Havreveien 14

Meget pen og innbydende 3-roms topp- og endeleilighet! Sydvestvendt, solrik balkong - Vv/fyr inkl. Flytt rett inn!

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 4,125,554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 4,000,000

Fellesgjeld: NOK 110,000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 15,554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: NOK 4,222

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS

 • Felleskostnader

  Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.222,- pr. mnd.
  Herav:
  Felleskostnader 3.092,-
  Våtromsrehabil. 1.130,-

  Felleskostnadene inkluderer: varmtvann, fyring, kabel-tv med internett (fibernett) (Telenor), vaktmestertjenester, trappevask, våtromsrehabilitering. gårdsforsikring og nedbetaling av andel fellesgjeld.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Borettslaget har to lån. Andel fellesgjeld på denne boligen er kr 110 000,- pr. 01.11.2021.
  Andel formue på andelen pr. 31.12.2020 kr. 8 343,-

  Lån nr. 1.: Eika, totalt kr 41 337 712,- Restsaldo på andelen kr. 75 024,-, annuitetslån, restløpetid: 9 år og 1 mnd., 12 terminer pr. år, flytende rente: 1,73%. Kapitalkostnad: kr. 745,-
  Lån nr. 2.: OBOS, totalt kr 16 943 848,- Restsaldo på andelen kr. 34 002,- annuitetslån, restløpetid: 13 år og 10 mnd, 12 terminer pr. år, flytende rente: 1,73%. Kapitalkostnad: kr. 231,-

 • Totale kostnader

  4 000 000,- (Prisantydning)
  110 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 110 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  15 554,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 125 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beliggenhet

  Boligen ligger fint til i et veletablert boligområde på Ryen/Manglerud. Skjermet og barnevennlig innenfor borettslagets område

  Området er meget barnevennlig med kort vei til barnehager, skoler i alle trinn og til Manglerud idrettsanlegg med innendørs fotballbane, ishall og utvendig kunstgressbane, samt to golfsimulatorer. Manglerud bad er under oppføring og er planlagt ferdigstilt sommeren 2022.
  Stort idrettstilbud i nærområdet med bl.a. fotball, ishockey, innebandy, turn, mm. Innendørs fotballhall og ishockeyhall på Manglerud. Det er kort avstand til treningsstudio i nærområdet med Fresh Fitness og Elixia på Ryen og med Gym Manglerud på Manglerud senter.

  Nærhet til Østmarka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Østensjøvannet er kjent for sitt yrende fugleliv og en mengde ulike fuglearter, noe som gjør dette til et flott område for barn så vel som for voksne.
  I tillegg er det gode tur- og friluftsområder på Ekeberg og i Svartdalsskogen/ Alna. Det er kort vei til Ekebergsletta med flotte turmuligheter, ridesenter, minigolf, dyrepark og idrettsanlegg.

  Flere skoler og barnehager i nærområdet. Kort og trygge skolevei til Manglerud skole (1. til 10. trinn). To kjøpesentre i umiddelbar nærhet (Manglerud senter https://www.manglerudsenter.no ca. 5 minutters gange og Bryn senter https://brynsenter.no/ , ca. 15 minutters gange) med alt av servicetilbud.

  Kort vei til stor Rema 1000 butikk, Kiwi og søndagsåpen Coop Ekstra på Ryen. Døgnåpen Esso/Deli de Luca ved Ryenkrysset like ved også.
  Kort avstand til buss (70,71 og 23) og T-bane (Manglerud/Ryen T-banestasjon) med hyppige avganger til Oslo sentrum (ca. 15 min) Det tar ca. 7 minutter med bil til Oslo sentrum. For ytterligere informasjon se www.ruter.no

 • Innhold

  - Flott og innbydende 3-roms topp- og endeleilighet (3. etasje)
  - Sydvestvendt balkong med gode solforhold
  - Balkongen er innglasset og innglassingen kan åpnes og skyves til side
  - Pent og stort kjøkken med integrerte hvitevarer
  - Romslig stue med god plass til spisebord i tillegg til sofagruppe
  - Utvidet baderom med nyere innredning og opplegg for vaskemaskin
  - 2 soverom av god størrelse - begge med garderobeskap
  - Åpen entré med innvendig bod/kott med god lagringsplass
  - Digitale parkeringskort som gir rett til parkering
  - El-bil parkering i Havreveien
  - Fyring, varmtvann og kabel-tv/internett inkludert i fellesutgiftene
  - Kjellerbod og fellesvaskeri
  - Store grøntarealer for store og små rett ved blokken
  - Nærhet til Østensjøvannet, Østmarka, Alnaelva og Ekeberg
  - Kort vei til matbutikker, t-bane og buss
  - Trygg skolevei til Manglerud skole (1. til 10. trinn)

 • Areal

  Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 82 kvm (innglaset balkong er medregnet i BRA)

 • Standard

  3-roms topp- og endeleilighet med god standard. Leiligheten er gjennomgående, noe som gir godt med lys inn. Boligen har en meget god planløsning med store rom og god planutnyttelse. Det er lagt pene parkettgulv og malte, glatte veggflater. Badet ble utvidet samtidig som det ble pusset opp i 2005 og er av god størrelse. Flott, innholdsrikt kjøkken med god skap- og benkeplass og integrerte hvitevarer. Begge soverommene er store og har flere innredningsmuligheter. Leiligheten har god standard og en god atmosfære - her du flytte rett inn!

  Praktisk og åpen entre/gang:
  Åpen og luftig entré med gode oppbevaringsmuligheter i kott/innendørs bod. Brann- og lydklassifisert entredør. Dør-calling.

  Romslig stue:
  Lys og romslig stue med store vindusflater som gir godt med lys inn. Stuen er romslig med god plass til sofagruppe og spisestue. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt innglasset balkong med gode solforhold

  Utvidet baderom:
  Pent og utvidet baderom med varmekabler i gulv. Badet ble pusset opp i regi av borettslaget i 2005. Baderommet er utstyrt med heldekkende servant med skuffeseksjon under med glatte folierte fronter (ny i 2018), veggmontert klosett og dusjhjørne med skyvedører (nye dusjdører i 2021). Opplegg for vaskemaskin. Det er vindu på badet, som gir noe lys og muligheter for lufting.

  Stort kjøkken:
  Innholdsrikt kjøkken med hyggelig utsikt mot store grøntarealer. Kjøkkenet er stort med god plass til spisebord. Takhøy kjøkkeninnredning fra 2010 med malte , profilerte fronter i heltre og vitrinedører som er av beiset utførelse med lys under overskap. Ventilator med kullfilter. Opplegg for oppvaskmaskin. Innredningen har integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap (nytt i 2018). Laminat benkeplater og pene fliser over benk.

  2 gode soverom:
  Leiligheten har to soverom av god størrelse. Hovedsoverommet har adkomst fra entreen og det er god plass til dobbeltseng, nattbord mm. Garderobeskap medfølger.
  Soverom II har adkomst fra stuen og benyttes i dag som ungdomsrom med god plass til stor seng, pult, kommode mm. Garderobeskap medfølger.

  Annet:

  - En kjellerbod på ca. 3 kvm.
  - Felles sportsbod til sykler, akebrett mm.
  - Fellesvaskeri: Nærmeste fellesvaskeri er i Havreveien 12 (borettslaget har 9 fellesvaskerier som betjenes med magnetkort)
  - Automatsikringer plassert i felles oppgang

  Overflater på innvendige gulv: Flislagt gulv på bad. Laminatgulv i garderobe. Ellers 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Gulvvarme (kabler) på bad.
  Overflater på innvendige vegger: Flissatte vegger på bad. Noe hvitlakkert smartpanel i entré/gang. Malt strie på kjøkken. Ellers glatte, malte veggflater.
  Overflater på innvendig himling: Hovedsakelig glatte, malte himlingsflater. Folierte himlingsplater (tak ess) på bad.

  Følgende har TG2:
  Ventilasjon: Naturlig ventilasjon gis på generelt grunnlag tilstandsgrad 2 da dagens strenge krav til ventilasjon ikke er oppfylt, til tross for at denne typen ventilasjon er normalt for boliger/ leiligheter bygget i denne tidsperioden. Se detaljert beskrivelse i tilstandsrapporten.
  Baderom: Tilstandsgrad satt ut fra helhetlig vurdering av rommet og innredning samt alder. Se detaljert beskrivelse i tilstandsrapporten.

 • Utstyr

  Alle hvitevarer på kjøkken er integrerte og medfølger. Vaskemaskin på baderom medfølger.

 • Oppvarming

  Varmekabler på bad. Forøvrig er leiligheten oppvarmet med sentralfyring (bergvarme). Fyring og varmtvann er inkludert i de månedlige felleskostnadene, lave strømutgifter.

 • Tomten

  Felles eiet tomt på som er felles for borettslaget. Fellesarealene er pent opparbeidet og beplantet med gressplener, asfalterte internveier, lekeplasser og sittegrupper.

 • Parkering

  Borettslaget disponerer parkeringsplasser. Det medfølger to parkeringsoblat som registreres inn via app (nytt elektronisk system i 2020) pr. leilighet som gir tilgang til parkeringsplassene (førstemann-til-mølla prinsippet). Borettslaget har også 79 garasjeplasser. Se venteliste på hjemmesiden: http://storgaarden.no/0063/praktisk-informasjon/garasje Forøvrig gateparkering etter gjeldene regler. Offentlig ladestasjon like ved inngangen til Havreveien 40. Det lagt opp til lademulighet for garasjene og utendørslading mellom Havreveien 9 og 11. Det er inngått avtale om elbil-lading med Ladeklar (Hafslund). Ref. http://storgaarden.no/0063/ladeklar

 • Borettslaget

  Storgården Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950385529, og ligger i bydel 13 Østensjø i Oslo kommune med følgende adresse: Enebakkvn 160-182, Havrevn 1-3 9-11, Havrevn 2-40, Raukvn 1-5 6-10, Byggvn 1-3-5-7
  Borettslaget består av 551 andelsleiligheter. Se også mer info om borettslagets hjemmeside: http://www.storgaarden.no/

  Driftsinntekter i 2020 var til sammen kr 25 619 735. Andre inntekter er spesifisert i note 3. Driftskostnadene i 2020 var til sammen kr 19 988 043. Årets resultat på kr 4 370 580 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.

 • Dyrehold

  Etter søknad. Det må søkes styret om å holde hund eller katt også for dyr i pensjon. Se borettslagets side for mer info eller husordensregler som ligger tilgjengelige på finn annonsen og borettslagets hjemmeside: http://storgaarden.no/0063/praktisk-informasjon/dyrehold.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Ferdigattest på fasade foreligger, datert 16.05.1961.
  Ferdigattest bad (Stamrørskift og slukskift), datert 05.01.2007.
  Ferdigattest vinduer og etterisolering, datert 04.09.1987.

 • Diverse

  Større vedlikehold- og rehabiliteringshistorikk:
  2020: Fase 2 av taktekking i lavblokkene i Havreveien 22 - 40. Skiftet ringetablå i alle lavblokkene. Taktekking på garasjer. Nytt betalingssystem i fellesvaskerier. Oppdatert ventilasjon på tak - Enebakkveien 164.
  Byttet lysarmaturer i kjellergang lavblokker i Enebakkveien, Raukveien og Byggveien
  2019: Taktekking Havreveien 2-20 Asfaltert rundt lekestativ i Havredalen samt tettet en del hull i asfalten flere steder i borettslaget. Byttet sand på volleyballbanen. Kjøpt inn nytt huskestativ i enden av Havredalen.
  2018: Utskifting av låssystem med brikker og døråpnere. Oppgradert lekeområde.
  2016: Heiser, varmepumper (bergvarme) og oppgradert alle lekeplasser
  2015: Varmepumper og heiser i høyblokkene. Skiftet sand i sandkassene og opprettet ny uteplass v/ Raukveien.
  2014: Berederrom og varmepumper i høyblokkene. Utebelysning i Havredalen. Belysning i Enebakkveien og Byggveien.
  2013: Brannslukningsapparater. Garasjene. Gangsti & parkeringsplasser
  2012: Fibernett / IK-system/ Varmtvann/ Fyrhuset.
  2011: Dører, bord, belegg, brannvarsler.
  2010: Havredalen, uteareal, vedlikehold, traktor.
  2009: Trapp utearealer vedlikehold.

  Planlagte investeringer og vedlikehold 2021:
  Skifte alle garasjeporten m/automatiske døråpnere.
  Vedlikehold Fyrhuset (Havreveien 5).
  Skifte ut lysarmatur i fellesarealer.
  Installasjon av elbilladere utendørs og infrastruktur til dette i samtlige 81 garasjer.

  På ekstraordinær generalforsamling 20.10.20 ble det vedtatt at styret skulle legge frem en plan for gjennomføring av fasaderehabilitering innenfor borettslagets driftsbudsjett, samt innhente anbud på kostnader til fasaderehabilitering. Dette ble lagt frem på generalforsamlingen høsten 2021. Alle forslag ble nedstemt.
  De innkomne forslag var:
  A) Rehabilitering av fasader (styret har lagt frem 3 alternativer som beboerne skal stemme over), B) Parkeringsplasser, C) Kameraovervåkning, D) Belysning ved uteplass i Raukveien 1, E) Automatisk loggføring av bruk av døråpnerbrikker, F) Markiser

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel. Eiendommen/området er regulert til boligformål og forretninger/ industri like ved.

  Reguleringssak - 201407234
  Ryensvingen 8 - Bolig og næringsbygg
  På den seks mål store tomta i Byggveien har OBOS Forretningsbygg planer om å bygge 10 000 kvadratmeter moderne og funksjonelle kontorlokaler.

  Reguleringssak - 201507831
  Enebakkveien - Ryenkrysset - Sandstuveien - Sykkelrute E6. Jobbes med å etablere sykkelvei langs Enebakkveien.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet den 22.11.2021og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: energiattest, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema.
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Finn.no: Visningstekst

  Husk å melde deg på til visning.

 • Oppdragsnummer
  702210100

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  01.12.2021

Budgivning

 • Lånevilkår

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.
  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.
  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.
  NB: For eiendommer hvor handel kommer i stand etter 01.01.2022 gjelder følgende:
  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.
  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler / Avdelingsleder Mona Pedersen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål