Hockeyveien 2

Lindeberg - Lys og romslig 3-roms selveierleilighet - Fyring og varmtvann inkludert! - Nyrehabilitert balkong

OBOS Eiendomsmeglere ved Guro Steine Røysi har gleden av å presentere en lys og fin 3-roms selveierleilighet.

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 900 000

BRA / P-rom
67 m² / 67 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9307988244443 breddegrad, 10.8733861246799 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

kr 3 189 562

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 900 000
Andel fellesgjeld kr 200 492
Omkostninger kr 89 070
Totalpris kr 3 189 562
Felleskostnader kr 5 458 per måned
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 67 m²
Bruksareal (BRA) 67 m²
Etasje 2
Eierform Selveier
Boligtype Leilighet
Adresse Hockeyveien 2
Kommune Oslo
Byggeår 1956
Energimerket Grønn F

Kontakt Guro Steine for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Nabolagsprofil, Hockeyveien 2

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

OBOS Eiendomsmeglere ved Guro Steine Røysi har gleden av å presentere en lys og fin 3-roms selveierleilighet med en god planløsning i Hockeyveien 2. Leiligheten er lys og luftig og består av bad/WC, 2 soverom, kjøkken, stue og nyrehabilitert balkong. Leiligheten ligger i rolige og barnevennlige omgivelser på Lindeberg med kort vei til t-bane, buss, skoler og barnehage.

Kort fortalt:
-Mulighet for utleie.

-Fellesvaskeri.

-Varmtvann og fyring inkludert i felleskostnader.

-Vinduer og balkongdør fra 2017.

-Ny fasade og balkonger fra 2020.

-Barnevennlig med kort vei til barnehager og skoler.

-Bod i kjeller og på loft.

-Nytt bad kommer

-Kan gjøres om til 4-roms.

Beliggenhet

Boligen ligger tilbaketrukket i et veletablert boligområde på Lindeberg med kort vei til servicetilbud og fasiliteter. Området fremstår som meget barnevennlig med fine grøntområder mellom byggene. Sameiet ligger i en enveiskjørt gate med liten biltrafikk. Det er gangavstand til skoler alle trinn, barnehager og nærbutikk mm.

Lindeberg ligger inntil Østmarka og kan by på flotte turstier, lysløyper, fiske- og badevann. Det finnes i tillegg mange fritidstilbud i nærområdet, som blant annet skitrekk i Jerikobakken, Lindebergs sportsklubb med kunstgressbane, Nordre Lindeberg besøksgård med dyr og åpen cafè, ridesenter ved Alna og svømmehall på Furuset.

Bebyggelse

Området består hovedsaklig av blokkbebyggelse.
Sameiet består av 208 boligseksjoner og 1 næringseiendom på eiendommen gnr.113, brn. 6 i Oslo kommune på adressene Lindeberglia 6, 7 ,8, 9, 10, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 23, 24, 25, 26, 28, 30, 32, 34 og 36 og Hockeyveien 2, 4, 6, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15 og 17.

Adkomst

Med t-bane benytt Lindeberg stasjon. T-banene bruker ca 18 min til Oslo sentrum. Ta til høyre ut av t-bane og senterområdet. Utenfor Lindeberg senter går det gangvei til boliområdet. Ta opp Hockeyveien til høyre.

Kommer du med bil ta E 6 og kjør av til Nedre Lindeberg, kjør rett fram i rundkjøringen og ta til venstre inn Tevlingveien. Tevlingveien går over i Lindeberglia og Hockeyveien - ta til høyre i Hockeyveien, enveiskjørt gate, og du finner oss på høyre hånd.

Med buss kan du velge nr. 79 (Grorud/Skullerud) eller nr. 25 (Lørenskog/Majorstuen. Nærmeste holdeplass er Lindeberg Sykehjem. Du finner flybuss og ekspressbusser fra E 6 ved Trosterud i tilegg til nattbuss fra Oslo Sentrum til Lindeberg.

Byggemåte

Lavblokk på 3 etasjer, kjeller og loft, oppført med bærende konstruksjon i mur og betong. Etterisolerte pussede fasader og yttertak i saltakkonstruksjon med kaldtloft og tekket med stålprofiler. Leilighetenes skillende vegger og etasjeskillere i mur/betong

Innhold

Leiligheten består av entre/gang, åpent kjøkken i stue, bad/wc, 2 stk soverom og nordvestvendt balkong på ca.4,5 m².

Areal

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 74 kvm

Standard

Entre: Leiligheten har en hyggelig og innbydende entré med fliser på gulv. Entreen har godt med plass tiil skostativ og til å henge fra seg yttertøy. Her er det et garderobeskap med gode oppbevaringsmuligheter.

Bad/wc:Pent flislagt bad/wc med vindu. Badet er innredet med fastmontert glassvegg mot dusj, servant med skuffer, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin. Sameiet har vedtatt våtromsrehabilitering. Les mer om planene under "Sameiet" i salgsoppgaven.

Kjøkken: Leiligheten har en åpen kjøkkenløsning med mye skap-og benkeplass. Kjøkkeninnredning består av brune folierte fronter og laminat benkeplate. Fliser over kjøkkenbenk. Ellers er det nedfelt sirkel stålkum og integrert platetopp, oppvaskmaskin, stekeovn og microovn. Det er fritthengende ventilator i stål med kullfilter.

Soverom: Det er to romslige og luftige soverom med store vindusflater. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng og møblement. Soverommet har to skyvedørsgarderober. Det andre soverommet har også god plass til
seng, garderobeskap og tilhørende møblement. Soverommet passer godt som barnerom, gjesterom eller kontor.

Stue: Stuen er romslig og lys med åpen kjøkkenløsning - et perfekt sted å samle venner og familie for hyggelige kvelder. I stuen er det godt med plass til spisebord og en sittegruppe. De store vindusflatene i stuen gir rikelig med lysinnslipp og skaper en fin atmosfære og romfølelse i leiligheten. Fra stuen er det utgang til en nylig rehabilitert nordvestvendt balkong.

Følgende har fått nedsatt tilstandsgrad i tilstandsrapport:
Innvendige dører - TG2 er satt på grunn av utslag av svelling på dør til baderom. Dører tar på i karm og terskel.
Bad/WC innvendige gulv - TG2. Det er ikke fremvist dokumentasjon på membranarbeider. (våtrom uten komplett dokumentasjon på oppbygging oppusset i eiers regi gis automatisk TG 2)
Bad/WC overflater på innvendige vegger - TG2 grunnet noe ujevne overganger mot himling. Manglende/forvitret fugemasse på kasse i dusjsone
Bad/WC innvendig himling - TG 2. Noe ujevnt rundt taklokk ved vaskemaskin. Noe ujevne overganger mot vegg.
Bad//WC innredning - TG 2 Skuffeseksjon med skader i fronter og en del svelling.
Bad/WC VVS-installasjoner - TG 2. Innkassing wc innside uten membran.
(Det er vedtatt i sameiet at våtrommene skal rehabiliteres med oppstart 2021.)
Overflater på innvendige gulv - TG2 grunnet en del bruksslitasje med riper og merker.
Varme - TG 2 Tilstandsgrad er satt utifra alder på bygningsdelene.
VVS-installasjoner generelt - TG 2 Tilstandsgrad er satt utifra alder på bygningsdelene.

Utstyr

Boligen disponerer 1 kjellerbod på 4,6 kvm, 1 loftsbod med gulvareal på 12,7 kvm, tilgang til fellesvaskeri etter gjeldende bestemmelser, kabel-tv og dørtelefon med døråpner.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme fra originale radiatorer.

Tomten

Eiet tomt på 33.906 kvm som tilhører sameiet. Opparbeidet felles tomt med plen, beplantning og trær.

Parkering

Gateparkering i Lindeberglia og Hockeyveien etter gjeldende bestemmelser. Det er også et eget garasjelag i Lindeberglia med 18 garasjer. Garasjelaget er tilknyttet sameiet og eies av beboere. Det hender at disse garasjene enten selges eller leies ut internt i sameiet.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag tlf 22 98 38 00

Sameiet

Furuset Sameie - www.furusetsameie.no

Vedlikeholdsplan:
På ekstra ordinært sameiermøte den 09.02.16 ble det vedtatt en vedlikeholdsplan. Det ble vedtatt flere prosjekter. Prosjektene som er fullført: Diverse straksprosjekter, vindu og dørprosjekt. Igangsatt: Balkong- og fasaderehabilitering.
Gjenstår: Oppussing av oppganger og baredomsrehabilitering, samt utskiftning av rør. I 2018 ble det budsjettert med kostnad på alle prosjektene til 102,75 millioner kroner.

Økning av felleskostene har skjedd jevnt og ifølge informasjon fra styret vil felleskostnadene øke med 15 % fra 01.01.2021 i forbindelse med prosjektene. Det er estimert en økning av fellesgjeld på ca. kr. 475 000 pr. leilighet. Man må påregne ytterligere økninger i både felleskostnader og fellesgjeld.

Når det gjelder baderomsrehabilitering og utskifting av rør så er det ikke så mye å fortelle utover enn at de kun har jobbet med å kvalitetssikre tidligere utarbeidet budsjett og kostnadsoverslag. Planen er å starte med dette prosjektet etter at balkong- og fasadeprosjektet er ferdigstilt.

I følge informasjon fra styret vil alle få et nytt og moderne bad som tilfredsstiller alle gjeldene forskrifter og standarder. Det vil blant annet bli nytt sluk, membran, varmekabler, vegghengt toalett, flislagte vegger og gulv, samt om mulig få remontert tidligere innredning. Utover dette kan sameier bestille innredning fra entreprenøren for egen regning.

Styregodkjennelse

Kjøper må godkjennes av sameiet. Dersom styret i sameiet ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

Dyrehold

Hvis gode grunner taler for det og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen, kan styret gi tillatelse. Søknad om tillatelse skal skje på fastsatt skjema. Det er ikke nødvendig å søke om tillatelse hvis dyreholdet begrenses til det innvendige av leiligheten hele døgnet. Se egne regler for dyrehold som kan lastes ned på hjemmesiden til leiligheten og er tilgjengelig hos megler

Forsikring

Sameiet er forsikret hos If Skadeforsikring NUF med polisenr. SP566367.

Felleskostnader

5 458,-
inkluderer varmtvann, fyring, digital kabel-tv/internett, trappevask, vaktmestertjeneste, bygningsforsikring, kommunale avgifter og nedbetaling av andel fellesgjeld.

Felleskostnadene økte med 10% den 1.7.2020. Styret har stipulert ny økning i felleskostnadene med 15 % fra 01.01.2021 i forbindelse med prosjektene i sameiet

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld: 200 492,- pr 12.11.20
Andel formue: 33 396,- pr 31.12.2019

Lånevilkår

Lånenummer: 98207497096, OBOS-banken AS
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Rentesats per 12.11.2020: 2.94% pa.
Antall terminer til innfrielse: 326
Saldo per 12.11.2020: 40 771 701
Andel av saldo: 200 492
Første termin: 30.06.2018
Neste avdrag: 30.01.2023 ( siste termin 31.12.2047 )
Lån 98207497096 er avdragsfritt frem til 01.01.2023

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Ferdigattest foreliger:
Hockeyveien 2-14 Vaningshus Ferdigattest 1970
Hockeyveien 2-14 Fasadeendringer Ferdigattest 2018

Utleie

Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Det er i vedtektene fastsatt at styret skal godkjenne ny seksjonseier eller leietaker av en seksjon. Styret kan kun nekte godkjenning dersom det foreligger saklig grunn, jf. eierseksjonsloven § 24, tredje ledd.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

- El-anlegg er oppgradert i 2018. Lagt inn nye kurser i leiligheten.
-Leiligheten disponerer en kjellerbod og en loftsbod.
-Automatsikringer.
-Vinduer og balkongdør fra 2017.
-Ny fasade og balkonger fra 2020.
-Fellesvaskeri.
-Lampen på kjøkkenet følger ikke med.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

2 900 000,- (Prisantydning)
200 492,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 100 492,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
77 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 100 492,-))
--------------------------------------------------------
89 070,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 189 562,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring.
Se vedlagte egenerklæring og takst for mer informasjon.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 18.11.2020 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Nabolagsprofil
- Ferdigattester
- Reguleringskart
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig Sven Y. Hovland

Oppdragsnummer

703200257