslinje 58 passerer like ved, og tar deg til både Storo storsenter og Alna senter. Flybussen og en rekke andre ulike bussruter finner du ellers på Øste Aker vei. Vollebekk T-banestasjon ligger noen få minutters gange fra de nye boligene.

Skoler og barnehager
På nabotomten til Vollebekk bygges det for tiden en ny kombinert barne- og ungdomsskole, som åpnert til skolestart høsten 2017. Det planlegges også en ny barnehage med ti avdelinger på området, med byggestart i løpet av 2018. Det finnes flere andre skoler og barnehager i nærheten, blant annet Linderud skole, Årvoll skole og Tonsenhagen skole.

Adkomst

Det er enkelt å komme seg til Midtveien 41. Se vedlagt kartskisse. Det vil bli skiltet fra OBOS Eiendomsmeglere ved oppsatte fellesvisninger.

Byggemåte

Lavblokk på 5 etasjer og kjeller/garasjeanlegg oppført med bærende konstruksjoner i stål og betong, samt utfyllende bindingsverksvegger i tre. Fasader forblendet med teglstein. Leilighetskillende vegger og dekker i armert betong og innvendige lettvegger i bindingsverk kledd med gipsplater. Felles takterrasse. Bygningen er antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser. Aluminiumsbelagte trevinduer med 3-lags energiglass. Aluminiumsbelagt balkongdør med 3.lags energiglass. Entredør brann/lydklassifisert EI30/DB40 med dørkikkert. Pocket 2-fløyet skyvedør til soverom og glassdør til entre. Adkomst til leiligheten via heis i felles oppgang. Gjennomgående adkomst fra gate og felles atrium. Syd/sydøstvendt balkong på ca. 6 m2 med glassrekkverk mot felles areal. Rekkverkshøyde = 110 cm.

Innhold

Entré, bad/wc, kjøkken, stue og soverom.

Areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

Standard

Entré: Parkett på gulv, malte slette vegger og malt tak. Det er montert dørtelefon med portåpner og garderobeskap.
Bad/wc: Fliser på gulv og vegger, malt tak med downlights. Innredningen består av vegghengt wc, hengslede dusjdører, servant med underskuffer, veggskap, overskap med speildører og overlys og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er varme i gulvet (vannbåren fjernvarme).
Åpen kjøkkenløsning: Parkett på gulv, malte slette vegger og malt tak. Kjøkkeninnredning levert av Sigdal med slette laminerte dører, laminat benkeplate med underlimt oppvaskkum, ventilator og integrerte Simens hvitevarer som komfyr, induksjon koketopp og oppvaskmaskin.
Stue: Lys og romslig vinkel stue med parkett på gulv, malte slette vegger og malt tak.
Soverom: Romslig soverom med parkett på gulv, malte slette vegger og malt tak. Det er montert en stor og praktisk skyvedørsgarderobe og det er videre utgang til en hyggelig balkong på 6 kvm. med utsyn over borettslagets fellesområder.

Utstyr

Boligen disponerer 2 boder på hhv. 3,5 kvm og 5,1 kvm. Det er avsatt egne arealer til sykkelparkering i kjeller, i tillegg til utendørs sykkelparkering. Andelseierne disponerer også i fellesskap tre takterrasser, beliggende i hhv. blokk A, B og D.

Oppvarming

Sentraloppvarming basert på vannbåren varme med radiatorer og justerbar komfortvarme i baderomsgulv. Varmtvann er også inkludert og avleses via forbruksmåler i hver leilighet.

Tomten

Eiet tomt på ca 4.900 kvm. Uteområdene er tilrettelagt for å fremme aktiviteter for folk i alle aldre og være en felles møteplass for beboerne. Uteområdene inneholder gressplen, oppholdsarealer, lekearealer, vegetasjon, belysning, sykkelparkering, renovasjon, gangveier og atkomst. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS, tlf: 22 86 55 00.

Borettslaget

Bekketrappa Borettslag. Borettslags side på vibbo, https://vibbo.no/bekketrappa.

Forkjøpsrett

Forkjøpsrett for medlemmer av OBOS samt andeleiere i borettslaget. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

12.04.2021

Styregodkjennelse

Ved eierskifte må erververen godkjennes av styret.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Forsikring

Borettslaget er forsikret hos Tryg Forsikring.

Ligningsverdi

Kr. 1 103 756,- for inntektsåret 2020 som primærbolig.
Kr. 3 973 521,- for inntektsåret 2020 som sekundærbolig.
Tallene er beregnet utifra skatteetatens boligkalkulator pr 01.04.2021.
Ligningsverdien skal utgjøre ca. 30 % av markedsverdi for primærbolig (der eier er folkeregistrert pr. 1. januar), og 100 % for sekundærbolig.

Eiendomsskatt

Det ble 16.12.2015 vedtatt eiendomsskatt for Oslo kommune. Andeler i borettslag og boligaksjeselskaper er formelt eid av borettslaget. Eventuell eiendomsskatt skrives derfor ut til borettslag og boligaksjeselskap som så fordeler dette blant sine andelshavere etter den fordelingsnøkkelen borettslaget velger. Megler har ikke mottatt info om hva dette vil utgjøre for borettslaget, og om dette vil medføre eventuell økning i borettslagets felleskostnader. I 2018 beregnes det tre promille i eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det ved et senere tidspunkt vil kunne påløpe eiendomsskatt på eiendommen ved eventuell endring av beregningsgrunnlag og/eller endring i dagens skattesats.

Felleskostnader

Kr. 5 627,- som inkluderer a-konto oppvarming (kr. 480,-), varmtvann, kapitalkostnader (kr. 2 738,-) kabel-tv, kommunale avgifter, bygg forsikring, trappevask, vaktmester m.m. Kjente fremtidige endringer: Se punkt lånevilkår.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 2 191 000,- pr. 23.03.2021.
Andel fellesformue kr. 12 370,- pr. 31.12.2020.

Lånevilkår

Borettslaget har 1 lån: OBOS annuitetslån med restsaldo kr. 327.260.000,- (på leil. nivå kr. 2.191.000,-) med restløpetid 38 år 5 mnd. Rente 1,5% flytende. Kapitalkostnader kr. 2.738,- Borettslaget har etablert en ordning med mulighet for individuell nedbetaling av borettslagets fellesgjeld.

Selskapet har 1 lån med avdragsfrihet. Potensiell endring i felleskostnader fra 01/08-2024 for denne leiligheten er estimert til kr. 3.968,- Estimatet forutsetter at avdrags- og rentebetingelsene pr. 31.12 beholdes uendret.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Individuell nedbetaling av fellesgjeld
Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget. Ved henvendelse til OBOS Avdeling medlemslag vil andelseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS' klientkonto senest 10 dager før terminforfall. Dersom fristen ikke overholdes vil nedbetaling ikke kunne foretas, og beløpet blir returnert andelseier. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Andelseieren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene.

Garantiordning

Borettslaget har avtale med OBOS om garanti for betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuelle manglende innbetalinger av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Følgende brukstillatelse foreligger: Midtveien 41-55 - 3 boligblokker med underjordisk garasje - Brukstillatelse - 2019

Diverse

- Coor Service Management, ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i henhold til stillingsbeskrivelse.
- Energiavregning: Techem Norge AS - Avregning en gang i året. Strømavlesningskjema kan lastes opp fra leverandørens hjemmeside, www.techem.no/eier-administrator/eierskifteskjema.
- Telia er leveransør av kabel-tv og internett.
- Taklampe over spiseplass og på soverommet følger ikke ved salg.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til boligformål. Hele området er under utvikling og det er byggeprosjekter i nærområdet som vil lage støy mens byggeperioden pågår.

Det er igangsatt omregulering av Vollebekkveien 2 fra lager/industri til bolig/næring. For mer informasjon se Plan- og bygningsetatens saksinnsyn, saksnummer 201603118. Bymiljøetaten er i gang med ny reguleringsplan for Brobekkveien med hensikt å oppgradere veien samt bygge ny gang og sykkelvei. For mer informasjon se Plan- og bygningsetatens saksinnsyn, saksnummer: 201619425 Brobekkveien 62C planlegges også omregulert fra industri til bolig. Det foreligger p.t ingen saksnummer hos Plan og bygningsetaten.

Der er også verdt å merke seg at Brobekkveien 52, 54, 56, 58 og 60 er under utvikling. Dvs bensinstasjonen og bygningen som kan sees over gata fra stuevinduene på denne leiligheten. For mer informasjon se Plan- og bygningsetatens saksinnsyn, saksnummer 201307352

Totale kostnader

2 090 000,- (Prisantydning)
2 191 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 281 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett/benyttelse av forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 296 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforskring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 02.04.2021 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, energiattest, egenerklæring og reguleringskart. Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Kim Thu

Oppdragsnummer

703210068