Velkommen til Kampheimveien 24B. Presentert av Steinar Gulbrandsen i OBOS eiendmomsmeglere.

Kampheimveien 24B

Lys og meget pen 3-roms. Rekkehusfølelse med trapp fra balkong til tilbaketrukket fellesareal. Varmtvann og fyring inkl.

Priser

Totalpris: kr 4 379 554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 4 300 000

Fellesgjeld: kr 64 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 15 554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 3 765

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til Kampheimveien 24 B - En lys og lekker 3-roms andelsleilighet i 1 etg. med stor stue. Her får du en flott leilighet!

På den sydvestvendt og solrike balkongen har du god plass til å nyte sommeren. Egen trapp fra balkongen og ned til det gressbelagte fellesområdet.

Meget pent kjøkken som er åpent med stuen. Her er det god plass for spisebord, sofagruppe og god plass på kjøkkenet.

Muligheter for å dele av det ene soverommet og få laget et eget kontor.

Nye vinduer og balkongdør i leiligheten fra 2019.

Delikat og flislagt bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin. Badet er utvidet ved å ta litt areal fra kjøkken. Dette gjør at du får et romslig bad, da opprinnelig størrelse her er lite sett mod dagens standard.

Muligheter for å leie parkeringsplass eller garasje gjennom borettslaget. Egne ladeplasser i borettslaget for Elbil.

Boligen ligger i et barnevennlig og hyggelig boområde, her er det gode muligheter for at en barnefamilie vil trives! Borettslaget er veldrevet, og har hatt flere store prosjekter opp igjennom årene, som baderomsrehabilitering og vindusutskiftning. Leiligheten har en god beliggenhet sentralt på Oppsal, kun få minutters gange til offentlig kommunikasjon, som både buss og T-bane. Gangavstand til Oppsal senter som byr på diverse butikker og servicetilbud. Nærbutikk rett ved.

Velkommen til hyggelige visninger i familievennlig område rett ved Østmarka!
* Lekker leilighet beliggende i 1 etg.
* Romslig balkong med gode solforhold og egen utgang til grøntområdene.
* Romslige boder i kjelleren, samt mye lagringsplass inne i leiligheten.
* Mulighet for å lage kontor.
* Varmtvann og fyring inkludert i felleskostnadene.
* Mulighet for fiberinternett.
* Rett ved Oppsal senter og nærbutikk.
* Kort vei til T-bane og bussholdeplass.
* Meget barnevennlig med flere barnehager og skoler i nærområdet.
* Flere fine idrettsanlegg, med fotballbaner, tennisbaner, idrettshall og store lekeplasser.
* Østmarka som nærmeste nabo. Kort vei også til Østensjøvannet.
* Lave kjøpsomkostninger, ingen dokumentavgift.
* Rask avklaring av forkjøpsretten.
* Fleksibel overtagelse.

Beliggenhet

Leiligheten har god internplassering med nærhet til kollektivtransport, Østmarka og diverse servicetilbud.

Servicetilbud:
Nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Nye Oppsal senter åpnet i 2018 og ligger i enden av Vetlandsveien. Det nye senteret rommer blant annet Meny, frisør, apotek, blomsterbutikk, bokhandel, helsetjenester, grønnsakhandel, sushi restaurant og restaurant med uteservering. Ellers er det kort vei til Tveita senter. Her finner man et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan man dra til bl.a. Bryn Senter, Bøler senter, Coop Obs, IKEA Furuset, Alna Senter og Manglerud senter.

Kollektivtilbud:
Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Det er bare et par minutters gange til nærmeste T-banestasjon, Oppsal T, og med linje 3 er du i sentrum på ca. 15 min. Nærmeste busstopp, Oppsal skole, ligger rett ved leiligheten med buss 78A og B, samt 61 B ved Løypeveien. I nærheten finner du også bussforbindelsene 79 og 76, natt- og morgenbuss nr. 3N . I tillegg går flybussen til Oslo Lufthavn (OSL Ekspressen) fra Kampheimveien.

Fritidsmuligheter:
Oppsal arena ligger en kort gåtur unna boligen med innendørs idrettshall, kunstgressbane og friidrettsbane. Østmarka byr på flotte turmuligheter sommer som vinter med lys- og skiløyper. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann, badeplass og kajakkmuligheter ved Nøklevann. Av badevann finner du i nærheten Lutvann, Nøklevann og Ulsrudvannet (Oslos varmeste badevann). Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka. Kort vei også til idylliske Østensjøvannet som er kjent for sitt yrende dyre- og fugleliv.

Byggemåte

Boligblokk på 4 etasjer, kjeller og kaldtloft med adkomst fra luke er oppført med bærende konstruksjon i mur og betong. Yttertak i saltakkonstruksjon tekket med plater og utvendige fasader er kledd med fasadeplater. Etasjeskillere i armert betongkonstruksjon. Grunnmur i betongkonstruksjon og bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser. Vinduer med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte beslag på utside og 3-lags energiglass fra 2019. Balkongdør med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte beslag på utside og 3-lags energiglass fra 2019. Entredør type B-30S/db35 som er brann- og lydklassifisert.

Innhold

Stor og lekker 3-roms leilighet. En flott leilighet som ligger i et attraktiv område. Fra balkongen er det egen trapp til uteområdene, som gir leiligheten rekkehusfølelse.

Entré:
Praktisk entré med svært god plass til sko- og klesoppbevaring. Fra entreen har du adkomst til samtlige rom.

Kjøkken:
Pent kjøkken med slette fabrikklakkerte fronter, heltre benkeplate(slipt og lakkert i 2020), enkel oppvaskkum, uttrekksventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Det er integrert stekeovn, koketopp og kjøleskap.

Kjøkken og stue er åpnet til et stort rom. Dette gir meget gode lysforhold og en fin romfølelse. Det er et stort kjøkken der hele familien kan delta, god plass til spisebord, samt en stor sofagruppe innerst i rommet.

Stue:
Romslig stue med god plass til både stort spisebord og sofagruppe. Nyere vinduer og balkongdører som sliper inn rikelig med naturlig lys i rommet. Utgang til sydvestvendt balkong.

Balkong:
Sydvestvendt balkong på 9 m2 med beiset tregulv, strømuttak og adkomst fra stue. Romslig balkong med gode solforhold og plass til spiseplass og grill. Trapp ned til fellesareal med gressplen fra balkong. Trappen er hengslet og kan enkelt hektes av.

Soverommene:
Lyse og romslige soverom. Skyvedørsgarderobe på det ene soverommet. Det andre har god plass til div møblering/lagring.

Det ene rommet har to innganger. Det er derfor enkelt å dele av rommet slik at den ene delen forblir soverom med vindu, og det andre kan brukes som f.eks. kontor, bod/garderobe o.l.

Bad:
Flislagt bad med varmekabler. Badet er utvidet fra opprinnelig størrelse. Bad/wc er rehabilitert i regi av borettslaget i 2008 med nytt sanitærutstyr, overflater, membranløsninger, sluk og røropplegg. Fliser på gulvet og vegger, samt malt himling med downlights.

Bad/wc består av inn- utadslående dusjvegg, servant med underskap, speil, overlys, wc og opplegg for vaskemaskin.

Areal

3-roms andelsleilighet i 1. etasje. Egen utgang fra balkong til fellesområdene.

Bruttoareal 81 m2, bruksareal 73 m2, primære rom 72 m2 består av entré, bad/wc, 2 soverom, åpent kjøkken og stue, i hht vedlagte takstpapirer.

Boligen disponerer to kjellerboder på 3,1 m2 og 5,6 m2.

Standard

Gulv:
Flislaminat i entré, 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom. Fliser med gulvvarme på badet.

Vegger:
Malte overflater i alle rom med unntak av fliser på bad/wc.

Himling:
Malte overflater i alle rom.

Følgende har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapport utført av Takstmann Petter Schanke Eikum.
- TG2 - Overflater på Innvendige gulv: 1-stavs eikeparkett på 1 soverom. Hakk i eikeparkett og tilstandsgrad settes grunnet dette.
- TG2 - Innvendige dører: Malte originale innerdører til soverom fra entre og malt original innerdør m/glassfelt mellom entre og stue. Tilstandsgrad settes grunnet alder.
- TG2 - Varme: Tilstandsgrad settes grunnet alder på radiatorer.
- TG2 - Luftbehandling: Ventil i himling med avtrekk til luftekanal på bad/wc. Det er ingen tilluft til bad/wc, tilstandsgrad settes grunnet dette.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme fra originale radiatorer og elektriske varmekabler på bad/wc.

Tomten

Tomten og fellesarealene er dels naturtomt og dels opparbeidet med gressplener, trær, beplantning, sittegrupper, lekearealer med apparater og asfalterte stikkveier.

Parkering

Borettslaget disponerer litt over 300 P-plasser som leies ut etter ventelister. Eget selvstendig Garasjelag: A/L Fuglemyra Garasjelag har garasjer til utleie. Garasjene er organisert av selvstendig styre uavhengig av brl. EL-bil ordning i borettslaget. Offentlige ladestasjoner i Kampheimveien. Ellers vanlig gateparkering etter gjeldende regler. Alternative private garasjelag i nærområdet med antatt ledige plasser.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp. Privat til offentlig vei.

Forretningsfører

OBOS, tlf 02333.

Borettslaget

145 Fuglemyra Borettslag.

Styregodkjennelse

Kjøper må godkjennes av borettslaget. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

Dyrehold

Se boligselskapets husordensregler/vedtekter.

Forsikring

W.R Berkley Ins. Norway NUF
Polisenummer: 1528117

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018:

Som primærbolig:
kr 1 017 253,-

Som sekundærbolig:
kr 3 662 109

Eiendomsskatt

Det er eiendomsskatt i Oslo Kommune.

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.765,- pr. md.

Felleskostnadene inkluderer: Fyring, varmtvann, kabel-TV, trappevask, vaktmestertjenester, felles forsikring, m.m.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld: 64 000,- pr. 01.05.2021

Andel fellesformue per 31.12.2020 kr: 16.464,-

Lån 1: 2HAND1-83987187436
Total restgjeld: 38.653.598,-
Restsaldo: 63.620,-
Kapitalkostnader: 669,-
Restløpetid: 8 år og 6 mnd.
Rente: 1,65 % flytende.
Antall terminer: 12.

På generalforsamling ble det vedtatt at borettslaget kan ta opp et lån på 20 millioner.
Dette omfatter blant annet:
* Nye avfallsbrønner (ca. 7-10 mill) - Må bytte eksisterende søppelcontainere etter pålegg fra Renovasjon- og gjenvinningsetaten.
* Bytte termostat/ventil på radiatorer, ca. 2900 stykker. (ca. 1,5 milll pluss arbeid).
* Nytt tak/dekke på Oppsalstubben nr. 6 og Vetlandsveien nr. 76. (ca. 2 mill, forutsatt at det ikke er råteskader i takkonstruksjonen)
* Fukt problemer kjellere/grunnmur.
* Kjeller og loft. Dører/låsesystem må oppgraderes.
* Belysning - oppganger.
* Calling-anlegg til alle leiligheter (657). Ringetablåer/inngangsdører oppganger 71 stk.
Hvor mange av arbeidene som blir gjennomført for 20 millioner, vil avhenge av kostnadene for det enkelte prosjektet.
Et låneopptak på 20 millioner vil gi en økning i felleskostnader på ca. 4.5% ihht til årsberetning og protokoll.

Følgende ble vedtatt på årets generalforsamling.
Generalforsamlingen ber styret om å innhente kostnadsoverslag og forslag til utbedring/oppgradering av balkongene. Dette presenteres for beboerne når styret har innhentet nødvendig informasjon og smittvernsreglene tillater at vi kan møtes og snakke om dette i plenum.

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreligger.

Utleie

Det er ikke adgang til utleie.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

- Garantiordning.
- Det er 12 stk. oppgraderte fellesvaskerier i borettslaget.
- Kabel-TV leverandør er GET/Telia.
- Borettslaget har egen hjemmeside: www.fuglemyra.no.
- Eget selvstendig garasjelag (A/L Fuglemyra-garasjene) i området.

Rehabilitering/større vedlikehold som er utført:
2007 / 2009 Baderom
2013 - Maling av oppganger, elrom og vaskerom
2012/2013 Nye entredører - Det ble vedtatt å skifte ut alle entredørene på ekstraordinær generalforsamling i 2011. Oppstart høsten 2012.
2012 - Fjernvarme - overgang til fjernvarme.
2020 - Nye vinduer og balkongdører.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til bolig.

Totale kostnader

4 300 000,- (Prisantydning)
64 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 364 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 379 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (09.04.21) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Avdelingsleder / Eiendomsmegler MNEF Steinar Gulbrandsen

Oppdragsnummer

716210036

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål