Haugerudveien 84

Pen 3(4)-r. endeleil. - solrik balkong - flott utsikt - heis - nyere bad/wc - 2 min til off.komm. og nærsenter - stille!

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 4,196,450

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 3,850,000

Fellesgjeld: NOK 330,896

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 15,554

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: NOK 4,587

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  Obos

 • Felleskostnader

  4 587,-
  varmtvann og fyring, kabel-tv, trappevask, vaktmestertjeneste, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, kommunale avgifter samt betjening andel fellesgjeld

 • Totale kostnader

  3 850 000,- (Prisantydning)
  330 896,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 180 896,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  15 554,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 196 450,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Velkommen til en lys og velholdt endeleilighet med flott utsikt beliggende ved markagrensen. Leilighetens bad/wc ble i 2013 totaloppusset i regi av borettslaget. Fyring og varmtvann er inkludert i felleskostnadene. Hyggelig kjøkken med spiseplass. Mulighet for 4-roms ved å omgjøre spiseplass kjøkken til soverom 3. I stuen er det plass til både sofa og spisegruppe, samt at det er utgang til solrik balkong på ca. 5 kvm. I tilknytning til entre har man en praktisk bod til oppbevaring av klær og utstyr. Det er som regel alltid ledige parkeringsplasser i borettslagets parkeringshus. Leiligheten ligger fint til ved markagrensen med få minutters gange til T-bane og bussforbindelser samt Haugerud nærsenter, kort vei tl Tveita senter, samt Østmarka som byr på flotte turstier og lysløyper sommer som vinter.

  Fritidsmuligheter:
  Østmarka er nærmeste nabo og byr på flotte turmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Kort vei til idylliske Lutvann med badeplass. Området kan tilby et mangfold av fritidsmuligheter som blant annet SATS treningssenter, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, Alnaparken ridesenter og Furuset Forum med is- og håndballhall samt Furuset svømmehall.

  Shopping/servicetilbud:
  Kort vei til Haugerud Senter med bla. nærbutikken Coop Extra, Bare Trening, frisør, legesenter, tannlege, apotek, Soya sushi, pizzeria og kebab. Kort vei også til Tveita senter med et godt utvalg av dagligvare- og klesforretninger, samt serveringssteder, post, bank, lege, tannlege, apotek, vinmonopol med mer (omkring 70 forretninger på senteret). I tillegg kort vei til Alnabru senter med diverse spesialforretninger. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til bl.a. Kiwi, Rema 1000, IKEA Furuset og Furuset Senter.

  Kollektivtilbud:
  Rett i nærheten ligger Haugerud T-banestasjon med ca. 16 minutters reisetid til sentrum. Nærmeste bussholdeplass er Solfjellet. Her går buss nr. 61A mellom Tveita senter og Solfjellet, se rutetabell for tidspunkt. Ellers har du bussholdeplass Haugerud T i Tvetenveien. Her går buss nr. 69, 79, natt- og morgenbuss nr. 2N og Flybussen til Oslo Lufthavn.

  Skole og barnehage:
  Gangavstand til barne- og ungdomsskole. Rundt boligen er det et godt utvalg av private og kommunale barnehager.

 • Byggemåte

  Høyblokk over 12 etasjer med i tillegg inngangsplan i underetasje og kjeller oppført i 1970. Fundamentert med betongkonstruksjoner til antatt faste masser/grunn. Støpt betongsåle og grunnmur i armert betong. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i støpt armert betong. Yttervegger i mur-/betong og utfyllende bindingsverk, utvendige fasader kledd med betongoverflater og fasadeplater (frilagte betongelementer). Flat takkonstruksjon antatt tekket med takpapp/asfaltbelegg. Taket ble tekket om med ny takpapp/asfaltbelegg ca. 2009. Vinduer i pvc-/plastkarm med 2-lags isolerglass fra 1991. Brann- og lydklassifisert entredør (B30/35db) med sikkerhetslås og kikkehull. Balkongdør i pvc-/ plastkarm med 2-lags isolerglass fra 1991.

 • Innhold

  Entre med speil skyvedørsgarderobe, innvendig bod, separat bad og wc, 2 soverom, kjøkken med stor spiseplass (evt. soverom 3), romslig stue med utgang sydvestvendt balkong.
  +kjellerbod
  +tilgang felles vaskeri, felles trimrom, felles rom for parkering av sykler og barnevogner, felles hobbyrom og felles rom for oppbevaring av bildekk.

 • Areal

  Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 90 kvm

 • Standard

  Boligen holder normalt god standard på overflater, innredninger og utstyr, og fremstår normalt vedlikeholdt. Vedlikehold og standardheving i senere tid: Separat wc og bad rehabilitert i 2013 i regi av borettslaget. Ny servantinnredning, dusj samt opplegg for vaskemaskin i 2019. Innvendig røranlegg oppgradert til rør-i-rør system i 2012-2013. Sikringsskap oppgradert med nye jordfeilautomater i fbm våtromsrehabilitering i 2013. Ny IKEA kjøkkeninnredning i 2005. Lagt 3-stav eikeparkett i stue og begge soverom i 2005. Satt inn skyvedørsgarderobe i entre i 2005, samt ny skyvedørsgarderober på begge soverom i 2018. Skiftet ut de fleste innerdører i 2006-2007. Det elektriske anlegget på kjøkkenet delvis oppgradert i 2005, samt separat wc og bad i 2013. Malt overflater i stue og begge soverom i 2019.

  Bad og wc: Servantinnredning med hvite glatte fronter, servantskap m/skuffer, heldekkende porselenservant m/ettgreps servantarmatur, speil m/lys og ett høyskap. Dusjhjørne rett på gulv foldedører i glass, dusjbatteri og hånddusj. Opplegg og plass for vaskemaskin. Vannrør i plast type rør-i-rør system. Plastsluk med klemring og avløpsrør i plast. Flislagt med gulvvarme. Himling med downlights. Separat wc med servant. Flislagt med down-lights.

  Kjøkken: IKEA kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter, benkeplater i heltre, flislagt benkeplate ved siden av komfyr, nedfelt benkebeslag med oppvask- og skyllekum i rustfritt stål, ettgreps kjøkkenkran, mosaikkfliser og benkebelysning over kjøkkenbenk, opplegg og plass for oppvaskmaskin, samt avsatt plass til frittstående komfyr og kjøle-/fryseskap. Avtrekksventilator og plate i børstet stål over kokesone. Spiseplass.

  Øvrig standard med 3-stav eikeparkett i kjøkken, stue og i begge soverom. Hovedsakelig av malt tapet/ glassfibervev og malte slette overflater. Stue og begge soverom ble malt av profesjonelle malere i 2019. Det ble også lagt på duk. Himlinger med malt puss og betong,

  Utgang fra stue til sydvestvendt balkong på ca. 5,5 m². Støpt balkongdekke overflatbehandlet med epoksymaling. Gelender i malt mur-/betong med rekkverk i stål.

  Fellesrommene i blokka skiller seg ut med eget felles dekkrom, barnevognrom, innvendig og utvendig sykkelrom, og ikke minst trimrom.

 • Oppvarming

  Sentralfyring.

 • Tomten

  Eiet felles tomt for borettslaget på 62 452 kvm. Fellesarealene er pent opparbeidet med plen, trær, beplantning, asfalterte gangarealer, lekearealer og flere sittegrupper. Midt mellom blokkene er borettslagets populære "Kollen" som er et flott sted med sittegruppe. Solfjellet borettslag har et eget grøntutvalg som holder fellesområdene så fine som de er. De planter, rydder og vanner bed etter behov og kapasitet.

 • Parkering

  Borettslaget har parkeringsplasser i parkeringshus (402 plasser) eller parkering på utvendige plassene som borettslagets disponerer (155 plasser). Parkeringsplasser tildeles etter ansiennitet etter søknad til styret, ellers vanlig gateparkering etter stedets regler. I følge årsberetning har borettslaget ledige parkeringsplasser både i parkeringshuset og på utvendige parkeringsarealer. Leie i parkeringshuset er pt. kr. 500,- pr. mnd. Leie for uteplass er kr. 300.- pr. mnd. Det er pt. ledig p-plasser ute og i p-huset.

  Det tilbys lading av el-biler og ladbare hybridbiler på alle parkeringsplasser i Solfjellet parkeringshus. Montering av selve ladeboksen må den enkelte leietaker selv påkoste. Bestillingsskjema for ladeboks finner man på hjemmesiden til borettslaget.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig.

 • Borettslaget

  Borettslaget

  Solfjellet borettslag - www.solfjellet.no

  Borettslaget som består av 647 andelsleiligheter, fordelt på 9 bygninger har gjennom de siste årene utført et godt og kontinuerlig indre og ytre vedlikehold.

  Borettslaget har tre fast ansatte vaktmestere. Beboerne kan henvende seg til dem under den faste kontortiden på formiddagen mandag-lørdag. Se for øvrig www.solfjellet.no for mer informasjon.

  Borettslaget har kollektivt bredbånd og er tilknyttet Telia.

  Borettslaget har avtale med Fortum Oslo Varme AS om levering av fjernvarme.

  Bruk av fellesvaskeri. Kjøp av vaskekort og opplading av vaskekort får man gjort på driftskontoret i Haugerudveien 80. Opplading av vaskekort kan også gjøres via www.vasketid.no. Reservasjon av vasketider kan enten gjøres i vaskeriene på automaten eller via www.vasketid.no.


  Større vedlikehold og rehabilitering i borettslaget:

  1990/91: Skiftet vinduer i samtlige leiligheter.

  1997: Samtlige vaskerier pusset opp.

  1997-2001: Heismaskineri og styresystemer skiftet ut. Utbedring av betongskader (armeringskorrosjon) på bakkenivå i 03.

  2005/06: Undersøkelse av fasadeelementer og sikring av disse.

  2009: Tekket alle yttertak med ny papp, beslag og piper forutlufting av soilrør.

  2013/14: Kjøp og rehabilitering av Solfjellet Parkeringshus.

  2011-2014: Det er utført rør- og våtromsrehabilitering i borettslaget hvor alle baderom fremstår med nye overflater, membranløsninger, nye sluk, røropplegg og varmekabler på bad.

  2015: Nye tak over heishus.

  2016: Utskifting av undersentraler er utført, nye tak over heishus er utført, nytt callinganlegg er utført, nye inngangsdører og nøkkelfri tilgang, oppstart utskifting av heiser.

  2017-2018: Utskiftning av 18 heiser, 18 inngangspartier, nytt nøkkelfri adkomst i inngangspartiene og nye porttelefoner.

  2020: Forberedelser til overgang til fjernvarme.

 • Dyrehold

  I Solfjellet borettslag er det tillatt med to dyr pr. leilighet og man er pliktet til å signere erklæring for dyrehold og registrere seg i dyreklubben Hund og katt.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen/området er regulert tilboligformål

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  705210184

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

 • Forkjøpsrett

  Dersom forkjøpsretten blir benyttet, vil kjøper bli løst fra den inngåtte kontrakten. Den forkjøpsberettigede trer da inn i kontrakten på samme vilkår og i henhold til lov om borettslag.

 • Meldefrist forkjøpsrett

  22.11.2021

Budgivning

 • Lånevilkår

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Erik Dahlin

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål