Gjermundsens vei 20

Innbydende leilighet av en horisontaldelt tomannsbolig i et etablert og rolig boligområde. To soverom

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 1 850 000

BRA / P-rom
75 m² / 75 m²

Boligtype
Tomannsbolig

Kart sentrert på geolokasjonen 59.234238516477 breddegrad, 10.9814956905418 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 1 911 400

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 1 850 000
Omkostninger kr 61 400
Totalpris kr 1 911 400
Antall rom 3
Antall soverom 2
Primærrom (P-rom) 75 m²
Bruksareal (BRA) 75 m²
Eierform Selveier
Boligtype Tomannsbolig
Adresse Gjermundsens vei 20
Kommune Fredrikstad
Byggeår 1950
Energimerket Rød G

Kontakt Marius for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Gjermundsens vei 20

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til Gjermundsens vei 20. Dette er en tiltalende bolig som del av en horisontaldelt tomannsbolig på Lisleby. Det er fine og moderne farger gjennomgående på samtlige overflater. Boligen har en fin planløsning med to gode soverom, stue med utgang til en liten hyggelig balkong, separat kjøkken, flislagt bad og eget toalett/wc. Det er meget fin og sentral beliggenhet i et etablert og attraktivt område med kort vei til skoler, butikker, idrettsanlegg med mer. Carport tilknyttet boligen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert og attraktivt område med forholdsvis lite trafikk. Like i nærheten ligger Hjørgunn bondegård og barnehage og det er kort vei til leke- og fotballplass. Det nærmeste nabolaget består forøvrig av eneboliger og rekkehusbebyggelse. Det er kort vei til Nøkleby barneskole, sentralidrettsanlegget og Lisleby samfunnshus. I gangavstand ligger også Snippen med dagligvareforretning med post, kiosk, pizzeria, frisør og tannlege. For større innkjøp ligger både Østfoldhallene med Dikeveien handelsområde og Meny på Wilbergjordet i grei avstand fra Lisleby, og avstanden til Fredrikstad sentrum er ca. 4 km.

Bebyggelse

Bebyggelsen består hovedsakelig av eneboliger og tomannsboliger.

Adkomst

Se kartskisse. Det vil være merket med ¨til salgs¨plakat fra OBOS Eiendomsmeglere. Det vil være skiltet på visningsdagen.

Byggemåte

Eiendommen er oppført med betong/murverk til grunnmur antatt fundamentert på betongsåle i jord/leiregrunn. Det er bindingsverk med utvendig panel og saltak med bordtak og betongsstein. Dreneringssystemet er antatt fra byggeår og det er trevinduer med isolerglass og koblede glass i kjeller. Trebjelkeslag i etasjeskille og innevndig vegger er oppført i bindingsverk. Opplysningene er hentet fra verditakst avholdt av takstmann Frank Feldt den 31.10.19. For ytterligere opplysninger om byggemåte se denne.

Innhold

Boligen ligger i 2.etasje og inneholder:
Gang, bad, kjøkken, stue med direkte utgang, 2 soverom, wc.

Areal

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 80 kvm
Opplyste arealer er hentet fra takstrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Boligens primærrom består av:
Gang, bad, kjøkken, stue med direkte utgang, 2 soverom, wc

Standard

Gulv: Laminat og fliser på bad.
Vegg: Malte flater og fliser på bad.
Himling: Malte takplater/panel

Stue:
Stuen har fine møbleringsmuligheter til sofagruppe og spisegruppe. Det fine og lune farger på samtlige overflater. Det er direkte utgang til en liten hyggelig balkong.

Kjøkken:
Kjøkkenet har nyere innredning fra Kvik med innebygget steketopp og komfyr. Det er opplegg for vaskemaskin og kjøkkenvifte med kullfilter. Det er fliser mellom benk og verskap.

Bad:
Det er nyere bad med fliser på gulv og vegger. Det er ustyrt med dusjkabinett og servant med underskap, samt opplegg for vaskemaskin. Det er varmekabler i gulvet. Eldre vellux vindu på bad.

Soverom:
Boligen har to gode soverom med plass for dobbeltseng.

Utstyr

200 l varmtvannsbereder

Oppvarming

Elektrisk via panelovner og varmekabler på bad.

Vi gjør oppmerksom på at dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med.

Tomten

Eiet tomt på 578 kvm. Arealet er hentet fra matrikkelen og det kan variere hvor gode disse dataene er med hensyn til fullstendighet og nøyaktighet. Avvik kan forekomme ved en senere oppmåling.

Parkering

Carport tilknyttet boligen.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet.

Forsikring

Bygningen er forsikret gjennom Frende forsikring.

Ligningsverdi

Kr. 581.683,- som primærbolig og kr. 2.094.057,- som sekundærbolig for inntektsåret 2017. Ligningsverdien skal utgjøre ca. 30 % av markedsverdi for primærbolig (der eier er folkeregistrert pr. 1. januar) , og ca. 84 % for sekundærbolig (alle ander boliger).

Felleskostnader

,-

Lånevilkår

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen. I følge opplysninger fra Fredrikstad Kommune skal det ikke være nødvendig med ferdigattest for bygg eldre enn fra 1998 (da nye regler om ansvar ble innført).

Utleie

Boligen har én boligenhet og kan fritt leies ut i sin helhet.

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

Piper er sist feid av Fredrikstad feievesen 23.10.2017. Det er et generelt pålegg om utkobling av taknedløp i området.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Tinglyst 08.12.2014, dagboknr. 1078527
Seksjonering
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 1/2

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Eiendommen er ikke regulert, men ligger innunder kommuneplan for Fredrikstad byområde 2011-2023 regulert til bebyggelse og anlegg som er godkjent 06.12.2012.

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Totale kostnader

1 850 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
46 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 850 000,-))
--------------------------------------------------------
61 400,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 911 400,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring i Söderberg & Partners AS

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Energimerke G og oppvarmingskarakter rød.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 31.10.19 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
Takst, egenerklæringsskjema, energiattest forside og nabolagsprofil.
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Copyright
OBOS eiendomsmeglere har copyright til tekst og bilder i annonsen og det er ikke tillatt å benytte tekst eller bilder uten tillatelse fra rettighetshaver.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Marius Magnussen

Oppdragsnummer

710190216