1 av 28

Galgeberg 3D

Lys, stor og gj.gående 2-roms i høy 1. etasje. Oppv. varmtv., TV/wifi, fellesvaskeri inkl. i felleskost. Flott gårdstun

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: NOK 4,135,465

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: NOK 3,980,000

Fellesgjeld: NOK 138,461

Fellesgjelden er et lån vi har forhandlet fram for alle boligene samlet. Du er ansvarlig for den delen av fellesgjelden som er knyttet til din bolig.

Omkostninger: NOK 17,004

En engangskostnad som dekker offentlige avgifter, tinglysingsgebyr m.m.

Felleskostnader pr. måned: NOK 3,642

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 59 99.

 • Forsikring

  Borettslagets eiendom er forsikret i Fremtind Forsikring AS - polisenummer 23682694. Innboforsikring må tegnes av den enkelte beboer.

 • Ligningsverdi

  Formuesverdi for inntektsåret 2020:
  Som primærbolig: kr 998 189
  Som sekundærbolig: kr 3 593 480

 • Felleskostnader

  Månedlige felleskostnader på kr 3.642,- som inkluderer oppvarming, varmtvann, fellesvaskeri, kommunale avgifter, trappevask, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, nedbetaling av fellesgjeld, forretningsførsel, drift og vedlikehold, herav:
  Felleskostnader 3.137,-
  Kapitalkost. lån 1 OBBK01 505,-

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 139.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.08.2022

 • Garantiordning

  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

 • Totale kostnader

  3 980 000,- (Prisantydning)
  138 461,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 118 461,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Pantattest kjøper)
  480,- (Tingl.gebyr BRL overføring av hjemmel til andel)
  480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens kartverk)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  7 644,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  --------------------------------------------------------
  17 004,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 135 465,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Velkommen til visning i Galgeberg 3D!
  Her får du en lys og gjennomgående 2-roms med attraktiv beliggenhet på høyde i overgangen mellom Galgeberg og Kampen/Vålerenga. Området er attraktivt med nærhet til alt av service- og kollektivtilbud. Kort vei til Tøyen torg, Kampen og Grünerløkka.

  Borettslaget har flott og skjermet gårdstun med store grøntarealer, busker, beplantning, sittegrupper og grill. Det er etablert sykkelparkering for beboerne. Det er fellesvaskeri i oppgang C, D, G, H, J og K. Bruk av fellesvaskeri dekkes av månedlige felleskostnader.

  Det er lave bokostnader med bl.a. oppvarming, varmtvann, TV/wifi og bruk av fellesvaskeri ink. i felleskostnadene. Radiatorer varmer godt på kjølige høst- og vinterdager.

  Leiligheten har luftig planløsning og ligger meget fint til i høy 1. etasje.

  - Entré -
  Leiligheten ligger meget fint til i høy 1.etasje med vinduer godt over bakkeplan. Det er enkel tilgang med få trappetrinn opp til etasjen. Entreen er lys med oppbevaringsplass i skoskap og plassbygget garderobeskap.

  - Bad/WC -
  Badet ble pusset opp i regi av borettslaget i 2004/2005. Badet er flislagt med elektriske varmekabler i gulv og downlights i himling. Badet inneholder toalett, dusjhjørne med svingbare glassdører, servant med underskap, vegghengt skap og speil. Se punkt "Standard" for detaljert teknisk beskrivelse av bad.

  - Kjøkken -
  Leilighetens kjøkken er separat og vender mot borettslagets frodige gårdstun. Kjøkkenet har god skapplass og store benkoverflater. Lys og tidløs innredning med grå benkeplate. Det er plass til hyggelig spisebord ved vindu med utsyn mot gårdstunet.

  - Soverom -
  Soverommet er av meget god størrelse med plass til dobbeltseng, nattbord og kommode. Det er god oppbevaringsplass i garderobeskap som medfølger leiligheten. Soverommet er malt i 2022.

  - Stue -
  Stuen er lys og romslig med plass til spisebord, sofagruppe, TV-benk og annen innredning som skjenk og vitrineskap. Leiligheten og stuen ligger på god høyde i nabolaget, høyt opp fra bakkeplan.

  - Boder -
  Leiligheten disponerer i tillegg 1 kjellerbod på 1,4m² og 1 loftsbod på 5,6m².

 • Beliggenhet

  Leilighet beliggende på Galgeberg/Vålerenga i etablert boområde vesentlig bestående av bygårdsbebyggelse. Området består i all hovedsak av blokk- og småhusbebyggelse. Galgeberg borettslag er et veldrevet borettslag som ligger fritt til på en liten høyde, med gode solforhold. Blokka ligger i overgangen mellom Galgeberg og Kampen/Vålerenga og har derfor en meget attraktiv beliggenhet, med ca.10 minutters gange til Oslo Sentrum.

  Nærområde
  Tøyen er et område i blomstring; med stadig nye kafé- og utelivstilbud, yrende parkliv og de storslåtte veggmaleriene som er blitt så karakteristiske for bydelen. Fra boligen er det kort avstand til nyrenoverte og populære Tøyen torg, den nye bydelen i Bjørvika, badeplassen på Sørenga og idylliske Kampen og Vålerenga. Både bykjernen og Grünerløkka ligger en kort spasertur unna.

  Det er flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i de mange omkringliggende parkene. Like i nærheten finner du Kampen park, fantastiske Botaniske hage, de naturhistoriske museene, ruinene i Middelalderparken, Munch-museet, den nye lekeplassen i Botsparken, Tøyenbadet og den romslige og velholdte Tøyenparken. På sommerhalvåret kan du benytte dagen på Sørenga sjøbad som ligger noen minutters sykkeltur unna. Det er kort avstand til gode turmuligheter i Svartdalsparken og Svartdalen med sin særpregede vegetasjon og turstier langs Alna, over til Østensjøvannet og videre til Østmarka. Rett bortenfor blokken er Jordal sportspark med blant annet fotballbane, skøytebane, skateanlegg og muligheter for å praktisere amerikansk fotball. For barn finnes dessuten flere lekeplasser i området- og Kampen økologiske barnebondegård er bare noen minutter unna.

  Servicetilbud
  I umiddelbar nærhet finner man flere spisesteder, dagligvareforretninger og puber. Kort vei til Bjørvika, Grønland og sentrale deler av sentrum med forretninger, servicetilbud og kommunikasjon. Leiligheten ligger i et meget populært område nært Tøyen torg, som har mange nyåpnede kafeer, spise- og utesteder. Rett ved ligger flere dagligvarebutikker.

  Det er gangavstand til sentrum, Grønland, Middelalderparken og Bjørvika med Operaen og det nye Munch-museet og Deichmanske hovedbibliotek. Øvrige service- og forretningstilbud finnes i Grønland Basar, på Grünerløkka, i Karl Johans gate, Byporten shoppingsenter, Oslo City og de øvrige handlegatene i sentrum med et rikt utvalg. På Tøyen er filialen til Deichmanske bibliotek renovert og nyåpnet med flotte arbeids- og leseplasser og separat ungdomsbibliotek.

  Kollektivtilbud
  Bredt utvalg av kollektive transportmuligheter i umiddelbar nærhet. Buss finner du rett utenfor døren. 37-bussen med holdeplass i Strømsveien går hele døgnet. 20-bussen stopper i Jordalgata. Buss 100 går "dør til dør" Ikea. Alle byens T-banelinjer stopper på Tøyen. Og det finnes flytog og flybuss med avgang til Oslo Lufthavn Gardermoen fra Oslo Bussterminal. Gangavstand til Munkegata holdeplass hvor man kan benytte trikkelinje 18 og 19 samt buss 34 og 74.

 • Bebyggelse

  Bebyggelsen i området består for det meste av boligblokker.

 • Adkomst

  Det vil bli skiltet med visningsskilt under annonserte fellesvisninger. Se kartskisse for detaljert veibeskrivelse til eiendommen eller gå inn på www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon

 • Byggemåte

  Boligblokk på 5 etasjer, kjeller og loft som er oppført i mur og betongkonstruksjon. Yttervegger med teglsteinsforblendede fasader og yttertak i valmtakkonstruksjon tekket med takstein. Innervegger i murkonstruksjon og etasjeskillere i betong. Det er i 2015/16 utført utskiftning av alle yttertak i borettslaget.

  Vinduer i stue med malte trerammer og 2-lags energiglass fra 2017 og vinduer på kjøkken og soverom med malte trerammer og 2-lags isolerglass fra 1988. Entredør type B-30/db40 som er brann- og lydklassifisert.

 • Innhold

  Høy 1. etasje: entré, bad, kjøkken, soverom, stue.

 • Areal

  Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 54 kvm

 • Standard

  Ifølge fagkyndig/takstmann Petter Eikum fremstår leiligheten med normal bruksslittasje på innvendige overflater og bygningsmasse.

  Gulvoverflater: Laminat i entre, stue, kjøkken og soverom.
  Veggoverflater: Malt strie i entre, stue, kjøkken og soverom.
  Himlingsoverflater: Malte overflater i entré, stue, kjøkken og soverom.
  Malte originale innerdører m/dekorlist i leiligheten.
  Garderobeskap på soverom, skoskap i entré og malt originalt plassbygget garderobeskap i entré.

  Våtrom
  Bad/wc er rehabilitert i regi av borettslaget i 2004/05 med nye overflater, membranløsninger, sluk, røropplegg og sanitærutstyr.
  Arbeidet er utført av A. Stenberg & Søn Entreprenør AS. Ferdigattest på rehabilitering av våtrom, datert 6/5-2005 fra Plan- og bygningsetaten er innhentet.

  Fliser på vegger og malte overflater m/downlights i himling. Fliser med elektriske varmekabler i gulv. PVC hjelpesluk under servantskap og PVC-sluk
  m/klemring i dusjsone. Uvisst hva slags type membran som er benyttet på gulv og vegger, da det ikke foreligger noe dokumentasjon på dette og derfor ikke videre vurdert. Bad/wc består av inn- utadslående dusjvegger, servant m/underskap, speil m/overlys, veggskap og wc. Naturlig ventilering med skruventil til luftekanal i himling og tilluft under dørblad til bad/wc.

  Kjøkken
  Kjøkkeninnredning med slette folierte fronter, laminat benkeplate m/plater over, enkel oppvaskkum og ventilator. Det opplyses at kjøleskap og komfyr følger om ønskelig. Kjøkkenventilator med kullfilter/omluft og avtrekk til felles luftekanal fra kjøkkenrommet.

  Tekniske installasjoner
  Kobber vannrør m/stoppekraner i benkeskap på kjøkken. Luke i himling med tilgang til kobber vannrør og stoppekraner og åpne forkrommede vannrør fra himling til servant og dusjarmatur på bad/wc.

  PVC avløpsrør fra oppvaskkum til soilrør i kasse i benkeskap på kjøkken. PVC avløpsrør fra servant til gulv og synlig støpejern avløpsrør fra overliggende leilighet i luke i himling på bad/wc.

  Gipsplate rundt rørgjennomføring til overliggende leilighet over himling. Det opplyses i søknad ved våtromsrehabilitering at "branntetting av gjennomføringer i etasjeskillere" er utført av A. Stenberg & Søn Entreprenør AS.

  Røropplegg, soil-/avløpsrør på bad/wc fra 2004/05 da baderom ble rehabilitert i regi av borettslaget.

  Naturlig ventilasjon med spalteventil i stuevindu, klaffventil til luftekanal fra kjøkken og skruventil i himling til luftekanal på bad/wc.

  Borettslaget får levert fjernvarme til oppvarming og tappevann.

  Med unntak av elektriske varmekabler på bad/wc er leiligheten oppvarmet med vannbåren varme fra radiatorer i stue, kjøkken og soverom.

  Automatsikringer i sikringsskap med hovedsikring på 25 Amp. som er plassert i fellesgang. Innvendig elektrisk anlegg er en kombinasjon av
  skjult og åpent anlegg.

  Følgende forhold har fått TG2 avvik som kan kreve tiltak:

  Utvendig > Vinduer
  Barnesikring på vinduer fungerer ikke, ellers normal bruksfunksjon på vinduer og tilstandsgrad settes grunnet alder.

  Innvendig > Overflater
  Svelling på laminatskjøter på kjøkken. Noe skjolder på malte overflater på kjøkken.

  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
  Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

  Innvendig > Radon
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

  Innvendig > Innvendige dører
  Normal bruksfunksjon på innvendige dører og tilstandsgrad settes grunnet alder.

  Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc
  Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.

  Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/wc
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.

  Våtrom > Ventilasjon > Bad/wc
  Rommet har kun naturlig ventilasjon. Våtrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.

  Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad/wc
  Det er utført fuktsøk i dusjsone ved bruk av Protimeter MMS 3 og det er små variabler verdier nede på vegger i dusjsone. Dersom det indikerte
  sjiktet sitter mellom flis og tettesjikt er det ikke skadelig for konstruksjon, men dette er ikke videre vurdert da det ikke er utført inngrip i konstruksjon.
  Tilstandsgrad settes grunnet alder på tettesjikt.

  Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken
  Kjøkken mangler styrt tilluftsventilering. Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkken. Det er ingen tilluft til kjøkkenrommet.

  Tekniske installasjoner > Ventilasjon
  Det er påvist avvik i ventilasjonsløsning i forhold til gjeldende krav på oppføringstidspunktet. Det er ingen tillluft/ventilasjon til kjøkken eller soverom.

  Tekniske installasjoner > Vannbåren varme
  Mer enn halvparten av forventet brukstid på anlegg for vannbåren varme er oppbrukt. Originale radiatorer i stue og soverom og tilstandsgrad settes grunnet alder på disse.

  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
  Automatsikringer i sikringsskap med hovedsikring på 25 Amp. som er plassert i fellesgang. Innvendig elektrisk anlegg er en kombinasjon av skjult og åpent anlegg.

 • Utstyr

  Hvitevarer er ikke integrert og medfølger dermed ikke leiligheten.

  Brannslukningsapparat og røykvarsler i leiligheten.

  Dør-calling med åpner og TV/bredbåndstjenester fra Telenor i leiligheten.

 • Oppvarming

  Leiligheten er oppvarmet med sentral fjernvarme samt gulvvarme på bad.

 • Tomten

  Andel i felles eiet tomt for borettslaget på 6 259,1 m2. Borettslagets fellesareal er opparbeidet med asfalterte adkomstveier/plasser, gressplen, beplantning, trær, parkeringsarealer m.m.

 • Parkering

  Gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Området har også beboerparkering. Se https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/[gref for mer informasjon.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig.

 • Borettslaget

  Galgeberg Borettslag består av 175 andelsleiligheter og 2 tjenesteleiligheter. Borettslaget er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948159171, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med adresse Galgeberg 3..
  Gårds- og bruksnummer:
  232 - 137
  6232 - 137

  Første innflytting skjedde i 1936. Tomten, kjøpt i 1986 er på 6259 m2.

  På generalforsamling 26.04.2022 ble følgende vedtatt:
  Styret gis tillatelse til å prosjektere inngjerding av bakgården Galgeberg 3, og kommer tilbake til generalforsamlingen med dette.
  Innhente en oppdatert vurdering av mulighetene for solcelleanlegg på taket av Galgeberg 3.

  Større vedlikehold og rehabilitering:
  2021 Brannslukningsapparater utplassert i fellesområder (loft, kjeller, vaskeri, oppganger). Nytt lys med bevegelsessensor på loft.
  2020 Nytt avfallsanlegg. Oppussing vaskeri/tørkerom.
  2019 Byttet lys i trappeoppgang.
  2017 - 2018 Maling av alle vinduer.
  2017 - 2018 Utskifting av vinduer Skiftet ut enkelte vinduer med TG3 samt alle balkongdører.
  2015 - 2016 Takrehabilitering Komplett rehabilitering av tak og nedløpsrør.
  2013 Fyrhuset Isolering av rør.
  2012 Ventilasjonsrens.
  2011 Høytrykksspyling av soilrør kjøkken.
  2010 Utbedring av støttemur/drenering/tak. Utbedring av støttemur, samt drenering og nytt tak på forretningsbygg.
  2009 Inngjerding av parkeringsplasser. Inngjerding av parkeringsplasser for moped/MC.
  2008 Tilstandsrapport/vedlikeholdsplan. Tilstandsrapport/vedlikeholdsplan samt ENØK-analyse utarbeidet.
  2007 Inngjerding av sykkelstativ.
  2006 Oppdatering av brannsikringsutstyr.
  2005 Utvendig maling av vinduene.
  2004 - 2005 Våtromsrehabilitering.
  2002 Rehabilitert utomhusanlegget.
  2000 - 2001 Nye vaskemaskiner og tørketromler.
  1998 Ny oljekjele installert.
  1998 - 1999 Oppussing av oppganger.
  1996 Fyringsanlegget er rehabilitert.
  1995 Diverse. Skiftet dører, kjellervinduer og vinduer i oppgangene. Samt nye takrenner, beslag og nedløp montert.
  1993 Det elektriske anlegget ble rehabilitert. Ny elektrisk fyrkjele montert.
  1990 Brannbalkonger og balkonger ble totalrenovert.
  1983 Soilrør og stigeledninger. Soilrør samt stigeledninger for vann ble skiftet og installert på kjøkken.
  1981 - 1982 Nye vinduer ble satt inn.

  For mer utfyllende opplysninger om borettslaget og fremtidige vedlikeholdsplaner, se fremlagt årsmelding med regnskap på visningen. Årsmelding med regnskap kan også utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

 • Dyrehold

  Det er ikke tillatt å holde dyr.
  Dette gjelder allikevel ikke dersom gode grunner taler for dyreholdet og det ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.
  Før søknad om dyrehold sendes til styret, skal søker skriftlig selv rette en forespørsel til aktuelle beboere/andelseiere, der disse bes om å komme med eventuelle innvendinger. Søknad om dyrehold rettes til styret.
  Ved et eventuelt dyrehold gjelder følgende bestemmelser:
  1. Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor borettslagets område.
  2. Borettslagets eiendom skal ikke brukes til lufting av dyr. Dersom et dyr likevel skulle gjøre fra seg på borettslagets eiendom må eier av dyret straks fjerne ekskrementene.
  3. Eier av dyret er ansvarlig og erstatningspliktig for enhver skade som dyret måtte påføre person eller eiendom, for eksempel oppskraping av dører og karmer, skader på blomster, planter, grøntanlegg m.v.
  4. Kommer det inn skriftlige berettigede klager over at et dyrehold sjenerer naboer med lukt, bråk, etc. eller på annen måte er til ulempe, for eksempel gir allergiske reaksjoner eller skaper redsel eller angst, kan styret kreve dyret fjernet hvis ikke en minnelig ordning med klageren kan oppnås. I tvilstilfeller avgjør styret etter forhandling med partene hvorvidt en klage er berettiget.
  Se borettslagets husordensregler som kan lastes ned på våre hjemmesider eller utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest. Konferer megler.

 • Utleie

  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til styret i borettslaget eller til forretningsfører. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene. Adgangen til bruksoverlating (utleie) er begrenset. Merk at mulighet for korttidsutleie av hele boligen er begrenset til 30 dager jf borettslagslovens § 5-4.

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  Grunnboksutskrift for borettslaget er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Eiendommen er regulert til bolig.

 • Oppgjør


  Samlet kjøpesum og omkostninger forutsettes innbetalt til klientkonto fra kjøpers konto i norsk finansinstitusjon.

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Lovanvendelse og kontraktsbetingelser

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

  Følgende gjelder ved salg til forbrukerkjøper*:
  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

  Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut ifra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2.

  *Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", jfr Avhendingslovens § 3-9:

  Selgers ansvar er da begrenset og vil være en del av kontraktsvilkårene. jf. avhl. § 3-9, 2. pktm.
  Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven§ 3-9. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: (skriv vedlegg her)
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Finn.no: Visningstekst

  Husk å melde deg på visning her i annonsen eller ved å kontakte megler.

 • Oppdragsnummer
  716220081

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Ja.

 • Lånevilkår

  Selskapets totale lån og vilkår:

  Eika1, annuitetslån
  Restsaldo: kr 3.881.801,-
  Restløpetid: 18 år, 3 mnd.
  Term. pr. år: 12
  Flytende rente 2,90%
  Andel fellesgjeld: kr 23.502,-

  Eika2, annuitetslån
  Restsaldo: kr 8.301.348,-
  Restløpetid: 22 år, 11 mnd.
  Term. pr. år: 12
  Flytende rente 2,90%
  Andel fellesgjeld: kr 50.252,-

  OBBK01, annuitetslån
  Restsaldo: kr 9.938.503,-
  Restløpetid: 12 år, 9 mnd.
  Term. pr. år: 2
  Flytende rente 2,90%
  Andel fellesgjeld: kr 64.707
  Dette lånet har IN-ordning, som vil si at du kan betale ned fellesgjelden om ønskelig.

  Kjøper oppfordres særskilt å vurdere konsekvensene av eventuelle renteendringer, lengde på evt avdragsfri periode, samt de økonomiske konsekvenser ved utløpet av en avdragsfri periode. Endringer i disse forhold vil medføre endringer i størrelsen av felleskostnadene.

  Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Niklas Røed Antonsen

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål