Høgåsveien 52

TOPPÅSEN: Stor toppleilighet med vestvendt balkong og fantastisk utsikt! Heis. Garasjeplass følger!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 3 190 000

BRA / P-rom
87 m² / 87 m²

Boligtype
Andelsleilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.8301662890899 breddegrad, 10.8004413496642 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 251 844

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 3 190 000
Andel fellesgjeld kr 46 459
Omkostninger kr 15 385
Totalpris kr 3 251 844
Felleskostnader kr 4 295 per måned
Antall rom 4
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 87 m²
Bruksareal (BRA) 87 m²
Etasje 3
Eierform Borettslag
Boligtype Andelsleilighet
Adresse Høgåsveien 52
Kommune Oslo
Byggeår 1990
Energimerket Lys grønn E

Kontakt Selma for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Høgåsveien 52

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til hyggelige Toppåsen! Stor toppleilighet med en god planløsning og fantastisk utsikt! Leiligheten ligger i 3.etasje og det er heis i oppgangen. Store vindusflater slipper inn rikelig med natulig lys fra to retninger. Vestvendt balkong med luftig utsikt mot grøntområder og fjorden. På østsiden av blokken er det hyggelig skogholt. De meget gode solforholdene på balkongen gjør at sommerdagene kan nytes til det fulle! Leiligheten er godt plassert i borettslaget, med adkomst via tilnærmet bilfrie internveier. Få minutters gange til barnehager, skole, dagligvarebutikk, samt offentlig kommunikasjon. Leiligheten er enkelt vedlikeholdt og noe modernisering bør påregnes. Dette gir deg imidlertid mulighet til å sette eget preg på stil og rom. Velkommen!

KORT FORTALT:
- Lys og romslig toppleilighet
- Vestvendt og usjenert balkong på 10 kvm, med fantastisk utsikt
- Personheis i oppgangen
- Parkeringsplass i felles garasjeanlegg følger
- Familievennlig kjøkken med integrerte hvitevarer
- Stort, flislagt bad med vindu
- Lagringsbod på 5 kvm
- Sikringsskap med automatsikringer - 32 amp hovedsikring og fem spredekurser, samt en nyere jordfeilbryter
- Brann- og lydklassifisert entrédør, type B30/30dB
- Rask avklaring av forkjøpsretten
- Lave kjøpsomkostninger (ingen dok.avgift!)

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende i et veletablert boligområde på populære Toppåsen. Gangavstand til Rema 1000 som er nærmeste dagligvarebutikk. Litt lenger bort ligger Holmlia Senter med alle sine servicetilbud. Her kommer et nytt og utvidet senter i slutten av 2021. Videre gir nærhet til barnehager, skole og andre fritidstilbud en enklere hverdag. Rett ved boligen stopper buss 77 C og 87. Førstnevnte tar deg til Holmlia senter, men hit er det også gangavstand. Her finnes togstasjon og bussterminal. Toget bruker ca ti minutter til Oslo sentrum og ekspressbussen bruker i underkant av 20 minutter. Buss 87 kjører til Hauketo, hvor du finner flere busser til både Oslo sentrum, Oppegård, mm.

Eiendommen ligger i landlige og naturnære omgivelser med godt turterreng. Mulighet for å besøke dyr på besøksgården Søndre Ås gård. Denne ser man også fra leiligheten! Videre er det rikelig med fritidstilbud i området; ved Holmlia idrettshall er det svømmehall, i tillegg til treningsfelt og kunstgressbane. Videre finnes det treningssenter på Holmlia, tennisbaner på Ljan og slalåmbakke på Sloreåsen. Enkel tilgang til Østmarka med flotte lysløyper og turstier. Ellers kan man sykle til flere av Oslo sine mest populære strender, eksempelvis Hvervenbukta eller Ingierstrand.

Byggemåte

Følgende er hentet fra takstrapport datert 18.03.2020: "Blokk på tre etasjer og underetasje, oppført i 1990. Leilighetens skillevegger og etasjeskiller i betong. Fasader med fasadeplater. Det er personheis i blokken."

Innhold

3.etasje: entré, stue, kjøkken, bad/wc, innredet rom og to soverom.

Leiligheten disponerer en lagringsbod ute på ca 5 kvm.

Areal

Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 87 kvm, Bruttoareal: 96 kvm

Standard

Gjennomgående 3-roms leilighet i 3.etasje. Leiligheten har i hovedsak standard fra byggeår, men har blitt overflateoppusset de senere år. Det er lagt nyere parkett på gulv i stue og kjøkken. Det er parkett på gulv i det ene soverommet, entreen, samt i det innredede rommet. I det andre soverommet er det lagt laminat på gulv. Leiligheten har enkelte moderniseringsbehov.

Entré: Entré med plass til å henge fra seg. Entreen er utstyrt med dørcalling.

Stue: Lys og romslig stue med god plass til sofagruppe med tilhørende TV-møbler. De gode vindusflatene slipper inn rikelig med naturlig lys og gir en god romfølelse. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong med en fantastisk utsikt! Her skimtes både fjorden og flotte grøntområder, i tillegg til hyggelige Søndre Åsgård. Balkongen er 10 kvm stor, og den gode størrelsen gir fin plass til ulike balkongmøblement. Den flotte utsikten og de svært gode solforholdene gjør at sommerdagene kan nytes til det fulle! Det er installert markise med elektrisk motor. Det ble nylig vedtatt at balkongene skal rehabiliteres og innglasses.

Kjøkken: Stort kjøkken med plass til spisebord. Man har rikelig med skapplass og arbeidsflater. Integrert oppvaskmaskin, kjølehjørne og komfyr med koketopp gir et helhetlig inntrykk. Kjøkkenet har innredning med malte eikefronter og flislagt benkeplate. Videre er kjøkkenet utsyrt med 1,5 kompositt oppvaskkum med ettgrepskran og avtrekksventilator.

Soverom: Leiligheten har opprinnelig to soverom, som begge er av god størrelse. På hovedsoverommet har man god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Skyvedørsgarderobe gir oppbevaringsmuligheter for klær og sko, mm. Leilighetens andre soverom er også romslig, med plass til kontorplass i tillegg til seng og klesoppbevaring. Fra kontorplassen kan den flotte utsikten nytes. Videre har leiligheten et innredet rom som i dag benyttes som soverom. Rommet har to garderobeskap og vindu med flott utsikt. Nåværende eier har etablert dør inn til dette rommet.

Bad/wc: Stort og flislagt bad/wc med varme i gulv. Badet er utstyrt med nytt dusjkabinett fra 2020. Servant i stor skapinnredning, benkeskap, samt overskap gir meget gode lagringsmuligheter til toalettartikler, mm. Videre er badet utstyrt med opplegg til vaskemaskin og en integrert fryser. Badets hovedkonstruksjon er fra byggeår.


Takstmann har gitt følgende tilstandsgrader i sin rapport, datert 18.03.2020:
Vinduer: TG 3. Vinduene fremstår med begynnende råte på karmer/rammer. Treg lukkemekanisme. Svell på utforinger.
Ytterdør: TG 2. Gitt på bakgrunn av alder.
Innvendige dører: TG 1
Overflater på innvendige gulv - bad: TG 2. Normalt fall mot sluk. Det ble indikert noe variable fuktverdier i området rundt kabinett. Takstmannen er ikke kjent med oppbyggingen av badet mht. membranløsning i gulvkonstruksjonen.
Overflater på innvendige vegger - bad: TG 2. Ufagmessig flislegging. Det frarådes direkte vannbelastning.
Overflater på innvendig himling - bad: TG 1
Innredning og garnityr - bad: TG 2. Sprekk i servant. Fuktsvell på skapinnredning. Behov for service/justering på dører til kabinett. Sanitærutstyret forøvrig fremstår med normal funksjon.
Luftbehandling - bad: TG 1
Kjøkkeninnredning: TG 2: OInnredningen fremstår med noe bruksslitasje. Normal funksjon på skapinnredningen forøvrig.
Overflater på innvendige gulv : TG 2. Bruksslitasje på parkett i entreen og innredet rom. Normal bruksslitasje forøvrig, vurdert til TG 1.
Overflater på innvendige vegger: TG 2. Overflatene fremstår med kryp/løse tapetskjøter.
Overflater på innvendig himling: TG 1
Varme: TG 1
VVS-installasjoner: TG 1
Utvendig solavskjerming: TG 1
Annet fast inventar: TG 1

Oppvarming

Leiligheten varmes opp av radiatorer via fjernvarme. Borettslaget får levert fjernvarme fra Fortum Oslo Varme AS.

Tomten

Andel i eiet tomt på 14 600 kvm.
Tomten er pent opparbeidet med busker, trær og asfalterte gangareal. Fellesareal med sittegrupper og lekeplass.

Parkering

Med denne boligen følger det biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.
Borettslaget har et antall parkeringsplasser ute på garasjetaket, samt tre plasser inne i garasjehuset, som leies ut etter ventelister. Videre har borettslaget seks plasser for lading av elbil på garasjetaket. For å lade trenger man et ladekort som kjøpes hos Holmlia Vaktmesterservice A/S. Det er egne parkeringsplasser ute for gjester.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

Forretningsførselen er utført av OBOS i henhold til kontrakt.

Borettslaget

Liakollen borettslag, organisasjonsnummer 946475610.

Liakollen borettslag består av 131 andelsleiligheter, med følgende adresse:
Høgåsveien 50-148.

Det er inngått avtale om vaktmestertjeneste med HVS AS. Videre er det G/S Vask og Rens AS som har ansvaret for renhold av fellesarealene. Heisene kontrolleres av OTIS Heis AS, mens det daglige oppsynet tar Holmlia Vaktmesterservice AS seg av.

Et velholdt borettslag der beboernes trivsel er i fokus. Det arrangeres årlig julegrantenning med godtepose til barna, nisseorkester og julenisse med hest og vogn.

Følgende vedlikehold- og rehabiliteringsarbeider er utført de senere år:
- 2018: Takbelegg skiftet på alle bygninger i Liakollen borettslag. Nye nedløpsrør montert i forbindelse med utskiftingen av takbelegget.
- 2017: Skiftet vinduer I trappeoppgang Høgåsveien 64, 66, 68 og 70. Montert 6 ladepunkter for El-bil på garasjetaket.
- 2016: Skiftet endevegg på rekkehus ved nr. 128. Brannkontroll - slukkere og varslere ble gått over av HVS AS. Radonkontroll og utbedringer i utvalgte leiligheter.
- 2014: Montert nye kontakter på samtlige takvifter. Garasjehuset malt utvendig. Skiftet til låsbare postkasser i alle rekkehusleiligheter.
- 2013: Rehabilitert søppelrom i Høgåsveien 54. Noen avtrekksvifter skiftet i søppelrom og på tak. Murmaling sommerjobbprosjekt fra nr. 50-70. Lekeplass oppgradert. Håndløpere montert fra nr. 148 - Høgåsveien. Håndløpere montert fra nr. 96 og langs veien mot trapp til parkering.
- 2012: Noen avtrekksvifter skiftet i søppelrom og på tak. Diverse nødvendige vedlikeholdsarbeider foretatt. Ellers ingen store utbedringer gjennom året.
- 2011: Alle balkongdekker i toppetasjene i blokkene gått over og utbedret ved behov. Skiftet sprukket vindu med kledning HV 70. Noen avtrekksvifter skiftet i søppelrom og på tak. Utbedring av garasjedør og motor øvre plan.
- 2010: Ny rullestolheis montert i Høgåsveien 70. Sikkerhetsskjørt montert i alle heiser etter pålegg fra Heiskontrollen. Ny skrue og mutterpakke montert i heis i Høgåsveien 68. Noen avtrekksvifter skiftet på diverse adresser. Ny terrengtrapp montert mellom rekkehusene. Ny motor til garasjedør i øvre plan.
- 2009: Skiftet postkasser i blokkoppgangene. Noen avtrekksvifter skiftet i søppelrom. Nye brannslokkerapparater ble distribuert i de leiligheter som har dette. Plantefeltet til venstre ved innkjøringen til garasjeanlegget ble fjernet, og erstattet med plantefrø.
- 2008: Stort bodhus malt med 2 strøk. Alle boddører i bodhuset og blokkene er malt grønne. (totalt 37 dører). Alle søppelromsdører er pusset og malt 2 strøk med grønn bengalakk.
Grunnmuren er gått over og flekket med grå murmaling fra nr. 50 - 70. Husken på lekeplassen samt trappen mellom rekkehusene er oljet 3 ganger. Så godt som alle resterende gjerder i laget er malt i grønn farge. (ref. punkt om dette i 2007-vedlikeholdet). Nye taklamper er montert i nr. 66 og 70 i underetasjen i trapperommet. Låssylinder montert i søppelromsdør i nr. 66.
Nøkler utdelt berørte leiligheter. Taklekkasje utbedret rundt sluk på taket i nr. 66. (HVS AS) Alle blokk og rekkehustak gått over og løse skjøter tettet. (HVS AS). Reparasjoner av garasjeporter og styringer er foretatt i begge plan.
- 2007: Rekkehus fra nr. 128 -148 malt. Lite bodhus malt. Tak reparert på lite bodhus. Lekkasjer i leiligheter fra balkonger utbedret. Montert strømuttak for 2 stk. elbiler på garasjetaket.
Noen gjerder malt med ny grønn farge etter vedtak i lagets årsmøte 2007. (Måtte utsette resten grunnet dårlig sommervær, og disse oppgaver overføres til 2008.). Byttet styringsskinne og motor garasjeplan nedre plan.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.liakollen.no

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for interne i borettslaget og medlemmer av OBOS. Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

30.03.2020

Styregodkjennelse

Det praktiseres vanlig styregodkjenning i borettslaget. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny andelseier blir andelen solgt videre for kjøpers regning og risiko.

Dyrehold

Dyrehold reguleres av husordensreglene. I henhold til punkt 4 skal erklæring om dyrehold forefinnes.

Forsikring

Borettslagets eiendommer er forsikret i Tryg Forsikring med polisenummer 6647928. Den enkelte andelseier må selv sørge for å ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig: kr 917 408,-
Som sekundærbolig: kr 3 302 668,-

Felleskostnader

Totale felleskostnader per dags dato utgjør kr 4 295,- per måned.
Herav:
Felleskostnader: kr 3 125,-
Brensel: kr 1 020,-
Trappevask: kr 150,-

Felleskostnadene inkluderer kabel-TV fra Get, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, nedbetaling av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, mm.

Det er avdragsfrihet på Annuitetslån 1 tom 01.07.2023 (se punktet Lånevilkår under). Forretningsfører estimerer en økning i felleskostnadene på kr 104,- etter endt avdragsfrihet. Det understrekes at felleskostnadene i et borettslag ikke nødvendigvis vil øke fra det tidspunkt avdragene begynner å løpe. Det er borettslagets styre som bestemmer om felleskostnadene skal økes og eventuelt fra hvilket tidspunkt.

På ekstraordinær generalforsamling 25.02.2020 ble det vedtatt balkongrehabilitering; nye tak over toppbalkonger, nye rekkverk på alle balkonger og innglassing. Estimert pris kr 20 750 000,- Det ble samtidig gitt styret fullmakt til å søke lån i OBOS-banken, med en låneramme på kr 22 000 000,- til dette prosjektet. For denne leiligheten estimerer man en økning i felleskostnadene på ca kr 770,- per måned.

Lånevilkår

Borettslaget har i dag ett annuitetslån med følgende betingelser og restsaldo per 01.03.2020:

Annuitetslån 1:
Restgjeld: kr 6 000 000,- hvorav denne andel utgjør kr 46 459,-
Restløpetid: 28 år 4 mnd
Terminer per år: 12
Flytende rente: 3,15 %
Avdragsfrihet tom. 01.07.2023

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Kjøkkenventilatoren er en integrert del av ventilasjonsanlegget, og skal være av helt bestemt type. Montering av feil type ventilator kan resultere i skade som medfører erstatningsansvar. Foreskreven type ventilator leveres i følge forretningsfører av Elektriker´n AS.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Området er regulert til byggeområde for boliger, friområde, tomt for offentlig bygning, byggeområde for industri/kontor, parkeringshus, mm.

Totale kostnader

3 190 000,- (Prisantydning)
46 459,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 236 459,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 385,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 251 844,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 04.04.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: Tilstandsrapport, egenerklæring, energimerke og reguleringskart.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Siviløkonom Selma Nygaard Thorkildsen

Oppdragsnummer

704200022