Gangstuveien 1

Sjelden anledning! 2 roms i 10. etasje. Balkong med fantastisk utsikt. Heis direkte til etasjen. Varmt vann og fyring!

Boligdetaljer

Prisantydning
NOK2,680,000

BRA / P-rom
54 m² / 52 m²

Boligtype
Leilighet

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9517479012667 breddegrad, 10.8762875913248 lengdegrad
Totalpris inkludert fellesgjeld og omkostninger

NOK2,745,960

Detaljer om boligen
Prisantydning NOK2,680,000
Andel fellesgjeld NOK58,000
Omkostninger NOK7,960
Totalpris NOK2,745,960
Felleskostnader NOK3,900 per måned
Antall rom 2
Antall soverom 1
Primærrom (P-rom) 52 m²
Bruksareal (BRA) 54 m²
Etasje 10
Eierform Borettslag
Boligtype Leilighet
Adresse Gangstuveien 1
Kommune Oslo
Byggeår 1961
Energimerket Lys grønn C

Kontakt Tone for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Nabolagsprofil, Gangstuveien 1

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Mer om boligen

Beskrivelse

- Ingen forkjøpsrett.
- Varmt vann og fyring inkl. i felleskostnadene.
- Fellesvaskeri i denne blokken.!

Høydepunkter:
- Lave omkostninger ved kjøp.
- Lav fellesgjeld.
- 1 kjellerboder på 3,,0 kvm og kjøleromsskap.

I tillegg har du:
- 4 min å gå til svømmehall.
- 4 min å gå til barneskole og flere barnehager.
- 2 min til nærbutikk.
- 6 min til nærsenter med Meny, Rema, legesenter, apotek, flere treningssenter, flere pizzeriaer, Bislett Kebab og annet.
- Nordtvet bad, Nordtvet bibliotek, Nordtvet rideskole og besøksgård og koselige Nordtvet gartneri.
- 7 min å gå til bussholdeplass med flere alternativer - buss 31 går hele døgnet.
- 7 min å gå til t-bane linje 4 og 5 med hyppige avganger.

Beliggenhet

Andelsleilighet i populære Øvre Grorud borettslag - i Ganstuveien 1, 10. etasje med heis direkte til etasjen. Landlig beliggende med store og fine grøntområder mellom og rundt blokkene. Skole, barnehager, svømmehall, flere treningssenter og offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Apotek, post i butikk og dagligvareforretninger på Kalbakken. Nærmeste større senter på Grorud. Alternativt nyoppussede Linderud senter.

Meny med herlig ferskvarebutikk, Rema med godt og rimelig utvalg. Asia, nærbutikken med godt utvalg og flere Jokerbutikker i området.

Innen få minutters gange er det et rikt utvalg av kollektivtransport. Kalbakken T-banestasjon med T-banelinje nr. 4 og 5 mot BI, Nydalen, Storo og Oslo sentrum samt retur mot Vestli med hyppige avganger på dagtid (ca. 16 min. til Oslo sentrum). Fra Kalbakkveien og fra Sagstuveien går flere bussalternativer. Fra Trondheimsveien går flybussen til Gardemoen og buss til Nittedal, Lillestrøm og flere steder nordover.

Det er fine turmuligheter i nærområdet med flotte turveier langs Alnaelva som går opp i naturskjønne områder i Lillomarka.

Med bare 10 minutters gange finner man Grorudparken som starter ved Groruddammen og fortsetter nedover langs Alnaelva. Grorudparken er like stor som Frognerparken og har sildrende vann med lys, nye broer og bålplasser med benker. Prestegårdshagen og hageanlegget som tidligere var gjengrodd og utilgjengelig er nå innlemmet i parken.

Idrettlaget Grei har kunstgressbane, ballbinge og klubbhus like ved. Aktivt fotball, innebandy, orientering og skimiljø. Alpinanlegg på Årvoll. Lillomarka i umiddelbar nærhet med badevann (Vesletjern, Badedammen og Steinbruvann), lysløyper og flotte turmuligheter sommer som vinter. Fantastiske ski- og akemuligheter om vinteren. Nordtvet gård som har blitt en flott besøksgård for skoler og barnehager i nærheten.

Bebyggelse

Området på Kalbakken er utbygget fra 1947 og utover. Det er lavblokker, høyblokker, småhus, rekkehus og noen få eneboliger.
Borettslaget Øvre Grorud består av 546 andelsleiligheter, fordelt på 20 bygninger, både lav-og høyblokker, og har adr.: Nordtvetbakken 2. Nordlisletta 9-11-13. Nordtvetveien 5-7-9 A-D. Gangstuveien 1. Gangstuveien 2-12. Kalbakkveien 11-21.

Adkomst

Det er enkelt å komme seg til Gangstuveien 1.
Med bare 4-5 minutters gange er det et rikt utvalg av kollektivtransport. Kalbakken T-banestasjon med T-banelinje nr. 4 og 5 mot BI, Nydalen, Storo og Oslo sentrum samt retur mot Vestli med hyppige avganger på dagtid.
I Kalbakkveien går nr. 22, 25, 31 (buss 31 går hele døgnet) og 33 (stopp i Kalbakkveien) og ifra Sagstuveien går nr. 33, 66 og 79. Du har mange alternative busser mot sentrum.
Rett ved t-banen går også buss til Nittedal, Lillestrøm og flere steder nordover..
På Trondheimsvn er det også stopp for flybussen med avgang hvert 20.minutt.

Byggemåte

Høyblokk på 11 etasjer og 2 underetasjer med bærende konstruksjon i mur og betong. Denne leiligheten ligger i eiendommens 10. etasje. Fasader med platekledning, panel og teglsteinsforblending og flatt yttertak antatt tekket med papp. Leilighetenes skillende dekker i betong og antatt fundamenert på faste og komprimerte masser. Vinduer med malte trerammer og 3-lags isolerglass fra 1987 og stuevindu fra 1997. Balkongdør med malte trerammer og 3-lags isolerglass fra 1987 og entrèdør type B-30/db35 med brann og lydkrav fra 1987.

Innhold

Romslig 2-roms andelsleilighet beliggende på hjørne i 10. etasje i populært frittstående borettslag - uten forkjøpsrett.

Leiligheten består av: Entrè med god plass til garderobe, eget garderoberom, bad, soverom, kjøkken og stue.

Boligen disponerer 1 kjellerboder, skapplass i tidligere kjølerom, fellesvaskeri i oppgangen, felles sportsbod, balkong på ca 8 kvm, kabel-tv, internett (bredbåndtjeneste levert av Canal Digital) og ny porttelefon med videokamera.

Areal

Leiligheten er målt til 52 kvm primærrom, 2 kvm sekundærrom, 54 kvm bruksareal og 60 kvm bruttoareal iht vedlagte takstdokumenter avholdt 14.08.2019.

Balkongen er målt til 8 kvm.

Boden i kjelleren er målt til 3 kvm.

Oppvarming

- Sentralfyring inkl. i felleskostnadene og montert radiatorer i leiligheten.
- Varmekabler på bad.

Tomten

Andel i 94.562 kvm festet tomt for hele borettslaget. Borettslagstomten er meget pent stelt med grøntområder mellom og rundt blokkene. Gangstuveien 1 ligger tilbaketrukket fra hovedveier. Områdene er beplantet med hekk og prydbusker. Barnevennlig og hyggelig område. På borettslagets fellesområde er det lett tilgjengelig lekeplass og sittegrupper. Fra verandasiden er det utsikt langt utover borettslagets område mot Lindeberg og helt til Lørenskog. Borettlaget har et stille, rolig og usjenert område som framstår idyllisk både sommer og vinter.

Det er inngått festeavtale på 75 år fra 1960 (utløper i 2035). Bortfester er Norges Statsbaner, opplysninger hentet fra årsberetning. Festeavgiften for hele brl utgjør for tiden kr 148.632,-. Økning ved neste regulering må påregnes.

Eiendommen er konsesjonsfri. Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Parkering

Øvre Grorud brl har parkeringsplasser og garasjer til leie etter ansiennitet. Pris på parkeringsplass uten motorvarmer er kr. 100,- pr mnd., ingen depositum. Pris på garasjene er kr. 15.000,- i depositum og kr. 200,- pr mnd. Utlysning skjer på brl. hjemmesider og ved oppslag i oppgangene, det er ofte garasjeplasser ledig, pr i dag er de ledige plassene annonseres en gang i mnd.. Søknadsskjema fås på hjemmesidene eller hos vaktmester. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforfaltning OEF, Hammersborg torg 1, 0179 OSLO

Borettslaget

Øvre Grorud Borettslag.
www.ovregrorud.no

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Dersom styret i borettslaget ikke godkjenner kjøper som ny eier, må boligen videreselges for kjøpers regning og risiko.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt i Øvre Grorud brl., dyreeier må forholde seg til utarbeidede regler for dyrehold i brl. Er det aktuelt for deg så sjekk dobbelt.
Husk alltid at dyrehold skal være til glede for eier og ikke til ulempe for naboer.

Forsikring

Bygningsforsikring i Tryg forsikring, polisenr.: 6607357.

Hver andelseier må ha egen innboforsikring

Ligningsverdi

Kr. 702.061- som primærbolig for ligningsåret 2018 iflg. Skatt Øst.
Kr. 2.527.418,- som sekundærbolig for ligningsåret 2018 iflg. Skatt Øst.
Ligningsverdiene er beregnet ut fra boligkalkulatoren pr. 01.09.2019.

Felleskostnader

Kr. 3.900,- som dekker varmt vann, fyring, kabel-tv, trappevask og vasktmestertjenester, felles forsikring av bygning, drift av brl., kommunale avgifter, festeavgift, nedbetaling av andel fellesgjeld (kapitalutgifter kr. 724.-),

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld kr. 58.000,- pr. 01.08.2019
Andel fellesformue kr. 17.932,,- pr. 31.12.2018.

Lånevilkår

Borettslaget har 2 lån:
Lån 1: Eika annuitetslån med restsaldo kr. 32.178.641 ,- (på leil. nivå kr. 50.305,-) med restløpetid 8 år 3 mnd. Rente: 2,80% flytende rente.
Lån 2: Husbanken serielån med restsaldo kr. 4.859.766,- (på leil. nivå kr. 7.600-) med restløpetid 4 år 4 mnd. Rente: 1,65% flytende rente.

Det er ikke IN ordning på lånene.

Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

1962; ferdigattest på Gangstuvn 1.
1991, ferdigattest fasadeendringer.
1997, ferdigattest på takoverbygg balkong.

Diverse

- Hafslund har bytte alle til automatiske avlesere i alle sikringsskap våren 2017.

- Brl har egen vaktmester.
- Canal Digital er leverandør av brl. tv og bredbåndstjenster.
- Firma Økonomiske Løsninger vasker trapper, ganger og kjellere.
- Øvre Grorud brl har fin historikk for vedlikehold. Se årsberetningens side 8, 9 og 10.
- Øvre Grorud brl er et sosialt brl som arrangererer sommerfest, juleverksted, busstur til Strømstad og vinterfestival. Nye forslag kan komme opp :-)

Prioriterte oppgaver:

Styret legger opp til å prioritere følgende områder for neste styreperiode:
- Kartlegge behov for vedlikeholdstiltak de neste 3-5 år. Herunder både vurderinger av fasade og vinduer. Styret vil igangsette vurdering, men ingenting er vedtatt.
- Ansettelse av daglig leder.
- Utskiftning av inngangsdører og kjellerdører.
- Kontroll og eventuelt utbedring av taktekking.
- Etablere nye løsninger for avfallshåndtering, igangsatt.
- Tiltak for å stabilisere varmtvannsforsyningen til leilighetene.
- Videreutvikling av driftstjenestene (vaktmestertjenesten)
- Gjennomgang og reforhandling av tjenesteavtaler.
- Etablering av parkeringsplasser for elbiler
- Velferdstiltak.

Deler er arbeidene er allerede i gangsatt og ferdigstilt.

2019 (til og med mars 2019)
Gjennomført vedlikeholdsspyling av avløpsrør fra samtlige leiligheter og vaskerier ut i det offentlige avløpsnettet.
Gjennomført en enkel kontroll i samtlige leilighetene i forhold til vann, avløp, ventilasjon, røykvarslere, brannslukningsutstyr og rømningsveier.

Servitutter/rettigheter/forpliktelser

Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig. Området foran blokken på andre side av veien er regulert til garasje, telefonsentral, område for offentlig bygning (skole), byggeområde for offentlig byggning/allmenyttig formål (svømmehall, samfunnshus).

Det er bestillt oppstartsmøte vedr Nordtvetveien 7 B (eiendommsen i krysset Gangstuveien/Nordtvetveien). Saken har ref: 201803930. I korte trekk er det ønske å bygge en høyblokk.

Senteret i Trondheimsvn 391 har tidligere søkt om utvikling av eiendommen.

Totale kostnader

2 680 000,- (Prisantydning)
58 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 738 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
28,- (Utskriftsgebyr)
--------------------------------------------------------
7 960,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 745 960,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

Overtagelse

- Leiligheten overleveres som den står på visning, den er rengjort og vil ikke bli ytterligere rengjort mellom visning og overlevering.
- Flott garderobeskap i soverommet med fin innmat.
- Hvitevarer på kjøkken kan følge leiligheten.
- Den overleveres med de nøkler som finnes.
- Møbler og inventar forøvrig vil bli fjernet.
- Forøvrig etter avtale med selger.

Eierskifteforsikring

Oppdragsgiver har ikke tegnet eierskifteforsikring.
- Egenerklæring er vedlagt til salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven blir opprettet 09.09.2019.2019 og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven:
- Tilstandsrapport
- Egenerklæringsskjema
- Nabolagsprofil
- Ferdigattester
- Reguleringskart
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Fagansvarlig/Eiendomsmegler Tone Thalberg Andersen

Oppdragsnummer

703190186