June Berg Peersen har gleden av å presentere Haugerudveien 88!

Haugerudveien 88

Lys 3(4)-roms leilighet med bad og wc fra 2014. Heis. Varmtvann/fyring inkl. Meget kort vei til Marka, T-bane og butikk.

Priser

Totalpris: kr 4 046 554

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 700 000

Fellesgjeld: kr 331 000

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: kr 15 554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 4 547

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Nabolagsprofil, Haugerudveien 88

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Dette er en lys og romslig 3(4)-roms leilighet med en populær beliggenhet og hyggelig utsikt!

Leiligheten har en god planløsning og består av entré med skyvedørsgarderobe, pent flislagt bad og separat wc fra 2014, to store soverom, kjøkken med hyggelig spiseplass ved vindu og romslig stue med utgang til sydvestvendt balkong.

Beliggenheten er perfekt for deg som vil ha umiddelbar tilgang til skog og mark, da borettslaget ligger rett ved Markagrensen. Det er kort vei til buss, T-bane, nærbutikker, treningssenter og kjøpesenter.

Verdt å vite
- Fyring/varmtvann inkl.
- 2 stk. heiser fra 2017 og trappefri adkomst.
- Kjellerbod og felles sykkelbod
- Dyrehold tillatt.
- Gode muligheter for leie av garasje-/parkeringsplass.
- Veldrevet borettslag med god rehabiliteringshistorikk
- Ingen dok.avgift
- Rask avkl. av forkjøp

Beliggenhet

Meget attraktivt, rolig og etablert boligområde med store fri-, leke- og sportsarealer avskjermet fra trafikk. Kort vei til både kollektivtrafikk, nærbutikk og Østmarka.

Fritidsmuligheter:
Østmarka er nærmeste nabo og byr på flotte turmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Kort vei til idylliske Lutvann med badeplass. Området kan tilby et mangfold av fritidsmuligheter som blant annet SATS treningssenter, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, Alnaparken ridesenter og Furuset Forum med is- og håndballhall samt Furuset svømmehall.

Shopping/servicetilbud:
Kort vei til Haugerud Senter med bla. nærbutikken Coop Extra, Bare Trening, frisør, legesenter, tannlege, apotek, pizzeria og kebab. Kort vei også til Tveita senter med et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer (omkring 70 forretninger på senteret). I tillegg kort vei til Alnabru senter med diverse spesialforretninger. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Rema 1000, Kiwi, IKEA Furuset og Furuset Senter.

Kollektivtilbud:
Rett i nærheten ligger Haugerud T-banestasjon med ca. 16 min til sentrum. Nærmeste bussholdeplass er Solfjellet. Her går buss nr. 61A mellom Tveita Senter og Solfjellet, se rutetabell for tidspunkt. Ellers har man bussholdeplass Haugerud T i Tvetenveien. Her går buss nr. 69, 79, natt- og morgenbuss nr. 2N og Flybussen til Oslo Lufthavn.

Skole og barnehage:
Boligen sokner og har gangavstand til Trosterud barneskole og Haugerud ungdomsskole. Rundt boligen er det et godt utvalg av private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Høyblokk på 12 etasjer, U-etasje og kjeller oppført i mur og betongkonstruksjoner med leilighetsskillende vegger og dekker i armert betong. Fasader forblendet med elementplater og flatt yttertak antatt tekket med papp/asfalt. Innervegger i betong eller bindingsverk som er platekledd. Bygningen er antatt fundamentert på faste eller komprimerte masser.

Vinduer med PVC-rammer og 2-lags isolerglass fra 1991. Balkongdør med PVC rammer og 2-lags isolerglass fra 1991, samt entrédør Ei-30/35db som er brann- og lydklassifisert.

Innhold

3-roms andelsleilighet beliggende i boligblokkens 3. etasje av 12 etasjer, underetasje som er inngangsplan og kjeller. Leiligheten består av entré, bod, bad, wc, 2 stk. soverom, kjøkken og stue med adkomst til nordvestvendt balkong på ca. 5,5 kvm.

Leiligheten disponerer 1 kjellerbod på ca. 1,3 kvm, samt bruk av fellesvaskeri som benyttes etter gjeldende regler.

Entré og innvendig bod:
Velkommen inn i en lys entré med dørcalling og skyvedørsgarderobe fra 2019. Det er også plass til kommode og skostativ. Fra entreen har man enkel til gang til innvendig bod med hyller for god oppbevaring.

Bad og separat wc:
Pent bad og separat wc som ble pusset opp i 2014. Badet er flislagt og har varmekabler i gulv, samt opplegg til vaskemaskin og plass til tørketrommel. Ellers består badet av servant med underskap, speil med lys, veggskap og lukket dusjhjørne med skyvedør.
Videre ligger separat wc vegg i vegg med badet og inneholder et vegghengt toalett, servant og speil med bakenforliggende hyller.

Kjøkken:
Hyggelig kjøkken med spisestue og fin utsikt mot grønt fellesområde. Noen andelseiere har gjort spisestuen om til et ekstra soverom. Kjøkkenet er adskilt fra stue med en lettvegg og har benkeplate og overskap på begge sider av rommet. Kjøkkenet er fra tidlig 2000-tall og ble oppgradert i 2013 med nye fronter, skuffer, benkeplate og sprutplate over benkeplate. Innredningen er fra Härejedalskök og består av folierte 1-speils profilerte formpressede fronter, laminat benkeplate med sprutplate over, dobbel oppvaskkum, kjøkkenventilator i stål antatt med kullfilter, samt plass til frittstående komfyr, oppvaskmaskin, fryseskap og kjøleskap. Oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger. Eier opplyser at det drypper litt fra blandebatteri på når oppvaskmaskinen er i gang.

To soverom:
Leiligheten har to soverom av god størrelse og har vinduer som vender ut mot bilfritt grønt område. Begge soverommene har plass til dobbeltseng og nattbord. Et av soverommene har en skyvedørsgarderobe som ble satt inn i 2017/18. Det andre har et stort originalt plassbygget skap på en vegg.

Stue og balkong:
Romslig stue med god plass til sofagruppe og flere møbleringsalternativer. Stuen har store vindusflater som slipper inn rikelig med sollys. Leilighetens vinduer vender ut mot bilfritt og grønt fellesareal. Hyggelig utsikt i naturskjønne omgivelser. Fra stuen har man utgang til balkong.

Balkongen er sydvestvendt og på ca. 5,5 kvm. Her er det gode solforhold i sommerhalvåret og plass til utemøblement. Det er balkongteppe på gulv og markise.

Areal

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Bruttoareal: 91 kvm

Standard

Leiligheten fremstår med normal bruksslitasje på innvendig bygningsmasse. Det må allikevel alltids påregnes noe overflatebehandling ved kjøp av brukt bolig. Det opplyses av eier at leiligheten er pusset opp av tidligere eier i 2003 med blant annet nytt laminatgulv. Det opplyses videre at kjøkkenet er oppgradert i 2013 med nye fronter, skuffer, benkeplate og sprutplate over benkeplate, tak i stue og kjøkken er malt i 2015, laminat, malt vegger og skyvedørsgarderobe på et soverom er fra 2017/18, samt skyvedørsgarderobe i entré er fra 2019. Ellers løpende vedlikehold av innvendig bygningsmasse. Det opplyses av eier at bad/wc er pusset opp i regi av borettslaget i 2014. Det er ikke fremlagt dokumentasjon på løsninger og utført arbeid på bad, men dette antas å ligge hos styret i borettslaget. Badet kan derimot ha normal bruksfunksjon uten at dette foreligger.

Overflater:
Gulv: Fliser på bad og separat wc, belegg i bod, ellers laminat i entré, stue, kjøkken og begge soverom.
Vegger: Fliser på bad og en vegg på separat wc, ellers malt tapet, malt strie og malte flater.
Himling: Malt overlate med downlights på bad, ellers malte flater.

Følgende har fått TG2 i tilstandsrapport av Takstpartner Aass:
Vinduer og balkongdør - Grunnet alder.
Overflater innvendig vegg, bad - Grunnet sprekk i flis i dusjnisje ved innfesting av dusjhjørne. Sprekk/riss i fliser i våtrom har liten betydning for funksjonaliteten på badet så sant membransjikt bak fliser er tett. Tilstandsgrad er satt på grunn av visuell betydning.
Radiatorer - Grunnet alder.
Markise på balkong - Grunnet alder og stedvis bruksslitasje på duk.
Plassbygde skap og hyller - Grunnet alder.

Øvrige punkt i tilstandsrapporten har fått TG1. Det er ingen innvendige bygningsdeler som er registrert med TG3.

Utstyr

- Oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger.
- Lampe i spisestue medfølger ikke.
- Leiligheten har alarmsystem med sensorer fra Verisure. Ifølge eier er kostnaden kr. 2 500 i året. Dette kan overtas av kjøper om ønskelig.
- Skyvedørsgarderobe i entré og et soverom, plassbygget skap og garderobeskap på et soverom, samt plassbygde hyller i bod.
- Markise på balkong.
- Dørcalling med åpner.
- Kabel-TV-tjenester fra Telia.
- Automatsikringer i sikringsskap.
- Brannslange i felles gang, samt brannslukningsapparat og røykvarsler i leiligheten.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med sentralvarmeanlegg med radiatorer og varmekabler på bad. Varmtvann og fyring er inkl. i felleskostnadene.

Tomten

Eiet felles tomt for borettslaget på 62 452 kvm. Fellesarealene er pent opparbeidet med plen, trær, beplantning, asfalterte gangarealer, lekearealer og flere sittegrupper. Midt mellom blokkene er borettslagets populære "Kollen" som er et flott sted med sittegruppe. Solfjellet borettslag har et eget grøntutvalg som holder fellesområdene så fine som de er. De planter, rydder og vanner bed etter behov og kapasitet.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser i parkeringshus (402 plasser) eller parkering på utvendige plassene som borettslagets disponerer (155 plasser). Parkeringsplasser tildeles etter ansiennitet etter søknad til styret, ellers vanlig gateparkering etter stedets regler. I følge årsberetning har borettslaget ledige parkeringsplasser både i parkeringshuset og på utvendige parkeringsarealer.

Det tilbys lading av el-biler og ladbare hybridbiler på alle parkeringsplasser i Solfjellet parkeringshus. Montering av selve ladeboksen må den enkelte leietaker selv påkoste. Bestillingsskjema for ladeboks finner man på hjemmesiden til borettslaget.

Forretningsfører

Obos tlf. 22 86 55 00

Borettslaget

Solfjellet borettslag - www.solfjellet.no

Borettslaget som består av 647 andelsleiligheter, fordelt på 9 bygninger har gjennom de siste årene utført et godt og kontinuerlig indre og ytre vedlikehold.

Borettslaget har tre fast ansatte vaktmestere. Beboerne kan henvende seg til dem under den faste kontortiden på formiddagen mandag-lørdag. Se for øvrig www.solfjellet.no for mer informasjon.

Borettslaget har kollektivt bredbånd og er tilknyttet Telia (GET).

Bruk av fellesvaskeri. Kjøp av vaskekort og opplading av vaskekort får man gjort på driftskontoret i Haugerudveien 80. Opplading av vaskekort kan også gjøres via www.vasketid.no. Reservasjon av vasketider kan enten gjøres i vaskeriene på automaten eller via www.vasketid.no.

Større vedlikehold og rehabilitering i borettslaget:
1990/91: Skiftet vinduer i samtlige leiligheter.
1997: Samtlige vaskerier pusset opp.
1997-2001: Heismaskineri og styresystemer skiftet ut. Utbedring av betongskader (armeringskorrosjon) på bakkenivå i 03.
2005/06: Undersøkelse av fasadeelementer og sikring av disse.
2009: Tekket alle yttertak med ny papp, beslag og piper forutlufting av soilrør.
2013/14: Kjøp og rehabilitering av Solfjellet Parkeringshus.
2011-2014: Det er utført rør- og våtromsrehabilitering i borettslaget hvor alle baderom fremstår med nye overflater, membranløsninger, nye sluk, røropplegg og varmekabler på bad.
2015: Nye tak over heishus.
2016 Utskifting av undersentraler er utført, nye tak over heishus er utført, nytt callinganlegg er utført, nye inngangsdører og nøkkelfri tilgang, oppstart utskifting av heiser.
2017-2018 Utskiftning av 18 heiser, 18 inngangspartier, nytt nøkkelfri adkomst i inngangspartiene og nye porttelefoner.

På ekstraordinær generalforsamling 19.6.2019 ble det vedtatt at borettslagets skal gå over til fjernvarme og ikke lenger være tilknyttet AS Haugerud Varmesentral. Endringen vil ikke påvirke felleskostnadene og det er ikke vedtatt av styret om det vil være nødvendig med opplåning som følge av overgangen.

For ytterligere beskrivelse av utført vedlikehold, vennligst se siste årsberetning.

Forkjøpsrett

Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

Meldefrist forkjøpsrett

16.06.2021

Styregodkjennelse

Ja, 20 dagers styregodkjennelse.

Dyrehold

Solfjellet borettslag er det tillatt med et dyr pr. leilighet og man er pliktet til å signere erklæring for dyrehold og registrere seg i dyreklubben Hund og katt. Solfjellet er et borettslag som er kjent for å være et dyrevennlig borettslag. På facebook-siden "Solfjellet borettslag hund og katt" blir det arrangert treff av beboere i nærmiljøet som alle med hund har mulighet til å være med på.

Forsikring

If Skadeforsikring - polisenummer 3294037.

Ligningsverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig: kr 968 161
Som sekundærbolig: kr 3 485 381

Felleskostnader

Totale felleskostnader pr. d.d. kr 4.547,- pr. mnd.
Herav:
Felleskostnader 3.622,-
Kapitalkost. lån 1 EIKA5 925,-

Felleskostnadene inkluderer fyring, varmtvann, kapitalkostnader, kabel-tv tjenester, vaktmestertjenester, trappevask, kommunale avgifter og felles forsikring.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Sum andel fellesgjeld kr 331.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.05.2021
Sum andel fellesformue kr 34.010, pr. 31.12.2020

Lånevilkår

Borettslaget har 2 lån:

1) Annuitetslån i Eika med total lånesaldo på kr. 135.253.185,-. Hvorav denne boligens andel utgjør kr. 263.867,- Total restnedbetalingstid er 29 år og 5 mnd. 12 terminer pr. år. Flytende rente 1,5%. Kapitalkostnader pr. mnd. kr. 925,- som er inkludert i felleskostnadene. Det betales avdrag på lånet. IN-ordning.

IN-ordning: Borettslaget har IN-ordning (individuell nedbetaling av fellesgjeld) på lån nr. 1, Annuitetslån i Eika. Andel fellesgjeld kan innfris i sin helhet eller med min. kr 60.000,- inntil to ganger i året (etter avtale med forretningsfører - 30/11 og 30/5). Ved nedbetaling vil andelseier få redusert sine kapitalutgifter (pr. d.d. kr. 925,-), som kreves inn sammen med felleskostnadene.

2) Annuitetslån i OBOS Banken med total lånesaldo på kr. 34.351.321,-. Hvorav denne boligens andel utgjør kr. 66.754,- Total restnedbetalingstid er 27 år og 6 mnd. 12 terminer pr. år. Flytende rente 1,5%. Kapitalkostnader pr. mnd. kr. 248,- som er inkludert i felleskostnadene. Det betales avdrag på lånet.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Garantiordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest, datert 2. juni 1972.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

3 700 000,- (Prisantydning)
331 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 031 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
--------------------------------------------------------
15 554,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 046 554,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler June Berg Peersen

Oppdragsnummer

705210068

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål