Gamlevegen 65

Trivelig enebolig med skjermet og barnevennlig beliggenhet på solrik tomt. Dobbelgarasje!

Velkommen til visning!

Boligdetaljer

Prisantydning
kr 2 570 000

BRA / P-rom
193 m² / 171 m²

Boligtype
Enebolig

Kart sentrert på geolokasjonen 60.7730953901679 breddegrad, 11.2299127329204 lengdegrad
Totalpris inkludert omkostninger

kr 2 649 920

Detaljer om boligen
Prisantydning kr 2 570 000
Omkostninger kr 79 920
Totalpris kr 2 649 920
Antall rom 6
Antall soverom 3
Primærrom (P-rom) 171 m²
Bruksareal (BRA) 193 m²
Eierform Selveier
Boligtype Enebolig
Adresse Gamlevegen 65
Kommune Stange
Byggeår 1980
Energimerket Gul E

Kontakt Steinar for en gratis og uforpliktende verdivurdering

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Nabolagsprofil, Gamlevegen 65

Når du vurderer å kjøpe bolig, kan det være greit å også gjøre seg kjent med nabolaget. Her finner du blant annet ut hvor nærmeste matbutikk ligger, hvor bussen går fra, hvordan du enklest kommer deg til jobben, om området er barnevennlig og hvilke mennesker som blir naboene dine.

Nedlastinger

Her kan du laste ned relevante dokumenter

Mer om boligen

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og etablert boligområde sentralt på Ilseng med tilbaketrukket og solrik beliggenhet. Det er kort veg til barnehage, barneskole, idrettsanlegg, nærbutikk mm. Det er ca. 7,5 km til Romedal ungdomsskole og ca. 10 km til Hamar sentrum, med alle fasiliteter og servicetilbud. Rett utenfor døren er det fine tur- og rekreasjonsmuligheter langs Ilsengstiene. Barnevennlig område.

Byggemåte

Enebolig over 1.etasje med kjeller, oppført i 1980. Boligen er oppført på Leca grunnmur, isolert trebindingsverk over grunnmur. Takkonstruksjoner i tre, tekket med shingel, fra 2002. Vinduer med 3- lags isolerglass i hovedsak fra byggeår. Drenering fra byggeår. Boligen har generelt standard fra byggeår, med noe oppgraderinger, og framstår som normalt godt vedlikeholdt, med en normalt god standard.

Frittstående garasje fundamentert på støpte fundamenter, med støpt plate på mark. Yttervegger er utført i uisolert trebindingsverk, med stående panel utvendig. Takkonstruksjoner i tre. Plassbygde w- takstoler, undertak med rupanel. Taket er tekket med singel. 2 leddporter i stål, med automatisk portåpner. Ny taktekking i 2002.

Innhold

1.Etasje:
Vindfang, gang, stue m/ spiseplass, kjøkken, 3 soverom, bad/ wc og bod.

Kjeller:
Gang, stue, bad/ wc, vaskerom, soverom og bod. ("Soverom" i kjeller tilfredsstiller ikke krav til rom for varig opphold grunnet manglende rømningsvei)

Areal

Primærrom: 171 kvm, Bruksareal: 193 kvm

Standard

Enebolig over ett plan med kjeller. Huset har svært god og barnevennlig beliggenhet med stor sydvendt hage. Rett utenfor har du ilsengstiene som er kåret til Norges beste turrute, her er det 25 km med tursti gjennom et mangfoldig natur- og kulturlandskap. Boligen har god planløsning og hovedsakelig standard fra byggeår med jevnlig utført vedlikehold og oppgraderinger.

Terrasse:
Fra stuen er det utgang til stor sydvendt terrasse på ca. 29 kvm med gode solforhold. Direkte adkomst fra terrasse til stor hage.

Kjøkken:
Koselig kjøkken med spiseplass. Innredning i laminerte skrog, laminat benkeplate, oppvaskkum med benkebeslag i rustfritt stål og ett- greps blandebattert, over/under- og høyskap i profilerte fronter i grålakkert utførelse, skapmontert ventilator, plass for frittstående komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Fliser i benkerygg. Åpne og skjulte rørføringer av kobber og PVC. Innredningen er fra byggeår, men det ble montert nye fronter i ca. 1991 og disse ble sprøytelakkert i 2014.

Bad 1.etasje:
Bad med baderomsinnredning, wc og dusjkabinett. Det er vinylbelegg på gulv, baderomsplater på vegger, malte plater i himling. Baderommet er fra byggeår.

Bad kjeller:
Bad med baderomsinnredning, wc og dusj. Det er vinylbelegg på gulv, malte murvegger, ubehandlet panel i himling. Nytt vinylbelegg i 2005.

Oppvarming

Elektriske panelovner. Termostatstyrt varmekabel i baderomsgulv. Luft til- luft varmepumpe. Peisovn på stue. Vedovn i kjeller. 2018: Varmepumpe installert. 2009: Peisovn på stue installert.

Tomten

Eiet tomt på 910 m2. Relativt flat tomt, opparbeidet med plenarealer, beplantning, prydbusker, frukt og bærbusker mm. Gruset innkjøring og gårdsplass. Eiendommen har gode lys og- solforhold.

Parkering

Eiendommen er bebygget med en enebolig over 1 etasje med kjeller, en frittstående garasje og et uthus.

Vei/vann/avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vann/avløp.

Offentlige/kommunale avgifter

Kommunale avgifter utgjør ca. kr 6000,- for 2020
Eiendomsskatt utgjør ca. kr 5700,- for 2020

Konsesjon

Eiendommen er konsesjonsfri.

Odel

Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

Diverse

TV og bredbånd:
Levers fra Eidsivia via fiber.

Oppgraderinger:
2020 Ny WC i 2020
2019 Nytt terrassegulv
2018 Ny varmtvannsbereder, Installert ny varmepumpe,
2014 Ny terrassemarkise, nytt garderobeskap på ett soverom.
2010 Nytt sikringsskap med automatsikringer
2011 Ny terrassemarkise ved inngang
2009 Et vindu i stue og terrasse dør skiftet. Ny peisovn.
2005 Ny baderomsinnredning i 1.etg.
2002 Ny taktekking enebolig og garasje

Tilstandsrapport:
Bygningsdelene har i hovedsak TG 1 og TG 2 og noen underkategorier har TG 3.
TG 3: Soveromsvindu med punktert glass. Det er registrert lekkasje i taket ved pipen, fukt i undertak ved pipe. Selger har rekvirert et firma for å utbedre lekkasjen, og dette vil bli utbedret så snart som mulig.

Kontroll:
Kontroll av pipeløp ble utført i 18.12.18, og det ikke avdekket feil.

Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.
Eiendommen/området er regulert til boligformål.

Totale kostnader

2 570 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
28,- (Utskriftsgebyr)
64 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 570 000,-))
--------------------------------------------------------
79 920,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 649 920,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Energimerking

Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

Budgivning

Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

Løsøre og tilbehør

Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Solgt "som den er"

Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Finansiering

OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

Les mer på obosbanken.no.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Steinar Pettersen

Oppdragsnummer

715200213