Lindebergåsen 31 B

Stor 4-roms - 15 kvm innglasset balkong - nær barnehager, skoler og off.komm./nærsenter og marka - garasje!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 350 000

BRA / P-rom
111 m² / 92 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9289658020487 breddegrad, 10.8740074867641 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 537 110

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 350 000
Andel fellesgjeld kr 179 050
Omkostninger kr 8 060
Totalpris kr 3 537 110
Felleskostnader kr 6 533 per måned
Antall rom 4
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 92 m²
Bruksareal (BRA) 111 m²
Etasje 2
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Lindebergåsen 31 B
Kommune Oslo
Byggeår 1978

Kontakt Erik for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Lindebergåsen 31 B

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beliggenhet

Stor leilighet med svært god intern beliggenhet høyt og fritt øverst i borettslaget med fin utsikt. Utgang fra stuen til 15 kvm innglasset balkong. Leiligheten ligger i et veletablert og populært boligområde på Lindeberg. Kort vei til marka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

Området fremstår som ideelt for barnefamilier med store grøntområder og hyggelige tun med lekestativer inne på borettslagets område. Skjønhaug barneskole ligger kun få minutters gange fra boligen og det er trygg skolevei via gangvei gjennom borettslaget. Lindeberg barne- og ungdomsskole ligger også i kort gangavstand fra boligen. Lindeberg skole ble totalrehabilitert i 2010. Flere kommunale og private barnehager i gangavstand fra boligen.

Flere store kjøpesentre i området som bl.a. Tveita, Alna og Lørenskog med et godt og variert servicetilbud. Kort vei til Kiwi matbutikk, Mix storkiosk, hyggelig kafé, legesenter og t-bane på Trosterud. Ca. 10 minutters gange til Lindeberg senter med bl.a. matbutikk, søndagsåpen grønnsakhandel, frisør, hudpleie, apotek, lege og tannlege.

Nærmeste T-bane er Trosterud med hyppige avganger på dagtid. Reisetid til Oslo sentrum er ca. 18 minutter. Nærmeste bussholdeplass er Skjønhaug, rett nedenfor borettslaget. Her går buss nr. 79 mellom Grorud og Skullerud/Holmlia eller buss nr. 25 mellom Lørenskog stasjon og Majorstua. I tillegg går det flybuss og ekspressbusser fra holdeplass ved E6/Trosterudkrysset og nattbuss fra Oslo sentrum til Lindeberg i helgene.

Borettslaget ligger i tilknytning til Østmarka som tilbyr flott turmuligheter sommer som vinter. Her finner du turstier, lysløype, bade- og fiskevann kun en kort spasertur unna. Det tar ca. 15 minutter å gå til Lutvann som er et populært utfartssted med sandstrand og bademuligheter på sommeren. Vinterstid kan benytte seg av preparerte lysløype som passerer rett ovenfor borettslaget og legge i vei innover marka.

Flere aktive idrettslag i område som driver med allidrett, svømming, håndball, ishockey og fotball. Andre fasiliteter området tilbyr er slalombakke, ridesenter, tennisbaner og fotballbaner.

Området har et mangfold av fritidsaktiviteter som Jerikobakken hvor man kan stå på ski eller ake. Lindeberg fritidsklubb i Lindebergåsen 10. Lindeberg sportsklubb tilbyr barne- og ungdomsfotball og har egen kunstgressbane. På Furuset er det svømmehall, Furuset Forum med is- og håndballhall. Haugerud IF ligger heller ikke langt unna og ble kåret til årets idrettsklubb i 2016. De tilbyr aktiviteter som tennis, badminton, dans, fotball, innebandy, håndball, cricket, orientering, m.m. Et yndet sted for de minste er Nordre Lindeberg besøksgård som inviterer med dyr og åpen kafé. For de voksne er nærmeste treningssentre Actic på Furuset, Bare trening på Haugerud og Sats Elixia på Hellerud.

Rett ovenfor borettslaget står den nye Lindebergparken ferdig. Her finner du et hyggelig torg med benker og beplantning, ballplass, klatrevegger, treningsapparater lekestativer, m.m.

Bebyggelse

Boligblokk over 4 etasjeplan og underetasje oppført i 1978. Fundamentert med betongkonstruksjoner til antatt faste masser/grunn. Støpt betongsåle og grunnmur i betong. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong. Yttervegger i murverk/betong og utfyllende bindingsverk, utvendig forblendet med spekkmurt teglstein og malte betongflater. Saltak takkonstruksjon i treverk antatt tekket med takplater. Vinduer i trekarm med 2-lags isolerglass datostemplet 2001 (3 soverom) og 2017 (stue og kjøkken). Vinduer i trekarm med 2-lags isolerglass datostemplet 2001 (3 soverom) og 2017 (stue og kjøkken).

Innhold

2.etasje inneh: Entre, gang, separat wc, stort bad/vaskerom, 3 soverom, innv. bod, kjøkken med spiseplass, stor stue-/spisestue med utgang innglasset balkong.
+ kjelerbod.

Areal

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 111 kvm, Bruttoareal: 119 kvm

Standard

Romslig, velholdt leilighet med 3 soverom og stor stue-/spisestue med utgang 15 kvm innglasset balkong. Fin planløsning. Garasje

Kjøkken: IKEA kjøkkeninnredning med lyse 1-speils/profilerte fronter, sorte laminerte benkeplater, nedfelt benkebeslag m/oppvaskkum i rustfritt stål, ettgreps kjøkkenarmatur, fliser og benkebelysning over kjøkkenbenk, opplegg og plass for oppvaskmaskin, samt avsatt plass til frittstående komfyr og kjøle-/fryseskap. Avtrekksventilator m/kullfilter over kokesone. Hyggelig spiseplass foran vindu.

Bad: Flislagt med servantinnredning med underskap, lyse glatte fronter, heldekkende dobbelt servant, 2 stk. ettgreps servantarmaturer, 2 stk. veggspeil m/lysarmaturer og sideskap. Opplegg og plass for vaskemaskin. Inspeksjonsluke for soilrør og røropplegg i søyle mellom vaskemaskin og servantinnredning. Innebygget og flissatt badekar med dusjbatteri og dusjgarnityr. Separat wc er utstyrt med gulvmontert toalett og vegghengt porselenservant m/ettgreps servantarmatur. Speil og takbelysning.

Øvrig standard med parkettgulv i entre, gang, kjøkken og stue. Laminatgulv og vinylbelegg på soverommene. Veggflater består hovedsakelig av malt tapet/glassfibervev og trepanel.

Utgang fra stue til sydvendt innglasset balkong på ca. 15,4 m². Balkongdekke i betong belagt med fliser. Stålgelender med glass. Innglassing over gelender med skyvbare glassfelter. Panelt yttervegg mot stue. Skillevegger mot nabo i malt betong. Det er montert 2 stk panelovner og stikk-/strømuttak.

Oppvarming

Elektrisk,

Tomten

Borettslaget eier tomten på 28 438 m². Fellesarealene er ryddig og pent opparbeidet med plen/grøntarealer, beplantning, trær, prydbusker, sittegrupper, lekeområder og asfalterte gang og kjøreveier. Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen. Meget barnevennlig med store grøntarealer med lekeplasser, ballplasser, skøyteis på vinteren, samt sittegrupper.

Parkering

Leiligheten disponerer egen biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg under Lindebergåsen 23 som ligger rett ved. Borettslaget har ekstra plasser som leies ut etter ventelister. Gjesteparkering på borettslagets eiendom.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Skjønhaug borettslag.

Borettslaget

Reistad borettslag http://reistadbrl.no/

Borettslaget består av 162 andelsleiligheter. Borettslaget har følgende adresser: Lindebergåsen 23-31.

- Brl. har egen vaktmester. Vaktmesterkontoret har adr. Lindebergåsen 27.

- Brl. har gjort alle fellesvaskeriene om til leiligheter.

- Brl. har velferdslokale i nr. 31A som kan leies av beboerne.

- Brl. har avtale med Securitas om vektertjeneste og bomiljøvakt.

- Det er tillatt å bruke gass og/eller elektrisk grill på terrasser og balkonger.

- Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

- Brl. har avtale om renhold av oppganger og øvrige fellesareal.

- Brl. refunderer bytte av sluk med inntil kr 6 875,- inkl. moms ved. bruk av aut. rørlegger.

Borettslaget er i gang med forprosjekt tak. Ingen okonomisk kalkyle er tilgjengelig ennå. Borettslaget har også forprosjektert bygging av leiligheter i søppelrommene. Det ble på ekstraordinær generalforsamling i november i fjor fremlagt planer med leiligheter og utbedring tak samt søppelhåndtering. Det ble flertall for et utsettelse av forslaget. Felleskostnadene økte med 10 % fra 01.01.20. Det må påregnes ytterligere økning i forbindelse med omtekking av tak.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

31.03.2020

Dyrehold

Det er tillatt å holde hund/katt i borettslaget, se vilkår under dyrehold i husordensreglene. Det er kun tillatt med 1- en hund/katt pr. leilighet. Hund/katt skal holdes i bånd når det ferdes på borettslagets eiendom

Felleskostnader

6.533,- pr.mnd. varmtvann, garasje, kabel-tv og internett, betjening av andel fellesgjeld, forretningsførsel, vaktmestertjenester, felles bygningsforsikring og andel kommunale avgifter.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr 180.000,- (01.03.20)/Andel formue kr 25.352,- (01.12.19)

Lånevilkår

Sum andel fellesgjeld kr 180.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.03.2020.

Borettslaget har to lån:

1) Annuitetslån i Husbanken med total lånesaldo kr. 7.983.614,-, hvorav denne andelen kr. 56.957,-. Restnedbetalingstid er 7 år 2 mnd. 12 terminer pr. år. Flytende rente 2,04 %. Kapitalkostnad er kr. 711,- pr. mnd. som er inkl. i felleskostnadene.

2) Annuitetslån i OBOS banken med total lånesaldo kr. 16.957.953,-, hvorav denne andelen kr. 122.093,-. Restnedbetalingstid er 23 år og 9 mnd. 12 terminer pr. år. Flytende rente 2,85%. Kapitalkostnad er kr. 592,- pr. mnd. som er inkl. i felleskostnadene

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 350 000,- (Prisantydning)
179 050,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 529 050,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
8 060,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 537 110,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Erik Dahlin

Oppdragsnummer

705200071