Høybråtenveien 23K

Stor 3-roms i høy 1. etasje med trappefri adkomst. Garasjeplass. 2 balkonger, gode solforhold! 2 boder. Oppussingsobjekt

June Berg Peersen v/OBOS Eiendomsmeglere har gleden av å presentere Høybråtenveien 23K!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 850 000

BRA / P-rom
80 m² / 80 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9449975824463 breddegrad, 10.9048380620871 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 201 385

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 850 000
Andel fellesgjeld kr 336 000
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 3 201 385
Felleskostnader kr 4 308 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 80 m²
Bruksareal (BRA) 80 m²
Etasje 1
Eierform Borettslag
Boligtype Leilighet
Adresse Høybråtenveien 23K
Kommune Oslo
Byggeår 1976
Energimerket Rød D

Kontakt June for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Nabolagsprofil, Høybråtenveien 23K

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Er du på utkikk etter en 3-roms leilighet med fin intern beliggenhet, to balkonger og fast innendørs parkeringsplass?

Leiligheten ligger i en høy 1. med trappefri adkomst. Den består av entré/gang med garderobeskap, stort bad med opplegg for vaskemaskin, separat wc, to soverom med garderobeskap, kjøkken med utgang til østvendt balkong med bod, samt en romslig stue med utgang til vestvendt balkong. Balkongen er på 10 kvm og har meget gode solforhold.

God beliggenhet med kort vei til Østmarka, skoler, barnehager, nærbutikk og Furuset senter med T-bane, buss og butikker.

Verdt å vite
- Oppussingsobjekt.
- God planløsning, stort potensiale.
- Varmtvann inkl.
- Hvitevarer medfølger, bortsett fra fryser under benkeplate.
- Vinduer og balkongdører fra 2012.
- Kjellerbod på 5 kvm og bod på balkong på 1,8 kvm.
- Ingen dokumentavgift.
- Rask avklaring av forkjøpsrett.

Beliggenhet

Området Høybråten ligger ca. 12 km nordøst for Oslo sentrum med enkel adkomst fra både E6, Trondheimsveien og Østre Aker vei. Det er ca. 16 min til Oslo S og 25 min til Gardemoen.

Leiligheten har en god beliggenhet på Høybråten med store grønne arealer som omkranser blokkene. Det er et rolig, etablert og godt nabolag med kort vei til de fleste fasiliteter.

For de aktive er det mulighet for å svømme, bruke ridesenter og besøke Lindeberg gård. Det finnes også slalåmbakke på Lindeberg og flere organiserte aktiviteter som fotball, håndball, hockey og annet. Det er også kort vei til Østmarka med godt markerte turløyper både sommer som vinter.

Skal det handles er det kort vei til Joker på Høybråten som har åpent 7 dager i uken. Rema 1000 på Ellingsrud har et større utvalg og gode parkeringsmuligheter utenfor. Ellers har man Furuset senter like i nærheten. Her finnes både legesenter, apotek, treningssenter, spisesteder og en rekke forretninger. Ønsker man ytterligere servicetilbud finnes det kjøpesenter på Stovner, Triaden og Metro i Lørenskog og Tveita, samt Oslo sentrum hvor alt annet og det yrende bylivet finnes.

Kort gangavstand til skoler og barnehager. Det er flere barnehager i umiddelbar nærhet. Nærmeste barnehage er Bjørnheim barnehage (1-6 år), Christiania barnehave Høybråten (0-6 år) og Gransletta barnehage (1-6 år). Boligen sokner og har gangavstand til Haugen skole (1-7 kl.) Haugen skole fikk i 2015 et nytt skolebygg, samtidig som hovedbygningen ble totalrehabilitert og stod ferdig til skolestart i 2017. Granstangen skole (8-10 kl.) tar imot elever fra Haugen skole. Ungdomsskolen åpnet for første gang dørene for elever mandag i 2015.

Byggemåte

Lavblokk på 2 etasjer og kjeller oppført i mur og betongkonstruksjoner med leilighetsskillende vegger og dekker i armert betong. Utvendig flatt tak antatt tekket med papp/membran. Utvendige fasader kledd med panel, fasadeplater og malte betongoverflater. Det er i 2013 utført rehabilitering av borettslagets bygningsmasse, samt vindusutskiftninger og nye balkonger. Bygningen er antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser. Borettslaget har totalrehabilitert fasade som ble ferdigstilt i 2013.

Vinduer med malte trerammer, utvendig aluminiumsbeslag og 2-lags energiglass fra 2012. Balkongdører med malte trerammer og 3-lags energiglass fra 2012, samt entrédør B-30 som er brannklassifisert.

Innhold

3-roms andelsleilighet beliggende i lavblokkens 1. etasje av totalt 2 etasjer og kjeller. Leiligheten består av entré, bad, wc, 2 stk. soverom, kjøkken og stue med adkomst til vestvendt balkong på ca. 10 kvm. Adkomst til østvendt balkong på ca. 6,5 kvm fra kjøkken.

Leiligheten disponerer en bod på balkong ved kjøkken på ca. 1,8 kvm og en kjellerbod på ca. 5 kvm. I tillegg disponerer man en fast garasjeplass i kjeller og bruk av felles sykkelbod.

Entré og gang:
Velkommen inn i en romslig flislagt entré og gang. Leiligheten ligger i en høy 1. etasje, men har trappefri adkomst fra inngangsplan. I gangen har man meget god plass til garderobeskap og oppbevaring. Gangen har en vegg med monterte speil og dørcalling med åpner.

To soverom:
Det er to soverom som begge vender ut mot bilfritt fellesareal. Hovedsoverommet har både et garderobeskap og en nyere skyvedørsgarderobe. Rommet har god plass til dobbeltseng og nattbord. Leilighetens andre soverom egner seg godt til enten barnerom, gjesterom og/eller kontor. Her er det også garderobeskap.

Bad og separat wc:
Stort og eldre bad med opplegg til vaskemaskin og god plass til oppbevaring. Badet består av servant med underskap, overskap med speilfronter og overlys, veggskap, garderobeskap og dusjkabinett. Badet har også et avløpsrør til toalett. Flere andelseiere har satt inn et toalett på badet. Vegg i vegg med badet ligger et flislagt separat wc. Her har man servant med underskap og frittstående toalett.

Kjøkken og balkong:
Praktisk separat kjøkken med velholdt eldre innredning og godt med både skap og benkeplass. Kjøkkeninnredningen består av folierte 1-speils profilerte formpressede fronter, 2 stk. glassfronter i overskap, laminat benkeplate med fliser over, 1 ½ oppvaskkum, kjøkkenventilator i stål antatt med kullfilter, samt frittstående komfyr, oppvaskmaskin, fryser under benkeplate og side-by-side kjøl-/fryseskap. Hvitevarene medfølger, bortsett fra fryser under benkeplate. Side-by-side kjøl-/fryseskap er ikke tilkoblet vann slik at det ikke kommer vann ut av dispenseren i skapdøren. Hvitevarene medfølger.

Fra kjøkkenet har man utgang til en østvendt balkong på ca. 6,5kvm. Her kan man nyte frokostkaffen i morgensolen på sommeren. Balkongen har også en praktisk bod på ca. 1,8 kvm.

Stue og balkong:
Lys og romslig stue med store vindusflater som gir godt med lysinnslipp. Vinduene og balkongdører i leiligheten er fra 2012. I stuen er det god plass til sofagruppe, spisebord, tv-bord og annet ønskelig møblement.

Fra stuen har man utgang til en vestvendt balkong på ca. 10 kvm med fliser på gulv. Leiligheten har en god beliggenhet i borettslaget uten blokk foran balkongen. Det er fritt utsyn fra balkongen mot grøntareal. Balkongen har meget gode solforhold. Her har man ettermiddags- og kveldssol. Balkongen har en nyere elektrisk markise for solskjerming. Balkongen har god plass til utemøblement og det er tillatt med gass- og elektrisk grill.


Standard:
Det opplyses av eier at himling i entré er malt i 2019, ellers løpende vedlikehold av innvendig bygningsmasse. Leiligheten fremstår med overflater av eldre dato/standard med stedvis bruksslitasje på innvendig bygningsmasse. Det må påregnes overflatebehandling/ modernisering ved et eierskiftet. Bad er av eldre dato uten dokumentasjon på løsninger og utført arbeid på bad. Badet kan derimot ha normal bruksfunksjon uten at dette foreligger. Det gjøres oppmerksom på at endret bruksmønster vil kunne påføre konstruksjoner vannskade da bad ikke tilfredsstiller dagens krav til våtrom. Det anbefales derfor dagens løsning med dusjkabinett og avløp direkte til sluk, ikke dusjing rett på overflater. Leiligheten anses som et oppussingsobjekt.

Overflater:
Gulv: Fliser på bad, wc, entré og kjøkken, ellers laminat i stue og begge soverom.
Vegger: Fliser og malt strie på bad, fliser på wc, ellers malt brystningspanel, malt tapet og malt strie.
Himling: Malte flater.

Følgende har fått TG2 i tilstandsrapport av Takstpartner Aass:
Innvendige dører - Grunnet alder og stedvis bruksslitasje, samt dør/dører som tar i karm/terskel.
Overflater innvendige vegger, bad - Grunnet alder, samt usikkerhet vedrørende tettesjikt under fliser på bad/wc.
Innredning og garnityr for våtrom - Grunnet alder og stedvis bruksslitasje.
VVS-installasjoner, bad - Grunnet alder. Det er nå ingen symptomer på svekkelser, men utskiftninger må påregnes på sikt.
Innredning, wc - Grunnet alder og stedvis bruksslitasje rundt servant.
Kjøkkeninnredning - Grunnet alder og stedvis bruksslitasje.
VVS-installasjoner, kjøkken - Grunnet alder. Det er nå ingen symptomer på svekkelser, men utskiftninger må påregnes på sikt.
Kjøkkenvifte - Grunnet alder.
Overflater innvendige vegger - Grunnet stedvis riss i overgang vegg/himling, stedvis manglende fugemasse rundt fliser på wc, samt stedvis bruksslitasje.
Overflater innvendig himling - Grunnet stedvis skjolder/bruksmerker i himling.
VVS-installasjoner, generelt - Grunnet alder.
Garderobeskap - Grunnet alder og stedvis bruksslitasje. Skyvedørsgarderobe har fått TG1.

Følgende har fått TG3 i tilstandsrapport av Takstpartner Aass:
Overflater innvendige gulv, bad - Grunnet alder, stedvis bom i fliser, samt manglende tettesjikt under fliser på bad/wc.

Areal

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 88 kvm

Utstyr

- Garderobeskap i entré, garderobeskap og skyvedørsgarderobe med speilfronter på et soverom, samt garderobeskap på soverom.
- Elektrisk markise på vestvendt balkong.
- Dørcalling med åpner, kabel-TV tjenester og alarm.
- Automatsikringer i sikringsskap.
- Brannslukningsapparat og røykvarsler i leiligheten.
- Hvitevarer medfølger, bortsett fra liten fryser på kjøkken.
- Veggmonterte hyller på hovedsoverom medfølger ikke.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovn på et soverom.

Tomten

Felles eiet tomt for gjeldende gårds- og bruksnummer på ca. 30 351 kvm opparbeidet med store plen- og grøntarealer, beplantninger, prydbusker, trær, sittegrupper og lekearealer, samt asfaltert adkomst, internveier og parkeringsarealer.

Parkering

Det medfølger en fast parkeringsplass i kjelleren med innkjøring i enden av blokken. Borettslaget har også parkeringsområder for gjester. Om man ønsker å leie en ekstra parkeringsplass eller vil leie ut egen parkeringsplass, har borettslaget en oppslagstavle på hjemmesiden som andelseiere kan bruke til å informere hverandre.

Det er også mulig å montere en ladestasjon fra Zaptec for egen regning. Bestillingsinformasjon og kostnader finner man på: http://bjornheim.no/0452/lading-av-elbiler

Forretningsfører

OBOS tlf. 22 86 55 00

Borettslaget

Bjørnheim Borettslag - www.bjørnheimborettslag.no

Borettslaget har adresse Høybråtenveien 17-25 og 29-35 og består av 382 andelsleiligheter, fordelt på 15 bygninger. Første innflytting i borettslaget skjedde 1976.

Borettslaget har avtale om vaktmestertjenester med Furuset vaktmestersentral som ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i borettslaget i henhold til stillingsbeskrivelse.

Borettslaget har avtale med Trappevask Service AS om vask av
trappeoppganger/fellesarealer.

Canal Digital er leverandør av tv- og bredbåndstjenester til borettslaget. I tillegg er det inngått avtale med Lynet Bredbånd.

Storstua er et stort selskapslokale som leies ut til borettslagets beboere. Lokalet ligger i Høybråtenveien 25 (nedre gangvei).

Borettslaget har ikke fellesvaskeri.

Borettslaget holder på å rehabilitere tak og arbeider med en plan for en renovering av berederrom. De har allerede startet utbedring av taket på HB23 a, b og c. De har startet utbedringen av alle tak. Borettslaget skal ta opp lån for å finansiere arbeidene med tak og berederrom. Det er ikke avklart hva kostnadene vil være for rehabilitering av berederrommene, men totale kostnader for tak og berederrom kan bli rundt 20 millioner kroner. Styret vil gi mer info om dette når dette er klart. Man må påregne en økning i både fellesgjeld og felleskostnader.

Borettslaget har sett ett behov for utskiftning av avløpsrør i fremtiden. Det vil ikke være mulig å rehabilitere avløp uten at baderommene må rehabiliteres samtidig. Dette vurderer styret bør gjennomføres i løpet av 5 til 10 år. Beboere som planlegger oppussing av badet bør dermed ta med i betraktningen at det etter all sannsynlighet vil bli gjennomført en felles rehabilitering av bad innen 10 år.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

30.11.2020

Styregodkjennelse

20 dagers styregodkjennelse. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Generelt er det ikke tillatt å holde dyr i Bjørnheim Borettslag. Dyrehold tillates kun i henhold til Lov om burettslag § 5-11, som sier at andelseier kan holde dyr dersom gode grunner taler for det og at det ikke må være til ulempe for andre beboere. Lufting av hund og katt er ikke tillatt på borettslagets område.

Forsikring

Borettslagets eiendommer er forsikret i Protector forsikring ASA polisenr. 1439899-1.1.

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig: kr 837 996
Som sekundærbolig: kr 3 016 787

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.308,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 4.208,-
Trappevask 100,-

Felleskostnadene inkluderer varmtvann, garasjeplass, nedbetaling av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, trappevask, kabel-TV/internett, vaktmestertjenester og felles forsikring.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld kr. 336.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 03.11.2020.
Sum andel fellesformue kr. 24.545,- pr. 31.12.2019.

Lånevilkår

Borettslaget har 2 lån:

1) Annuitetslån i Husbanken med total lånesaldo på kr. 126.646.626,-. Hvorav denne boligens andel utgjør kr. 315.949,- Total restnedbetalingstid er 20 år og 2 mnd. 12 terminer pr. år. Flytende rente 0,79%. Kapitalkostnader pr. mnd. kr. 1.416,- som er inkludert i felleskostnadene. Det betales avdrag på lånet.

2) Annuitetslån i OBOS Banken med total lånesaldo på kr. 8.010.000,-. Hvorav denne boligens andel utgjør kr. 19.979,- Total restnedbetalingstid er 30 år og 1 mnd. 12 terminer pr. år. Flytende rente 1,95%. Kapitalkostnader pr. mnd. kr. 83,- som er inkludert i felleskostnadene. Det betales avdrag på lånet.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

2 850 000,- (Prisantydning)
336 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 186 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 201 385,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler June Berg Peersen

Finn.no: Visningstekst

I OBOS setter vi sikkerhet og trygghet på visning høyt. For å hindre spredning av coronavirus, vil det bli de oppsatte visninger gjennomføres individuelt, ta kontakt med megler for å avtale tidspunkt for oppmøte slik at du slipper å stå og vente når andre er inne. Dersom oppsatt tidspunkt ikke passer, ta kontakt for å finne et alternativt tidspunkt. Vi henviser til bilde nr. 3 for nærmere informasjon. Velkommen til visning!

Oppdragsnummer

705200190