Frysjaveien 42 J

Helt ny og ubebodd 2-roms selveier med høy standard - Nordvestvendt markterrasse - Felles takterrasse - Utbyggergaranti

Finn fram på siden

Priser

Totalpris: kr 3 988 570

Totalprisen for boligen = innskudd + fellesgjeld samt omkostninger.

Prisantydning: kr 3 880 000

Omkostninger: kr 108 570

Dekker dokumentavgift, andelskapital og tinglysningsgebyr.

Felleskostnader pr. måned: kr 2 105

Få finansieringsbevis fra OBOS-Banken

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Mer om boligen

Økonomi og kostnader

 • Forretningsfører

  OBOS Eiendomsforvaltning

 • Forsikring

  Tryg Forsikring - polisenummer 7980753

 • Ligningsverdi

  Formuesverdien kan ikke beregnes pt. da dette er et nybygg fra 2021.

  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

  Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

 • Eiendomsskatt

  Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2021. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/

  Eiendomsskatt for 2021 foreligger ikke pt. da dette er et nybygg og eiendommen ikke er ferdig seksjonert. Det gjøres likevel oppmerksom på at eiensomsskatt kan påløpe.

 • Felleskostnader

  2 105,- pr Mnd
  Driftskostnader (kr 1 361,-), akonto nærvarme (kr 200,-) og TV/Bredbånd (kr 400,-)

  Driftskostnader kr 1 361,-
  Akonto næærvarme kr 200,-
  TV/Bredbånd kr 400,-

  De månedlige driftskostnadene dekker bl.a. offentlige avgifter, bygningsforsikring, grunnpakke kabel-TV og internett, rengjøring av fellesområder, snæmåking, forretningsførsel og annen drift av sameiet.

  Oppvarming, strøm og varmtvann kommer i tillegg etter målt forbruk.

 • Andel fellesgjeld/fellesformue

  Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

 • Totale kostnader

  3 880 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  97 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 880 000,-))
  172,- (Pantattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  28,- (Utskriftsgebyr)
  --------------------------------------------------------
  108 570,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 988 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  Medlemmer må være á jour med medlemskontingent t.o.m. det året overtakelsen finner sted.

  Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtagelse.

 • Eierskifteforsikring

  Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

 • Finansiering

  OBOS-banken tilbyr lån til alle slags boliger. På obosbanken.no kan du sjekke hvor mye du kan få i lån, beregne lånekostnader og søke om finansiering. Skal du kjøpe nytt før du har solgt din nåværende bolig, får du mellomfinansiering til samme rente som boliglånet.

  Det gjøres oppmerksom på at OBOS Eiendomsmeglere AS kan motta et mindre honorar for salg av finansielle tjenester.

  Les mer på obosbanken.no.

Fakta om boligen

 • Beskrivelse

  Frysjaveien 42 J er en splitter ny og ubebodd 2-roms selveiereier leilighet unikt plassert mellom Markapassasjen og Handlegaten. Leiligheten er lys og vender mot rolig område ved ettermiddagssolen i nordvest.

  I Kikut Sameie er det lagt fokus på å skape et hyggelig nabolag med flotte omgivelser. Boligbygget ligger skjermet til på vestsiden av tomten. Uteområdene er pent beplantet med frodig natur, sosiale fellesområder og pene inngangspartier. Det er felles takterrasse med parsellhager, flott utsikt og gode solforhold.

  Leiligheten er moderne med et nordisk og minimalistisk preg. Det er gjennomgående høy standard med enstavsparkett i hvitlasert eik, slette veggflater og store vindusflater. Planløsningen er god og praktisk.

  - Entré -
  Entreen er lys og praktisk med gode oppbevaringsmuligheter. Det er plass til garderobeløsning.

  - Bad -
  Badet er moderne og delikat med varme i gulv. Store fliser i behagelige grå- og beigetoner, med kontrastvegg over servant. Det er servant i porselen over hvit innredning med skuffer. Det er satt av plass til vaskemaskin og tørketrommel. Speil med integrert belysning, vegghengt toalett med soft close og dusjhjørne med svingbare dører i glass. Badet er godt utstyrt med stikkontakter.

  - Stue og kjøkken med utgang til markterrasse -
  Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning med rom for sofa og en liten spiseplass. Det er stor skyvedør som gir godt med lys og utgang til hyggelig, nordvestvendt markterrasse på 6,3 kvm. Det blir montert rekkeverk mellom markterrasse og veien. Rekkverket prosjekteres av husarkitekten og blir designmessig som et av de øvrige rekkverkene i sameiet.

  Kjøkkeninnredningen fra HTH er hvit, moderne og av god kvalitet. Det er håndtaksfrie fronter, integrert LED-lys og integrerte hvitevarer. Underlimt vask og flere stikkontakter over benk. Fin benkeplate og veggplate mellom over- og underskap i lik gråtone som flisene på badet.

  - Soverom -
  Soverommet er lyst og luftig med plass til dobbeltseng, nattbord og klesskap. Praktiske skyvedører fra to sider.

  - Sportsbod og fellesarealer -
  Med leiligheten følger en sportsbod på 5 kvadratmeter i kjelleretasjen. Det er tilgang til felles takterrasse med benker og bord, parsellhager og plantekasser. Det etableres innvendig sykkelparkering i plan 1 innenfor parkeringskjeller, samt i plan 2 og 3. Det leveres et felles hobbyrom for reparasjon av sykler og ski.

  Kikut Sameie er et helt spesielt sted å bo - behagelig med alt du trenger rett utenfor døren. Velkommen til visning!

 • Beliggenhet

  Velkommen til Frysja - et område i stor utvikling som ligger i skjæringspunktet mellom det urbane og landlige livet. Her vil du finne alt du trenger for å ha en enkel hverdag.

  Området byr på et rikt kultur- og aktivitetstilbud med Teknisk Museum, Frysja Kunstsenter og Brekkedammen "Stilla" like ved. Nærheten til Nordmarka og Maridalsvannet gir en god forutsetning for å leve godt året rundt. I hjertet av Nordmarka ligger Kikut, et kjent mål for både skiløpere og gående. Kikutstua byr på både servering og overnatting hele året. Nyt fantastisk utsikt fra Kikuttoppen - et av Oslos høyeste punkter!

  Kollektivtilbud
  Frysja byr på et godt tilbud av offentlig kommunikasjon som gjør det enkelt å komme seg rundt. Det er korte avstander til både tog, trikk og bussruter. Busstoppet "Frysja" ligger like ved, med rutene 54 (Kjelsås-Aker Brygge) og 25 (Lørenskog stasjon - Majorstuen). Fra Kjelsås togstasjon går linje L3 og R30. Nærmeste trikkeholdeplass er i Kjelsåsalléen. Herfra går trikkelinje 11 og 12. På Tåsen finner du nærmeste T-banestasjon.

  Butikker og servering
  Fra leiligheten er det kort gangavstand til Rema 1000, Vitus apotek, Joker og Brekkehagen Kiosk. En kort kjøretur tar deg til Tåsen Nærsenter med ytterligere tilbud.

  I Frysjaparken planlegges kafé, spisesteder og stor matbutikk. Torget er hjertet av Frysjaparken, med alt på ett og samme sted. Det er planlagt byudelsrestaurant. Meny etableres på motsatt side av torget . Fremtidens Frysja vil blant annet får treningssenter, nisjeforretninger og apotek. Frysjaveien skal opparbeides som en strøksgate med sykkelfelter og bytrær. Handlegaten bygges i høy kvalitet fra Brekke Gård og ned til Akerselva.

  Skoler og barnehager
  Det er flere barnehager og skoler i nærområdet, med kort vei til blant annet Stilla barnehage, Engebråten barnehage, Engebråten skole og Kjelsås skole. I Frysjaparken bygges det helt ny barnehage.

 • Bebyggelse

  Området består av 3 hus med felles underliggende konstruksjon i plan 1.

 • Adkomst

  Det blir skiltet med visningsskilt fra OBOS eiendomsmeglere på annonserte visninger.

 • Byggemåte

  Bygget oppføres med bæresystem hovesakelig utført i stål og betong. Etasjeskillere i betongelementer. Yttervegger og fasader hovedsakelig av bindingsverk med kledning. De sammenhengende bygningsvolumene er brutt opp med sprang i fasaden og nedtrapping av høyden. Ulike materialer understreker nedbrytningen av bygningsvolumene. Det benyttes ulike varianter og farger av tegl, puss og platekledning. Bygget er fundamentert i fjell.

 • Innhold

  1. etasje: entré, bad, soverom, stue og kjøkken med utgang til markterrasse på 6,3 kvm. En sportsbod på 5 kvm.

 • Areal

  Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 43 kvm, Bruttoareal: 48 kvm

 • Standard

  Vinduer med hvitmalt tre innvendig og aluminiumskledning utvendig. Låser og beslag i krom utførelse. Innvendige dører med hvite dørblader, samt hvitmalte karmer, utforinger og hvitmalte gerikter med synlig innfesting. Skyvedør med glass. Leilighetsdør med glatt overflate og FG-godkjent lås og ringeklokke.

  Gulv på baderom og separat wc belegges med fliser 30cm x 30cm i grå farge. Nedsenket dusjsone med 5,0 x 5,0 cm i tilsvarende grå farge. Øvrige gulv i leiligheter med 1-stavs hvitlasert eikeparkett. I fellesareal, hovedtrapp med gangareal, er det gulv med linoleum eller tilsvarende belegg. I inngangsparti og heisstol betongfliser.

  Baderomsvegger med liggende fliser b x h = 60 x 30 cm i farge, lys beige. Hvorav en effektvegg med tilsvarende farge som på gulv. Øvrige vegger i gips eller betong malt i lys farge. I fellesareal, hovedtrapp med gangareal, malte betongvegger.

  Himlinger i hvitmalt betong med synlige V-fuger. I oppholdsrom og soverom, er himlingshøyde ca. 2,60 m. På bad leveres hvit himling i metall eller gips med synlige skjøter og lavere himlingshøyde enn i øvrige rom. I fellesareal, hovedtrapp med gangareal, himling i hvitmalt betong og/eller akustisk himling ved behov. I gangareal med nedforet himling benyttes systemhimling.

  Hvite gulvlister tilpasset gulvet med synlig innfesting. Til vinduer og dører er det ferdig malt listverk med synlig innfesting.

  Kjøkkeninnredning av type HTH Next, hvite med standard lux skuffer. Håndtaksfrie skuffer og skap, med integrert Led-lys i overskap. Underlimt vask. Armatur i krom edelstål og med moderne svanehals. Hvitevarer fra Siemens. Ovn i børstet stål. Induksjonstopp i svart utførelse. Benkeplate i mørk laminat. Tykkelse 20 mm. Veggplate mellom over og underskap i laminat, tilsvarende som for benkeplate. Ventilatorhette montert under overskap. Kildesortering i 3 fraksjoner i skap under vask.

  Det er balanert ventilasjonsanlegg i boligen.

 • Utstyr

  Porttelefon med svarapparat og skjerm. Ring på XXX Leilighetene har integrert boligsprinklingsanlegg.

 • Oppvarming

  Elektrisk oppvarming med panelovner. Vannbåren gulvvarme på bad. Måleranlegg for hver leilighet i tavlekott i trapperom.

  Oppvarming basert på to systemer. Hovedsystem med vannbåren varme planlagt via laststyrt elektrokjel. Tilleggssystem med geobrønner og varmepumpe. Brønnpark med varmepumpe er forberedt for forsyning mellom feltene.

 • Tomten

  Pent opparbeidet gårdsrom med asfalterte/hellelagte internveier, utelys, gressplen og trær. Det er sykkelstativer, sittegrupper og lekeapparater.

 • Parkering

  Gateparkering etter områdets bestemmelser.

  Det er eget garasjeanlegg i sameiet. Spørsmål om kjøp av garasjeplass i sameiet rettes til prosjektselgerne.

 • Vei/vann/avløp

  Offentlig vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet

 • Sameiet

  Kikut Sameie er et kombinert sameie som består av 227 boligseksjoner, 5 næringsseksjoner (forretningslokaler) 1 næringsseksjon (varmesentral) og 1 næringsseksjon parkering.

  Eiendommen blir skilt ut fra Gnr. 59, bnr. 324 i oslo kommune. Endelig matrikkelnummer tildeles senere.
  Det er lagt opp til at sameiet består av totalt 3 hus med ca. 225 leiligheter samt et garasjeanlegg og ca. 4 næringsseksjoner i underliggende etasje.

  Sameiet inngår i byggeprosjektet Frysjaparken, et byggeprosjekt som er planlagt å inneholde ca. 900 boliger, garasjeanlegg og næringslokaler. Utbyggingen gjennomføres i flere byggetrinn.

 • Dyrehold

  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

 • Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger midlertidig brukstillatelse. Ta kontakt med megler for å få tilsendt dokumentet.

 • Utleie

  Boligene i prosjektet kan leies ut jfr. Lov om eierseksjoner.

 • Konsesjon

  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Odel

  Det er ikke knyttet odelsplikt til eiendommen.

 • Diverse

  Leiligheten er ikke tinglyst på eier ennå og hjemmelshaver er Frysjaparken Eiendom AS. Ifølge opplysninger fra forretningsfører vil leiligheten ha seksjonsnummer 135.
  SJEKK OPP FØR MARKEDSFØRING

 • Servitutter/rettigheter/forpliktelser

  På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter.

  Eiendommen er underseksjonering. Det forventes at overskjøting begynner i uke 40.

  Eventuelle heftelser som kan ha betydning for denne matrikkelenheten, som er tinglyst på avgivereiendommen før en arealoverføring, er ikke overført. Det samme gjelder servitutter som ikke er overført ved tidligere fradelinger. Informasjon om disse finner du på grunnboksutskriftene til de respektive avgivereiendommene.

  Heftelser i eiendomsrett:
  1959/15099-1/105 05.12.1959 BESTEMMELSE OM VEG
  Overført fra: KNR: 0301 GNR: 59 BNR: 324
  Bestemmelse om gjerde
  Med flere bestemmelser
  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  1960/7014-1/105 14.06.1960 ERKLÆRING/AVTALE
  Overført fra: KNR: 0301 GNR: 59 BNR: 324
  Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglementet
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  1965/4402-1/105 29.03.1965 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
  Overført fra: KNR: 0301 GNR: 59 BNR: 324
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  1965/6942-1/105 25.05.1965 ERKLÆRING/AVTALE
  Overført fra: KNR: 0301 GNR: 59 BNR: 324
  Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglementet
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  1965/6944-1/105 25.05.1965 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
  Overført fra: KNR: 0301 GNR: 59 BNR: 324
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  1968/18906-1/105 05.12.1968 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
  Overført fra: KNR: 0301 GNR: 59 BNR: 324
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  1979/12563-1/105 10.05.1979 ERKLÆRING/AVTALE
  Overført fra: KNR: 0301 GNR: 59 BNR: 324
  Bestemmelse om trafostasjon/kiosk

  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
  2004/34525-1/105 24.05.2004 ERKLÆRING/AVTALE
  Utskrift fra infotorg.no EVRY Side 3 av 5
  Overført fra: KNR: 0301 GNR: 59 BNR: 324
  Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. etablering
  av avkjørsel/parkering.
  Kan ikke slettes uten samtykke fra direktørens for Plan- og
  bygningsetaten.
  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  2015/1121646-1/200 01.12.2015 BEST. OM ADKOMSTRETT
  Overført fra: KNR: 0301 GNR: 59 BNR: 324
  Allmennheten har rett til ferdsel
  Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune
  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  2017/280013-1/200 30.03.2017 PANTEDOKUMENT
  Beløp: NOK 9 216 900 000
  Panthaver: MEGLEROPPGJØR AS
  ORG.NR: 982 577 675
  Overført fra: KNR: 0301 GNR: 59 BNR: 324
  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  2017/1433837-1/200 21.12.2017 21:00 ** PRIORITETSBESTEMMELSE
  VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2017/1321782-1/200
  2019/1063382-1/200 11.09.2019 21:00 ** PRIORITETSBESTEMMELSE
  VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2019/1039082-1/200
  2017/280013-2/200 30.03.2017 URÅDIGHET
  Rettighetshaver: MEGLEROPPGJØR AS
  ORG.NR: 982 577 675
  Overført fra: KNR: 0301 GNR: 59 BNR: 324
  Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra
  rettighetshaver
  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  2017/1433837-1/200 21.12.2017 21:00 ** PRIORITETSBESTEMMELSE
  VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2017/1321782-1/200
  2019/1063382-1/200 11.09.2019 21:00 ** PRIORITETSBESTEMMELSE
  VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2019/1039082-1/200
  2019/1039082-1/200 05.09.2019 21:00 PANTEDOKUMENT
  Beløp: NOK 3 000 000 000
  Panthaver: NORDEA BANK ABP FILIAL I NORGE
  ORG.NR: 920 058 817
  Overført fra: KNR: 0301 GNR: 59 BNR: 324
  GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

  GRUNNDATA
  2020/2924681-1/200 26.08.2020 21:00 REGISTRERING AV GRUNN
  Denne matrikkelenhet utskilt fra: KNR: 0301 GNR: 59 BNR: 324
  EIENDOMMENS RETTIGHETER

  Servitutter:
  2020/2924691-1/200 26.08.2020 21:00 ERKLÆRING/AVTALE
  Rettighet hefter i: KNR: 0301 GNR: 59 BNR: 324
  Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
  Rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av
  bygninger
  KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA: OSLO KOMMUNE
  ORG.NR: 958 935 420
  2020/2924691-2/200 26.08.2020

  21:00 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
  Rettighet hefter i: KNR: 0301 GNR: 59 BNR: 324
  Adkomstrett for drift og vedlikehold av
  anlegg/ledninger/kabler
  Utskrift fra infotorg.no EVRY Side 4 av 5
  Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
  KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA: OSLO
  KOMMUNE
  ORG.NR: 958 935 420

 • Reguleringsmessige forhold/Kommunale planer

  Innhentede reguleringsbestemmelser og utsnitt av reguleringsplan oppbevares på ansvarlig meglers kontor og kan utleveres på forespørsel.

  Området er regulert til bolig/forretninger/forsamlingslokale/nannen off. eller priv. tjenesteyt. (helse, trening, velvære)/kontor/bevertning/annen næring (mindre håndverksbedrift) ihht. S-4958 av 21.06.2017 med tilhørende bestemmelser. Området rundt er regulert til park, torg, vei, industri, byggeområde for industri/kontor, boliger, beplantningsbelte m.m. Området er i stor vekst og det bygges/rehabiliteres i området som vil medføre noe støy i byggeperioden, samt bygg som vil ha innvirkning på dagens utsikt. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler

 • Energimerking

  Eier skal legge frem energiattest for kjøper, før avtale om salg av boligen/bygningen blir inngått. Dersom eier ikke har lagt frem energiattest, og eier etter skriftlig anmodning fra kjøper ikke har lagt frem energiattest før avtale om salg er inngått, kan kjøper få laget en energiattest ved hjelp av ekspert for selgers regning, innen ett år etter at avtale om salg er inngått. Kjøper må skriftlig anmode om en energiattest innen kjøpekontrakten er underskrevet.

 • Løsøre og tilbehør

  Det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger dersom annet ikke er avtalt. For øvrig legges listen over løsøre og tilbehør, utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendomsmeglerforetakenes Forening og Eiendomsadvokatenes Servicekontor, gjeldende fra 1.februar 2012, til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

 • Salgsoppgave

  Salgsoppgaven er opprettet (skriv dato her) og utformet iht. lov om eiendomsmegling av 29.06.2007.
  Følgende dokumenter følger som vedlegg til salgsoppgaven: egenerklæringsskjema, energiattest, nabolagsprofil, oppmåling.
  Salgsoppgaven er ufullstendig uten alle vedlegg.

 • Oppdragsnummer
  716210062

Budgivning

 • Styregodkjennelse

  Nei.

 • Kjøpers ansvar for øvrige sameieres mislighold

  For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameiere i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24.

 • Overtagelse

  Etter avtale med selger.

 • Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Med denne forsikringen følger det også med flytteforsikring fra Tryg. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

 • Budgivning

  Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragsansvarlig i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. Ethvert bud må ha en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden, samt at det må komme megler i hende minst et kvarter før tidligere bud går ut. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.

 • Lov om hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

  Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

 • Solgt "som den er"

  Boligen selges som den er, jfr Avhendingslovens § 3-9. Kjøpsinteressenter gjøres kjent med at dette reduserer selgers ansvar etter Avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene. I forhold til mangler, er det kun Avhendingslovens § 3-7 "manglende opplysninger om eiendommen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om eiendommen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med ut ifra kjøpesum og forholdene ellers, jfr Avhendingsloven § 3-9.

  Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav ut over det som er opplyst tidligere, jfr Avhendingsloven § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

 • Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler Niklas Røed Antonsen

Last ned dokumenter

Kontakt meg om om denne boligen

Jeg svarer mer enn gjerne på dine spørsmål